Új privát üzeneted érkezett!

ilonkám, nem mondod??????????????????????????????????????????????????????????????????????
ez nem is lehet igaz. megjött? a franc essen bele, pedig arra gondoltam, te fogod megtörni a zebracsendet.....iszonyatosan át tudom érezni, nagyon -nagyon szorítottam.
kitartást Kép

Kép
kicsiboris

Ilona,
:(
Kép
Vendég

bbilona!!

Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:
Sok erőt és kiartást,de tudom hogy fasza csaj vagy!!!!!!!!

Csajok én nem tudom ,de olyan idegbeteg hangulatom van! :oops:
egyszerűen semmihez nincs türelmem.
Szegény párommal is veszekedtem reggel.

Kicsiboris?????

Tiza!

Nagyon szupi ez a felvétel!! :D

Mágnes!
ez a csajszi gyönyörű!!!!! :D
m. reni

szia reni!

Nem vagy mensi előtt véletlenül? Nekem így szokott lenni, előtte 1 héttel pár napig.
Köszi a vigasztalást, próbálok "fasza csaj" lenni, most koncentrálok a házassági évfordulónkra.

domo, szorítok.

Szép napot lányok!
bbilona

bbilona!

Én tudom ,hogy fasza csaj vagy!
csinálssz valami meglepi az évfordúlóra?
igen mensi előtt vagyok!Biztos tombolnak a hormonjaim.
m. reni

Sziasztok!
Na végre, hogy tudok írni! :cry: Amikor lett volna időm a babanettel voltak gondok.
Na hétfőn megvolt az inszem, és végre a dokim csinálta :lol: , remélem jól!Mondtam is neki, hogy remélem olyan ügyeske lesz mint amilyen ÁGotánál volt. Egyenlőre pihizek amennyit tudok, Utrogestan hüv. golyót írt fel. 2 hét múlva kell teszetet csinálnom.
Remélem mindenki jól van! Nagyon sokat írtatok amióta nem voltam, igyekszem hamar képben lenni. De mit látok, Ilonának nem jött össze?Sajnálom!
sapé

ilona, látom te nem esel kétségbe, szuper!!!

csajok én még sokára tesztelhetek, holnap hormonális vérvételre megyek :lol:
kicsiboris

Boris!
Hogy vagy?HOlnap szorítok érted! :lol:
sapé

sapé, szuper. Mégegy Ágota, lehet ilyet két egyforma nevű gyermek :D Csak viccelek, biztosan beleadta minden tudását, 2 hét, na hát ehhez sok kitartást, és szorítok :wink:

boriska, miért kell az a vérvétel? Minden ciklusodban figyelgetik a hormonszintedet? Nagyon profinak tűnik a dolog, látod mégiscsak jó helyen vagy te ott.

Lányok, nem jön valaki holnap du Debrecenbe, Fradi-Debrecen focimeccsre?

Pusszancs! Ilona
bbilona

bbilona!

Én debreceni vagyok!

Nekem már van két nevem: Martin,Laura,
reméllem ikrek lessz és mind kettőt tudom válsztani!
m. reni

sapé!

látod,milyen bamba vagyok!

Én is szúrkolók ám neked!! :wink:
m. reni

Sapé,
Mennek a babaragacsok++++
Vendég

sapé, helló! köszi, én is gondolok rád, én jól vagyok, kicsit fel van puffadva a pocim, neked nem? nálad minden okkés?

ilona, ez egy 21. napi hormonvizsga, azt mondta a doki, hogy meg akarja nézni milyen volt a tüszőrepim :lol: jól vagy már?
nagyon klassz focimeccsezést, de vigyázz azért magadra!! a keménymagtól távol legyél hihihi

reni ezek szép nevek :lol: nekem nagyon tetszik az Ella, Kyra, Borka
kicsiboris

csajok, ha most sikerülne jan 10-re lennék kiírva :lol: :lol: :lol:
sapé, te mikorra, mert kb egyszerre inszemeztünk :!: :!:
kicsiboris

remélem zel azért visszajön a pecázásból egyszer :P

jucmucról tudtok?
kicsiboris

az jó mreni, és jössz, az egyetemi sporttelepen lesz 15 órakor (ha szereted Nyiasit, Détárit, mert itt az Öregfiúk játszanak na debreceni tűzoltókkal? Szerzek belépőt ha akarod :wink:

jucmuc elutazott, írta hogy most lesz egy kis szünet, és tudod május elején indul a fagyibaba projekten. Persze igazán jelentkezhetne már :)

