Új privát üzeneted érkezett!

Hát annyira nem fog közel lakni hozzánk,de közelebb mint most!Az uncsitesóival fog 5-percre lakni! :D :D :D
Drukkolok a lakás ügyben!! :) :) :) :!: :!:
Vendég

Ma csak itthon voltunk holnap délelőttöm lesz sűrű!!
Megyünk a bölibe leadni a paíprt aztán a jegyzői igazolásért aztán le a Spárba leadni a GYES papírt utánna az ügyvédhez és aztán pedig húzunk haza,hogy a Levi itthon aludjon!
Már most fáj a lábam a sok rohanástól ráadásul faszán meghúztam a derekamat mikor húztam, a vizet a ciszternából öntözni most szenvedek nehogy úgy mozduljak,hogy úgy is maradjak!!!Szar,de ez van így jártam! :( :(
Vendég

GAbó
vigyázz magadra!!!!!!!Anya csak egy van!!! :wink:
Az jó hogy közelebb lesz,nem kell annyit menned.CSavizhatsz majd a városban!!!
A jegyzői igazolást előre le kell beszélni?Nekünk is menni kell ezért kérdem,hogy megy az??(privibe is irhatod)
Vendég

GAbó
egy honap mulva 2 éves nagyfiad lesz!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

halika!

nekem se jött be ez napközben a babanet... :?

kriszti,
igen, vettünk muskátlikat, meg virágládákat, abba kerülnek majd, az új kerítésre a teraszra. :) ma lefestettük gáborral. én is segítettem, dorka addig nagypapázott. :)
ja, dorka egyik napról a másikra hagyta abba a szopit. még megvolt neki a reggeli szopi is, nemcsak az esti és éjjeli. sőt, ha nem ment neki könnyen a nappali elalvás, kapott cicit, elfogadta, elpunnyadt benne, K.O. aztán egyszer csak nem kellett neki semelyik alkalommal sem... :(

gabó,
dorka még nem nagyon kajláskodik a hintában, csak csodálkozik benne! :) de úgyis ott vagyok mellette, ha ki akarna pottyanni!
jajj, levike megismerte dodónkat? :D nemhiába, régen - még "kiskorukban" :wink: - nagy volt a szerelem! :)

felhívtam nagy bálintot. azt mondta 3-4 nappal az utolsó gyógyszer - norcolut - bevétele után meg kellett volna jönnie. én most vagyok kb a 10. napon. pont ma két hete csinált uh-ot, akkor nem voltam terhes. vagyis nem látott uh-on terhességet. remélem nem csak ő nem látta, nem is volt ott... telefonba azt mondta, menjek el vmikor csinál egy uh-ot, hogy megnézze mi van, de elvileg annak a gyógyszernek meg kellett volna hoznia.
lehet, hogy veszek holnap tesztet, nemtom. sztem terhes nem vagyok. nem szeretnék...

KépKép
viol81

rik!A Jegyzői igazolás a szocpolhoz kell majd bementek ki kell tölteni egy nyomtatványt személyes adatok gyerek anyakönyvi kivonata,házassági kivonat vagy mifene nekünk ugye olyan nincs!
Aztán a postán kell majd venni 2200ft értékű illetékbélyeget és (itt) 2-nap alatt megcsinálják!
Jé tényleg nem is figyeltem! :lol: :lol: :lol:

Viol!Á bizti nem vagy terhes a barinőmnél is hasonló volt és nem volt az!De megismerte ám!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Na most lépnem kell,mert ez a kölök itt üvölt a fülembe egész nap megint rajtam lóg kiidegel teljesen!!!
Vendég

gabó,
hát remélem, hogy nem.

ma megyünk dorkával az egyéves vizsgálatra! :D hűűű... :)

KépKép
viol81

Viol
nekünk mindig a betöltött év után kellett menni ilyen vizsgálatokra.Ahány védőnő annyi szokás :wink:
Nekem se kajláskodott a hintába :arrow: eddig.De nekünk is csináltak itt hátul az udiban egy tuti játszoteret(hinta,csuzda,kötél,homokozó)na azon kajláskodik,mert biztonságban érzi magát!Feláll,pörög,forog benne.
Szerintem bizti nem vagy terhes,de valami miatt a hormonok felborulhattak.Nem akarok vészmadár lenni,de nekem a Réka után ez volt.Aztán nem is volt mnensim.CSak ha adtak gyogyszert,de akkor is két-három havonta. :cry: Aztán egyszercsak beindult magátol,és itt az én legkisebb gyönyörűségem!! :wink: :lol:
Biztos nincs ilyen nagy baj,de jobb ha megvizsgál! :!:

