Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Pálinkás jó reggelt mindenkinek?
Most már mindig én ébresztem a társaságot? Vagy csak leszoktatok a Babanetről?
Ma van a nőgyógyász napja. Alig várom. De sajnos ultrahang nem lesz. Azért lehet, hogy kikönyörgöm... Úgy szeretném látni, hogy mi van! Ha a dokimnak lenne uh a magánrendelésén, valószínűleg az összes szabadidőm ott tölteném. :lol:
Na megyek, keresek valami reggelit, de úgy láttam, hogy az uram felfalt mindent. Lehet, hogy terhes? Egyébként hangulatingadozásai is vannak mostanában, úgyhogy kicsit aggaszt a dolog. A hormonok... :?

marek

Sziasztok!

Ancsi!
Gratulálok, a jó eredményekhez, akkor most már felszabadultál. :)

Timi!
Neked is! Szerintem ez nagyon jó hír, nem lesz itt gond. Nálunk alapból megcsinálják az AFP-hez ezt a statisztikai összehasonlítást. Érdekes, hogy mindenhol máshogy csinálják.
Mindenestre most már nyugodj meg, szerintem ha az Uh jót mutatott, nem lesz gond.
Tagnap én is találkoztam "kedves" nénikkel. :) Megkérdezték ikreket várok. :D ááá. csak felesleggel kezdtem... stresszes most ez a pár nap, papcim korházba került, tegnap is onnan jöttünk, estére már vagy fel voltam fújódva a millió sétától, vagy csak keményedett a hasam, ezért is láthatták nagynak.
Most itthon vagyunk Manóval, vigyázzunk Mutimra esténként. (öcsém még fősulin). A városban tegnap fogdosták az ismerősök a pocim, látom jön a tesó... :? Nem szeretem, ha pocakot simogatják, de olyan gyorsan történik, hogy még reagálni sem tudok. Ti, hogy vagytok ezzel?
Timi!
Látszik ám az a pocak. :wink:

Tontica!
Gratulálok a nagyfiadhoz, nagyon ügyes. Mi majd csak nyáron kezdünk pelus nélkül járni. REmélem így hamar összejön a szobatisztásság.

Hajni!
Hogy vagy? Nagyfiadra ki vigyáz ilyenkor? Vagy már bölcsis? Van segítséged? Pocaklakó, hogy van? Mi az, hogy vigyázni kell a súlyodra? Plusz, vagy mínusz ne legyen?

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Timurr!
Gratulalok nektek a kistesohoz! Remelem minden rendben van veletek. Maja nagyon szep a kepen!

Nektek is szia Hajni es Marci! :D

pmama

KépKép
KépKép
pizzamama

sziasztok
aztapaszta mit látok

Pizzamama!!!!!!
Hát most aztán jól beelőztél,sokszor eszembe jutsz.Merre sodort az élet???Itthon vagytok?Amikor betojt a gépünk eltűntél msnről.Ha van kedved írj kíváncsivagyok rátok!!!!

De jó neked a 2ik kisfiú :-)Lily hogy van?édes a képen nagyon.

Jolka
én ma voltam a nyaki uhmon amin van egy cisztám,de azt mondták semmit se kell vele csinálni,jipijájé.
Én meg szeretném ha látszanaa rajtam jobban,az alkatom miatt azt hiszik simán bekajoltam,vagy csak ilyen vagyok,ma is az uháán az egyik nő krdezte hogy babát várok e ,a másik meg elkezdett rötyögni hogy ő azt hitte hogy ilyen az alkatom,na szép,de nem baj,20ik héttől nől csak igazán a poci,akkor majd csak látszik hogy terhes poci.Szererncsére nekem idegenek ne tapizzák.

Tontica
ténylerg ügyi a kisfiad nálunk ez még messze van,de szerintem nyáron komolyabban próbálkozunk a dologgal.
Spanyolba se csinálnak afpét?bocs ha már mondtad.
A barátnőm kiment oda dolgozni vaalhova :-) egyik barinőmm Angliába ő meg most ott :-(

Timi
Vendég

Sziasztok!

Tök jó Timi (UH és társai...)

