Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi!
Az Indexen indíthatnánk egy "A Babanetet megunt kismamák" topicot. Az szokott működni, de itt valahogy jobb :D :D :D

Az én kedvem se az igazi most, valami nem jó ott hasban és a hátam is fáj.... És most kell elsétálnom dolgozni :( :( :( AUTÓT AKAROK!!!!! Ez így nem az igazi. Az egyik tanfolyamot kb. nyár végén fejezem be, az meg fél óra busszal, aztán még fél óra gyalog. A cég kinn van a sunyiban, arra már sehol egy ház, viszont rengeteg kutya. Szeretem!!!Jó lesz majd kánikulában kigurulni oda!

Tapasztalt kismamák! A derékfájás még nem korai? Bár most minden fáj, úgyhogy ez lehet, hogy csak általános hiszti.

Faithless: Insomnia.... Eztet dobta ki nekem a winamp. Vajon miért???

marek

71 másodperc alatt töltötte be ezt az oldalt

Jolka, ha ez felér a béka seggéig, akkor elromlott a centim :?
msn nem rossz ötlet, de akkor totál zárt lesz a közösség, ammeg nem jó.
a születés hetének honlapján is láttam vmit...majd meglesem. vagy edződünk.

Marek, Faithless...hát, nemtom. techno kismamáknak? (én is azt hallgattam reggel Halász Judit helyett :twisted: hadd szokják a magzatok...heheheee)
ja, és nekem is szokott néha mintha-fájni a derekam, de próbálok róla tudomást sem venni.

ja, Jolka, el is felejtettem h megyek védőnőhöz csütörtökön, azaz holnapután (vajon, minek??? :roll: ). emiatt mondjuk hozzá ne nyúlj a táblázathoz!

és most tényleg kilépek, mert kikapok a dokitól, ha rosszul viselkedem.

:arrow:
este sztem bepróbálkozom

Kép
an°°di

:D
Kép

Marek!
2 kg, az szupi, ez nem sok.
Derékfájás, eddig megúsztam. De apát kérd meg, hogy masszírozza meg. Sokat kell piheni, de ki ér rá. :(

Most ezerrel ágyat keresek Manónak, neten. Ugyanis a kombi kiságya feladta, nem bírta tovább, pedig nem két forint volt, na ez az átka a bútorlapos ágyaknak. :( Egy gyereket kibír, és vége.
Tudtok valahol autóságyat az országban, de jobb lenne Tiszántúl. :)
Amit eddig találtam elfogadható árban Szombathelyen van. Nekem az ország másik végében. :(
Tehát emiatt, most nekem is szar a hangulatom. Ma még ágyat kell keresni, vagy köztünk alszik pár napot.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!

Felvennél engem is a listára. Már kb egy hónapja nem voltam fennt, de eddig úgy néz ki minden ok velünk. Adataim:

snezsanett
30 éves vagyok
a vonalzó szerinti
nincsenek még neveink
2007.10.14
függőben -eddig Szeged
II. kórház
AFP - 2007.04.25.
1 tesó

Köszi: Zsani

snezsanett

Sziasztok!

Mivel ikreket várok javasolták a down szűrés előtti vérvételből és ultrahangból álló vizsgálatot. Nem tudom ki hogy bírta kivárni azt az időt amíg megtudja az eredményt (pedig csak két nap), de én nagyon idegbe vagyok. Volt vki ilyenen?

Ikres kismamákat kérdezem, hogy Ti nem akartok szétszakadni? Gondolom a gyors méhtágulás okozza, de néha elviselhetetlen, nekem.

Minden már gyermekes anyukához: Ti hogy tudtok a gyermek mellett pihizni?

