Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsani!
Lehet, hogy tündér, de nem halad. Én már akkor is ott voltam amikor te kijöttél és még 9-kor is. Bár ehhez van némi köze a sok "kedves" néninek is, aki nagyon sietett.... :(
De az tény, hogy nyolcig összesen két emberrel végzett.... :?

Hajni!
Majd megpróbáljuk visszafogni magunkat!!! Tudom, mi most már komoly anyukák leszünk lassan, csak lehet, hogy még nem értünk meg a szerepre :? :?

Van itt valaki, vagy magammal társalgok?

marek

Sziasztok.

Csak gyorsba!!

Voltam tegnap megint uh-on!!Olyan jó volt,a dokim csinálta és vagy 10 percig csodálhattam a bébit!!Láttam mindenét és a kezecskéit is mozgatta!! :D :D
Éssssss......100%-ra megerősitette a dokim,hogy KISLÁNY!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Annyira örülök neki!!! :D :D :D

Jó éjt!

ancsi26

Ancsi!
Tök jó neked! Én is szeretném már tudni!!!! Meg szeretném, ha végre megmozdulna!!!!
Nekem még legalább két hét a következő uh. Nem gondoltam, hogy lesz olyan, amikor egy orvosi vizsgálatot várni fogok!
marek

Ha senki nincs itt, akkor én is lelépek lassan. Remélem ma többet alszom, mint mostanában!
Jó pihit mindenkinek!

marek

szevasztok!
na, újra itthon családi létra-bizniszből (ne is kérdezzetek :P )
több következtetést is sikerült levonnom a délután folyamán:
1. a kávé rajtam sz*rt sem segít
2. beszari vagyok autóban ülve 80nál is már
3. nem bírom, ha éhes vagyok. egyszerűen kis Vuk hozzám képest cukipofa. én hisztis, nyűgös, levegőt kiböfögős terhesnő leszek éhesen. :oops: béna, tudom. ez van.

Ciripke, nem, nem írtad le a boltot, csak akartad. halljuk azt az ingyen reklámot! ;)

Ancsi! sok-sok boldogságot a várandósság fennmaradó idejére, most h már tényleg tuti, h kislány! mi is lesz a neve? (bocs, nem tudok most visszalépni a táblázathoz...Anna?) én is láttam hétfőn integetni az egyik babát. olyan cuki volt; majdnem elsírtam magam 8)

én nem érzem, h mozognának (pedig, tudom, h igen). vagy a háj miatt, vagy mert nem. és kész.

Kép
an°°di

jóccakát, Marek...remélem, kitakarítottál! ;)
holnap!

Kép
an°°di

nahát, látom, én maradtam.
akkor lépek.
szép álmokat az anyukáknak, a leendőknek, meg a bébiknek
:arrow:

Kép
an°°di

Én még itt lennék, de úgy látom lekéstem. Nem baj, majd "egyszer...máskor...szebb időkben..."

Szép jó éjszakát!

marek

Jó reggelt mindenki másnak!
Miért van az, hogy ha egy férfi nem talál valamit, akkor a legegyszerűbb felébreszteni az asszonyt, aki kivételesen ki szerette volna aludni magát????? Ez kódolva van? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

marek

sziasztok!
én is már fenn!
nálunk röhögőgörccsel kezdődött a nap (activity-ztünk...hát, nem voltunk egymásra hangolva... :lol: :lol: :lol: )

más:
éjjel, mint már hetek óta szinte minden éjjel, ki kellett mennem pisilni. ilyenkor eléggé felébredek (milyen rosszul fogok vajon aludni ha már gyereke(i)m is lesz(nek)???), nehéz visszaaludni.
tegnap éjjel is kipróbáltam ezernyi különböző pózt, míg az egyik kényelmesnek bizonyult (még mindig nagyon fáj a mellem, különösen oldalfekvéskor)...
na, eleget húztam már az unalmas részeket???? :roll:
szóval, elhelyezkedtem, és a csípőcsontom fölött közvetlenül, bal oldalon elindult valakiiii :shock: mint egy kis papírlabda...fööööl-leeee, föööl-leeee...
gondoltam először, h nem múlt el teljesen a gázprobléma, de NEM! ez nem szeleskedés volt, hanem az egyik lurkóóó 8) irtó klassz érzés volt! persze ettől totál felébredtem (gondoltam, felébresztem Apukát is :P de nem), és majdnem elbőgtem magam.