A puffadt hasuaknak, lazítást és sok sikert :D Jan.10 jó kis új év :wink: ígérkezik.

látod boriska szuper dokid van, jó alapos :!:
bbilona

hát ilona nem tudom jó-e a dokim...néha senkiben sem bízok..
kicsiboris

csajok, hol vagytok?

Kép
kicsiboris

kicsiboris, elhiszem, de nem lehet egyszerre 2-3 dokihoz járni. Abba úgyis csak belezavarodnánk, no meg a dokik sem komálják az ilyesmit :?

Minden rendben lesz, meglásd :)
Úgy látszik a te orvosod nem az a beszédes fajta, nem marad más kérdezni kell tőle. Biztosan elmagyarázza ha valami nem világos, mint pl. ez a hasba szuri.
bbilona

édi vagy ilona, hogy megnyugtatsz, most már csak az idegesít, hogy inszem utáni nap azért kicsit tevékenykedtem én is a kerítéépítésben, bár szerintem ha meg akar tapadni akkor megtapad így is nem????
kicsiboris

most jövök rá, hogy a dpo a vonalzón a tüszőrepitől eltelt napok száma...hm, de gyagya vagyok... akkor nekem még kb. 10-ot kell várnom....
kicsiboris

Kicsiboris,
Az első napokban uye még nem ágyazódik be hanem megtermékenyül és elúszik a megfelelő helyre meg osztódik szóval szerintem nem baj ha másnap csináltál valamit.
Vendég

nem uye hanem ugye :oops:
Vendég

értem-értem, de jó, köszi pandamaci :lol: most már abba is hagyom a magammal való foglalatoskodást, áttérek rátok hihihi,
itt semmi meló, úgyhogy ráérek erre én, csuhajja:lol: :lol:
te hogy vagy pandácska?

Kép
kicsiboris

Kicsiboris,
http://www2.hu-berlin.de/sexology/ECU2/ ... nyites.htm
Itt tök jól leírjákhogy mikor mi történik a pociban és még képek is vannak :lol:
Jól vagyok köszi most jött meg fáj a pocim.
Vendég

köszi pandi, nagyon jó, el is olvasom :lol: nem vagyok képben, inszemed lesz majd?
kicsiboris

kicsiboris, biztosan nem túl jó ha megerőlteted magad. Azt olvastam az első 3 napban jó ha az ember lánya pihizik, egyébként meg nem emelget. De képzeld csak el anyukát akinek már van 1-2 porontya és őket emelgeti, mert ugye nem lehet őket nem ölelgetni. Kérdezd csak meg Andit, vagy Sapét :D
bbilona

Kicsiboris,
Nem inszem hanem lombik. Szombaton kezdem a szurikat szóval ez volt az utolsó mensim legközelebb remélem csak két év múlva találkozok vele :lol:
Vendég

hát pandácska, nagyon szorítok, hogy így legyen, távozzon a mesi tőled jó hosszú időre :!: :!: :!: :!:
az a kis kártya a pandácskákkal nagyon cuki, hol szerezted?

ilona, na én is pont erre gondoltam, szóval szerintem ezek, hogy pihenjünk sokat, meg melegvízbe ne menjünk meg ilyenek, nem feltétlenül megszívlendőek, most olvastam egy nőgyógyásztól, hogy ovuláció előtt simán lehet welnessezni, mert annyira nem károsító a dolog, mint ahogy felfújják, viszont az ember nagyon jól érzi tőle magát ami meg fontos momentum.
kicsiboris

Kicsiboris,
www.snugglepie.com itt tudsz magadnak ilyen boxot csinálni.
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Latom, hogy hianyoltatok es Kata is irta a masik topicon. :oops:

Nagyon jol esik köszönöm szepen! Most vasarnap indulunk haza, hetföre van idöpontunk a Kaaliba. Az lesz a 13. cn. megvizsgal az orvos es eldönti, hogy lehet-e spontan ciklusban beültetni a fagyikat.

