Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A lista mai állása szerint:
Latimi
Réce
Deva
Koko
Tviky
Jiny
Amneris
Naninga
Moncsi+3
Tirza
Rvan
Kizsó

Kajla!
Ezt a dalt Reginek szoktad énekelni? Nem nagyon komoly benne a "vérpiros október"? :lol: :D :lol:

kizsó

Kajla!:)

Én is itt vagyok ám:)))
Ugyanarra gondolunk:) Eszembe jutott nekem is ez a dal, köszi hoyg feltettétek:)

KépKép
napsugaracska

Kajla, Ancsúr!

Bocsi, látom közben leleveleztétek! :lol:

kizsó

Kizsó: :lol: :P A vérvörös októberrel már gyermekkoromban se tudtam mit kezdeni, de a dallama nagyon szép. :lol: Apával is most nevettünk egy sort, hogy hogyan tudtak anno egy ilyen szép dallamú nótából induló dalt csinálni. :) Ja és ugye a maci meg a vérvörös.. Brr, ennél talán már csak a piroska és a farkas brutálisabb.

Napsugi: :lol: :P Kis éjjeli baglyok. :lol: :P
ancsúr

Kizsó!
Októberre nem emlékszem... :roll:
De ez a csillagos rész is csak most ugrott be!
Amúgy a Vukkal és a Tente babával altatom a nacsasszonyt! :lol:
Te mivel altatsz? Mesével?

Napsi!
Ancsúr itt a "szövegíró" én csak ötletgazda vagyok!
Jól vagytok? Suli?
Norisz mire alszik el?

Ancsúr!
Köszi az aktív közreműködést!
Mosolygok, miközben gépelek! :D

Teszek fel még giffet is!
Kép

Kép

Kép

Kép
kajla

Kajla:)
Leginkább magától, de most már mesélek neki, 2-nél abbahagyom, mert reggelig mesélhetnék:)

És Regi hogyan alszik el? Kezedben vagy az ágyban fekszik te meg énekelsz neki? Rácsos ágyban alszik, vagy felnőttesben? :D

KépKép
napsugaracska

Na mi van csajok? Nem tudunk aludni? :lol:
Én a lányoknak álltalában mesélek. Egyet választ a Kingus, egyet a Zsófi. :lol:
A Kingusnak anno énekeltem, amikor még pici volt és elbírtam a karomban! :lol: :lol: :lol:

Ancsúr! Legközelebb ezt be kell énekelned nekem a skype-ba, úgyhogy trenírozz!!!! :lol: :lol: :lol:

kizsó

Jól vagyunk egyébként , később mesélek a hétvégéről, meg ijesztgetlek titeket, hogy lesz kép is :twisted:

Norisz ma telefonban Naningának elmondta, hoyg mit is mond a Paci:))) Olyan édes volt nyihaházott összevissza:)

Regi gondolom már sokat beszél ugye??? Ő lány...

Felnőttes ágy = Rács nélküli (csak hogy egyértelmű legyek, próbáltam vicceskedni;) )

KépKép
napsugaracska

Sziasztok Lányok!

Milyen gyönyörű dallama van ennek a dalnak!!! :P Teljesen beugrott - most, hogy látom a szöveget.
Egyébként nekem maga a dallam is szlávos színezetű, ami persze nem indokolja, ogy vérvörös októberről énekeljünk egy altatóban... :oops:

Kizsó! Ha szombatra elhozod a szöveget, szívesen a füledbe húzom a nótáját. :lol:

Én egyébként hárfaszóra altatom Zituskát.
Van egy CD-je, amit az egyik kolléganőm készített, nagykereskedelemben nem is igazán kapható. Nagyon kellemes!
Zituska egyhónapos kora óta minden altatáskor ez szól a babaszobában.
Ha máshol kell altatnom, akkor pedig dúdolok neki: csukott szájjal, és csupa nem létező dallamot. Ami eszembe jut - mindíg máshogy. Mintha elkezdenél egy mesét, aminek minden sora az előzőből születik... Így nekem se uncsi, mert közben előre gondolkodok, hogyan kéne folytatni. Jó játék! :D

A csukott szájjal zümmögés egyébként nagyon megnyugtató hangot ad! Zizi szereti.

Na megyek, késő van. Puszi! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

28-án mi is megyünk!

