Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Angie!
Dejó örülök,h. végre otthon, gondolom így a Párod is sokkal boldogabb. Azért az nemrossz,h. 4-ig fel sem kelt! :shock: Sok tejcit kívánok továbbra is. Már nagyon várom,h. legyen otthon netetek. :lol: Nagyon örülök,h. már sikerült a szopi, gyakoroljátok csak sűrűn!!:lol:

Heni!
Örülök,h. jelentkeztél, és köszönönm a szorítást. A vonalzódat látva megnyugodtam,h. mindedn oké Veletek is. :lol:

Norwell!
:lol: Persze én azért nem merek már bízni nagyon! :oops:
Szerintem nincs azzal baj,ha az első hetekben a baba az anyukájával alszik. :lol:

Junko!
:) Igen szép lenne, csak ez a sok ha... na jó majd holnap meglátjuk. :wink:
Anyuról még nincs hír, már kezdek aggódni,mert elvileg 8-ra ment a dokihoz, de majd írok!!!

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Pupy!
kíváncsi vagyok anyud eredményeire én is, majd írj!
Ha jól emléxem már tettem fel képet a pihiszékben trónoló Emiliről pár oldallal ezelőtt.

Junkó!
Raplis=hisztis. :lol:

Norwell!
Biztassál csak! :twisted: :wink: Úgy látszik már kis csecsemő korban is lehet hisztizni, azt hittem, ez csak a "nagyok" kiváltsága. :lol:

Angie!
Szerintem(de csak szerintem) ha csak a bimbót veszi be, akkor inkább vedd ki a szájából, és próbáld újra beadni neki, mert így kisebesedhet a cicid(bár ha eddig nem tette, akkor talán már nem fog), másrészt ha nem jól kapja be, nem tudja kiszívni rendesen, vagy csak a tej eleje jön neki, a zsíros része már nem.Ezt nekem a klinikán mondták.Próbáld az alsó ajkához érintgetni a cicit, akkor talán nagyobbra nyitja a száját, de te is nyithatod neki a kezeddel. :lol: Bocsi, ha már tudtad ezeket, nem akarok okoskodni, csak tanács.
Én is vele alszok még.Próbáltam külön is, de nekem is könnyebb így,nem kell kelni.Cumival óvatosan, mert hátránya, hogy ha kiesik,a kkor mindig visza kell tenni. :-(

Brill!
Hát ez az Erik baba tényleg tökéletes!

Syry!
Akkor szerencsés vagy az éjszakák miatt.Emili 1kor mindig felkel, ez az 1 fix időpont van egész nap.Utánna 3-4 óra körül, majd hajnalban óránként. :(
De az evés mintha kezdene javulni, de lehet ez csak átmeneti. :?

Ma azt álmodtam, hogy Emili megszólalt, és az első szavai ezek voltak:rántotthús, felvágott. :lol:
Éhes disznó... :lol:

Szép napot, itt 7ára süt a napocska, du. megyünk sétálni.
Ja, tegnap Emili atomrózsaszínben,rózsaszín cumival, mire egy nő megkédi, hogy fiú, vagy lány? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Angie!
Nem írtam az előbb, de: próbáld meg minél laposabbra összenyomni a cicidet a bimbóudvarral együtt, hogy minél nagyobb területet be tudjon venni Szilárd a kis szájába! Anno az én szülésznőm is vmi speckó fogást alkalmazott Kendénél még a szülőszobán, én úgy láttam, hogy a kis nyakánál vagy inkább a fültövénél nyomta meg a fejét, és erre kinyitotta a száját Kende és bekapta a cicit... Nem láttam pontosan a mozdulatot sajnos... :roll:

Panka!
Hát ez jóóóóóó... A rózsaszínről nem bírta eldönteni??? :twisted:

Pupy!
Nagyon szurkolok anyudnak! És várom a holnap reggeli hődet... :wink:

Na megyek, mert a májacskám már megsülőben... Azért van ám ilyen jó dolgom, mert anyu itt van, és Kendézik... :P

Puszi!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Hát akkor...
anyunak megvan az eredménye!!
Jó hír: A citológia negatív!! lett!! :D Tehát,amit anyu tüdejéből vettek mintát, abban nincsenek rákos sejtek!! :lol:
rossz hír: : nem a tüdejében van a daganat, ahnem a tüdeje és a mellhártya között. Átküldték a Debreceni Klinikára,mert ott állítólag van olyan gép,mint a CT, és azáltal ki tudják deríteni,h. jó vagy rossz indulatú-e a daganat. Sajnos anyunak olyan rossz a tüdeje,h. egy sima biopszát nem tudnának megcsinálni.
Úgyhogy most ismét várunk, de azért annyira megkönnyebbültem,hogy elkezdtem sírni, meg kaptam egy másik ajándékot is....amitől végképp rámjött a bömbi, de szerencsére megértőek voltak itt az irodában, és gondolták,h. a megkönnyebbüléstől potyognak a könnyeim. :oops: ezt majd este megmutatom (remélem sikerülni fog)

Nárcisz!
Anyu este leírja a leleten található dolgokat, átküldhetem neked priviben?

Panka!
Igen már emlékszem a képre, még el is mentettem. :oops:
Remélem hamarosan rendbe jönnek Emili alvási szokásai is. Akkorát nevettem „Emili első szavain”.
:evil: Arra nem gondoltál,h. színvak volt a nő??? :wink: :evil:

Norwell!
Jó étvágyat!!! Akkor most kicsit több időd marad pihenni is. :lol:
Reggel hozom a hőmet, én is nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Junko!
Ezek az eredmények, azért én nagyon örülök neki!! És annak amit még kaptam…hát elakadt a szavam is, de majd meglátjátok.. :lol:

Puszi!!
Vendég

Angie!