Rengeteg minden közbejött nekünk azota, meg az is ketseges, hogy tudunk-e indulni vasarnap. Bar mi mindent megteszünk.

Ezert is nem jelentkeztem, es azert is mert amiota tudjuk, hogy lombikoznunk kell inkabb a lombikos topikba szoktam irni de mostanaban oda is ritkan.

Persze sokat gondolok Ratok es mindig jo szivvel! Szoritok mindanyiotoknak es igerem jelentkezni fogok amint tudok. Valszeg egy hetet leszünk otthon.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, de jó hogy írtál!!! már féltünk itten a lányokkal, hogyí nem is jössz többet :cry: na akkor jó úton vannak a dolgaitok, nagyon tuti, hogy már a köv. spontán ciklusban be is ültethetik a babukákat, nagyon szorítok neked, puszi!!!
kicsiboris

Boriskam! Nagyon aranyos vagy, irto jol esik! Puszi!!! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Én sajnos mindig csak munka után tudok jönni, nekem bent nincs internetem.

Ilona! Még napközben is gondoltam rád, és most látom. Hát nagyon sajnálom. Nekem van egy tesztem, de nem merem megcsinálni, így legalább még holnap du-ig reménykedhetek, bár a jelek nem erre utalnak. És nagyon köszi, hogy szorítasz nekem!
Az orvosomról még annyit: ő nem éreztette, hogy elvárja a plusz pénzt, hanem kérte! pedig azért nem magánintézetbe mentem, hogy csak a gyógyszerekért kelljen fizetni. Így is rengetegbe kerül.

Tiza! Olyan furcsa, hogy ugyanazokat a tüneteket produkáljuk, amikor terhesek leszünk, meg amikor nem sikerül (legalábbis a te esetedben így volt). Én mindig elszomorodom, amikor ugyanazon a napon (kb.10.nap) elkezdek valamit érezni. Most is így volt, de amit írtál: még reménykedhetek! :lol: Köszi!

Panda! Érted is szurkolok hogy szombattól minden rendben menjen! A szurik elkezdésétől mennyi idő telik el, amíg sor kerül a visszaültetésre?

Kép
domo

Domo,
Ezt nem tudom mert ugye ez függ attól hogy hogyan reagálok a stimura. Ha minden jól megy akkor kb 2 hét. Köszönöm :D
Vendég

Ilonkám,
Kép

Tudom, hogy nagyon vacak most...

Nekem is megjött, így mehet a lombik az útján.

Jucmuc,
jó, hogy benéztél, nagyon szorítunk!!!

Most rohanok, holnap bővebb leszek.

Puszi!
katata

Kata,
Akkor hajrá :lol:
Vendég

Kata!

Akkor most már érted is izgulok!

Kép
domo

Lányok,
köszi, aranyosak vagytok! Rém is fog férni! :roll:

Jó éjt!
katata

megvolt a vérvételem, annyira nagy tűt használt a hülye nő, tökre fájt...du. 3 után lesz meg az eredmény, hogy 'jól mentek -e a tüszőrepis dolgaim odabent..

kata, ez az, látod, jön az új szuperséges lehetőség :lol: mindjárt babás is leszel :lol: :lol:

domo én is szorítok ám :P és remélem a piri jól távol marad tőled, ezerezer +++++-t küldök hogy így legyen!!

pandácska akkor itt most elég sokan lombikoztok májusban, húú de izgi lesz a tavaszunk :lol: :lol: :lol: szurkolok!!!

mami gyere már vissza!! zelem elég halat fogtál már!!!küldj párat postán :shock:

odry, baromi régen hallottunk felőletek :roll: hogy vagytok? minden ok? pussza

na sapé most kezdődnek az izgalmaink, ugyebár..................................
én már izgulok is.....nekem még kb 12 napot kell kibírnom...neked is ennyi kb nem?