Ma voltam masszázson, ahol megállapították, hogy van egy enyhe gerincferdülésem + az egyi nyaki rész be van "állva" és ettől fáj a fejem...

Adott a srác mindenféle olvasmányt, nyaki és gerinc tornáról, végig beszéltük,hogy nekem mit lehet most is csinálni.
Tök ari volt...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!
Legalább jól nézett ki a srác?:)

Milyen gyakorlatokat kell végezni, engem is érdekkel.

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztoooooook!!!!!
mindenki jól van? na, mindjárt visszaolvasok!
nem tűntem ám el, csak tanítottam egy gyorsat reggel, után apedig barátnőztem és kisbabáztam (szokom a gondolatot).
és egy kis szieszta is rámférne...úgyis kaptam női lapot olvasgatni....

merre jártál mostanság Jolka nénje? nagyon eltűntél ám! autóságy megvan??? :roll:

Jutta, megvan a tudományos indok a fagyievésre: mivel a fagylalt hideg, ahhoz, h a szervezet hőt állítson belőle elő, ami ugyebár az életünk alapfeltétele (már aki nem hüllők, annak :P ), sokkal de sokkal több kalóriát éget el a szervezet a fagyi felmelegítéséhez, mint amennyihez a fagyi evésével a szervezet hozzájut. ergo: a fagyi fogyaszt.
na? klassz, mi? (nem az én magyarázatom, de tudományosnak tudományos, és nem copyrightos) 8)

Kép
an°°di

háháhááá, csináltam képeket....mindjárt lekicsinyítem őket

Jolka, nekem senki sem nyúlt eddig a hasamhoz. Apuka, de ő és kész. mások,értsd család és nagyon jó barátok, megnézhetik, ha akarják,de ennyi.

Jutta, és akkor már lehet újra masszázsra járni? :roll: de klassz lenne! az egyik tanítványommal ugyanis eddig nagolóra-masszás berter-kapcsolatban voltunk...most kicsit lemaradtam...
én is kíváncsi lennék a gyakorlatokra ám...khmkhm

Timi, nagyon izgi volt az Activity tegnap. hát még ha a dokinéni nem tiltott volna el minket megint a szextől :oops: :cry:

Marek, nem értél még haza? ööööcccccsééém, én már megjártam tolnát-baranyát, te meg egy nődokinál vesztegelsz ennyi ideiiig??? :roll: írjál, amint tudsz, h mi volt...

addig kicsinyítek, hadd röhögjetek :wink:

Kép
an°°di

Kép Kép

még annyit, h a barátnőm mérlegén (amin múlt héten is mértem magam, tehát ez lesz az etalon) fél kilót híztam egy hét alatt, azaza tényleg +3,5-nél tartok. na.
a hasam meg ekkora. nem nyomtam ki, beccszóóó 8) ja, és nem hordok haspólót sem, és ez az utolós nem-terheszoknya, ami jó rám. nincs is másik, mondjuk...

Kép
an°°di

Szia!

Tök csini pocid van Andi!
Köszi a fagyis tippet, de visszafogom magam - seggre is híztam, és az a gyereknek nem nélkülözhetetlen. Holnaptól szigorú "diéta".
Nem koplalós, csak semmi édesség és feleleges hízlaló kalória.

Ja a masszázsnál elvileg van kismama masszázs is, ha már volt kismama vendége a tanítványodnak/masszőrödnek akkor tök jó, ha nem akkor ha utána olvas vmi szakirodalmat (ő tuti jobban tudja, hogy melyiket kell) akkor is mehet szerintem.

Én nem feküdtem hason, csak széken ülve masszírozott, meg hanyat fekve.

Ja egy mackós, de jó képű srác, az arit főleg arra értettem, hogy nagyon odafigyelt, merthát én terhes vagyok...

Jutta

KépKép
jutta

Kép

Na itt a fotó, és még fel se vagyok puffadva!

Jutta

KépKép
jutta

tyűűűűűha
nem semmi
még két hét, ugye Jutta?
klasszul néz ki nagyon :wink:

ezt meg csak azért, mert almát eszem épp http://www.est.hu/cikk/47181/asztma_ellen_alma

Kép
an°°di

Hát Andi, nem bizti, hogy neked lesz ekkora 2 hét múlva, nekem az egész családom giga pocakkal járkált terhesen.