Gabó
köszi,most már tudom mire kászüljek.Jövő héten intéznünk kell azt is! :roll:
Vendég

Viol,
én lehet, hogy a holnapot átalszom :lol: :lol: :lol: :lol: ,
Dorkát Isten éltesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így bizti nem felejtem el :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Na megjöttünk a nagy rohanásból Levikém már alszik is tiszta dili volt egész délelőtt!

rik!Nagyon szívesen!Pénteken megy a Balázs az ügyvédhez kiperkálni a maradékot aztán indul a hitelintézés remélem nem lesz semmi gond és remélem a felújításra is kapunk kölcsönt,mert azt külön kell felvenni ami szerintem egy marha nagy hülyeség,de ez van!Nekünk még a bébi hinta van fent,de akkor hétvégén felrakatom az apjával a másikat hátha nem eszetlenkedik benne! :)
Nagylányodnak is tetszik a lakás?Nem bánja,hogy elmentek?

Viol!NEmsoká egy éves lesz a gyögyörűséges dorka baba!! :lol: :lol: :lol: Készültök már?
Vendég

Gabó
most már Réka akar mindenáron menni.Barátnőt akar szerezni magátnak,olyan igazit akivel mindent meg lehet beszélni,sutyorogni :wink: Most lesz hozzá szobája is,tehát elvonulhatnak!! :lol:
MAq voltam a hitelügyintézőnél,pénteken viszem a kezdő pappirokat,aztán jövő héten a többit.Ugy néz ki csak ennyia mi feladatunk,a atöbbit intézi a csaj! :wink: Ja és várni a lovénkat a vevőnktől! :lol:
Tudom milyenek ezek,egyik barátunk is vett lerobbant lakást.Megvette hitelből,aztán ujabb hitelle felujitotta.Hát ha muszáj,akkor muszáj!!!

Viol
készültök a nagy napra?Kik jönnek holnap?VAgy hétvégén???

Többiek?Merre vagytok???
Vendég

Sziasztok!Megint jó rég voltam :oops:
Rik!Hol vesztek lakást?Azt amit múltkor írtál?
Voltam másik oviba.A kék oviba szeptembertől átmehetne.De most meg úgy néz ki jól érzi magát.Hát majd meglátjuk mi lesz :)

KépKép
kola2

Viol!Jó gyorsan megy az idő :P

KépKép
kola2

Zsani
Petr is poda megy!!Melyik csoportba menne???Petra kék.
JOl vagytok?
Ja igen,azt vesszük meg!! :wink:
Vendég

Petra is oda megy :shock: BOCSI!
Vendég

Rik!Örülök neki,hogy sikerül a lakásügy :P A zöldbe menne Viri.
Jól vagyunk köszi szépen.Apa csinált Virágnak az udvarra homokózót ,meg majd hinta lesz.Egész délután lent akar lenni ezért.

KépKép
kola2

Ti jól vagytok?

KépKép
kola2

rik!Ja ne is mond ez a sok rohangálás...!!NEkünk is már csak a pénteket kell megvárni és mennek a papírok az ügyintézőnkhöz és onna övé a pálya!Hú olyan igazi barátnő tök jó!!!Biztos találni fog!!!

kola!Én is a kék oviba jártam nagyon szerettem!!!Talán akkor már nincs gond?Lehet ez valami átmeneti volt nála?Azóta sem mondott semmit?
Vendég

Nálatok a kölykök milyenek ma?Levivel nem lehet bírni már délelőtt 10-kor bent a városba elkezdett sírni+hiszti fátadt volt (jó korán pedig fél 8-kor kelt),de persze nem akart aludni csak bújni pont az ügyeinket intéztem aztán kicsit elaludt majd felébredt sírva+hiszti majd haza értünk aludt 3/4-órát majd hiszti és most aludt el megint (kíváncsi leszek meddig).!!!Ha 10-órától 1/2 1-ig nem hallottam vagy 50*,hogy aja akkor 1* sem!Kicsit a sírba tesz ebbe a két napba nem tudom mivan vele megint kurva anyás!!Lehet eza bolond idő is betesz neki!
Vendég

Ez a gyerek biztos az időt érezte fúj a szél,borult az ég néha csepereg az eső egyszóval fos idő van nálunk! :x :x
Vendég

Gabó!Azóta semmit nem mond.Kérdezem mindig,hogy jól érezte magát az oviba?Azt mondja igen.
Virág tegnap volt kibirhatatlan :twisted:
Itthon jó idő van,süt a nap.Tegnap volt borongós,szeles.