Igen, tényleg valahol hátul fogják meg a tarkójukat vagy fültövüket, amint Norwell is írta és valósággal rányomják a cicire. Ha jól tudom, nem csak az a lényeg, hogy hol fogod, hanem hogy a feje picit hátra legyen hajtva.
És szintén fontos, hogy cickót lapítsd, főleg, ha tele van. Mert a nagyon telt bimbiről lecsúszik a kis szájuk.
Esetleg vki. segítsen rácuppantani a fejét!
Nekem is Apának sikerült jól mellretenni először a sz.nő után. Aztán már nekem is ment.
Illetve pózváltás is segíthet. Nekem pl. ülve, kézben tartva sikerül jól bekapatni.
Fekve pl. az sem jó, ha az a kezed, amelyik oldalon fekszel a fejed alatt van, mert pont vmi. izom feszül ilyenkor, aminek nem kellene.

A védőnőd nem tud segíteni? Neki ez lenne a feladata és tudnia is kellene a jó módszereket! Beszélj vele!

kacsa14

Pupy!

A jó hírnek örülök!!!
A rossz hír miatt pedig további drukk, hogy ott se legyen semmi rosszaság!!!
Jó klinika ez az itteni, biztos minden rendben lesz!!!
Látod, 2 ilyen kis tündérbabát is kibocsátott magából, ezek után innen nem távozhat senki sem rossz eredménnyel!!!

Cumi:
Azt hiszem, a Suttogóban olvastam, hogy a kiesett cumit nem feltétlen kell visszaadni. Ha nem bőg érte, akkor levezette a feles szopási energiáját és kiköpte.
Timcsa is így működik egyleőre. Bár neki sokszor nem is kell a cumi. Csak kétségbeesett Anyja próbálja mindenáron a szájába tuszkolni és bent tartani, hátha elaltatná magát a kisded ...

Brill!

Erik gyönyörű!!!

Felírtad a mondatodat, hogy "Erik egy tündér ..."? :D Én is néha azt hiszem, hogy Timcsa is egy tündér, de aztán jön Bömbilla ...

Egyébként én meg vagyok róla győződve, hogy minden baba csak a kórházban működik jól, max. utána még 1-2 napig. Utána kinyílik a csipájuk és átveszik az irányítást!

Hétfőn pl. kardiológiai kontrollon voltunk és már előre féltem, hogy Timcsa majd jól leéget, ha hozza Bömbilla formáját. Erre az én gyerekemnek egy hangja sem volt, még a hideg UH-s zselé és az öltöztetés sem hatotta meg. Lehet, betojt, mert mondtam neki, ha hisztizik, becserélem egy csöndesebbre! :)

Esténként néha már "tojok a világra" hangulatom van, mikor csak bőg és bőg. De aztán, mikor végre csöndben alszik vagy ébredezéskor nyújtózkodik, meg tudnám zabálni!!!

kacsa14

Panka! Nem engedem cumizni a cicimen, es azt is megprobaltam h. a szajahoz, szaja szelehez erintem de semmi reakcio. Kicsit megnyomkodom a talpat, amit nem szeretnek a babak, es attol elhuzza sirasra a szajat. Na akkor tudok akcioba lepni, vagy ha nagyon ehes, de az ritka. Sokszor eleg neki csak erzi a cicimet az ajkaival es mar be is alszik ugy ehesen.
Vendég

Panka! Nem engedem cumizni a cicimen, es azt is megprobaltam h. a szajahoz, szaja szelehez erintem de semmi reakcio. Kicsit megnyomkodom a talpat, amit nem szeretnek a babak, es attol elhuzza sirasra a szajat. Na akkor tudok akcioba lepni, vagy ha nagyon ehes, de az ritka. Sokszor eleg neki csak erzi a cicimet az ajkaival es mar be is alszik ugy ehesen.
Vendég

Szerencsere meg nem sebesedett ki a bimbom. Kicsit szarad de nem veszes. A cumit kihuzom a szajabol ha elaludt, utana mar nem keri. Norwell! Pont ugy csinalta nekem is a baratnom. Jol ranyomta a fejet a cicimre a bimbot az udvaraval pedig benyomta a szajaba. Utana 10 percig el sem engéte az en huncut fiam csak nyelt. Az a baj h. az egyik kezet nem tudom lefogni es mindig a szaja korul hadonaszik..
Vendég

Vendég

Pupy!
Nem lesz semmi gond!Az én apukámnak is találtak vmi nyúlványt a nyelőcsövében, de nem roszindulatú, de be kell feküdnie a szegedi klinikára kivizsgálásra.

És akkor egy pár vidám kép, az első mosolyok:
Kép Kép Kép még a szeme sem áll jól

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kacsa!
Olyan aranyos volt az,amit írtál,h. becseréled egy csöndesebbre! :lol: Már én is nagyon várom a saját kis Bömbinket!! :lol:

Angie!
Remélem hamarosan összeszoktok teljesen!

Puszi!
Vendég

Pupy!
Örülök hogy egyenlőre rendben van anyukád. Szorítok, hogy a másik vizsgálat is ezt hozza ki.
Nagyon kiváncsivá tettél ezzel a másik relytéjes dologgal...korlátolt agyammal csak egy dologra tudok gondolni.

Panka!
Hát a te lányod egy őrület milyen arcokat bír vágni.