Ja és 64 cm a normál derékbőségem... mármint megbódogult lánykoromban... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

asztamindeniiiit :shock: :shock: :shock:
hát a háttérinformációk birtokában...gratulálok. fantasztikus.
kened csík-ellenes krémmel? vagy lesz ami lesz?

de ez sem terhesgatyó, amiben a képen vagy...ugye? tudsz/tud bárki nem túl drágán terhesrucikat vhol?

Kép
an°°di

Andi, az terhesgatyó. Én kaptam ismerősöktől és eddig 2 darabot vettem csak, egyiket Pécsen, másikat a Baross u.-ban.
(ott több bolt is van)

Ellenben gondolom Te is bele fogsz húzni egyszercsak a pocakosodásba... hiszen mégiscsak ketten vannak :wink:

Úgyhogy majd méricsgélhetjük egymást...

Jutta

KépKép
jutta

nahát, ha itt ekkora a pangás (érthető, ugye a jó idő, meg hosszú hétvége kezdődik, meg mittomén), akkor én kilépek, várom Apukát, h vegyünk soksoksok tejet a boltban majd, de addig is elolvasom ezt az interjút sandra bullockkal, ha már kaptam kölcsönbe igényes női lapot :roll:
de benézem ám még este, h mizújs...
:arrow:

Kép
an°°di

á, Jutta, nekem mini pocakom lesz maxi gyerekekkel....brühühü
ja, majd méricskélünk.
jaj. hihi. jaj. hihi. nem is tudom, h mit gondoljak. :roll:

no, tényleg lépek

Kép
an°°di

csajok egyik pocak szebb mint amásik :-)
Andi
nagyon tetszik ez a szoknya :wink:
Vendég

na, este van
benéztem
és
sehol senki
hm

Timurr, köszii...mivel csak ez az egy van, nem rossz, ha csini ;)

Kép
an°°di

kiakadtatok a hasamtól, mi? :twisted: :twisted: :twisted:
(én is, mondjuk...hehe)
na, látom, mindenkinek akadt jobb dolga (ajánlom, h tényleg jobb legyen!) ma estére.
mi már túl vagyunk egy szar dvd-n és egy hátmasszázson (Apuka kapta, mert olyan jóképű, édes, cuki, szexi, stb....jajdeimádom... :oops: ).
hát, Lányok, én nem sokat leszek hétvégén, de belesek...sose lehet tudni ugyebár...
no, jóccakát Mindenkinek

Kép
an°°di

CSak gyors kukk..
Andi, Jutta!
Nagyon csinik vagytok. komolyan!!! Andi tényleg szupi a szoknyád!
Holnap benézzek, de itthon az öcsém, most már megy a harc a gépért. :)

Jó éjt nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Megint elkéstem volna?
Egyébként nem eddig voltam a nőgyógyásznál, hanem elmentünk a csajokkal Szegedre shoppingolni. Jóóóó volt. Vettem kismamaövet... csak barna volt, de nem baj, nekem majdnem minden cuccom barna és fekete.
Na jó éccakát. Holnap sem nagyon leszek, mert ismét Szegedre megyek, ezennel könyvtárba. De azért előtte benézek, meg majd este is.
marek

Jó reggelt mindenkinek!
Most már mindig én ébresztem a társaságot? Persze mindenkit megértek. Én is szeretnék még aludni, csak épp nem tudok.
Ma olyan fergeteges a hangulatom, hogy ha többet nem jönnék, akkor valahol a Tiszában lebegek.
Valami vidám témát, de gyorsan!!! Persze mit várok szombaton 7-kor??! Majd napközben vidámkodtak, amikor én nem vagyok itt.... :(

Hát akkor.... Nektek azért szép napot!!! Még lehet, hogy benézek mielőtt indulunk, hogy mit tudtatok kitalálni.....

marek

Sziasztok!