KépKép
kola2

Gabó!Nektek is gratula a költözéshez :P
Mi majd csak akkor költözünk ha jön a kistesó.Bár eddig nem igazán akar jönni :?

KépKép
kola2

Na most meg süt a nap ezerrel!!

kola!Akkor talán nem volt akkora baj!Ezt az évet még kihúzzátok szeptembertől menne az új oviba?Vagy ha addig nem lesz gond marad itt?
Köszi remélem augusztusra már túl leszünk a hurcolkodáson!
Szóval akkor rajta vagytok az ügyön?
Vendég

Hát ha jól érzi továbbra is magát akkor marad.Ha nem akkor szeptembertől mehetne a másikba.Majd meglátjuk.
Igen rajta vagyunk :wink:

KépKép
kola2

Ó ez szuper!Csak nyugalom majd összejön!Na továbbra is jó a Plussba?
Vendég

Hétfőtől a jerevániba vagyok,itt se rossz.Rendesek.
Most ugyvagyunk,vagy összejön ,vagy nem.Majd jön amikor akar jönni :wink: Addig meg dolgozok.De jó dolgozni is,már hiányzott egy kicsit.

KépKép
kola2

El is hiszem,hogy jó már nekem is nagyon hiányzik!
Vendég

erika,
nekem már a múlt héten mondta a védőnő, hogy ha akarom, a doki megcsinálja... én jobbnak láttam a - nem mintha számítana - közelebbi dátumot a születési naphoz.
hát nemtom horomonok-e, de szemetek. előtte mindig pontos volt, nem hiányzik, hogy most felboruljanak... :?

jajj, andi, köszönjük szépen, előre is!! :) neked pedig kellemes pihenést, aludd is ki magad!! :wink:

gabó és erika
nincs nagy készülődés, holnapra rendeltem egy kis tortát, holnap lesz az ajiátadás, meg kicsi lakásdíszítés. szombaton jönnek anyósék meg gábor nővére és családja, akkor lesz vmi kis hideg kaja, szenyó, majokuki, francisali, ilyesmi.
gabó, dorka nem volt ma nyűgös. vagyis nem volt nyűgösebb az átlagnál! :roll: :P

én a kék oviban a piros csoportban voltam!! :D

zsani,
no, látom ti is hintáztok meg homokoztok! :wink:
és akkor már "rajt lehettek" a babadolgon? fizikailag is okés vagy?
ja, most olvasom, hogy igen. akkor nagggyon sok sikert - és sok kellemes éjszakát :oops: :D :wink: - kívánok hozzá!

KépKép
viol81

ja, letöltöttem én is a skype-ot.

bár aztán msn-re sem gyakran megyek... :roll:

KépKép
viol81

Viol!Én már el is mentettelek!!! :D :D :D
De jó lesz holnap Dorkának!!!!! :lol: :lol: :lol:
Drága szentem egy éves lesz,hogy repül az idő!!Nekem mindíg az jut eszembe mikor terhes voltál,hogy télen mentél bicajjal melózni és mondtad,hogy csúszik mi meg aggódtunk nehogy eless!! :D :D
Persze más is ,de ez maradt meg benne a legjobban! :lol: :lol:
Vendég

gabó,
jajj, ez jó volt! :) mármint hogy említetted! :) hja, qrva hamar elment az idő!! olyan furcsa, hogy egy éve ilyenkor már tök közel voltam. csak még nem tudtam... :) :) éjjel és hajnalban voltak az első szurkálások... :roll: :D

KépKép
viol81

Ugye,de jó vissza emlékezni? :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Amica
köszi szépen mégegyszer,képzeld egy nem lett csak jo!!!Azt bedobom a Jereváni tároloba!!KÖSZIII!!!!

Viol
mi az a majokuki?????(majonézes krumpli?)
Nagyon jo visszagondolni milyen volt amikor várta az ember a babáját!Az utolso napok(és akkor még nem is tudtad hogy azok!
:wink: )
Szép napot Nektek holnapra!!!!