Üdv: Zsani

snezsanett

Jolka, kiságyat még véletlenül sem tudok. a környezetemben gyermektelen, nagygyerekes (pl anyámék), vagy nagyon pici gyerekes párok vannak, vagy ugye én terhesen mindenféle gyereknek való ágy nélkül.
sok szerencsét a keresgéléshez! :roll: mi az, h autóságy? :shock: autósülésről már hallottam.... :?

most pedig elmegyek dolgozni egy másfél órácskát. nehogy már ma kimaradjon a metrózás. úúúgy imááádom :twisted:
lazuljatok Lányok, fel a fejjel! (nekem a szieszta érezhetően javított a hangulatomon...kíváncsi vagyok, meddig fog tartani...hehehe), csak szúr egy kicsit lenn a jobb oldalam...nőnek ezek a kölykök,
sziasztok

Kép
an°°di

Sziasztok!
Végre itt. Ma nem esett jól a munka! Fáj mindenem, lehet, hogy többet kellene pihennem. Pedig holnap is 8-ig vagyok, meg csütörtökön is. Holnap ráadásul vérvétel 7-kor, hogy nehogy sokáig aludjon a kismama!
Valaki írjon valami vidámat!!! De most!!!! (sose voltam akaratos :evil: :evil: á, dehogy!)

marek

Andi!
Megnéztem: az autóságyat akkor használják, ha egész éjjel hisztizik a gyerek. Célszerű kétszemélyes autóságyat venni, hogy mindkét szülő kiköltözhessen az autóba. Nektek azzal lehet gondotok, hogy éjjel nem jár a metró, úgyhogy nem tudom mi lesz a megoldás, de javaslom kérdezd meg a BKV-nál. Ja, kevésbé humánus megoldás, ha a szülők maradnak és a gyerkőcöt költöztetik. Télen fűthető autóságyat szoktak használni. Sokkal olcsóbb, mint a gáz, úgyhogy nálunk az egész család költözik :D :D :D

marek

:lol: :lol: :lol:
én kész vagyok. visszatért az extremitás az életembe: vagy sírok vagy röhögök. középút nincs.

Marek, te totál lökött vagy! :lol: leszünk barátok? :D

Jolka, mi az az autóságy? komoly választ várok!

szia Zsani, üdv itt. megkaptam az e-mailedet is, de itt válaszolni izgalmasabb, mert sosem lehet tudni, h bejön-e az oldal ;)
nekem is nagyon nő a hasam, feszül baromira. mostanában már nem csak este, de egész nap kb.
az orvosnőm, Boiskó Klára irtó jó fej (a barátnőmnek mondjuk nem jött be, mert megvan a dokinéninek az a rossz szokása, h elmodnja a potenciális veszélyeket is..nekem ez tetszik. szeretem tudni, mi a szitu). az István kóórházról fogalmam sincs szerencsére, de azt hallottam róla, h bababarát kórház (tehát ott van veled szülés után a gyerkőc...nemtom, ez mennyire jó ikrekkel :P ), és jól felszerelt.
ha kell Klára száma, megadhatom, természetesen. beszélj vele, nézd meg magadnak, hátha...
?

Kép
an°°di

Nem leszek én senkinek a barátja! Nem azért vagyok itt, hanem, hogy megkeserítsem minden kismama életét!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

De komolyan? Mi az az autóságy?

Zsani!
Én is holnap megyek afp-re. Együtt legyőzzük az öregasszonyokat! (képzeljétek, ő is a világvégén lakik!!) :D :D :D

marek

:cry: :oops: :x :? :shock:

Kép
an°°di

?????????????????????????????
marek

Sehol senki???????????? Inkább menjek lefeküdni? Vagy nézzem a meccset az urammal???
Vagy menjek és "legyek bombajó kismama"? Vagy mi legyen velem?

marek

á, semmise

más: olyan finom zöldséglevest főztem 12 perc alatt (fagyasztott leveszöldség, tejfölös-tejszínes habarás). a mai első kaja, ami igazán jólesik. szedek is még egy tányérral...vagy késő van hozzá?
(tágas égen andalog, tán te vagy vagy én vagyok...vagy a kovácspisti?) ádehogy

Kép
an°°di

mesélj inkább Marek. mi volt délután a kutyákkal? és miért nem pihensz? ha fekve nem jó, ülj, vagy félig ülj.. 8)
meg megfejthetnénk, h hová tűnt erMóni, Lollypop, Jutta,meg a többiek...
szted?