Jó reggelt Marek! :)
Semmi viccest nem tudok neked írni, én is aludnék még, csak a tökös nem engedett tovább. :wink: Most mesét nézzünk.

Milyen kismamaövet vettél? Bandázsra gondoltál? Tehetnél fel képet, hogy te, hogy hordod. Jó, tudom, nem fejre kell húzni.:), de még is. Az utcán, még nem nagyon figyeltem fel, hogy más is hordaná. A Brendon oldalán megnéztem a választékot, van pár kellemes szín. Te mennyiért vetted? Lehet én is beszerzek egyet, míg nincs kánikula, kiegészítőnek jó, legalább feldobja a rucit.

Szép napot mindenkinek!
Kellemes hétvégét!
Ki merre megy a hosszú hétvégén? Majális?

KÉsőbb még leszek.

Marek Ti pedig vigyázatok az úton!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A C&A-ban vettem. 2000 ft volt, a Brendonban sokkal drágább. Majd teszek fel képet, ha apuka is úgy akarja. Egyébként nekem azért kellett, mert megfulladok a régi nadrágokba, így meg nem kell begombolni és nem ciki. Tök kényelmes. A fejemre még nem próbáltam ,de lehet, hogy nem mondtál hülyeséget... :)
Mi a hosszú hétvégén ki sem mozdulunk a lakásból, amíg nincs kész apu szakdolija :( :( Viszont pünkösdkor elmegyünk Balatonra. Ne is akarjon senki horgászni, mert ott lesz a balatoni rém és a halak tuti elmenekülnek :twisted: :twisted:
Megyek, csinálok néhány szendvicset. A könyvtárral általában úgy járok, hogy amint belépek éhen akarok halni. Nem tudom miért lehet :? :? :? A kultúra ilyen hatással van rám... :oops: Tudjátok...van akinek nem való az ilyesmi...

marek

sziasztok!
vidám téma nincs, de van jókedv, klassz alvás, hüje álom nuku, és van még multivitaminos reggeli ital, frank sinatra énekel a hangszórókban, mi pedig OBIba megyünk anyóséknak segíteni lakásfelújítási cuccokat beszerezni. utána egy havernál lazulás. ez a mai terv.

Kép
an°°di

sziasztok
Marek
neked nem csúszik le a gatyád ha nincs becipzizve,gombolva?Mert nekem is van bandázsom,egy drapp a múltkor felvettem egy farmerhoz és végig húzkodnom kellett magamon mert csúszott le a gatyám,pedig nem bő,csak nekem a bandázs nem tartja meg.Lehet nekem tényleg a fejemre kéne húzni.

Kellemes hétvégét mindeninek,megyek megnézem mit csinál az első borsos tokányom (ami piros lett) :roll:

Timi
Vendég

Jolka, én is hordok ám bandázst. feketét, h tudod, no, optikailag .... ;)
milyen mesét néztek??? imádom a meséket, főleg hétvégén reggel. ez vmi családi hüjeség lehet, mert anyukám, a mai napig vasárnap reggelenként mesét néz a reggeli kávéhoz és cigihez (és 50 éves :D )... ez olyan cuki. én is ilyen akarok lenniiiiii!!!!

Marek, minek mész te könyvtárba? kutatni?mert ha kölcösnözni, akkor nem értem az éhséget.
én könyvtárban speciel mindig elálmosodtam, ha pedig nem, kizavartak, mert túl hangosan csacsogtam és röhögtem az ismerősökkel. pedig a kedvenc helyeim egyike. meg mondjuk az úszómedence.... :cry: jaj, mikor lehet máááár???
mikor is lesz pünkösd?

Kép
an°°di

Timi, nem elég szoros a bandázs akkor...nekem is van egy xxl-es.. majd később...ha...
piros borsos tokány? kérem a receptet! imádom az extra kajákat...és a borsos tokány milyen klassz ötlet! nyammm
meg is éheztem...

