Anikó!
Nagyon sok boldogságot kivénok kicsi Ágostonhoz ezen a gyönyörü napon! Remélem a császár nem visel meg tulságosan, és könnyen felépülsz!
Orsi!
Ez lesz a helyzet nálam is 2 napig, szintén anyóslátogatás, de az uram csak 1 éjszakát mert bevállalni
Én lófrálni fogk (remélem), na meg vasalás, elmaradt irodai munkák, aztán főzés, mert már jönnek is haza.
Hajni!
Te már nem az első vagy (hanem a sokadik) aki "bevállalósnak" tart a 4. baba miatt. Pedig logikus: mivel már ugyis lesz 2 pici, minden szempontból elfér a 3. is. Legalább leamortizálódik a ruhatár, a játékok, a kellékek, nem ugy mint a fiamnál, aki után végül kinomban elajándékoztam majdenm mindent.
Na és ha azt nézzük, hogy akkor sok évig nekem fizetnek mindegy hogy mennyit, de nem nekem kell TB-t csengetnem, az éveim meg gyülnek... Aztán hátha megjönnek az unokák, és esetleg a menyem ugy dönt, hogy rámhagyja a gyesezést... Aztán majd tényleg válogathatjuk, melyik gyerek saját, melyik unoka
De persze nehezebb témák is előkerültek közöttünk, ha pl. valamelyikünk meghalna... Anyagilag akkor sem lenne probléma mostmár, mindegy tehát hogy 2 vagy 3 pici lenne. A férjem szerint rám még a sok gyerekkel is ragadnának a pénzéhes pasik
Én viszont kijelentettem, hogy Ó nem hozhat mostohát a házhoz, valamint a hamvaimat haza kell hoznia a vitrinbe
örök mementóul.
Na komolyra forditva a szót, bár sokan hibbantnak néznek minket, mi tényleg nagyon örülnénk ha folytatódna a babaeső. Én erre születtem.
Akkor most Te vagy az oszlop tetején, még ha egyelőre ez nem is zavarja Olivért!
Erika!
Pompihoz csatlakozom! Nem untatsz jobban, mint én pl. a filózásommal másokat, ugyhogy tessék itt nyugodtan leirni a gondolatokat!
Milyen szerencsés vagy hogy a róka elkerül.
Békélj meg Ákos méretével, még kinőheti Magát! A lényeg hogy eleven gyerek!
Emma!
Örülök hogy jók az eredményeid.
Én is ma voltam, remélem rendben lesz megint, csak szerdán tudom meg, a dokihoz megy az eredmény.
Pompi és Zsuzsi!
Csak ámulok, hogy Felétek milyen uri kiszolgálás van a kismamáknak! Itt Érden állhatod végig az órás sort, senkit nem zavar, ja és csak kizárólag szerdán mehetnek a kismamák vérvételre
Emiatt én eljárok Budafokra, ahol remekül és gyorsan megy minden, és az éhomi cukrot megnézik a cukormérővel rögtön, nem kell + 1 órát csak arra várni, hogy megihatod-e a cukrot.
Zsuzsi!
A 3, trimeszter (mivel 13 hét 1-1 trimeszter) a 28.hétnél kezdődik.Nemsokára Te is eléred!
Ma megint vettem 1-2 rucit, ugy döntöttem hogy hőség lesz a nyáron, és napozókat meg rövidujju bodyt vettem. Végülis téli cuccom van Emeséről (szép rózsaszinek
)
Meg lenne a hugomnak is, 2 fiut nevel, de beközölte, hogy "sajnos" ő már MINDEN babaruhát elajéndékozott (igaz, fél éve tudja, hogy babánk lesz megint
), a kicsi fia egyidős Emesével... Ilyen aranyos családom van ám nekem
Legalább örömem telhet a babaruha-vásárlásban
Még megyek vasárnap is, aztán többet azt hiszem nem. Viszont egyedül nézelődhetek, akármennyi ideig!!!