Kép
an°°di

Hozzátok égből pottyantak a mesék, vagy mi?
Én is most ettem, de sajnos elfogyott a kaja. Nem baj, úgyse férne több!!!
Nyugodtan egyél még levest, legalább nem fog furdalni a lelekiismeretem. Egyébként amikor ilyen jókat főzöl, akkor virtuálisan küldhetnél nekem...bármikor tudok enni, kivéve amikor alszom, de az viszont ritka mostanában.

marek

Szerintem elmenekültek a többiek, ha engem kérdezel. Nemsokára te is lelépsz....tudom. Mindig így járok. A gyerekek is mindig elfogytak az osztályból :( :( :(

De komolyan. Hol vannak a többiek? Többiek! Hol vagytok???

Holnap lesz a kutyás napom. Általában viszek egy szál kolbászt, azzal ütöm le őket. De sajnos valahogy nem szoktak megijedni, csak jönnek és jönnek.... Félelmetes..... Lehet, hogy egy nagy csülök jobb lenne?

marek

és ha nincsen leves-ikon???
áhhhá, megvan
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177439118.07.jpg[/img] [/img]

Kép
an°°di

én nem vagyok az a lelépős típus általában, de ma este lehet, h befejezem már lassan, mert elkezdett szúrni az oldalam, lenn, ott a petefészeknél. a barátnőm szerint nőnek, ez azért van. második trimeszter ez már kéremalássan, ugyebár...
neked is van ilyen?

ami a kutyákat illeti, engem legutóbb bicajon támadtak meg egy vasúti átkelőnél, és azóta is utálok arrafelé menni. még kocsival is.
ja, kocsi: veszünk ám egyet olcsóért, mert éán tuti nem fogok vonatra málházni két gyereket, és anyáméknak meg kell az unoka-élmény, még akkor is, ha 60 km-re laknak. nem úszhatják meg!
visszatérve a kutyákra, én inkább megenném a kolbászt is meg a csülköt is (fujj, egyiket sem kívánom ám), és kiabálnék torkom szakadtából. az általában beválik.

Kép
an°°di

Kösz a levest!
Látom, ma sem a konyhában eszel! Ejnye-bejnye! Bezzeg a gyerkőcöknek nem fogod megengedni!

Nekem ma mindenem fáj, úgyhogy szerintem én is megkeresem a nyughelyem.... mármint az ágyam.

Akkor holnap.... addig is: jó pihit!!!

marek

szívesen
akkor holnap vmikor
szia/sztok

Kép
an°°di

Sziasztok!

Andi!
Nagyon guszta az a leves. :)

Én is fagyasztott Zöldségből csináltam levest, csak még májgombócot is tettem bele. De én nem bírom mostanában a húsos leveseket, pedig nagyon leveses vagyok. Így a fiúk jól laktak belőle.
Holnap gulyáslevest csinálok, és magamnak töklevest, igazi tökből. :) Mármint nem fagyasztottból. :D

Zsani!
Pihenés, gyerek mellett, sehogy... :)
Elmegyünk a játszira, beteszem a homokózóba el van egy darabig. Majd rohangálok utána mert mászókázik, oda is a legmagasabb fokról bámul, én meg 100x meghalok, mire levadászom.
Ha alszik pihenek, Meresztem a sejhajom a gép előtt. :) Ha fent van, csavargunk, de ha pihizni akarok, beteszem neki a kedvenc meséjét, és egy darabig csend van, de aludni még így sem lehet, majd csak, ha ő is. De már túl vagyok az álomkóron. Neked nezebb lesz két picurkával, meg egy kicsivel.
Holnap frissítem a táblát, és be teszlek téged is.

Kocsiságy, nem rossz a Marek elképzelése sem... :D
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó éjt csajok!
Pihenjetek, hogy holnapra fittek legyetek!

Marek!
AFP, fájdalommentes vérvételt. :wink:

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Jó reggelt mindenkinek!