Kacsa!
Ki sem nézném a lányodból, hogy Bömbilla is tud lenni. De látod tud ő szépen is viselkedni.
Vendég

Sziasztok!

Panka!
Tündériek a képek Emiliről. Csatolom őket a Babanet Babák albumához. :lol: Tényleg találtak valamit apudnál? Mikor?

Junko!
:evil: :lol: Köszi a drukkokat!!! Én is remélem,h. ez a másik vizsgálat eredményes lesz!!
Tök jó,h. kíváncsivá tettelek, mert így meg Te tettél azzá engem,h. mire is gondolhatsz?! :shock: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Végre emberi időszámításban vagyok. :D

Junko
Ha szigorúan vesszük, akkor "elővizsgálat". :) Most lesz az éves ellenőrzés és rákérdezek, hogy terhesség esetén okoz-e valami problémát a gyógyszer.
Sajnálom, hogy ilyen rossz eredmények lettek. :( Fel a fejjel, hátha mégis... ;)

Kacsa
Timcsa nagyon aranyos, olyan édes, ahogy meg van szeppenve a víztől. :)

Norwell
Köszi a sütit, ki fogom prószálni. :)

Fleur
Tündéri a babókád! :)

Anikó
Nagyon szorítok a holnapi napra!

Brill
Örülök, hogy ilyen gyorsan hazakerültetek. Erik olyan édesen alszik. :)

Angie
Nagyszerű, hogy végre hazakerültetek.

Panka
Meg kell zabálni, annyira cukipofa, ahogy mosolyog! :)

Pupy
Örülök a jó eredményeknek. A többi miatt ne aggódj, nem lesz semmi gond anyuddal.
És szorítok. ;)

Kép
Vendég

Pupy!
Köszi!
A múltkor volt gyomortükrözésen, mert gxomotfekélye van, és akkor láttak vmit, vettek belőle szövettant, de nem rosszindulatú, hanem vmi gyuladt szövetbigyó, vagy mi.
Tényleg miről van szó???Én lehet nem tudok este jönni, reggelig meg kilukad az oldalam!Tessék elárulni mi az a meglepi?Én is gondolok ám vmire, de nem mondim meg mire. :wink: :lol:

Junkó!
Hát az biztos, hogy megy neki a grimaszolás. :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Panka!
Emili tünemény :D grimaszolásban csúcs!

Pupy!
Én is nagyon kíváncsi vagyok, de már nagyon!!!
Legalább Pankára való tekintettel tessék már elárulni a titkot!!!!
Itt vagyok néha és figyelek ám!

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Maci!
Nagyszerű, ezek szerint most vagy a délutános műszakodban?
Remélem a doki is úgytalálja,h. szedheted a gyógyszert! :lol:

Panka!
Na jó, de csak Rád való tekintettel, és mert nem akarom tovább fúrni senki oldalát. :lol: Anikó nekem adta át a táblát!!! :oops: Először nem is tudtam,h. mit csináljak, csak eleredtek a könnyeim, és néztem az e-mailje mellékletét, és nem hittem el. Meg voltam róla győződve,hogy Junko kapja meg a táblát. Úgyhogy ez a meglepi, majd ha hazaértem, lementem az otthoni gépre, és megpróbálom este felvarázsolni!!! :roll:

Anikó!
Ezúton is köszönöm Neked mégegszer és remélem nem okozok csalódást,h. nekem adtad. :lol: És azt is remélem,hogy a mágikus hatása sem múlt el. :wink: Holnapra pedig csuriban vagyok Értetek!!

Junko!
Hát ez a meglepi...:oops: Ha Panka nem kéri, lehet,h. akkor sem tudtam volna sokáig magamban tartani már. :oops:

Ági!
Íme a titok!! :wink:

Lányok, remélem senki nem bánja,h. Anikó nekem adta a táblát... :oops:

Puszi!
Vendég

Pupy
Gratula a táblához. Miért bánnánk?
Remélem hamarosan fentebb kerülsz benne. ;)

Kép
Vendég

Ági!
Hogy vagytok? Nem csinálsz egy babás vonalzót? :lol:
Vendég

Maci!
Köszönöm! :lol: Tudod csak azért gondoltam rá,mert ennek a táblának mágikus hatása van, akihez kerül az hamarosan babás lesz (ha nem is rögtön, de babás lesz :lol:) És esetleg arra gondoltam,h. másnak nagyobb szüksége lenne rá...:oops:
Majd ha aktuális lesz Neked is szívesen beteszlek a táblába, bár ha szeretnél bekerülni, most sincs akadálya :wink:
Vendég

Maci!
Na jó,azért a táblán kívűl azt hiszem a Páromra is szükségem lesz. :wink: :lol:
Vendég

Pupy
Úgy legyen!!!!! Szorítok, hogy valóra váljanak a vágyaid.
Ezt a mágikus tábla dolgot nem ismertem. :roll:
Mit is kellene megadnom a táblához? Ha gondolod, fent vagyok MSNen, talán úgy gyorsabb :D

Kép
Vendég

Norwell! Kacsa! Irtam nektek egy hosszut, es nem kuldte el :evil: Lenyeg h. a baratnom is ranyomta a fejet a bimbora, en pedig fogtam a kis kezet mert mindig azt akarja kapni a cibi helyet. Ezert is nehez mert hadonaszik es nincs egy 3ik kezem h. lefogjam. Kulonben most du. is sikerult racuppantani es olyankor szivja 10 percig. Szerintem menni fog csak ido kerdese. Koszi a tanacsokat!
Vendég

Pupy! Gratula a tablahoz. Baboka igy mar garantalt nalad :) Agorbed is nagyon szepen alakul. Anyukad miat meg drukk. Remelem hamarosan rendbe jon. Puszi es koszonom a kedves szavakat.
Vendég

Maci!
Sajnos az msn most nem fog menni,mert itt amelóhelyen nem lehet privát msn-ezni. :8
Kellene a születési időd, a lakhelyed, az életkorod, mióta is próbálkoztok, hányadik ciklusnapon tartsz. (Gondoltam míg el nem kezditek addig is figyelemmel kísérheted itt a ciklusod) :wink:

Puszi!!
Vendég

Pupy!

