Sziasztok!
Barbi
GRATULA!!!! Ez a kissrác több, mint gyönyörű!! Nem győzők betelni a képpel!!! Sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek!
Dzsulee
Gratulálok Neked is! Nagyon gyorsak voltatok!! Bár te megírtad, hogy katapultálni készül Bora
Így is lett! Nektek is minden jót kívánok! Várjuk az élménybeszámolót!!
Tiza
Gratulálok a kis kukacoshoz!! Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben van!! Ne aggódjatok! De ha megnyugtat, akkor iktassatok be még egy 4D uh-t egy pár nap múlva! Ez a topic (is) teli van aggódó kismamákkal, próbálkozókkal, s mégis mindig azt írjuk, hogy ne aggódjon a másik
Nelli
Ti nem sokára indíthatjátok az új TV tornát a három a Kislánnyal
Gratulálok Neked!
Emma
Örülök, hogy minden rendben van veletek!!
Susy
Innen már egyenesen csak előre nézzetek! Kényeztessétek egymást a pároddal, s meglásd hamarosan ott lapul majd a kismanó, aki ott is marad 9 hónapig!!!!
Tündi
Köszi az infót! Szombaton, ha minden rendben lesz az uh-n, akkor megajándokozom magam egy hajfestéssel azt hiszem! egyébként ma tölöttem be a 7.hetet.
Még nagyon az eleje....hétfőn este megint elkezdtem barnázni, ez most relatíve nagyobb mennyiség volt....azonnal ágy, s feküdtem egész kedden, s szerdán....lekopogom mára már semmi...nagyon remélem, hogy minden ok odabenn. Ma kicsit szúrkált a hasam alja, bevettem két magnéziumot, ágy egy órára megint, s most jobb...
Ez tényleg hihetetlen, hogy egy napra sem szűnik meg az aggódás, attól a pillanattól, hogy kismanókat "kigondoljuk"
, de én nagyon bízom az én kis Mütyürömben, hogy velünk akar maradni.
A többieknek is szép estét!
Szilvia