Ezt pedig nektek hoztam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
gilice

Tudom de olyan jo volt!!!!!Apa 3 napig horgaszni volt a baratokal,en meg fere teve elveim ici pici fiamal aludtam.Aludtam??Ő aludt en meg neztem vagy halgatam ahogy horkol karatyol maszkal álmában es bujik hozzam.Kivancsi vagyok hogy ma a helyen hogy fog aludni.
Gilice nagyon jo a golyas kep.
Amneris nekem is dalod majd el!
Napsi mi is elerhetoek vagyunk a skypon .
Szep napot mindenkinek,udv Móni.
Ja es mar megyunk ezerel!!!!!4

Kép
móncsi+3

Sziasztok!
Jó reggelt!

Napsi!
Még nem beszél a kisasszony! Azt mondják a barátnőim, addig örüljek :lol: Néhány szó, próbálkozások...
Még rácsosban alszik el, beteszem és énekelek. Ha nyűgösebb, akkor előtte a karomba veszem, elmondom, hogy már kik alszanak(mamák, kutyák, ...) és ezután teszem be. Van, hogy nem akar még este jönni aludni, de akkor ez a csel, hogy "anya elmondja, kik alszanak már" és erre mindig jön. Nem tudom, miért olyan érdekes ez neki, de szereti hallgatni az ismerős szavakat!
Aztán hajnalban szól, hogy "anya", néha nincs is ébren, akkor átvisszük hozzánk és alszunk tovább :oops:

Amneris!
Hárfaszóra? Na ez nem semmi! Zenei ízlése lesz/van a csajszinak! :wink:

Puszi

Kép

Kép
kajla

Kajla: :lol: Nincs mit, megbombáztam a leveleimmel a tv2-t, majd meglátjuk ugyan válaszolnak-e rá. :lol:

Kizsó: Lehet hogy jobban jársz, ha Amneris ajánlatát fogadod el a dúdolással kapcsolatban. :lol: :P :lol: Vagy megkockáztatsz egy hidegrázást, a helyenként pontos helyükről elszökő hangjegyek miatt? :P :lol: A függönyünk még nincs itt, várom, a héten érkezik.

Amneris: Csuda jó lehet Zitusnak, hogy ilyen gyönyörűen énekelni tudó anyucikája van. :lol:

Gilice: Jaj, de nagyon jókor jött ez a két gólya. Én folyton el akarom kapni őket, hogy beszélhessek a csőrükkel. 8)

Moncsi: Merész próbálkozás. :lol: Na hogy telt végül is az éjszaka?

Napsugi: Az ilyen fenyegetéseknek állok elébe. :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok! :lol: Egész éjszaka bölcsőn szusszant az agyam. :lol: Most megyek a porontyokhoz és megpróbálok rájuk is rendesen figyelni, ami mostanság igen kemény koncentrálást igényel részemről, mert csak a babára gondolok. :roll: Tényleg csajok van valami tippetek hogyan ne csináljam ezt??? Egyszerűen néha már haragszom magamra, mert nem tudok figyelni rendesen semmire. Nincs beszédtémám csak ez, és inkább hallgatok nagyokat, mert szerintem nagyon unalmas lehetek. :roll: Ja, persze lenne dolgom, de nincs kedvem hozzá. :roll:
ancsúr

Ancsúr

Nincs :( :lol: :lol:
Szerintem mi is ugyan ezt csináltuk, nekem ráadásul egy pasi kollégám volt aki szerintem már baromira unta a hülyeségem de lekesen meghallgatott mindennap aztán szerintem elküldöt magában melegebb éghajlatra.
És mi is vagy nem beszélgettünk vagy az ő válása vagy az én babatémám volt soron :):)
Csajok
Ti mikor alszotok???????????????
Bár éjjel én is itt ülhettem volna mert 20 percenként ugráltam(tunk) legalább hasznosan töltöttem volna a köztes időt ha már aludni nem tudtunk :(
A fogtündér elmehet a ........ de legalábbis a kisfiamat messzire kerülje már el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Naninga
naninga

Naninga: :? Azt hittem már van valami tuti recept. :wink: Nahát azt mondják ezt már fél lábon is, csak már fárad a fél lábom. :?
Küldjem el a fogtündért? :)
ancsúr

Ancsúr

Jó lenne, bár már kételkedem benne hogy tündér :shock:

Naninga
naninga

Jól van lányok!
Úgy látom ma mindenki korán lefeküdt! Vagy a meccset nézitek??? :evil: :evil: :evil: Nálunk napok óta gurul a labda a TV-ben! Még egy jó kis Dr. House-t sem tudok megnézni!!!(nem biztos, hogy jól írtam). :roll:

Hosszú hétvégén elutazunk, remélem, jó idő lesz. Egy kis majális, Sajtfesztivál...
Puszi

Kép
kajla

Kajla!