Felveszem Neked a bőgést és addig is, amíg a Ti Bömbillátok megérkezik, hallgathatod Tilmcsát!!! :lol:

Gratula a táblához! Hozzon Neked szerencsét! Én anno az nlc-n vettem át egy táblát és nem bekerültem hamarosan a babások közé?! :wink:
Én egyébként meg voltam róla győződve, hogy Te kapod a táblát ... De hogy honnan gondoltam, ne kérdezd!

kacsa14

Pupy
Nekem se lehetne privát MSNezni, sőt fent se lehetne a gépen. :D
A születési dolgaim fent vannak iwiw-en, de megadhatom. Jelenleg még fehérváron lakom, júliusban szeretnénk aktivizálni magunkat. :) Még tabellát szedek, így elég szabályos a ciklusom, de anélkül is az volt. Általában 28 nap volt. (ha változás lesz szólok :))
Hanyadik napon tartok? :? Mindjárt kiszámolom. :)

Kép
Vendég

17 :)

Kép
Vendég

Én még adós vagyok Nektek egy kisregénnyel, íme:
/Abszolút naturális és őszinte./

ÉLETEM LEGSZEBB ÉS EGYBEN LEGNEHEZEBB NAPJA
AVAGY
EGY ÚJ ÉLET SZÜLETÉSE

Minden 2007. április 10-én éjjel kezdődött. Már előző nap du. is fájdogált a hasam, de gondoltam, ez a szülés közeledtével (40+3) természetes, már nem is mertem konkrétan reménykedni. Persze azért este megborotválkoztam. J
Szóval éjjel 1-től kezdve eléggé fájdogált a derekam, de mivel ezt is csinálta korábban, már ez sem volt újdonság. Sokat pisiltem, ez is megszokott volt. Anyák is távozgatott már jó pár napja, bár most véresebb volt, emiatt picit meg is ijedtem, de a szakirodalom szerint ez is rendjén való. Ill. kicsit ment a hasam, ezt is jó jelnek vettem.
Aztán 3 után felkeltem, hátha ülve picit jobb. Kezembe vettem egy órát, hogy méricskélek. A fájdalom végül is nem volt erős. Olyan, mint nekem korábban a mensis derékfájás, abszolút elviselhető volt. Akkor lepődtem meg, mikor a stopperórát 4-5 percenként nyomogattam és 1-1 fájás 1-1,5 percig tartott. De ez még ekkor bőven elviselhető volt. Tanakodtam, tanakodtam. A fájás ugyan gyakori, de egyáltalán nem vészes. Aztán picit kezdett erősödni. Mondom, csak össze cuccolok, mondtam Petinek is, hogy lezuhizok, aztán bemegyünk, lesz, mai lesz, csak attól féltem, ha mégsem szülünk, bent fognak. A pakolászás közben azért már jött 1-1 erősebb fájás, de még mindig bőven tűrhető volt.
A kocsiban azért már nem vigyorogtam, mikor fájás alatt rámentünk 1-1 úthibára …
A szülőszobára fel kellett csengetni, én így jelentkeztem be:
- „Jöttünk szülni, talán …”
05:20
Fent egy szülésznő megnézte a babaszívhangját és adott hálóinget. Aztán menni kellett amniora. Egy nagy, hentes méretű fiatal doki vizsgált. Az amnion szokás szerinte feszítettem magam, úgyhogy csinálta vagy 10 percig, közben forgatta a szemét és láttam a fején, hogy gondolja magában, hogy „na ez egy jó hisztis kismami”. Méhszáj 1 ujjnyi volt.
Aztán kaptam egy vajúdó fakot, ahol feltettek CTG-re.
kb. fél 7
Feltárult a függöny, miközben vki. mondja, hogy „itt is van egy ismerősöd”. Judit, a szülésznő kukkantott be. J
Az nst nem mutatott erős fájásokat, sőt, 2-3-asokat. Kérdeztem is Juditot, hogy ez mutatná a fájáserősséget? Azt mondta, csak a gyakoriságot nézik, az erősséget nem. A gyakoriság meg megvolt 4-5 percenkén. De aztán, hogy kicsit a hasamra szorítottam a fejet, már látszottak szép 30-40-50-es fájások. De még ezek is tök elviselhetőek voltak.
Mondtam Juditnak, hogy a szülészdoki, Szilvi fél 8-ra vár lent amnio-ra, úgyhogy szóljon már le neki.
kb. 8 óra
Megérkezett Szilvia is, ő is csinált amnio-t. Nála az az 1 ujj már 2 ujj volt. :)
Mondta, hogy letesznek osztályra, ha akarom, sétálgassak, stb. De azért annyira nem volt már kellemes a derékfájás, hogy annyira sétálgathatnékom lett volna. Így maradtam.
kb. 9 óra
Elküldtek az előkészítőbe ŕ beöntés. :) Gondoltam, innen már nincs visszaút, ma már Anya leszek! :)
Itt már rendesen fájt a derekam. Csak úgy tudtam elviselni, hogy masszíroztam fájás alatt és az ágyra támaszkodva dülöngéltem.
kb. 10 óra
Ismét vissza a vajúdóba, ahol új ágyat kaptam, kicsit nyugisabb helyen. Ismét nst, erősödő fájásokkal, 60-70-esekkel.
Jöttek közben a fájdalomcsillapítási módokról mesélni, de ekkor már tudtam, hogy kérem az eda-t. Hamarosan jött is az anaesztes.