Marek, Andi!
REmélem kipihentéttek magatokat. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

óóóó f.... a tegnapi táblát tettem be. bocsi
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka?
Fájdalommentes vérvétel???? Most értem haza, de a vérnyomásom az egekben. Mindenki úgy gondolta, hogy neki baromi sürgős én meg csak röhögtem, hogy mennyi pofátlan, bunkó ember van. Aztán egy idő után nem röhögtem, inkebb sírni lett volna kedvem. Utálom az ilyen embereket és ez az ország tele van ilyen emberekkel. Ilyenkor mindig el akarok innen menni!!!!! A végén már úgy voltam vele, hogy otthagyom az egészet a francba, úgyse ér annyit!!! Ja, és az első 60 percben kettő!!!) embernek sikerült levenni a vért. Ezzel mondjuk rekordot lehetne dönteni! Közben kávé, reggeli, beszélgetés stb.
Én mosolygós kismama szeretnék lenni, de ma nem látnak mosolyogni.!!!!
marek

Kukkkk.

Én is itt vagyok, de ezekhez a témákhoz nem tudok hozzászólni, szval így csak vagyok. :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!
Már jó régen nem voltam fent. Látom zajlik az élet mindenhol. Tegnap volt a magzatvíz vételem Győrbe. :? Baromi kellemetlen volt. Most sokat kell pihenni meg ilyenek.Most három hétig görcsölhetek mire lesz eredmény. Habár a főorvos nő azt mondta ha baj van telefonál. Tegnap előtt az AFP-t is levették. Annak az eredménye előbb megjön. Hát abban nem lesznek jó eredmények akkor a genetika sem fog sok jót mutatni. :cry: :x
Marek: teljesen egyetértek veled. Én Tatabányán lakom és már két vérvételen túl vagyok de, hogy te kismama vagy senkit nem érdekel. Várd ki a sorod aztán csend legyen. Nekem mondjuk szerencsém volt mert ott volt egy ismerős és szó nélkül behívott, hogy megcsapoljon de miután kijöttem volt ám megjegyzés. Pedig a vak is láthatja, hogy nem sör hasam van meg nem a szalonnától híztam meg. Voltál már terhelésen?

Üdv: :D

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Terhelés lesz a következő móka gondolom. Alig várom. Szerintem jövőre hiányozni fog ez a sok sz--ság!!!! Még mindig nem nyugodtam meg, úgyhogy most takarítok, aztán megyek dolgozni.... Pedig még mindig fáj a hasam... :( Ez már így marad???

marek

sziasztok Lányok!

Zsuzsi, tuti minden rendben lesz. mint mindenkinél (várjátok csak meg az én afp-met, aztán sírhattok!). Timi mondjuk nem jelentkezett az újabb eredménnyel, de remélem, jobb lett neki (is), mint az előző.
nem mondhatnám, h örülök, h Tatabányán is olyan rossz a helyzet, mint Marekéknál, vagy itt nálunk Bukarestben. szólni kell, h "figyi, terhes vagyok!". hihetetlen, h mennyire figyelmetlenek az emberek. de komolyan!
és mikorra kell ütemezni a terheléses cukorot? ilyen hamar? nehogy lemaradjak vmi buliról.... :roll:

Jolka, köszi. irtó jólaludtam. Apuka szerint az ágy kellős közepén (sztem hazudik!) :wink:

Hajni,azért írhatnál, h veletek mizújs? minden okés? nagy a poci?

Marek, nekem is "fáj" a hasam. nem repedek szét, ahogy Zsani írta, de elég kemény, szúrós érzés szokott lenni, de szerencsére gyorsan elmúlik. sztem így marad. :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Marek!
Ne takaríts, pihenj le, vagy gyere dumcsizni. Ha fáj a pocak pihenj, póckold fel a lábad, és nézz valami romantikus, vagy valami jópofa filmet. Komolyan...
Legközelebb Te is legyél szemtelen, és menj be, vagy legalább ne engedj magad elé senkit. Dumálj a többi "beteggel", nekem bejött, múltkor is előre engedtek, szerintem nagyon Sz....tak a vérvételtől. :D Nálunk is katasztrófa a helyzet, de legalább bent egy szimpatikus nőci fogadott, kiele már vigyorogva jöttem. Bezzeg még 2 éve, király élete volt itt a kismamáknak, külön, szép új labor, pénzhiány miatt megszünt. :(

TErhelés a 24. héten lesz. Brr. jövő héten már kapom a beutalót a védőnőtől. De még a vérvétel odébb lesz. Szerencsére a terhelés 7.kor van, kismamák előnybe vannak a 24.hétben. :) Ilyenkor nem lehet előre pofátlankodni másnak. :)