Én itt vagyok! Jó volt a dr. House! :lol:
Nálunk nincs foci! :D

A tali szereplői:
Latimi
Réce
Deva
Koko
Tviky
Jiny
Amneris
Naninga
Moncsi+3
Tirza
Rvan
Gilice
Kizsó

Naninga! A panadol szirupot próbáltad már? Kingusnak csak az segített! :D

kizsó

Naninga: Küldök egy angyalt nektek, hogy hozzon szép álmokat!

Kép

Kajla: Jó utat kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat! :lol:
ancsúr

Ancsur siker volt ejszaka kicsim aludt en mar nem mert sokat gazoltam es sajgot a hatam.
JJO reggelt mindenkinek!
Dr. en is neztem nekem bejon.(mar mint a film)
Kajla jo pihizest!
Ancsur szivem szerint oda adnam a labam is hogy mar a golya hozzatok is benezen es ott hagyon egy kicsi csomagot!
Fogtunder sicc!!!!!!!!!!!!4
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
móncsi+3

Sziasztok

köszke a sok tündérűzőt . Ma kicsit jobb éjszakánk volt, csak 3x ébredtünk.

Kizsó

Megvettem de a gyógyszertárban olyan körítést kaptam mellé hogy nem mertem még használni. :cry: :cry:
Ugy nézett rám a nőci mintha mérget kértem volna tőle :(:(
de szerintem be fogom vetni.

Kajla

nálunk sem volt foci mert Zalánt még nem érdekli Apa meg dolgozott, igy dr House ment aztán meg futás aludni mert a kis kakukkunk gyorsan ébred igy este már ritkán érek ide.

Naninga
naninga

Moncsi: :lol: :P Azért szerintem jó lesz még neked az a láb, amikor a kicsi elindul, sőtt még szeretnél majd növeszteni vagy hármat mellé. :lol: Kertészkedtél? No az nem semmi meló, mostanság nincs részem benne, pedig szoktam anyunak segíteni, de mióta dolgozom nem vár meg vele. :roll:

Kép

Naninga: Hátha a kövi éjszaka még jobb lesz majd. :wink: Majd csak kibújik már az a kis fogacska. Kép
ancsúr

Sziasztok!!

Kérdésem lenne: ki mikor ér oda a szombati talira? Mert mi már nem vagyunk bemutatkozó család a nagylánnyal... :oops:

KépKép
jiny

A gyerekes családokat csak 12-re várjuk szombaton a Gólyahíres várakozók taliján!!
nikinozso

Ma mar szaladtan is utana lejton lefele ugy gondolta az neki megy, ment!Nekem meg muszaj ha azt akarom hogy ne torje ossze magat.
Nagyob babasok ki meddig bébi tapszerezet?
Szep almokat !

Kép
móncsi+3

Sziasztok Lányok!

Szia Jiny!

Ahogy Nikinozso említette: mi is 12 -re megyünk szombaton.
Jó lesz találkozni!
Mesélte Keli, milyen nagyot nőtt Dorka az elmúlt hónapokban! Már alig várom, hogy láthassam! :D

Puszi! - Amneris -

KépKép
amneris

Móncsi!

Most látom csak a kérdést! :oops:

Zituska mindjárt 13 hónapos: reggel hatkor tápszerrel alszik vissza még úgy két órácskára, és este lefekvéshez is kap még egy üveggel.

Nálunk egyenlőre bevált ez a rendszer - no meg a védőnénik is nagyon pártolja, mert szerinte "Kicsik ők még! Jönnek a fogacskák, barátkoznak az ételekkel - kell a biztos tápanyag bevitel!"

Na puszi! - Amneris -

KépKép
amneris

Drága, szép kis porcelánlányka, kicsi Zita! Nagyon boldog névnapot kívánok az én kis mintababámnak! :lol:
kanga_mama

Sziasztok Lányok!
Kicsit eltűntem, mert ezer dolgom volt/van/lesz. Szervezzük a 25 éves általános iskolai osztálytalálkozónkat. Rengeteg munkám is van. DE! És ez a lényeg! Itt a 4 napos hétvége, apa sajnos nem lesz itthon, de én kihasználom és nagytakarítok, meg pihizek.
Fejlemények is vannak ám! 2-án megyünk a Gyámhivatalba meghallgatásra, 7-én jön a hölgy környezni. Úgyhogy megint egy lépéssel beljebb vagyunk.
Kericsajom még mindig gyönyörű, édes, aranyos kis csacsogó és IMÁDOM! :lol:
Holnapra kívánok nektek nagyon-nagyon jó hangulatot, időt és beszélgessetek nagyon sokat és azért gondoljatok rám.
Puszi Nektek!
kanga_mama

Jaj, szokás szerint elfelejtettem valamit!
Megvettük a homokozót! Sikere volt ám! Ajaj! :lol:
kanga_mama

Zituska Baba!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk Neked!
Puszi

Kép

Kép
kajla

Zituska! Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!