hát ennyi történt. álomra nem emlékszem...de kit érdekel????? :D

nohát, akkor frissen sült kiskifli vajjal, kakaóval
szép napot mindenkinek!! (retteghet a védőnő, mert megyeeeeek!!!! úristen, hány kiló lehetek??? :shock: )

Kép
an°°di

Activity reggel korán? És még én vagyok megbuggyanva? Nálunk most a Scrabble megy egész éjszaka, mert azon jól össze lehet veszni....
Előtte a Trivial pursuit, de sajnos a férjem már megjegyezte az összes kérdést és így nem ér... :( :( :(

Küldöm együttérzésem a védőnőnek... :D :D :D

Én fodrászhoz megyek :D :D :D Olyan szép lesz a hajam!!! (legalább a hajam!)

Holnap meg nőgyógyász+neurológus (2in1, de azt kávéban sem szeretem)

Közben fordítok - a férjemnek nincs ideje, gondolta én is meg tudom csinálni :( :( :( Kompresszor használati utasítás, vagy mi. De mi a fene az a kompresszor. Mé nem lehet valami szépirodalmat fordítani? (mert azt elviszik a nagyok)

NEKEM MÉG MINDIG NEM MOZOG!!!! :evil: :evil: :evil:
marek

csak egy rögtönzött activity volt...nem kell bábukra meg kártyákra gondolni. Apuka bolond kissé, asszem 8)

én is akarok fordítani!!!! (semmi munkám sincs :cry: )
fodrász? micsoda ötlet! (ja, nem, mégsem. aki nem keres, az ne is költekezzék) legalább te legyél szép! vagyis a hajad. vagyis...izé...
a gyerkőc meg mozog. a tiéd is. csak ne érzed, meg vmi trivial pursuittel vagy elfoglalva.. (ammegmi???)

Kép
an°°di

Az egy olyan játék, amiben műveltségi kérdések vannak, és a csapatoknak válaszolni kell. Nagyon izgi, mert nagyon sok baromi nehéz kérdés van... Viszont ha jó a memóriád, és találkoztál már a kérdéssel, akkor legközelebb úgy néz ki, mintha te lennél az IQkirály. Na a férjem így járt. Minden kérdésre tudja a választ :( :( Persze nekünk csak a kiegészítő kártyák vannak meg, nemtom mit csinálna, ha valaki jönne az eredeti játékkal :D :D :D

Tudom,hogy mozog, de érezni akarom!!! Most! (nem voltam soha akaratos ...ám)

marek

Elvis és mosogatás és tikkelés jobb szemmel
:roll: asszem, megvan a délelőtti program
majd jövök

Kép
an°°di

Hello csajok!
Én ezt a topikot is kihagyom, ha itt nagy okoskodás és komolykodás lesz. Éljen a lazaság ("szeleburdiság"?)!!!!! Tényleg van már olyan topik, ahonnan leléptem, mert sok tudálékos, mindent tudó csaj osztotta az észt! Köszi, nem kell! Elég annyi, amennyi van!
Bocsi, de ma sem leszek sokat, mert meló (pályázat írás, pályázat elbírálás stb.), vásárlás, fodrász, angoloznom is kéne. Holnap pedig Szlovákiába kell mennem egy temetésre! És bár imádok vezetni (még Pesten is!, mert itt tanultam...meg rengeteget járok!) azért kényelmetlen hosszútávon. (Pedig nagy, kényelmes autónk van. Írtam már 180 cm vagyok, én kisautóban el sem férek! :lol: )
Hogy mit is vegyek fel? Nem tudom, mert mintha egyre kevesebb cucc lenne jó rám! Főként feketéből!
Az ikres (Andi figyelem) barátném mára ígért néhány terhescuccot! Beszálmoljak a két égetnivaló boszorkány produkciójáról??? :lol:
Marek, Andi! Én jó egy héttel (majdnem 2) előrébb járok, mint ti és én sem érzek semmi mocorgást. Illetve néha furi remegés félét. De szerintem, majd megérezzük!
Ja, csajok én egy-két hete jól alszom, jó az étvágyam! Van remény, csak kitartás! Én tényleg érzem azt, amit a mondanak a már szült barátnék: ez a középső harmad a legjobb! Kezd visszatérni az erőm, még nem akkora a hasam, hogy mozdulni sem bírok, még viszonylag mobil vagyok stb.!
Még egy félórát itt vagyok, ha van itt valaki!
Szép napot!
erMóni
ermoni