Hajni!
Milyen témákhoz nem tudsz hozzá szólni? :D
Dobj fel egyet. Jobban vagy már?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, basszuuuuus, ez az autóságy nagyon tuti. nem is tudtam, h van ilyen. azt láttam, h Missy Elliot Ferrari-kaszniban alszik, de azt hittem ő más szint ;) nagyon tutkó ez az ágy. van felnőtt méretben is? (jó lesz ez kocsi helyett...ha fűthető, ugye :D )

Kép
an°°di

Andi!
Ugyan én nem eszek semmi bogyót, de Te eszed a Magne B6-ot? Állítólag , ha keményedik a pocak, küldeni kell le egy kicsit. Vagy ott a pezsgótabletta. Próbáld ki, de előtte dokival beszélj. Tudod, vigyázni kell. Te is pihenj...:)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jobb mint egy igazi kocsi, mert a fenntartása ingyenes, és nem szennyezi a környezetet, tehát oxigénsátor sem kell hozzá. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ja, Jolka, nyomom a Magne B6ot, hadd szóljon. ;)
beszéltem ugye a dokinénivel hétfőn, és 3X2-t javasolt (sztem elég egyelőre a 2X2, mert mi lesz később??). meg pihenek sokat. és próbálom nem felhízni magam, de elég pöccre vagyok állítva néha. mondjuk eddig is rosszul viseltem a hüjeséget.
erre ma kapok egy e-mailt, haverom anyukájától (nagyon bírom, második anyuka-féle), miszerint "A lényeg ( egy öreg falusi mamma szerint a nyugalom, kiegyensúlyozottság, happynes, mármint a kismamánál, merthogy ezt mind érzékeli(k) a kis szarosok, szóval erre tessék ezerrel törekedni."
nabumm
törekszem.
mondjuk, valóban észrevettem, h baromira odafigyelek a fizikai jólétemre (finomakat enni, nem hízlalót, édességet ne, hüjeségeket ne, aludni sokat, pihenni, amikor csak lehet, szieszta, felpolcolt láb, stb.), de többet kellene a "kis szarosokra" koncentrálnom, úgy érzem. csak ellenni, gondolkodni, felkészülni, rákészülni. azért mégiscsak nagy szó, ha valaki anyuka lesz. (már a gondoltaatól meghatódtam kissé.)

Kép
an°°di

Andi!
Igaza van a második anyukádnak, csak nem mindig lehet betartani. :) Meddig szeretnél doglozni? Ugyan, tanítványok akár végig is lehetnek, ha bírod.
Szerintem sokat koncetrálsz a picurokra, minden nap gondolsz rájuk, és mindenre odafigyelsz, nekik ennyi még bőven elég. Egyelőre magad kényeztesd, mert , ha már megszületnak, egy kicsit háttérbe kerülsz.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hihi, ja. néha nehéz (lásd Marek és Zsuzsi vérvételes történetét). hm.
dolgozni? hát, amíg bírom. annyira szeretek tanítani. készülni, javítani leckéket, órát tartani...mindig meglepődöm, mikor fizetnek érte ;) ja, meg amíg be nem fektetnek kórházba a végére (nem tudom, mennyire valószínű).
és köszi a jó tanácsot: végülis, gondolok rájuk minden nap (nehéz lenne, nem gondolni), és asszem, igazad van a kényeztetésemmel/-eddel/-ünkkel kapcsolatban. mi is leszek én pontosan szülés után kb fél-egy éven át? táplálék és pelenkázó-automata. :lol:

Kép
an°°di

nahát, én elfáradtam az egész délelőttös melóban és az ebédben.
el is dőlök a délutáni órám előtt egy picit.
további szép napot, és remélem, az 'eltűntek' is előkerülnek hamarosan.
sziasztok!
(ja, a dokihoz május 2-ra kaptam időpontot...majd...ráér)