Kép
an°°di

Andi
khm hát azért lett piros mert mivel nem volt sűrített paradicsomom nyomtam bele egy kis kecsapot ,de lehet még elfőli vagy hogy mondjam :-).Innen néztem http://www.kifozde.hu/btokany.htm
ki a receptet és én ötvözöm a magyarost és az Erdélyit,az illata nagyon finom,de a tészta míg itt az előbb írtam fossá főtt már bocs,profi vagyok mi??? hehe nem baj a család nem finnyás.

hát drapp bandázsom egész kicsi,szoros ,feszül meg minden,de úgy látszik nem eléggé,vettem egy feketét is,az 46osnak van írva az meg elláll mint állat,még jó hogy vannak,majd bele nő a pocak,talán :-)

Az tök jó ha téged csak a könyvtárból küldtek ki,engem a templomból,olyan jókat röhögtünk ott a barátnőmmel :-)meg hittanról is kitiltottak :-)nem is lettem megbérmálva szörnyű :twisted:
Vendég

hehe, ismerős a templomi fegyelem....(bár nem látszik, itt ülök két 'zabi'gyerekkel... :lol: mondanak még ilyet? nem lehetne ezt vhogy szebben? szerelemgyerekek?)

a bandázs meg sztem inkább arra jó, h a rövidebb pólókat lehet hordani (amik ugye rövidebbek lettek a mellnövekedés miatt, nekem legalábbis), a farmergatyámat nekem is csak addig tartja a szuperbandázs is, míg le nem ülök...nakösz, ugye. akkor meg minek? :?

Kép
an°°di

Kukkkkk.

Andi, Jutta:
nagyon szépek a pocik. :)

Jutta, szupi ez a gatyó én is akarok ilyet. :))

Én kész vagyok. Tegnap egész nap telefonálgattam.
Ugye 2. hete beteg vagyok. Tegnap mentem vissza dokihoz, h mizu a tüdőgyuszival. Hát banyek, a baloldalimból lett kétoldali az antibioikum mellett. :evil: :evil: Olyan izomgörcseim vannak alíg bírok lábraállni. Kaptam rá magnézium port, na annak milyem íze van. Fújjjj :x
Meg új antibiot, amin rajta van, h tilos terhesen. :!: :!: Szval ezt próbáltam kideríteni. Ahány dokit/gyógyszerészt hívtam mindenki mást mondott. Most legyen okos a kismama. :evil: :evil:
Az én dokim pl. : "elkellett döntenem melyik ujjamat harapjam meg" haha. :evil:
No, de a felesége is szedte állítólag, szval ma bevettem az első adagot. :oops:
Újabb napok amik szigorú fekvéssel telnek. Nesze neked hosszú hétvége. :?
Marcit sajnálom a legjobban, mert így holnap megy a mamáékhoz.
No, de ott is van majális, szval nekem rosszabb lesz. :shock:
Vendég

hát Hani, sehol egy jó hír
azaz egy fél: én is kiakadtam, mikor úgy engedtek ki a kórházból, h egy hétig szedtem a pipolphent (minek kellett nekem nyugtató??? :shock: azóta sem értem), írtak is fel receptre (külön kálvária, nem részletezem), és hát, gondoltam, mi a f*szt szedtem eddig: hát azt sem ajánlják terhesség alatt. :evil: totál kiakadtam, kiabáltam az utcán, h mindenki elmeheta.....
DE! a barátnőm okosan elmagyarázta, h ha belegondolok, terheseknek SEMMIFÉLE gyógyszer nem ajánlott. semmi. ugye fejfájásra való sem, semmiféle 'mindennapos' gyógyszer. ha beteg vagy, a dokinak tényleg muszáj csinálnia veled vmit... innen az ujjharapásos-dilemma. sz*r ügy, de tényleg érthető.
tudom, ez neked most csekély vigasz. és h rosszabb lett a helyzet...nagyon sajnálom. de ne idegeskedj, próbálj meg minél többet pihenni (légzésgyakorlat: rossz energia kifúj, jó energia beszív...nem csak hasznos, de rendkívül szórakoztató ;) )
Marcinak meg jó dolga lesz mamáékkal majálison, hidd el 8) még a kis képen is látszik rajta, h tudja, mi neki a jó...édes!
az meg neki is mindenképp jó, ha az anyukája minél eőbb rendbejön.