Jaj, a Stahl főz valami moslékot szokás szerint és mindjárt tövig lenyalja az újját kostoláskor!
Na eddig nem hánytam, de ettől a csajtól (meg a kajáitól) tudnék! Bocs, ha valaki rajongó, de én nem!
Elkapcsoltam!
:lol: :lol: :lol:
ermoni

szeva erMóni!
hű, hát én mennyire örülök neked!!! :D :D :D
két égetnivaló? azt hiszem, az rám nem vonatkozik (NEM VONATKOZHAAAAAT :lol: ). kérek néhány, szigorúan könnyen emészhető sztorit!
Stahlt én sem bírom, de eddig minden recept ehetőre, SŐT, finomra sikerült, amit a volt munkahelyem könyvtárából véletlenül!!! ellopott szakácskönyvéből készítettem el.
asszem ez az a könyv, amit egy az egyben ellopott attól az angol nőtől...
(bocs én is a Stahl-rajongóktól...nekem csakis a nővel van bajom)
és tök jó, h tök jól vagy. és az is, h tök sok szininímát tudok.
a temetés kevésbé.

Kép
an°°di

rájöttem, miért használnak az emberek függönyt (nekem is van, de nincs soha elhúzva..a nyolcadikra belátni elég kevéssé esélyes): totál mocskos az ablak. mindhárom (kicsi a lakás, de ezt mondtam már). pedig egy hónapja mostam le őket. :evil: :evil: :evil:
elhúzom a függönyöket. ez az egyetlen megoldás. :x :x :x

most olvasom erMóni, h egyre kevesebb ruha megy rád??? :shock: :shock: hogyhogy? beindult a cseresznyemag???? :shock: hurrááááá

Kép
an°°di

Jókor jöttök... amikor én már megyek. És nem autóval, hanem gyalog. Legalább nem szorít az öv. :D :D :D Mindennek van jó oldala :D :D :D És tegnap sem ettek meg a kutyák!!!
Nekem eddig még szinte semmi nem sikerült, amit Stahl könyvéből próbáltam. De én sajnos béna vagyok. Palacsintát is csak telefonos segítséggel tudok sütni :( :( :(

Akar valaki kompresszor használati utasítást fordítani? Mert én nem!!! Vagy szakdogát írni?? Mert én azt sem.... :( :( :(

Andi!
Tök jó a szókincsed :P :P :P

marek

Andi!
Az ikrekkel nem lehet gond, szinte mindig alszanak. Csak felváltva :P :P :P
Bocs, de nem hagyhattam ki!
marek

jajj
még a végén elkésem
hűűű
:o
csak megvárjon a védőnő!! jajjjajjj
délben jövök vissza, mert dolgom van a komputeren
sziasztok
erMóninak jó pályázást meg angolozást (reméelm, az én tanítványaim is ezzel töltik az idejüket...khmkhm)
jé, és pont ma 15 hét! :mrgreen:

Kép
an°°di

Most már biztos, hogy bemér a traffipax, úgy kell rohannom a fodrászhoz!

marek

Hát ennyi fért a mai időmbe! (Szerencsére ma már csak pályázat értékelés van hátra, igaz az 25 db! De angoloznom tényleg kell :lol: )
És még vásárolni is valamit, mert Felvidéken 5 hónapos Petra baba is van szerencsére- a temetés mellett! És nagyon bírom ezeket a rokonaimat!
Marek! Elvigyelek? :wink:

Na hello csajok, talán a hétvégén lesz egy kis időm. Bár én még vasárnap is előadást tartok, de talán hétfő-kedden!

Ja, receptek!
Bár nem fizetnek érte, de! Én a tvpaprikás olasz és francia szakácskönyvet nagyon bírom! És ugyan macerásak, de jók a kaják!
Bazsalikomos csokitorta recept (szigorúan felnőtteknek!) érdekel valakit! (Én nem nagyon szeretek főzni, de genetikailag örököltem a falusi női ágról, szóval nem szeretem az álszerényket! Én tudok főzni és kész!)

Ja, és növöget a cseresznyemag! Már rá is kérdeztek! Mit szólsz Andi! Röhögj nyugodtan, én is azt tettem!

