Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni a 3 napi termést,de lehet hogy ma nem is végzek vele annyit irtatok.
De ez jó,mert én imádok olvasni,csak már lehet hogy reagálni nem lesz időm mig a Geri alszik.Mostanában már csak 1x alszik ebéd után 2-2 1/2 órát,azt ahogy ébred már rohanunk is az Encsiért a suliba.Még nem nagyon ált rá a szervezete,mert este már olyan 7 körül tiszta zizi,de előbb-utóbb belerázódik ebbe is.
Márti-ugy látom anyuka témában is hasonlóak vagyunk-az én anyám is csak akkor jön segíteni amikor megkérem,magától még az unokáját sem viszi el soha sehová.Komolyan mondom a 2 kezemen meg tudnám számolni,hogy az elmúlt majd 9 év alatt hányszor vitte el az Encsit,vagy hogy hányszor jött magától valamit segíteni.Mostanában,mióta újra férjhez ment és jönnek ki a mamáék házához valamiért ,volt olyan hogy be sem jöttek hozzánk.Pedig ők is itt laktak Vecsésen
.
Ugye azt mondják,"hogy halottakról jót vagy semmit" én azt szoktam mondani,hogy anyámról jót vagy semmit,ezért inkább hallgatok.
Márti,nagy nagy gratula a 6 kg fogyáshoz!!!!
Barbi-nagyon jó,hogy van a papádéknak ez a nyaraló,legalább sűrűn le tudtok menni kikapcsolódni.Mi is imádjuk-ha sikerül időben elkészülnünk inkább lekocsikázunk a balcsira,mint egy pesti zsúfolt strandon aszaljuk magunkat és hallgassam a mellettem fél méterre lévők beszélgetését .Nagy vágyam ,hogy vegyünk ott egy falatnyi telket és akkor az egész nyarat ott tölthetnénk.Szivem szerint le is költöznék a balcsira,csak hát a munkalehetőség???!!!
Timi-sajnálom,hogy Hanna füle nem gyógyul.Elhiszem,hogy szegény már akkor ordít,mikor be kell menni a vizsgálóba.Nem lehet ,hogy az orrmandulája okozza a folyamatos fülproblémát?
Zsuzsi-türelem,ne add fel a fogyókúrát,majd csak elindulnak a kilók lefelé/ irom mindezt én,aki még csak elkezdeni sem tudja,mert legkésöbb este feladom a diétámat mindig/.Az sem mindegy,hogy ki hány kiló mikor elkezdi pl.160 cm magas és 90 kg,vagy csak 70kg.A nagyobb súlyból sokkal "könnyebb" fogyni.
Andi-megoldódott a kocsi biztosítás?
na,az irásom elején elkiabáltam a 2 óra alvást-felkelt a fiam másfél óra után
és huzigálja a kiságyba akasztott zenélő napocskáját.
Valamelyik nap csak hallgatom,hogy honnét jön a zene,majd már mikor vagy 3x lejátszotta ugyanazt a dallamot,akkor jöttem rá,hogy ez tőlünk ,a kiságyból jön
mennem kell-eldurvult a helyzet-már kiabálásokat is hallok.