Kép
an°°di

:D Hát nem csak félévig, hanem egész életünkben.
Gyerkőc után már nem olyan az élet, nem bánom egyáltalán. De már nem tudok olyan nyugodtan aludni mint előtte. Férfiaknak jó, ilyen szempontból. Ha vigyáznak a gyerekre, akkor jó, és legyél érte hálás, de, ha nem akkor sem érzik rosszul tőle magukat. Nekünk meg minden rezdülést figyelni kell, éhes, nem éhes,....
Buliból, mikor jön haza. Jó kifelé nem leszek ilyen aggódós, ideges szülő, de belül majd morzsolódok, hogy minden ok legyen. :)

Tanítást én is szerettem. Remélem a gyerkőcök után lesz is állásom. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

kellemes pihenést!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
nálam változatlan a helyzet. A tüdőgyuszi még jobban rá ment a bal felemre, így szigorú fekvésre vagyok ítélve.
Szedem az antibiot, amitől előjött a gombám.

Terheléses vércuki:
nekem 1x elég volt, soha többet. Így én most megköszönöm a lehetőséget és nem megyek el.

Téma:
igazából biztos velem van a baj, és senkit nem szeretnék megbántani, de nekem ezek olyan, hogy is mondjam szeleburdi hsz-ok. :oops: Így inkább nem reagálok. :wink:

Zsuzsi:
örülök, h minden ok volt. :)

Andi:
nem nőtt a pocim, most nagyon figyelek a kg-al, így egyelőre még nem vészes a helyzet. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat csevegtetek ez alatt az egy nap alatt, amíg nem írtam. A vérvétel itt sem zajlik problémamentesen, bár itt a hölgy aki veszi a vért egy tündér. Engem is behívtak soron kívül, mondom, hogy egy tündér.

Andi!

Megköszönném a telcsiszámot, minden segítséget hálásan veszek, hisz nagy sz..ban vagyunk. Mivel Pesten egyik kórházban sem vagyunk ismerősek, 120 kmről nehéz. Hugi fennt lakik, de Ő még "kicsi" ehhez.

Jó napot Nektek!

snezsanett

Sziasztok Csajok!

Tegnap voltam a 2. vérvételen. Holnap este lesz eredmény. De nem izgulok, mert nincs erőm hozzá. Éjjel 2 órát virrasztottam, csak úgy hobbiból. Most tolok egy 3 az egybent és próbálom eltalálni a billentyűzetet. Aludhatnék is, de nem lehet mert 3-ra megyek pedikűröshöz (ha a Papa ideér!), de nem baj a lábmasszázs majd kárpótol, majd hunyok egyet közben.

Délelött olyanra vetemedtem, de ki ne hívjátok a gyámügyet. Elvittem a fiamat szoliba. Reggel már nem bírtam tükörbe nézni, a hajam zsíros, a szemem karikás, úgyhogy valami kellett az egómnak ami 10 percbe belefér. Tök édi volt fogta végig a kezemet, meg kérdezte hogy most levetkőzöm, meg hogy miért fekszem be oda. Aztán jó fej voltam és elvittem játszóházba.

Tegnap a vérvétel után, ami pesten volt, a páromnak tárgyalása volt és mondtam hogy ne vigyen haza elleszek addíg az örsön. Hihetetlen volt a szabadság amit éreztem (de ezt csak a gyerekesen tudnák értékelni) lazacot ettem az ikeába (3 napja ez esett jól először) utána kirakatokat néztem, csak elfelejtettem zöldséglevet venni a sparban ami az új szendedélyem. Elég húzós mikor 600 Ft-ot legurítok egy húzásra a torkomon! Talán gödöllő is "város" lesz, épül a spar!

Jövő csütörtökön megyek afp-re ami szerintem jó későn van, mert addígra töltöm a 17-et, de kiderült, hogy a tegnapin azt is nézik (akkor meg még 16 sem voltam). Lassan olyan a karom mint egy narkósnak, és a dokim nétzetni akar félig terhelésest is apu miatt (aki cukorbeteg).
Viszont egyre több "idegen" szúrja ki a sörhasamat. Azt hiszem hatott a koffein, szájmenésem van.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Szia Ciripke!

Egy cipőben járunk, én is holnap este fél 6ig leszek idegbeteg ugyanazon dolog miatt, mint Te!!!
Szurkolok magunknak!