KépKép
jiny

Kicsi Zizi!

Nagyon boldog névnapot kívánok neked!
simineni

Zitus Boldog Névnapot kivanunk!!!!!!!!!!!!
Kanga mama végulis milyent vettetek?
Nekunk is most lesz!!!!!!!!!!!Még a végén egyutt bulizunk?Keri lányodnak megy ám a simi!
Amneris én is igy gondoltam,csak a dokinéni azt mondta hogy mar fel lehet valtani higitott tejre.(nem mindig egyezik a nezo pontunk doktornénivel)Ja és egyforman ébrednek a gyermekeink.Kivetel ma mert 5orakor mar beszelgetet velem es 6 30 kor vissza is aludt na en nem.Ja es ma már 2x alszunk.Remelem nem betegek leszunk.

Kép
móncsi+3

Ggabszi merre vagytok?Teletubbies ugyben csak még annyit hogy mi 7 honapos korunk otta halgatjuk, most mar nézuk is.Nagyon érdekli Csabikam es van 2 Német nyelvu video kazink is es arra is felfigyel.Vanak reszek mitt mar ellore var es jelzi kicsi ujjat felemeli mikor jonn a napocskas arcu gyermek.
Na mára eldugulok.Puszi mindenkinek
.Ja még annyi ,hogy holnap mi 11 körul érunk oda és 1 felé mennunk kell mert uszi van .

Kép
móncsi+3

Drága Zituska baba!

Sok Boldog Névnapot kívánunk neked szeretettel!!!

Kép

KépKép
napsugaracska

Hoztam 4 képet :)

Csúszni fogok!
Kép

Juhééééé! :D
Kép

Építkezünk ezerrel, de van segítség! :)
Kép

Apára hagyván a gyerekeket - Macskajaj-feeling ;)
Kép
ildi_ko

Sziasztok

Sajnos mi már biztosan nem tudunk holnap menni a találkozóra :(:(:(
Zalán ma reggelre belázasodott, a dokinénink szerint nincs nagy gond csak igy a fogzással együtt érintette ilyen erősen a kicsifiam a betegség. :(:( De nem ajánlotta a gyerekek közé menést .
Pedig nagyon készültünk a holnapi napra annyira szerettem volna már mint boldog Anyuka résztvenni a talin , de hát mi tervezünk Zazika dönt :):)
Októberben igaz már nem lesz az igazi de szeretnénk részt venni , bár már inkább nem is mondok semmit.

Naninga
naninga

Igen Móncsi, a simi az megy... :lol:
A TESCO-ban kaptunk 3500-ért darabját, kagylóformájú, vettünk 2 db-ot és majd apa összeszereli. Ja, és zöld színű.

Naninga, küldöm a gyógypuszikat a kicsi fiadnak: cupp-cupp!

Ildikó, édesek a gyerekek. Majd ha építkezünk, szólok, kölcsön adod kicsit őket? Na, ez mind vicc akart lenni. Egyelőre eszem ágában sincs építkezni és persze a gyerekeidet sem dolgoztatni. Volna valami... :oops:
kanga_mama

Sziasztok Lányok!

Szeretnénk megköszönni a sok kedves névnapi köszöntést! :D
Mutogattam ám Zizinek a képeslapokat is! Édes, ahogy egyik-másik láttán a képernyő felé emeli a kis kezét, és azt mondja: Húúú! :P

Még egyszer köszönjük, hogy egy gondolatotok ma biztosan mi voltunk! :P

Sok Puszi! - Amneris és Zita Baba :P -

KépKép
amneris

Zizike: Boldog névnapot kívánok neked!
Kép
ancsúr

Ildi: olyan tündériek a gyerkőckék. :lol:

Naninga: Remélem gyorsan meggyógyultok! Puszi a kis Zalánnak.

Kanga-mama: De jó, hogy halad már az ügyetek! :lol:

Honapra mindenkinek jó szórakozást, beszélgetést kívánok! :lol:
ancsúr

Zituskának nagyon boldog névnapot kívánunk!

Móncsi!