Vigyázzatok magatokra és legyetek vidámak!
erMóni
ermoni

Sziasztok!

Kepzeljetek tegnap ota szobatiszta a fiam /nappalra/ olyan buszke vagyok Ra! :lol: Nagyon boldog vagyok hogy nem kell egyszerre 3 gyereket pelenkaznom majd! :D Kozben tortent egy kis baleset is, Rate beverte a fejet aztan este nagyon elkezdett verezni az orra de olyan mertekben hogy csuppa ver volt minden, irany az ugyelet, megneztek minden rendben. Nagyon megijedtunk, talan eletemben nem feltem meg ennyire! :(

Ancsa: nagyon irigyellek, egyreszt a 20-ik heted miatt, masreszt a kislanyodert! :lol: Nagyon orulok a hirnek es Ti hogy vagytok vele?

Marek: :roll: Sajna meg en sem nagyon erzem vagyis nagyon gyengen, nagyon ritkan mintha ereznek mocorgast de ez meg messze nem az amit majd kesobb fognak levagni, nagyon, nagyon varom mar es en is borzalmasan turelmetlen vagyok!
El akarok menni 4D-re mar MOST ROGTON hogy kielegitsem a kivancsisagomat de Apa meg varni akar. :evil: Valoszinu igaza van de akkor is AKAROM TUDNI HOGY KIK IS LAKNAK A POCIMBAN!!! :evil: :shock: :oops:

Andi: nyugi a Te babaid csakis nyugodt, sosem siros, nem hasfajos, rogton az ejszakat atalvo szopigepek lesznek! :lol: :lol: :lol: Ha-ha-ha, keszulj fol hogy par evig nem lesz nyugtod! :lol:

Ermoni: miert nem csinalsz vonalzot? Nem tudom hanyadik hetben is vagy! Mar egy par hete en is tok jol erzem magam, tenyleg ez a legjobb idoszaka a terhessegnek, az utolso 3 de foleg az utolso honap az mar durva! :roll: Oszinten szolva en mar jobb szeretnek tulleni rajta!

Hajni: olvastam hogy meg mindig beteg vagy, kitartas es GYOGYULJ MEG GYORSAN!!!

KépKép
KépKép
tontica

Feljott az also szomszed hogy amiota az en fiam font van az ove nem tud aludni /5 honapos/ na, ha megtudja hogy ikreket varok azt hiszem rogton meguti a guta! :lol: :mrgreen:

KépKép
KépKép
tontica

szia Tontica!
de jóóó, h itt vagy! de jóó, h jól vagy (már megint ez a fránya szókincs-probléma :P )
hehe, én is tudom ám, h ilyenek lesznek. önhipnózis és pozitív gondolkodás, és buta optimizmus és önáltatás.... :lol: :lol: ha a szomszédodnak nem lesz nyugta :twisted: ugyebr nekem miért is lenne.
de veletek sem lesz semmi egy házban élni...hehe :twisted: három gyerek...asztaaaaa :roll:

Kép
an°°di

erMóni, az a bazsalikomos csokitorta recept engem érdekel, bár hiába, h főzni tudok...sütni azt nem! azért egy próbát bevállalok.

más:
a védőnőnél eltöltöttem fél órát. kicsit magas a vérnyomásom (130/85...sztem az tök jó, nem?), és híztam még 1 kilót, tehát összesen +4 kilónál tartok, de egy felet a védőcsajszi lealkudott belőle a ruha miatt (mintha máskor meztelenül mértünk volna :roll: ). így +3,5 kg.
beírta, h volt magzatmozgás, meg totál lefárasztottam a hülyeségeimmel (lehet-e úszni majd a Balatonban? -igen. lehet-e aloe vera zselét inni egy hétig? -igen...stbstb). volt egy olyan érzésem, h baromira örült, mikor végre leléptem :twisted: :twisted:
utána könyvtár, piac (sok zöldség, meg lecsónak való...nyammnyamm), most pedig kipihenem a délelőttöt
8)

Kép
an°°di

Szasztok!

Élek virulok, csak meló - vidékre utazás - privát egyesületi cucc - meló verklibe keveredtem! De jön a 4 nap pihi (már NAGYON várom)

Csajok tudom, hogy állandóan ezzel jövök, de ÓRIÁSI a pocim.