Kép
kicsiboris

Kicsiboris,
Akkor drukkolok hogy szép magas legyen a progid :wink: Én se szeretem a vérvételt. Inkább 5 poci szuri mint egy vérvétel!
Vendég

jaja, pandácska...asszem többet nem megyek ehhez a nőhöz..
és köszi, remélem én is, hogy jó kis eredményem lesz..
de pandi a hasi-szuri nem olyan égető érzés, vagy csak a szúrás kellemetlen benne?

na írt nekem vissza a török attila, mert megkérdeztem tőle, a tüszőméretet akit érdekel annak iderakom mit válaszolt:
A petesejt 0,1 mm minden esetben.
A petesejt a tüszőben helyezkedik el, ultrahanggal a tüszőméretet lehet mérni, miután a petesejt nem látható. Az érett tüsző 15-25 mm között van. :lol: :lol:

úgyhogy most amikor uh-n 14mm-es volt a tüszőm akkor majdnem jó volt :lol: és ha még a szuri is növelte akkor szuppi, most nagyon megnyugodtam, le is mentem alfáááába

Kép
kicsiboris

Kicsiboris,
Örülök hogy alfázol :lol: :lol: A pocis nem fáj inkább kellemetlen. Pl a Gonal nem is csíp de az Ovitrelle az igen. Mondjuk már megszoktam de tényleg jobb mint a vérvétel. Csak akkor rossz ha bénázok és rossz pontot találok el és belilul a hasam.
Vendég

Sziasztok!

Boris!
Hát igen most jönnek az izgis napok.Én mindkét oldalamat érzem, de leginkább a jobbat.Te érzel valamit? Remélem most minden okés lesz! Nekem május 7-8 körül kell tesztet csinálnom, addig még van idő.
Gyere majd délután az eredménnyel!

Panda!
Pocakon belüli eseményeket jó látni így képen keresztül is.Köszi!

Reni!
Köszi!Én is szorítok neked!
sapé

sapé, képzeld nekem már két estém lett el...ve azzal, hogy görcsölt a a hasim, ma este csak úgy múlt el, hogy megmaszíroztam, nem tudom mi a fene lehet ez..fájdalom csillapítót meg nem akarok most bevenni..
én is kb akkor tesztelek amikor te, tyűűűűűűű de izgulok mindkettőnkért, meg persze mindenkiért!!!!! és sajna még várnunk kell elég sokat...

tizu, ha olvasol minket, neked is voltak görcseid?
kicsiboris

sapé! :D

Reméllem sikeres hónapód lessz! :D

pandácska! :D

Én oklevelet adok neked ezennel a szép vonalzódra.!

Boriska! :D

Tényleg gyere dálután az eredménnyel!! :wink:

bbilona! :D

Az igazság az,hogy nem szeretem a focit!
Jövöhéten mihálynapi vásár!!!!
Gyeretek debrecenbe!

Én ma voltam shoppingolni!
vettem egy szép bőr papucsot!
meg túrizam egy vadi új szép inget!
Délután megyek a fodrászhoz, kell egy kis feltöltödés.
Mióta láttam a sex és newyorkot azóta bele vagyok búzúlva a MANOLO Blanic cipőbe!!!!! :roll:
Miden vágyam egy olyanra szert tenni!
A férjecském má mondta,hogy lassan külön szóbát kell építeni a dolgaimnak :D

Mindenkinek jó hétvégét!!!!!!!!!

:D
m. reni

Jucmuc!

Sok erőt és kitartást kívánok!!!
sok sok szerencsét!!!!!!!!!!!
m. reni

Ilonka,

Sajnalom, hogy nem sikerült! :(

Sape, Boriska,

Drukkolok nagyon Nektek a közelgö teszthez! Es persze mindenkinek! :D

Reni,

Nagyon szepen köszönöm! :D

Puszi,

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jó is otthon a 4 napos ünnep, itt nem lesz sajna. Nem munkaszüneti nap a május 1., csak a sulikban szünet.

Hétfőn kell legközelebb vérvételre mennem, akkor tudom meg, mikor kell kezdeni a másik szurit is. Egyébként mióta nyomom a Decapeptylt, azóta fáj a fejem és nagy feszültség van bennem. Idegbeteg vagyok, rosszul alszom. :roll: Gondolom a hormonok miatt... Elég vacak. :roll:
katata

Kata,
Igen ez a hormonoktól van :? Kitartást! Melyik lesz a másik szurid?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?