Sziasztok!
Végre idekerültem!
Angie!
Remélem mielőbb hazamehettek!Hát igen, a szopizás nem könnyű dolog, jó annak, aki csak rácuppantja a gyerekét, az szív, majd alszik 3 órát.De szerintem ilyen csak a mesében van.
Mis is küzdünk, mire meggyógyult a cicim, addigra Emili sztárjkolni kezdett.Ez most is tart, csak éjszaka függeszti fel, nem tudom miért, talán mert félálomban nem jut eszébe lázongani.
Én is nagyin szerettem volna szoptatni, úgy is álltam hozzá, aztán jöttek aproblémák, mostmeg már lehet, hogy hiába akarom.
Van egy homeopátiás szer:Urtica urens a neve, 5CH, és napi 3x5 golyócskát kell bevenni belőle.Előtte, utánna nem lehet enni-inni, és mentolos fogkrémet sem szabad használni.Ez tejszaporító szer, ha iszol eleget mellette, akkor hatásos.Szilárdnak is kell szerintem tanulnia a szopizást, igaz, hogy reflex, de szerintem kell egy kis idő, hogy összehangolódva csináljátok, és neki is kialakuljon egy szokás, hogy hogy szereti, milyen pózban, stb.Emili csak fekve szopizik, ha felülről belelóg a cici a szájába.
Én szerintem, ha nekem nem lett volna sesbes a cicim, akkor minden másképp alakult volna, nem kellene a táp sem.
Szóval kitartás!
Wish!
Ismerős, nekem is nagyon durván sebesedett, és ahogy írod, még a levegő is fájdalmat okozott.Borzalmas érzés.De ha csak az egyik sebesedett ki, akkor, nem lehet, hogy vmi fejtartási baj van?Mint Emilinél, aki nem akarja jobbra fordítani a fejét, és ezért nem is tudja úgy bevenni a szájába, ahogy kéne?Mi holnap megyünk az ortopédiára, ott talán mondanak rá vmi okosat, majd megírom.
Emilim is pont ilyen, hogy pattanak a zsaluk, ha leteszem, ezért egy ágyban alszunk, és este szopi után, mivel fekve szopik, nem kell mozgatni, így elvan,De nappal, úgy kell lecsempészni a kezemből.És ő is nézelődik maga, ha úgy van kedve, de fél óránál tényleg nem tart tovább, viszont utánna sem lehet megvígazstalni, hiába ringatom, vagy csinálok bármit.Max. egy kis kaja megnyugtatja, de sokszor az sem, és csak üvölt.
Elég nehéz vele ezért.
Én is úgy hallottam, hogy 6 hetes koruk után kinövik, de mi most leszünk 6 hetesek, de szerintem ez még el fog tartani egy db-ig, sőt szerintem napról napra rosszabb.
De majd ezt is megkérdezem a dokitól, védőnőtől.
Nárcisz!
Tegnap akartam , de nem jött össze:
Nagyo sok boldog névnapot kívánok Noéminek!!!Sok puszit is küldök!!!!