Már úton-útfélen gratulálnak, meg örömködnek a népek, mert TOTÁL egyértelmű... :lol:

6 kg-ot híztam, és semmilyen nem terhes gatyó - szoknya nem jó rám, konkrétan esélytelen lenne... :shock:

Na de jó hírek: mindenki aki nyűgös, fáradt stb...
KB 2 hete mosolygós kismama lettem, nem vagyok fáradt, és semmi bajom (kb mint ERMóni). Tehát van remény, még egy kicsi nyűgösködés és jön egy jobb korszak! :lol:

Ma volt a munkahelyemen az éves kivizsgálás, hasi UH-val.
A babát is láttuk. Állítólag tetőtől-talpig 17 cm!!! (ez nem a cRL, hanem a lábival együtt)

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
WOW :shock: :D 8) :lol: :wink: :P :roll: és megint csak WOW
ezek nagyon jó hírek!!!
a 17 centi...az mekkora méret? mert értem én, h pocakilag kívül XXL-es, de belül? S? M? L?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Elnézést kérek a bepofátlankodásért, a "ma mégsem jött meg"-ből vagyok. Elkezdtem extra minőségű angol baba,-és gyerekruhákkal foglalkozni. Akit érdekel nézzen körül az odalamon a http://babaturi.gportal.hu címen.
Mindenkinek kellemes babavárást, és gyors, könnyű szülést kívánok!
Tina

tynus12

Sziasztok!

Andi, baba M-es kb, csak a körítés hatalmas... Gondolon idekint is hatalmas elvárásai lesznek.

Szólok is a páromnak, hogy lehet, a ház kicsi lett, mert a kincsem bent olyan medencét csináltatott magának (értsd magzatvíz) hogy mire kijön, addigra medence kell neki (persze, csak ha ragaszkodik a jelenlegi arányokhoz) :lol: :lol:

Valaki írta egyszer a fórumon, hogy az AFP értéket hamarabb is meg lehet tudni, ha vmi számot (gondolom a labor) felhívunk... Emlékszik rá vki? (nem találom)

Jutta

KépKép
jutta

Végeztem a fodrásznál! Olyan szép lettem...ill. a hajam. Már nem nagymamás, hanem kismamás :)
Beugrottam turiba és vettem két tök jó kismamás blúzt!!! Meg egy kabátot, amit be tudok magamon gombolni!!! :P :P :P A villanyszámla meg várhat. Ha nem jövök pár napig, akkor kikapcsolták a villanyt és gyertyafénynél nem jó netezni, ugye :P Nem baj, a hosszú hétvégén nem dolgozik senki, úgyhogy még van remény :lol: :lol: :lol:
Szóval ez eddig egy jó nap :lol: :lol: :lol:
Csak ne lenne ez a kompresszar..öö...kompresszor

marek

Jutta, tessék parancsolni: "Szerintem megnyugtatásként rájuk lehet csörögni. 06/1/476-4458 v. 476-4400/156 (csak a TAJ számod legyen a közelben), remélem még nem változott a tel. szám." Jolka írta.

örülök, Marek, h csinibini lettél. én is akarok turiban olcsó, klassz blúzot. no, majd holnap.

most lelépek. aludni kell a soksok lecsó után és tanítás előtt.
szép délutánot!

Kép
an°°di

Sziasztok!!!

Ciripke és mindenki más!

Negatív a "down szűrés" eredménye, nem kell hasbaszuri!!!
Nagyon megkönnyebbültem és boldog vagyok.

Puszi Nektek, megyek főzni ill. sütni.

Üdv: Zsani

snezsanett

Sziasztok!

Marek, örülök, hogy tetszik az "új" haj! Festetted is?

Andi köszi a teli számot, sajna az én vérem nem náluk landolt, de a lakcm szerint megmondta a csaj, hogy melyik labort kell hívni!
Ők nem vették fel, de holnap is zaklatom őket!

Zsani tök jó! :lol: :lol:

No iszom a cappucinomat, bár a fagyinak jobban örülnék!

FAGYI!FAGYI!FAGYI! :P :P :P :P

Elnézést, de azt hiszem függő lettem!! Segítség!
(a fagyi egy legális drog, tessék vele vigyázni, elvonási tünetek erősek!!!! - tapasztalatból mondom...)