Kép
an°°di

Andi:
pipolphent én is szedtem Marcinál. az tényleg nyugtató, de olyasmi a hatása, mint a magnéziumnak, szval izomnyugtató.
Amugy az egy ősrégi ártalmatlan szer, már anno anyumék is azt kapták. :wink:

Nekem a kedvencem a széntabletta. Amit ugye hasmenésre vesznek be. Mellékhatása: hasmenés. :lol: :lol: :lol:
Vendég

oké, h ősrégi, de mégsem ajánlott kismamáknak az utasítás szerint
jobbulást, Hani, gyorsat és tartósat...és ne szedj széntablettát! :lol:

leléptem.
éljen a hétvége!!!
lehet, h még benézek ám!
sziasztoook

Kép
an°°di

Már Szegeden vagyok, de még nem könyvtárban. Előtte ebéd :D :D Most még kávé sógoréknál, mert nekik olyan szupi a kávéfőzőjük,h azt mégse hagyhatjuk ki. Hogy lesz ebből szakdoga? Na mindegy, nem az enyém...

marek

Jolka:
a táblát ha javítod:
Név: Lilla Nóra ( a Marát elvetettük, mert a jelentése elég brutál. . Az, h Lilla vagy Lilla Nóra lesz e még rejtély. )
kórház: PAMOK
köv. vizsg: 05.02 gen. uh
Vendég

Sziasztok!

Már brutál régen nem írtam, inkább csak olvaslak titeket.
Minden rendben velünk, aktív sajtkukac a pocaklakóm, amiből inkább csak fekve érzek valamit, pedig már harmadik gyerkőc. A nővérkéje ilyenkor már zenére beindult, egész nap meg sem állt, ehhez képest ez a baba lustibb, de eleget mozog.
A neme még kérdéses, nem látszik egyértelműen.

Jolka, ha táblát javítasz, kérlek írd be, hogy
kiírás dátuma. szept. 17. (végleges)
Nevek: Lilien/Dominik, bár még mindkettő kérdőjeles
köv. vizsgálat: máj. 22.

Én is teszek majd fel pocis képet, hááát, elég nagy, általában 7 hónaposnak nézik... :)

Üdv mindenkinek
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Jolka
Nekem a következő viszgálat május 18., akkor lesz az uh. Addig még mennyit kell várni!
Most értünk haza. Dög fáradt vagyok, pedig nem is csináltam semmit, csak ültem a könyvtárban. Tegnap egész délután vásároltunk, 11-kor értünk haza, de akkor nem voltam ilyen fáradt.
Ha az uram hazajön a fallabdából kikönyörkök egy kényképet nektek. De nem röhög...!!!!

marek

Sziasztok!

Hajni: Jobbulást! Súlyoddal, hogy állsz, ha jól emlékszem, te erősen fogytál eleinte, most meg ez a betegség...
Kajcsizz rendesen!

A gatyót én is "örököltem".

Bandázs: én SEHOL se láttam még (C&A is voltam pedig), egy bézs színű nagyon kellene!

Azonnal tessék megmondani, hogy Bp-en hol lehet kapni!!! :evil:
Biztos csak előlem bájtatják az egész városban! :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Szerintem látni nem lehet, hanem meg kell kérdezni, Én legalábbis nem találtam tegnap, bár nem is annyira tudtam, hogy mit keresek. Ma már ki is próbáltam és nekem nem csúszott le a nacim. Hurrá! Újra használhatom a nadrágjaimat. És még a derekam se fázik... nem mintha eddig fázott volna, de anyukám mindig ezen aggódott.... :D

Van köztetek valaki aki próbálta ezt az intimtorna nevű dolgot? Rettegek attól, hogy pár hónap múlva majd esetleg vizelettartási bajom lesz... már most állandóan pisilni járok... Márpedig, ha én valamitől rettegek, az be is következik.... én ilyen ügyesen csinálom.
Ezért tegnap elküldtem a kedvesem a könyvesboltba, hogy vegye meg a könyvet. Minden barátnőm ezen röhögött és fogadásokat kötöttek, hogy megcsinálja e. De az én uram egy hős!!!! Mondjuk a Legyél bombajó kismama után szerintem már mindent kibír... :D

marek

Sziasztok!

