Puppy
Na látod így már sokkal jobb. Jók a megérzéseid. A hormonvizsgálattal kapcsolatban, esetleg szabi, hogy meg tudják csinálni? Meg mondjuk nem tudom milyen az időbeosztásod a munkahelyen, de én mindig hajnalok hajnalán odamentem még munka előtt. Egyedül a terheléses vizsgálat, ami tovább tart.
De amúgy olyan szép a görbe, és főleg ha a nyák is rendben van tuti minden rendben a peteéréssel.
Tündi
Ja igen közben már képbe lettem téve, hogy a 18.heti UH a genetikai. Hál istennek minden rendben volt.
Bár a papíron csak az egyéb méretei vannak fent és a magzatvíz mennyiségére, meg szívre vonatkozóan semmit nem írtak mondtak. Viszont a véleményen emberi nyelven annyi van, hogy minden ok.
Én is érzem már a mocorgást, nagyon jó. Kb. a 18. hét körül kezdtem határozottabban érezni és most néha már azt is érzem, hogy meglöki a kezem, persze nem tudom mivel. 2 napja esetére lesz mindig aktív, mikor az apja odateszi a kezét. Vicces olyan mintha kommunikálnának, így a maguk módján:) Nem tudom ezt csak beképzeljük, vagy tényleg tudja ott van az apu keze.
.
Sajnos nem volt cseresznyénk:) és nem tudtuk megnézni, hogy fiú vagy lány, mert pont ott volt a köldökzsinór. De esküszöm, hogy én láttam a fütykösét
. Amúgy is mindenki kispasit jósol.
Babaszoba
Hatalmas tervezést nem fog igényleni, mert nekünk egy nappali van (egybe minden) +háló. És velünk lesz a hálóban, de azt a sarkot szeretném babásítani ami az övé lesz:), meg azt meg kell tervezni, hogy a fürdető pelenkázó állványt hova szeretnénk és hát van egy két elvarrandó szál a lakásba. Szóval szeretném, ha a hálóban a fúros, faragós dolgok készen lennének: a férjemnek be kell még fejeznie a beépített szekrényünket.
Meg anyukámtól megkapjuk öcsém kiságyát és azt fel kell kicsit újjítani, csiszolás lakkozás, meg szertnénk, ha az ágy magassága állítható lenne és ezt is meg kell csinálni.
Képzeljétek, hogy megjártam. Hétfőn kellett volna a dokim felhívni, hogy időpontot kérjek keddre és ugye csak fél 4-től fél 5-ig lehet. Nekem pont fél 5kor jutott eszembe és már nem sikerült elérnem.
Küldtem neki sms-t reggel és ki vagyok akadva, hogy még csak válaszra sem méltatott.
. Szóval jövő héten sem tudok menni csak utánna.
Na mind1 most már, csak remélem nem minden kérdésben ilyen az a fene nagy elérhetősége.
Annyi rosszhír van, hogy sajnos a hátam elkezdte a rosszalkodást és egyenlőre nem tudom meddig fogom bírni a munkát, de már nem is stresszelek ezen. Angie tanácsát megfogadva, lehet már májusban lelépek.
Puszi nektek!