Az ágy szélére kellett ülni, domborítani, ami fájó alhassal nem egyszerű. Peti fogta a fejem. Szinte semmit nem éreztem. Viszont a lötyi beadása után 1-2 perccel már zsibbadt mindenem és a fájdalmat mintha elvágták volna. Még poénkodtam is, hogy hozzanak egy tv-t.
Kaptam oxitocint is, hogy a fájások ne álljanak le.
Közben volt burokrepesztés is, ágytálba. Ki lett Timcsa körül nyomkodva a jó kis meleg vizecske.
Persze, mikor felálltam még jól bokán pisiltem magam. J
A fájdalomcsillapítás egyébként olyan jól sikerált, hogy még arról is megfeledkeztem, hogy a kézfejembe kanül van kötve, így egy feltápászkodás alkalmával szépen kitéptem …
Dél körül
Székelési ingert kezdtem érezni, de mondom, annyit voltam már wc-n, nem lehet, hogy kakilni kell. Aztán a ctg-t figyelve összeraktam, hogy az inger a fájásokkal jön … Be is pánikoltam, mert azt tudtam, hogy amíg nem vagyunk tágulva, nem lehet nyomni, mert reped az ember. Úgyhogy elkezdtem szépen pihegve szuszogni, ahogy mondták, mikor jött az inger, hogy visszatartsam.
Ekkor is még csak 2 ujjnyi voltam. Bár a baba feje szépen lent volt.
Aztán 1-2 óra múlva már nem ment a visszatartás. Éreztem, hogy nyom a szervezetem és nekem is csak az segít, ha nem ellenkezem és hagyom nyomni … Nyüszögtem, de nem segített …
Jött Szilvia, méhszáj 3 ujjnyi, még mindig kevés …
Szülés előtt nem sokkal
Nagyon nem tudtam már visszatartani a nyomást. Mondtam is Szilviának és Juditnak, hogy nem megy, nyomnom kell. És erre jött a megdöbbentő válasz, akkor nyomj!
Úgyhogy megfogták a lábam és szóltak, mikor jött a fájás és én nyomtam, ahogy csak bírtam. Pár ilyen 3-as nyomásos fájás után Szilvia elment, Judit mondta, hogy nyomjak tovább, fogjam a térdem és nyomjak. Én megszólaltam: „Magamtól?”. Mármint úgy értve, hogy senki nem diktál, nem fogja a lábam?
Kis idő múlva Szilvia is visszatért és egy nyomás után megszólalt, hogy „nincs sok haja”. Hirtelen nem tudtam, hogy kint a feje vagy mi van? De még csak a csatornában volt.
Ekkor mondták, hogy megyünk át a szülőágyra és vagy kinyomjuk vagy vákuum …
Áttápászkodtam a szülőágyra és nagy levegő után nekifogtunk a kitolásnak. Fájás csúcson én nagy levegő, nyomás ezerrel, Judit és még vki. alkarja pedig préseli a hasam. Én pedig üvöltök, de vmi. hörgő-morgó állati hangon. Nem is a lenti feszítés fájt, hanem ahogy a hasamat nyomták. (Az eda miatt semmi fájást nem éreztem, csak a székelési ingert.)
Aztán a 2. 3-as nyomásra kibukkant a fejecske.
És a következőre megszületett PöttömTimcsa!
A feszítés után hihetetlenül jó érzés volt, ahogy kicsusszant a kis csomag és elmúlt minden fájdalom.
3 700 gr és 50 cm (Bár Peti 3 070 gr-ra emlékezett, de Szilvia mondta, hogy érezésre annál bőven több volt, így kis utána járás után kiderült, hogy valóban 3 700 gr.)
Nem is mutatták meg, hanem rögtön tették a vizsgáló asztalra, mondták, hogy bekakkantott. Én oda tudtam hozzá nyúlni és pont elcsíptem a kis szaros lábát.
Utána vitték is fürcsiztetni, összekészíteni.
Közben én megszültem a lepényt 1 fájásra. Na, ez nagyon jó érzés volt! Mint egy jó meleg kaki.
Jött egy csecsemős megkérdezni a nevét. :)
Aztán Apuka visszatért a karján a csöpp lányával:
- Valaki mondja meg, hogy hogy tudom letenni ezt a babát!
De aztán felvilágosították, hogy sehogy, tartogassa szépen!
Aztán Timit elvitték a csecsemőosztályra egy kis vizsgálatra, többek között azt gondolták, hogy egy ekkora baba nem nőhetett bennem csak akkor, ha cukros …
Megkezdődött a stoppolásom is. Kaptam még eda-t, így szinte semmit nem éreztem, max. 1-2 öltést. A hímzés jó hangulatban telt, beszélgettem Szilviával is, volt ott egy rezidens doki, az is nagyon kedves volt.
Az őrzőben
Áttettek egy örzős ágyra és kitoltak az örzőbe. Kis idő után már erősen kezdtem hiányolni az én kis tündérkémet.. De hamarosan meg is érkezett. Megpróbáltuk mellre tenni, de 2 cuppantás után nem szívott tovább. A csecsemős otthagyott minket próbálkozni, de nem sok sikerrel. Szerencsére nem üvöltött, így tudtunk pár fotót is csinálni ...