Marek büszke lehetsz a férjedre, tényleg hős! :lol:

Jajaja, nem is mondtam:
Vétettem, nagyot, tuti nem leszek jó anya...
Kikeltem az oxigénsátorból, kitéve magam a környezeti ártalmaknak és elmentem... FODRÁSZHOZ!
Nagy az én vétkem, hajfestés + melír...
Hogy lesz így belőlem jó anya?
(na jó, jó feleség és szép szerető egy fokkal könnyebben - bár ekkora pocival :shock: - , tehát csak a házasságunkat - nomeg önértékelésemet mentem, persze csakis a gyerek érdekében - mégiscsak ne egy csonka családba szülessék lepukkant, vécésnéni anyukával) :lol: :lol: :lol:

Kérem hogy szidjatok, szidjatok! Megérdemlem én önző, hiú némber!

Jutta

KépKép
jutta

Be kell vallanom: én is voltam fodrásznál. Bár csak melír... A hajfestés már DURVA!!!! Nem is tudom hogy merészelted! Már szóltam is a gyámügynek....majd odafigyelnek rád!!!

marek

Te beszélsz Marek, aki még a vonalzóval is megkavarja a gyereket!
Szegény azt hiszi, hogy 140 nap és "kilakoltatják". :lol: :lol:
De küldd a gyámügyet, bár gondolom a védőnő is megteszi, hacsak nem húzok vmi kendőt a fejemre, hogy ne szúrja ki a változást... :D :D :D
És képzeld még van kép a bőrömön és naphosszat a tükörbe bámulom az "új" hajam, én szívtelen/önző anya!
(páromnak is tetszett, szegény gyerek egy tök felelőtlen családba születik...)

Jutta

KépKép
jutta

Javaslom a bukósisakot. Nemcsak uborkaszeleteléshez jó. És szerintem teljesen természetes, ha a kismama bukósikban megy a védőnőhöz.
Most olvasom csak: még bámulod is magad a tükörben? Ez viszont már fertő!!! Mi lesz ebből a szerencsétlen gyerekből???!!! Mit fog gondolni a szüleiről? Már látom magam előtt, hogy gyermeked éhes, toporzékol a hűtő előtt és te meg csak bámulod magad a tükörben!!
Ezek után nekem te ne magyarázz vonalzókról, meg kilakoltatásról... meg az én szerencsétlen gyerekemről, mert tudd meg: én már vagy egy hete nem néztem tükörbe (azóta sokkal jobban alszom)

marek

Én most lefekszem, mert nagyon fáradt vagyok... Jó pihenést mindenkinek, még a kevésbé jó anyáknak is!
Holnap reggel megint felébresztem a társaságot!

marek

Látom igazam lett. Jó reggelt mindenkinek!
Persze teljesen igazatok van, addig aludjatok, amíg lehet.... :D

marek

sziasztok
látom, visszajött a bukósisak téma ;) nagyon helyes. (vmelyik este mondjuk nekem szkafandert ajánlott egy stylist vagy vmi öltözködési tanácsadó, akit Viva Kristóf személyesített meg :lol: beszélgethetünk az önkép-változásról, de csak ha nagyon muszáj).

következő küldetés: bézs bandázs. én tavaly láttam világosakat a mammystic-ben, BP, József krt eleje, a Blahánál, nem a Meki oldalán. Szandi testvérének a boltja. de ha abban a 2in1-ban nincs, akkor nemtom (én nem vettem, és nem is fogok, mert olyan melegem volt tegnap is anélkül is, h bebugyolltam volna magam deréktájt...no neeem).

éhes vagyok és semmi kaja itthon. ha enegem kérdeztek EZ sokkal inkább felelőtlenség így állapotos állapotban, mint egy melír.

Kép
an°°di

Kép pocak [/img]

marek

hehe, Marek, ezen tényleg csak a hasad látszik. jó nagy! :shock: te nem érzed úgy, h mostanában nagyon meglódult a növésben? (az ikrek napról-napra észrevehetően nőnek, esküszöm) :roll:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?