mona,
bocs, de sztem nem a legpraktikusabb...
1. A felfújható kerekek jól jönnek, ha sokat fogtok túrázni erdőben vagy nehéz terepen, viszont eléggé nehezítik a kocsit, ami mint írtam az egyik legfontosabb szempont.
2. Sztem ez nem alumínium váz, ha 14kilós és higgy az öreg dzsuleenak, sokat számít!
3. A textil mózest igazából nagyon keveset fogod használni (nem beszélve arról, hogy nem biztonságos, tehát amikor hazahozzátok büdöskét, rettegsz, hogy ne jöjjön egy barom hátulról, de a biztonságos autós hordozóba még ugye nem akarod tenni, annyira kicsi és feküdnie kell), utána -ha téli a baba- még 1-2 sétához jó lesz betétnek, hogy melegítsen (de erre remek pokrócokat lehet kapni), viszont nagyon hamar kinövi és nem lesz szíved az overáljában belepréselni, szóval nem egy túl praktikus cucc.
4. A 170 fok az nem 180(!) és ez szintén nagyon fontos, mert a miniknek VÍZSZINTES KELL, pláne ha esetleg (mint nálunk) hason alszik majd szívesebben, akkor nagyon érezhető az a 10 fok, ami általában több...
Ez sajnos pont egy olyan jármű, amiről beszéltem, azt mondják, hogy több funkciós, de igazából sem mélykocsinak nem jó, sem sportkocsinak, mert mire ülni fog és mozgékonyabb lesz, Te pedig jönnél-mennél, pláne fontos szempont lesz a könnyű kezelhetőség, ami erre a kocsira sztem nem jellemző...
A tolókar fordíthatósága viszont jó dolog, ez tény:)))
Szori, hogy ezt írom, de utólag én nagyon örültem volna, ha valaki ezeket elmondja nekem,mielőtt kinyitjuk a bukszát...
Amúgy nyilván mindenkinek mások a szempontjai.
üdv,
dzs.