kacsa14

Jaj, hová kerültem ...
Kép

Elkeztük a tanulást :lol:
Kép

Csendben ... (ilyenkor annyira zabálnivaló)
Kép

4D-s UH-n a szájacskája:
Kép

Élőben a szájacskája:
Kép

kacsa14

Hogy milyen helyes! Kis tündérpofa! :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!
Nagyon szép a szüléstörténet! Rámtört a nosztalgia...
Timcsa nagyon aranyos! És tényleg milyen kis kacsacsőrike a szája! :D

Panka!
Emili is nagyon édi, főleg az utolsó képen! :D

Anikó!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen! Várunk majd a képekkel!

Brill!
Gratulálok Erikhez, tényleg tökéletes baba! Igazi kis szívtipró! :wink:

Pupy!
Kívánom, hogy a táblicsku hozzon szerencsét neked, no meg a többieknek is!

Rólunk: Ma voltunk bent az I. sz. Klinikán, és beszéltünk az új dokinkkal. Azt mondta, ezek az eredmények most tényleg nagyon aggasztóak, és előjegyzett egy májbiopsziára. :( De még addig elvégez pár vizsgálatot. A biposziához majd be kell feküdnie egy napra a kórházba, és altatásban végzik. :shock: Nagyon izgulok miatta. :( Kis drágám még alig tölti be az egy évet és már ilyeneken kell kerestülmennie. :(

Na, nem panaszkodom itt tovább.
Puszik

Kép

Kép
adriana

Szegény! :( Remélem, nincs semmi komoly baja. Nagyon szorítok!

Kép
Vendég

Jeges Macika!

Mi ugyan még nem is ismerjük egymást, mégis nagyon jólesik, hogy szorítasz értünk! Köszike! :)

Kép

Kép
adriana

Remélem, majd lesz alkalmunk megismerni egymást. :)
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit nem jövök és mennyi minden történik....

Sziszka!
Gratulálok :D és nagyon boldog, problémamentes pocakoskodást kívánok Neked!

Kacsa, Angie, Brill!!!
Gratulálok a Picúrkákhoz :D !!!Nagyon sok boldogságot kívánok Mindnyájatoknak :D !!!

Angie!
Ha a számla még nem késő, akkor elküldeném Neked postán.

Junkó!
Sajnálom, hogy nem lett jó a Férjed eredménye :( , de nagyon fogok Nektek drukkolni júniusban a lombikhoz!

Sajnos csak a táblára volt energiám :oops: , most egy kicsit megint sűrűk a napjaim. Amint tudok jövök.

Mindenkinek szép álmokat!

dido
dido

Vége mára, hazamegyek tentézni.
Jó éjszakát!

Kép
Vendég

Na ide azzal a mágikus táblával! :lol:

1977, Budapest, 29, mióta? jó kérdés... legyen 2007 március hó. 16. napon vagyok.

Olvaslak titeket, csak ámulok bámulok milyen szépek - Brill, Kacsa, Panka, Angie, ... és olyan ügyesen veszitek be a kanyarokat, kitartás!! zilált most az életem, de remélem a nyár felszabadulást hoz (és mást is, hihi). Lehet föl is kéne függesztenem magam 1-2 hónapra, töltődni egy kicsit... De nem bírom ki :) Hátha most... bár ebben a hónapban nem sok esélyt látok.

Jeges macinak holnap este meglepi megy :)

Fleur hajrá miklósiak!

lilia
lilia

Sziasztok!

Köszönet a sok dícsérő szóért! :D Kép

Pupy!
Bízom benne, hogy Anyudnál a további vizsgálat sem hoz rossz eredményt!
A tábla varázsa biztosan hat Rád! :D
(és rögtön egy kérés : kijavítanád Erik születési súlyát 2960-ra?! - köszike :D )

Nárcisz!
Tegnap kimaradt, hogy jó volt pár szót beszélni és látni Benneteket! A lányok csodaszépek élőben is! :D

CsHeni!
Úgy tűnik, minden rendben van Veletek! :D Örülök neki nagyon!(a másik topikot bevallom nem olvasom... :oops: )

Kacsa!
Köszi a szüléstörténetet! :D
Timcsa is nagyon cuki! Nincs ok a panaszra! :D :wink:

Angie!
Hogy telt a napotok? :D
Hamarosan Szilárd is úgy fog szopizni, mint az álom! :D Ráérez a dologra és onnantól kezdve menni fog minden! :D

Aniko!
Holnap lesz a nagy nap!!! :D
Gondolok Rátok! :D

Panka!
Emili hihetetlen mimikával rendelkezik! :D Jók a képek!!! :D

Adri!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokon kell keresztülmennetek. :(
Remélem lesz megoldás és hamarosan javulnak Levike eredményei!

Dido!
Végre vmi Rólad! :D
Ne hajtsd túl Magad!