Jutta

KépKép
jutta

Nem festettem, csak melír. De jó, csak túl sok lett a hamvasító, úgyhogy most egy kissé lila :D :D Nem baj, majd megmosom és lejön, úgyse szeretem amikor úgy nézek ki, mint aki most jött a fodrásztól... Egyébként kedves apukám megkérdezte, hogy mitől őszültem meg. Mondtam, hogy fodrásznál voltam. Erre ő: mikor? Öt perce...teeee hát nem látod?
Férfiak....!!!

A fagyi engem is feldob... bár jelen pillanatban minden kajával így vagyok. Ez normális? Tudom, hogy nem kettő helyett kell enni, de olyan éhes vagyok!!! :( :( :(

marek

Ha keresnétek (nem hiszem), elmentem dolgozni. 9 körül jövök, addig is jó társalgást. Úgyis mindig akkor indul be a dolog, amikor én nem vagyok itt. :( :( :(

marek

Sziasztok!

A fiuk elmentek es engem egyedul hagytak, ki kell hasznalnom! :D Hu, de jo egy kicsit gyerekzsivaj nelkul, nemsokara ugyis a feje tetejere all majd minden. :roll: Bar meg van 5 honapom, azalatt megprobalom kipihenni magam. :lol:
Beszeltem a szomszedcsajjal es mondta hogy extra nyugos a baba mert jon a fogacskaja es az en fiam meg extra hangos, nem akartam Neki mondani hogy nemsokara gondolkozhatnak a koltozesen mert jon meg ket orditogep a hazhoz, szegeny csaj eleg nyuzottnak tunt! :lol: :oops: :twisted:

Andi: ez a vernyomas nem is olyan magas, nekem alacsony ugyhogy Te adsz nekem egy kicsit es "normalisak" leszunk. :lol: En is 4 kilot hiztam eddig es en ezt soknak tartom de elvileg nem az, hogy fogunk kinezni nemsokara! :shock:

Jutta: dobj egy kepet a hatalmas hasadrol mert nem hiszem el! :lol: 6 kilo? /ugye, ugye a sok fagyi!/ :lol: Hu, akkor tenyleg jobb lesz vigyazni mert az utolso honapokban igencsak megugrik majd. Ezek szerint a 17. heten 17 cm. a 18. heten 18 cm. es igy tovabb. :lol:

Marek: a turiban vasarolt ruhak csak nem olyan dragak! :lol: Ram sem jonnek fol mar a normalis gatyok de en ugy orulok neki hogy mar latszik es megneznek az utcan. :lol: Sok sikert a forditashoz!

ZSanett: gratula a jo eredmenyhez, nagyon orulok neki!!!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok

Annyira édesek vagytok :-)Andi,Jutta :-)
Köszi hogy gondoltok rám
Ma voltunk a nagy genetikai megmérettetésen
tízre mentünk az uhra nem is kellett sokat várni,ahol ismét ismét érdekes számítás jött ki miszerint a hétfőn 17/6 napos gyerekem mára összement 17/2re :-)röhej és a méhlepény átvándorolt a mellső falról hátulra :-)
DE a lényeg hogy agenetikai profi uhás bácsi semmi eltérést nem látott rendben van mindene,neme még mindig titok sajnos.Ezután özel két órát vártunk a nagy genetikai beszélgetésre,izgalams volt Majcival.A beszélgetés abból állt hogy megkérdezték mindenki egészségese a családba.Azt mondta az orvos két jó híre van az egyik hogy az uh tökéletes downra utaló jel nincs a másik hogy ők is egy vérvételt ajánlanak fel.Ez valami 3 markeres vizsgálat amibe belekalkulálják a testsúlyomat is és 3 dolgt néznek.Ez egy mutatószámot fog mondani hogy mennyi az esély hogy beteg,jövő héten lesz eredmény,nah addig megint lehet izgulni.Postán küldik de szerintem ez a 4 napos hétvége bekavar majd:-(Lehet már szerdán felhívom őket.Ha nem jó az eredmény visza kell menni és nem tudom hogyan tovább ,gondolom hasbabökés.

Utána faltunk egy finomat és a kiscsajom életébe először evett húst nem gyenge leis fényképeztem,szegényem kivolt éhezve mert 2re végeztünk,utána elmentünk az aállatkertbe,de olyan fáradtak voltunk hogy szerintem nem igazán élveztük,jó vot csak alig vártam hogy hazaérjünk,lábam bedagadt,éjjel nem aludtunk úgyhogy......