Zsani
Jerevániba vagy???MA jártam arra,de nem tudtam!!! :cry: Pedig ráértem volna bemenni!!
Játszoteret csinál??És mit szol a többi lakó hozzá? :shock: Itt szét szabnának érte!!! :evil:
Jol vagyunk,köszi!!!Rékam is várja hogy menjünk innen.MA is hogy a Jereván Cityn voltunk,mondta hogy :látod anya mennyi kislány van itt,bandázhatnánk is!!! :wink:

Gabó
Zizi??????Jaj,ne is mond!!!!
Rosszaság volt egész nap!!Kikapta a kezét folyamatosan a városba(pedig szófogadó elvileg!)és hisztizett ahol lehetett!!!Méga boltba is,elfeküdt,én meg huztam. :?
Asszem kezd dackorszakba lépni!!!! :evil:
Vendég

Rik!Itt a lakók nem szóltak semmit,hanem segítettek neki :P Rendes mindenki a házba :P
Ha arra jársz gyeremajd be ám :P

KépKép
kola2

Jó éjt mindenkinek!

Rik, örülök neki!
A bársonyszoknyán beljebb volt eredetileg a gomb, ha az a nemjó akkor varrd vissza :D

Csilla!
Köszönöm! Még itt úgysem járt nálunk postás.

Viol,
vicceltem, nem lehet itt aludni :lol: :oops:
Mégegyszer is gratula holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsani,
a héten finom volt a túró! :P :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Kép
Boldog születésnapot kicsi Dorka!

Kép

Kép
hajnus

Nagyon Boldog Első Születésnapot kicsi Dorka!

Kép
katus78

Boldog SZÜLINAPOT kicsi DORKA!!!!
Kép
Vendég

CAjok!Első képletőltésem volt!!És csak egyedül csináltam!!Kicsi Dorka, miket hozol ki belőlem! :wink: :lol:
Vendég

Kép

Boldog szülinapot kiscsajszi !

yyyyyyyxxxxxxxxxxxxxxxxxxdccccccccccccccccccdddaaaqa

ezt Dávid küldi

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Dorka baba boldog szülinapot kivánunk neked!!!!!
Kép

KépKép
KépKép
beus22

Szia Beus
rég voltál!Mekkora a kis krapekod???
Kisleány várja az ovit??Az enyém már mondogatja,pedig hol van az még? :roll:

HAjnus
veletek mizujs???IIRRRRJJJJJJJ!!!!!!!

Ábizsani??????????????????
Vendég

Óóó, nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!! :) :) Nagyon aranyosak vagytok!! :)
Majd jövök még, csak főzöcske, lufifújás, pakolás vár még rám...

Puszi nektek!! :)

Erika,
majonézes kukorica :wink:

KépKép
viol81

Boldog szülinapot Dorka!!

Kép
Vendég

Boldog születésnapot Dorka!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Gratulálok mindnekinek aköltözéshez.tök jooo.ez a költözések éve :D

rik:köszi jol vagyunk.Máté már nagy baba.7kilo.és 63cm.nincs vele ugy gondunk,csak esténként fáj a hasa.de ez talán lassan elmulik nála.
vivi nagyon várja az ovit.voltunk beiratkozáson,sirt hogy elkellett jönni.ugyhogy szerintem szeretni fogja.legalábbis remélem.
Petra is hamarosan menni fog.majd meglátod milyen gyorsan megy az idö. :)

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Holnap megyünk Győrbe, kér valaki olyan Protector kölyök kullancsriasztó krémet? Reggelig szóljatok.

Bocsi nem tudok írni, beborítanak a dobozok és zsacsik :? :twisted: :twisted: :twisted: És folytatni kell, még jó, hogy Nyuszi jól bírja és vidáman "barangol", kapaszkodik a dobozok körül. Úgy néz ki, megtanulta lefoglalni magát...(Remélem, nem kiabálom el... :P ).

Szép napot! :P :P :P

Anikó

Kép[/url]
quito

mi is elkezdtünk épitkezni,ugyhogy most van dolog böven,nem unatkozunk :D
Gabo.hogy megy a vezetés?????

KépKép
KépKép
beus22

beus!Jó nagy legény már Máté!! :lol: :lol:
Hozzá épültök vagy teljesen külön?
Köszi jól megy ma megyek fél 5-re igaz multkor abban az egy órában mindent elbasztam a rutinpályán ezek már plussz órák lesznek,de élvezem!
Vendég

gabo:hozzáépülünk
jolvan,majd ma jobban megy,mindenkinek van szar napja.lasan már a kezedben lesz a jogsi :D tök joooo :P :P

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?