Üdv

snezsanett

jaj, hajni, azt hiszem tudom, i miatt lett ilyen szeleburdi ez a topik! :oops: ígérem, visszafogom magam a jövőben, és nem offolok, ennyit a jövőben. Neked pedig gyors jobbulást!

Zsani, telefonszám meg egy-ét infó a néniről megy e-mailben este, még ma (ha nem felejtem el).

Ciripke, akkor nem csak nekem vannak ilyen költséges nyalánkságaim. féltem, h nem lesz a gyerekeknek lég vérük (tudom, hüje vagyok, de ezt álmodtam), agy vettem vérképző, bio, vörösszőlő-levet. kb. minden (második) héten megiszom egy litert, ami olyan 800 ft. :? szar ügy, de megnyugszom, h tettem vmi értelmeset az egészséges gyerekekért (múlt héten mondjuk olyan hasmenést kaptam tőle...nem kellett volna egyre lenyomni, asszem :oops: ).

Kép
an°°di

Andi:
miattam enm fogd vissza magad. :lol: :lol:
Vendég

jav:
miattam NE fogd vissza magad. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

snezsanett!

Én is drukkolok, akkor csak ok lesz minden!

Nekem ez a zöldséglé még csak nem is tudatosság hanem kívánósság kérdése! Abból a piros szőlőből is benyomtam egyet, mert voltunk a herbaházban és anyósom rendelt 10 üveg bio-levet,a miből hazáig egy elfogyott. Jól van, na kicsit megszomjaztam! Persze én hülye magamnak csak egyet vettem.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok csajok!
Ma egész nap feküdtem. Jól is esett, nincsenek görcsök és nem szivárog a magzatvíz. Hülye kérdés következik: szerintetek lehetséges az, hogy állítólag ugye 16 hetes vagyok és néha olyan érzésem van mintha érezném a picit a pocimban. Mármint hogy mocorog de nem úgy mint amikor megmozdul. Még csak négy hónapos vagyok de akkora a pocak mintha hat hónapos lennék. Ez norma lehet? Ja és nincs két baba csak egy. :P
A poci fájásra és keményedésre szerintem magnézium pezsgőtabletta és pihi jót tesz.
Én már nem melózok. Nem engedték, veszélyeztetettnek vettek. Mondjuk nálunk ha valaki terhes lesz csak az lehet. Le a kalappal előttetek hogy még aktív dolgozók vagytok nagy pocival is. Nekem a család éppen elég. Igaz egy kilenc éves lányom van velem így egy kicsit könnyebb, de api külföldön van és egyedül vagyok a lányommal. :(
Baromi rossz hogy ezek a hülye vizsgálatok is vannak api meg 5000km-ről nyugtatgat. :cry:
Nagyon kíváncsi leszek mit hoznak nekem össze a dokik. Komolyan mondom mire ennek a terhességnek a végére érek szinte leis doktorálhatok mert már annyit tudok ezekről a vizsgálatokról. Jó hogy a dokik csak ködösítenek. Senki nem tud épkézláb válszt adni a kérdéseimre. Lehet hogy sokat kérdezek? Vagy mégse?
Na mindegy nem filozofálok. :shock:
Amúgy mindenki jól van??? Kis család mindenhol oké??? :lol:
Vigyázzatok magatokra!!!! :roll:

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Zsuzsi!

Szerintem 16 hetesen abszolút normális dolog érezni a mozgást! A pocakméret meg...
Képzeljétek el a boltban mostanában csupa velem egyidős kismamával találkozom, persze mind tarcsán szül így lehet hogy valamelyikkel együtt ordibalunk majd (de lehet hogy valaki csöndben viseli, vagy halkan elküld mindenkit a búsba fájdalmába). Szóval a lényeg, hogy egyiknek fele akkora másiknak kétszer akkora a hasa mint nekem és még összefüggést sem látok, hogy kinek hanyadik terhessége. Néha pl. úgy gondolom az egyszálbelűeken látszik jobban, máskor pont az ellenkezőjére van példa! De a kismamák már csak ilyenek hasonlítgatják össze az összes adatukat, így talán gyorsabban telik a 9 hónap.

an°°di, megírtam mégül a nálunk lévő terhes tanfolyam dolgot vagy csak akartam?!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?