Jutta
gatula a kis 17 centishez:-)

Jajj mennem kell mAJA sír,bocs hogy csak magunkról írtam

Timi
Vendég

pocfotó Kép
Vendég

Tontica, 4 kiló az nem sok. :cry: nemááááár
én úgy számolok, h most vagyunk rossz esetben félidőnél...különben is már szinte csak zöldségeket eszem...mi mást tehetnék? tornázni nem szabad, éhen nem halhatok... :evil:

Timi, hatalmas a pocid, és baromi jók a hírek!!!! :D :wink: :D és hogy lenne már gond, ha csak magaról írsz??? én folyton ezt csinálom 8) nem vetted észre? ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!
Mára végeztem. De jó!!!!!! Már alig kell valamit csinálnom.... :( :(
Júniustól járhatok terhestornára!!! :lol: :lol: :lol: Itt nálunk nincs, de addigra befejezem az egyik tanfolyamot és el tudok menni egy másik városba. :D :D :D Most találkoztam a szülésznővel a buszon, aki tartja!! Most örülök. Mondtam, hogy ez egy jó nap!

marek

szia Marek!
én is végeztem. már a vacsora is megvolt, bár kissé szomorúan, mert már foglalt a moby nick... :wink:
én is akarok terhestornát!! vagy legalább jógát (ha szieszta-időben van, végülis...az egyik barátnőm úgyis mindig ott pihente ki magát :lol: ). no, csak beszéljek azzal a dokival jövő szerdán!!! :twisted:
ez tényleg jó kis nap volt, ugye? még munkám is lett így estére...jó fincsi szakdoli-fordítás (figyeled, h kombinálok???állat, mi? 8) )
ja, mi ma este activityzünk...csak kettesben, igaz, de sebaj. így lehet meztelenül.. :oops: mármint Apukának... :oops: :oops:
szerintem le is lépek.... :lol: kíváncsi vagyok...a reggeli alapján...hát, előre beveszem a magneB6ot haskeményedés ellen...és/vagy készítek egy pohár bort is ide 8)

Kép
an°°di

Akkor jó szórakozást! Remélem el kell mutogatnod a bálnát. Én már képes lennék rá..
Egyébként engem is a jóga érdekelne legjobban, de itt vidéken.... tudod, én nem Bukaresten, a lehetőségek városában élek :( :(

Jó pihit!
marek

na
léptem, mert Apuka elalszik, míg én telefonozok munkaügyben
holnap

Kép
an°°di

Már azt hittem hogy megijesztettelek benneteket a nagy sonkámmal :-) de látom itt vagytok.
Nekem nagyon tetszik a szeleburdi topik csak egy bajom van ,hogy én egyenlőre nem tudok felszabadult szeleburdi topiktag lenni,jó mi ? :-) na de majd jövő héten kiderül hogyan tovább.

Andi
köszi :-) amásik topikba épp azt mondták,hogy nem is olyan nagy pocim,mondjuk Maja már szépen kibélelte a kistesónak .Te nem mutizol poci képet?Meztelen aktiviti miket nem tudtok :-) :-)
Vendég

Timi!
Az enyém sem semmi. Már anyukám is azt mondta, hogy óriási. Ez mondjuk jól esik, de ez van. Alkat kérdése szerintem, mert anyukámnak is hihetetlen nagy hasa volt velünk. Szóval én ezt kaptam a sorstól... És a cicije is nagyon durva volt, de én azzal még szerencsére nem tudok dicsekedni!
marek

Marek
tudod mi van akinek kicsi van nagyobbat szeretne,akinek nagy van kisebet,én Majcival nagyon kicsinyeltem vagy hogy mondják,hát nem is lett nagy bébi.Most meg szerintem mivel azóta sikerült még hízni simán rám lehet még mindig fogni hogy kövér vagyok azt kész,de azért az élesszeműek látják mi a helyzet.Olyan hülye körte alakom volt mindig,vékony derék vastag combok,nagy fenék.Most kiegyelnítődtek a viszonyok
Vendég

Most már lassan én is dobok fel egy képet, csak kell hozzá az ember, aki lefényképez, meg feldobja a gépre. Na majd...
marek

Most megyek aludni. Remélem sikerül...
Jó éjszakát mindenkinek!!
marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?