Még mi is tápszerezünk. A lányok reggel 1/2 7-7 között kelnek, 1/2 8-kor lehúznak 120ml-t, amit néha izesítünk kakaóval vagy banánnal és utána 8 körül reggeli.
Este 6-kor vacsoráznak és fürdés után még lecsúszik 150 tápszer.

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
gilice

Sziasztok Lányok,
asszem igazoltan voltam távol, ti. haldokoltam. Benyeltem vmi bacit, s szédelegtem a láztól, mint egy tavaszi légy :lol:
Most sikerült végigolvasnom a hetet.

Naninga, nagyon sajnálom Zazikát, meg annyira készültem, hogy személyesen is találkozunk. Biztos hogy már a fogacska jön? lehet, hogy csak hosszó hetek múlva bújik ki. Olvastam a történetet, amit irtál. A férjem szokta mondogatni, hogy a jóisten mindenkire akkora terhet rak, amennyit elbir. Csoda erősek vagytok, legyetek nagyon boldogok!

Kanga_mama, gratula a homokozóhoz, meg az első birtokbavevőjének, keresztcsajszinak :lol:

Amneris, hárfaszó ? Hmmm.... hol is laktok? Kár hogy nem hallatszik hozzánk a hangod!

Vivi, gyönyörűek vagytok Szabolcskával.

Tirza, holnap téged is megismerlek.. Lehet, hogy már találkoztunk, de igy kispasikkal egészen más lesz...

Megpróbálok feltenni képet a két kis hercegnőmről... Kép Első babaúszás

Kép elöl gyerek, hátul gyerek

Kép
Kép
koko

Sziasztok Lányok!

Remélem jól telt a találkozó mindenkinek. :lol: A babások szépen bemutatkoztak és reményt adtak a várakozóknak. :lol:

Nekem nagyon rosszul sült el a napom, még jó hogy itthon maradtunk. 11-re kellett menni a függönyért ide a gyerekszobába, anyu hozta haza, én tanítottam addig, és a sötétítőt teljesen elszabták. Iszonyatosan ideges voltam, vittük vissza, volt egy kis értetlenkedés, amitől totál kiakadtam, de aztán jött a főnök, és ha minden jól megy, akkor még is csak lesz szép sötétítő itt. A drapéria az szerencsére jó lett és a fehér függöny is, így azt már fel is tehettem, meg természetesen a kis fecskék is röpködhetnek az alvó macika körül. :lol: De most aztán nem tudom mennyit kell még várnom hogy végre teljesen kész legyen, bár megígértek mindent. Ezt a napot szívesen kihagytam volna. :roll:

Koko: Gyönyörűek a gyerkőcök és csudi jó lehetett nektek pancsikolni. :lol:
ancsúr

Jó estét!

Úgy látom, hogy mindenki jól elfáradt ma! :lol:
Nagyon jól éreztük ma magunkat. Jó volt megint találkozni Veletek.
Mi amikor hazaértünk olyan fáradtak voltunk, hogy jó 2 órát feküdtünk, pihentünk. :lol: :D
Remélem legközelebb a többiekkel is tudunk majd beszélgetni élőben! :D

kizsó

Lányok, nagyon örülök mindenkinek, akivel személyesen találkoztam tegnap. Igaz, csak pár szót váltottunk, de ez is jó volt. Ancsúr, remélem, ami ezután jön, vidámabb lesz. :lol:
Felteszek néhány képet az újdonsült barátokról: Kép szeretlek
Kép

Kép
Kép
koko

Sziasztok! :lol:

Drága 18 éves Kizsó anyuci :lol: :lol: :lol:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kíván neked a Napsi család!!!
Kép

"Megint egy nappal öregebb lettél,
A mosásban egy kicsit összementél,
De ne izgulj, jön még télre tavasz,
Ennyi éves is csak egy évig maradsz!" :wink: :lol:
(Remélem nem veszed túl komolyan :wink: , most már megáll az idő, csak a gyerkőcök nőnek...)

KépKép
napsugaracska

Kedves nagyon helyes Peti baba! :lol:

Neked is Nagyon Boldog Névnapot , bocsánat a késésért! :oops:
Kép

Estére jövök többet írni, megyünk a kertbe felavatni az új játékokat, már nagyon várom!!! :lol:
Puszi mindenkinek!

KépKép
napsugaracska

Jol oda ertunk a talira!Sajnos most nem jöt össze.Viszont legalabb az usziba idobe oda ertunk.
Koko de mar látom mit hagytunk ki!Jo pihizest mindenkinek!

Kép
móncsi+3

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?