JMacika, Lilia!
Szívesen olvasnám a neveteket a táblában! :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

És egy kép :

Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Köszönöm mindednkinek,h. Velem örült a táblának. :lol: Sajnos türelmesnek kell lennetek velem,mert még nem tudom felrakni a táblát, Apának segítenie kell nekem egy programot találni hozzá, és ez majd csak este fog menni. Addig is ne haragudjatok! :oops: De felírtam mindenki kívánságát, és majd jövők a vadi új táblával. :wink:

A hőm ma reggel ugrott egyett.:shock: Kép érdekes, de azért nem iszok előre....

most rohanok zuhizni, de majd bentről ismét jövök!! Szép napot mindednkinek!!!
Vendég

Pupy! :shock: :D :D :D 8)

Brill!
Gyönyörűek vagytok... :)

Adri!
Jaj Istenem... Szegény kicsi Levike, nagyon rosszul hangzik ez a biopszia... Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen...

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Kihasználom még az időt, amíg Kristóf alszik és próbálok gyorsan írni :)

Anikó :) Eljött a nagy nap :) Kívánom, hogy minden rendben menjen és minél előbb a karodban tarthasd a kisfiadat :)

Pupy :) Gratulálok a táblihoz - babásodás garantálva :lol: :wink:
Nagyon örültem, mikor olvastam, hogy anyukádnak negatív lett a citológiája, remélem a másik vizsgálat is az lesz!!!
Olyan édes vagy, hogy mentegeted rólunk a képeket :oops: :oops: :oops:

Adri! Nagyon sajnálom Levikét, de mit mondanak, mi lehet a baj???

Junko! Itt is :( :( :( Viszont írtál vmit sms-ben, amit nem nagyon értettem :roll:

Kacsa :) Olyan jó volt a szüléstöridet olvasni!!! :D

Kacsa :) Pankaa :) Brill :) Édesek a gyerkőcök!!!

Angie :) Tőled is várjuk ám a képeket!

Képzeljétek, hétvégén Kristóf magától (kapaszkodás nélkül) felállt! :D Azóta is lelkesen gyakorolja új tudományát :lol:

Tegnap voltunk vele vérvételen (a kis vénájából vettek vért), aztán szerdán műtét :( :( :(

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Jüttem kicsit panaszkodni. Kicsit le vagyok törve, mint a bili füle. Apa éli világát, mintha mi sem történt volna. Reggel úszás/futás, este bringa, masszírozás. Az, hogy nekem is jól esne egy maszi vagy hogy jó lenne úgy lezuhizni vagy hajat mosni, hogy ne a bébiőrt lessem, hoyg ordít-e Timcsa vagy ne a bömbiző gyerek mellett pisiljek, az már senkit sem izgat.
Nem is igazán olyan segítség kellene, hogy itt legyen vki. és takarítson, vasaljon, stb. Hanem, hogy Apa mikor itthon van, akkor tényleg legyen itthon. És ne a hülye sportújságot olvassa vagy kapcsolja át rögtön a tv-t a hülye focira, hanem legalább kérdezze meg, hogy amit éppen bambulok szoptatás közben, azt akarom-e nézni vagy csak jobb híján nézem ...
Reggel épp szoptattam és kint szólt az utcán a közlemény, hogy délig nem lesz víz. Úgyhogy gyerek ciciről leválaszt, rohan fejőt mosogatni ... Utána be a füribe zokogni. Apa utánam, hogy mi baj. Nem szólok, nem akarok veszekedni. De csak kibököm. És persze, hogy nem érti, hogy mi a baj --> PASI.
Tudom, dolgozik ő is sokat, sokszor este itthon is, hajtja a főnök, az apás szabin sem hagyták békén, többször kellett vidékre is mennie. Ez rendben is van. Nagyot nyelve elfogadom, kell a pénz, dolgozni muszáj. Sőt még azt is megértem, hgoy meló után kell levezetésként a sport, de akkor legalább a maradék kicsi időt töltsük már normálisan együtt, egymásra figyelve!!!
Ugye Timcsát sem látja egész nap és az esti altatásnál jön rá a játszhatnék, de akkor már hiába, akkor csak felpörgeti szegényt és utána meg ringathatjuk éjszakába nyúlóan ...
Na, bocsika a kirohanásért, ezt úgyis nekünk kell megbeszélni, csak most megint kicsit besokkalta. Tegnap nem bőgtem, úgy látszik, ma pótlom a lemaradást ...

Adri!

Ez nem hangzik túl jól!!!
Drukk a kicsi fiúnak!
És írj, amint lesz időpont, hogy tudjuk küldeni a drukkjainkat!!!

Timi!

Kristófnak csak így tovább!!!

Brill!

Nagyon édes a fotó!!!

Séta előtt mi is bepózoltunk tegnap Timcsával, de kicsit sötét és homályos lett a kép ... Nincs is még rólunk egy normális közös fotó. :(

---------------

Köszönöm Mindenkinek a dicséreteket!!! :)

kacsa14

Anikó!
Elérkezett a nagy nap, amikor a kezedben tarthatod a gyöngyszemedet. Sok puszi, gondolok rád nagyon!!!! :lol:

Kép
narco

Anikó!!!
Nagyon-nagyon drukkolok, nemsokára ismét babázhatsz, kicsi gyöngyszemeddel!!! Puszillak Benneteket!

Kacsa!
Hát most lehet, hogy kemény leszek, de: az első időben apa igenis folyjon bele ugyanúgy a gyerek körüli teendőkbe, mint ahogy Te csinálod. Legalább minimális szinten próbálja meg, mit jelent egy gyerekkel 24 órázni, ugyanis ahogy ketten "csináltátok" Timcsát, úgy kettőtöknek is kell felnevelni... Amikor Kendével hazajöttünk, pl. zuhizni én is csak úgy tudtam, míg apa döncölte a fenekét, pont abban az időben volt mindig nagyon nyűgös, kábé öttől a fürcsiig, szóval akkor nem volt egyszerű. De ha most a párod kihúzza magát a teendők alól, akkor később is ki fogja... Persze furcsa még neki a kötöttség, egész más ám egy férfinak, hogy megváltozik az élete, meg nem megy úgy minden, ahogy előtte volt, de ugyanúgy az ő lánya, is, ahogy a Tiéd... És most Te is egy kicsit érzékenyebb, fáradtabb vagy, ezért a kirohanás... Ahogy Évi szokta mondani: ez van, erre szerződtünk... ;) Kitartás!!!

