Sziasztok Kedveseim!
Az újaknak ha még nem köszöntem akkor most külön szia....
olyan...aranyosak vagytok hogy hiányoltok....
annyira jól esik.
Hát kicsit elástam magam a saját bajomban...
barnáztam több mint 10 napig...örlődtem hogy mi a csuda lehet...nagy nehezen sikerült eljutnom hétfőn dokihoz, úgy néz ki semmi komoly csak a szopi miatt kínlódik a szervezetem...hát maha jó, na mind1 ífgy aztán nemhogy nincs egyelóre ciklusom de még szerelem sincs apával...
no, hát a hormonjaim hozzák a formájukat és összevissza vannak, a dokinak ötlete sincs mit is kezdhetne velem, hát azt hiszem majd az aviva tornával kicsit meggyorsítjuk a dolgokat...
közben meg apának kiújult a régi elég súlyos betegsége ő is orvoshoz futkos, érte is nagyon aggódom, ja és van egy szipi-szupi full-extrás mandulagyulladásom, megint...szóval nem unatkozom.
Ria,
a görbéd tényleg érdekes,talán kicsit labilis a sárgatest-működés, progiszintet néztek már?
Egyébként milyen hómérőt használsz? Mennyi ideig méred és hol?
Viki,
tessék bízni magadban eddig nagyon szépen haladt minden, ne beszéld le a tested egy esetleges babásodásról
Ja Viki, képzeld az a DRÁGA Máthé csak előzetes időpontegyeztetés után fogadott volna, és ha kivárom, hát még 1 hétig izgulok h mi van, szerencsére régi dokim épp itthon volt, annyira örültem neki, hogy ő néz meg (tök véletlen futottam össze vele a kórházban, akkor már mindegy volt ki csak valaki lásson). De azért előbb-utóbb muszáj bejelentkeznem Máthéhoz, bár elég gáz hogy bármi van nem néz meg azonnal. Orgoványit azért szerettem mert bármikor fogadott ha épp rendelése volt.
Gyöngyi,
gondoltam hogy hajtanod kell
azért remélem minden tuti jó lesz ha férjed itthon lesz.
No
puszikák
Dana