Nem lettünk okosabbak sokkal.
Először a sima belgyógyászaton voltam. Ott is csak tapogatóztak, de a nőőci mondta, h ez nem rubeola. Inkább allergia. A magándoki ( aki mellesleg a megyei kh profja) is uezt mondta. SZerinte kellene egy teljes vérkép megint, mert nekem ugye febr közepén volt.
Valami vírust is ráírtak a papírra a bőrgyógyászaton, meg még 1et kérdőjellel. Kérdeztem h ez ugye nem árt a babának, de nem igazán kaptam választ.
Aztán felírtak rázót, meg hidratálót, meg egy spec tusfürdőt, ami persze nincs. Így is az utóbbi 2höz a 3.gyógyszertárban sikerült hozzájutnom.
Azért mind2en említették, h jó, h levették, a torch-ot. Nem árt.
Akartak Calcimuscot is adni, majd amikor rákérdeztem, h ezek a szerek nem ártanak-e a babának, utána nézett. A lényeg, h maradt a ca-sandoz, mert a calcimusk átjut a placentán, és vmit megemel a gyerek vérében. Nem értek hozzá.
A sima bőrgy-on kifizettették velem a 300ft-ot. De nem is ez a lényeg. Apa baromira kiakadt. Ugyanis a recepciós kisasszony kikérdezett, h mi a bajom. Már bocs, de semmi köze hpzzá. Kis istennőt játszik, mert azt mondja, h ő dönti el, h kell vagy nem fizetnem. Amikor mondtam, h akkor itt a pénz, költse magára, akkor sem engedett. Követelte, h mondjam meg, mi a bajom.
Ne de nem ez a lényeg. Hanem h némileg megnyugodtam. És nagyon remélem, h hamarabb meglesz a vv eredménye, és az pozitív lesz. Mert akkor nem kell megint 3hétig ggódni.
A doki ma hívott reggel. h megvan az véreredményem, és már átestem bárányhimlőn és rubeolán.