Timika!
Gratula Kristófnak a felálláshoz!!! Nagyon-nagyon drukkolok a műtét miatt! Benn lehetsz vele a kórházban, ugye??

Kép
Kép
norwell

Anikó!
Sok puszi nektek!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Anikó!
Ma van a nagy nap, és sokat gondolok Rátok!! Hamarosan már a karodban tarthatod a kisfiadat!!!:lol:

Kacsa!
Nagyon köszönöm a szerencsekívánást, remélem úgy járok,mint Te az nlc-n! :wink: Gyönyörű szép volt a szüléstörténeted, köszönjük, olyan igazán átélhetőre sikeredett. Ügyes vagy! :lol. És hát a képek Timcsáról?! Az tuti,h. nem ő a rút kiskacsa,mert gyönyörű!!!! :lol:
Nagyon sajnálom ezt a dologt a Pároddal, de! ezt tényleg csak Vele tudod megbeszélni, ellenben hozzánk nyugodtan jöhetsz,h. ne maradjon benned ez a dolog. A Párod mint a legtöbb férfi, nem biztos,h. magától tudja a dolgát. De ha leülsz vele és elmondod,h. mostantól 3-an vagytok és a Timcsa nevelése kettőtök feladata,biztosan megérti és segíteni fog. :D

Adri!
Neked is köszönöm!:lol: Döbbentem olvastam,h. biopszát akarnak csinálni Levikének, annyira sajnálom, é megértem,h. félted. De hidd el a Jóisten vigyázz Rátok és minden rendben lesz. Ilyet pedig ne írj többet,h. nem panaszkodsz, igenis ha baj van gyere és mond el.

Maci!
Nagyon köszönöm a tegnap esti segítséget és beszélgetést! :lol. Beszéltem most a grafikus munkatársammal, és nagyon egyszerű ám felrakni a táblát, nem kell hozzá konvertáló progi, csak ugye Pupy az égő végéről fogja meg a gyertyát,mert azt hiszi az a könnyebb. :evil: lol:

Lilia!
Nem tudhatod lehet,h. tényleg ez a hónap lesz az a hónap!!! Vettem az adatokat!! :wink:

Brill!
Természetesen javítom, és hogyne dícsérnénk,mikor egy kis Angyal!! :lol: Gyönyörű ám ez a kép is!! Fogod olvasni hamarosan a lányoknevét is a táblában!!:wink: Veletek mizujs? Szopi? Éjszakák? Apa és Fia?

Norwell!
:shock: :lol: hát igen én is meglepődtem….

Timika!
:oops: köszönöm, ez már nem újkeletű dolog,h. mentegetem a képeket, sőt visszamenőleg 1 évre majdnem az összes tábla is el van mentve. :shock: :oops: Annak idején úgy tudtam csinálni azt az albumot nektek.
Köszönönm,h. velem örültél anyu eredményének, remélem,h. tovvábiakban is mindedn rendben lesz. Szerdára nagyon fogok szorítani,h. mindedn rendben legyen. Gratulálok Kristófkának!!! :lol:

Angie!
Hogy vagytok? Hog telt az éjszaka? Szopi?

Puszi!
Vendég

Norwell!

Abszolút nem voltál kemény! Ugyanezt érzem én is!

Úgy látszik, a kórházban nem csak a jó gyerekem, hanem az abszolút önfeláldozó férjem is bent maradt ... Pedig bent még a bugyit is rám húzta! Aztán itthon ugye pörögtem, látta, hogy megy minden egyedül és szépen visszaállt az önzőkéje! Egyke ő is, mint én. Anyukája kinyalta a popóját. Szóval lehet, hogy nem is az Uramnál kellene reklamálnom, hanem a kedves Anyósnál ... Képes leülni vacsizni, míg én szoptatok és igen erős célzások árán veszi csak a lapot, hogy talán jól esne a tejelő tehénnek, ha neki is csinálna vki. egy szenyát és csak tátani kellene a száját ...

Majd beszélgetek a fejével, csak nehéz, mert ált. akkor jönnek ki ezek a dolgok, mikor már nagyon kil vagyok és akkor már nagyon hiszti szagú az egész. És ilyenkor csak bőgök + szemrehányok. De a rendes beszélgetéshez nyugis lelkiállplot kellene. De majd bekeményítek én is, aztán majd hétvégén 2 etetés közt lelépek én is és majd rendezi a csajsziját, ahogy tanulta ...

Na, közben a gyermekem végre tentikézik, úgyhogy megyek gyorsan lecsapolom a cickót és csatlakozom szundimanóhoz!

kacsa14

Pupy!

Köszönöm!

Lányos Anyák!

Apropó, hova tűntek a lányos anyáink? Évi? Juca?

A lányok cunáját hogy takarítjátok? Van ugye benne a fehér trutymi. Védőnő étolajos fülpiszkálóval kotorászta, de nekem az annyira nem állt a kezemre. Most popsitörlővel töröltem meg, azzal szépen kijött.

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?