Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagok én is, és én is kérdezek.

Mi az alvással kinlódunk.

A klinikán 6 napig egy ágyban éltünk, szopi fekve ment, baba cicin bealudt és mivel feküdt, aludhatott is tovább, ahogy volt.

Itthon viszont ülve szoptatok, tehát ha be is alszik, át kell transzferezni és amint koppan a kiságyban, pattan ki a szeme és kakukkol egy ideig, majd jön a bömbi, amire se a susogás, se a simogatás nem hat. Csak a fenékrázás.
Ill., van hogy be sem alszik cicin, csak nézelődik nagy kerek szemekkel. Ölben még el is van, de amint lekerül a kanapéra vagy a szopipárnára máris jön a bömbi és még ha ölben is van, nem mutat semmi elalvási jelet (lapos pislogás, stb.).
Egész de. fél órát aludt. Aztán cicin bealudt, a kiságyban volt kis bömbi, de hál istennek, dél óta alszik.

Vélemény???

kacsa14

Juca! Irtam neked is de nem kuldte el. Lenyeg: En is abban hiszek hogy fejben dol el minden, es en nagyon akarok szoptatni, es ahogy latom, Mano is, mert ez a mai kitartasa errol tanuskodik. NEM ADOM FEL! KI FOGOK TARTANI A VEGSOKIG! Sok jo tanacsot adtal, mindjart el is olvasom meg egyszer. 20 percig lehet kint. Addig probalkozunk, utana fejek es beadjak neki. Tapszert itt tutira adnak neki. Pusz
Vendég

Juca! Irtam neked is de nem kuldte el. Lenyeg: En is abban hiszek hogy fejben dol el minden, es en nagyon akarok szoptatni, es ahogy latom, Mano is, mert ez a mai kitartasa errol tanuskodik. NEM ADOM FEL! KI FOGOK TARTANI A VEGSOKIG! Sok jo tanacsot adtal, mindjart el is olvasom meg egyszer. 20 percig lehet kint. Addig probalkozunk, utana fejek es beadjak neki. Tapszert itt tutira adnak neki. Pusz
Vendég

Sziasztok :)
Nahát itt meg babaeső volt :)

Kacsa, Angie, Brill :)
Gratulálok mindannyiatoknak. Sok boldogságot a kicsikhez :) nagyon édes baba mindegyik, egyik szebb, mint a másik (de nem mondom meg melyik az egyik :D, mindenki válassza a sajátját).

Angie :)
Nyugi, én is sokat kűzdöttem a szoptatással. Aztán szép lassan, ahogy csökkent a parám, úgy lett egyre több a tej. Menni fog ne aggódj. Még örökbefogadó szülök is tudnak szopttani, úgy hogy ugye elötte nem voltak terhesek.
A Kaális babavárok oldará tegnap leírtam, hogy hogy voltunk a szopival, esetleg olvasd el azt bátorításul.

Mi megvagyunk, bár jó sok minden elért minket. Balázs kicsit hasfájós, nekem begyulladt a cicim (nem csomós, csak gyulladt), és a jobb mellbimbó érzésem szerint éppen leszakadni készül. Hál istennek nem vérzik, de még az is fáj, ahogy a levegő hozzáér, a szoptatás közbeni érzést nem is említeném... Érdekes, hogy balnak szinte semmi baj, picit érzékeny, de ez szerintem természetes, hozzá kell edződjön a kis porszívógéphez.

Kacsa :)
Balázs is csak akkor alszik el, ha szopi közben bealudt. Sokszor, akkor is, ahogy a kis feneke leér az ágyba kipattanak a szemei. Estére azt vezettük, be, hogy egy melegvizes palackal bemelegítjük az ágyát, ez 80%-ban beválik. Van, hogy így 5-6 órát is ellszik az esti szopi után. Egyébként meg marad az "elkényeztetés" és karban, vagy rajtunk fekve próbáljuk elaltatni. Ennyit a nevelési elveimről :twisted:
Nagyon ritkán elnézelődik alvás-sírás nélkül a kiságyában, de ez kb fél óra, utána jön a sírás. Álítólag hat hetes koruk után könnyebb... Meglátjuk.

Annácska :)
Peti nagyon aranyos, jók nagyon a kirándulós képek :)

Ne haragudjatok, nincs időm visszolvasni, csak a babás híreket lapoztam vissza. De mindenkit üdvözlök és sok tavaszi-nyári zebrát kívánok a babaváróknak, átaludt éjszakákat a babásoknak.

wish

Sziasztok!

Most jöttünk vissza Pestről, úgyhogy csak nagyon felületesen olvastam vissza.

Narco :) Nócinak én is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Wish :) Jó rólatok is olvasni, nekünk a hasfájás megszűntével lett sokkal könnyebb.

Angie :) Sokat hezitáltam, hogy meglátogassalak-e titeket, de mivel szerintem mi személyesen még nem találkoztunk, nem tudtam, mit szólnál hozzá, így aztán nem mertem :oops: :oops: :oops:
Sajnálom, hogy Szilárd besárgult! :( Nálatok a kh-ban nincs mobil kékfény? Itt Szegeden volt, így én kikértem Kristófot magam mellé. A klinika szinte egyetlen pozitívuma :twisted:
Figyi! Ha adtok pótlást Szilárdnak, mindig pohárból adjátok, különben szerintem a cumihoz fog hozzászokni, amiből könnyebben jön a tejci és nem fog sokáig küzdeni a cicivel. Drukkolok, hogy minél hamarabb újra veled lehessen, de erre a mobik kékfényre kérdezz rá szerintem!
Brillék hogy vannak?
Ja, és felrakom a képet, amit kértél :D

Na puszó megyek pakolni.

Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Nárcisz!
Nócikának nagyon Boldog Névnapot kívánok!!! :lol:
Kép
Angie!
Nagyon köszönöm,h. nem csináltunk belőle ügyet, és tényleg nagyon örültem az utolsó mondatodnak! :D
Én is csak bíztatni tudlak,h. ne adjátok fel, ha hazakerültök már minden tutira rendben lesz. :wink: És én is nagyon remélem,h. minél hamarabb fogom látni Manócskádat.

Juca!
Nekem ugyan még nem aktuális, de remélem,h. hamarosan az lesz. :lol: Szerintem nagyon jó dolgokat írtál le, és remélem mindednki tudja majd hasznosítani.

Timi!
Gyönyörűek vagytok a képen!!!! Ha nem haragszol elmentettem ezt is a többi kép közé! :lol:

Wish!
Örülök,h. jól vagytok és ha tudsz majd tegyél fel nekünk képet Rólatok!!

Kacsa!
Sajnálom ezt az alvós dologt, de remélem,h. hamarosan megoldódik.

Panka!
Hogy vagytok? Szopi?

Puszi! Kép
Vendég

Sziasztok!

Pupy
jeges Macika név alatt is megtalálsz, belőlem csak 1 van. :D Kép csak rólam van fent. :) Ha mégse találsz, akkor adok még 1 segítséget. :D

Angie
Sajnálom, hogy mégse mehettek haza holnap. :( Kitartást a szopihoz.

Kép
Vendég

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Most vagyok itt először.
Májustól indul nálunk a babaprojekt.
Tavaly méhen kívüli terhességgel műtöttek, kicsit félve ugrunk neki az újrapróbálkozásnak. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, hogy a műtét után ugyanúgy sikeres lehet egy terhesség?
melinda80

Sziasztok!

Maci!
Megjelöltelek Iwiw-en! :lol: Mégiscsak jó,ha az ember lánya látja,h. kivel is beszélget. :wink:

Anikó!
Köszönjük a táblát!!:lol: Hogy érzed magad?

Melinda!
Üdv. közöttünk! Kép Mielőbbi babásodást kívánok!! Sajnálom nagyon a tavalyi dolgokat, remélem hamar babát fogsz újra várni. :D Nehéz dolog ez a műtét után vajon mennyi az esélye? kérdés. Nekem tavaly júliusban missed Ab.-m volt (vetélésem) és nekem is műtétileg fejezték be. :( Azt mondták az orvosok,h. 3 hónap kihagyás után újra lehet próbálkozni. Igazából ezt mindednkinek a saját szervezete válogatja, remélem Te minél hamarabb babát fogsz várni. :lol:

Puszi!! Kép
Vendég

Pupy
Láttalak, visszajelöltelek. :)

Kép
Vendég

Igyexem majd képet felvarázsolni magamról.
Megnéztem az itteni albumodat is. :) Aranyosak vagytok.

Kicsit elmerültem a Jónás-módszeres micsodába.... Nem is tudom, mennyire higgyek benne......

Kép
Vendég

Szia Pupy!

Köszi a biztató szavakat, jól estek. A depin már túl vagyok, remélem sikeresen átprogramoztam magamat, hogy ne görcsöljek, ne mindig azon járjon az eszem, hogyha majd összejön, megmarad-e. Fő a pozitív hozzáállás! :wink: Amikor tavaly teherbe estem, előtte nagyon görcsöltem rajta, siettettem, lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy elment.
Olvastam, hogy még Ti is próbálkoztok, szorítok!!!

Puszi,

Melinda
melinda80

Melinda
Ne görcsölj, az nem tesz jót. Arra gondolj, hogy semmi nem fog történni, minden jól fog alakulni.
Persze mondom én, aki szintén el tud ezeken filozofálni. :)
Szegény, rossz helyen kezdett el fejlődni, szerencse, hogy időben észrevették. De a következő helyen ver tábort, úgy 9 hónapra. :)

Kép
Vendég

Szia Macika!

Igen, már néha nekem is az agyamra megy, hogy mennyire be tudom paráztatni magamat. Azon vagyok, hogy nyugodt tudjak maradni.
Ti mikor kezdtétek a próbálkozást?
melinda80

Sajna rossz helyen volt, képzeld, még a teszt se mutatta ki nekem, csak miután begörcsöltem és bekerültem a kórházba. Kb. egy hónapos volt, és már abortuszált bennem, gondolom azért görcsöltem.
melinda80

Lányok!

Valahol tudom a profilomat szerkeszteni?
melinda80

Közben megtaláltam, bocsi!
melinda80

Még nem kezdtünk hozzá. Nemsokára elfogy a tabellám, várok pár hónapot, hogy helyreálljanak a hormonjaim. Addig meg kell látogatnom 1-2 orvost, a kicsiszivem miatt. Aztán nekilátunk. :)

Kép
Vendég

Hú, ebbe én is beszállok :)

Most épp "jó fázisban" vagyok. Küldöm a pozitív energiákat! Minden ok és rendben lesz, a természet meg tudja a dolgát. Remélem hamarosan bebabásodunk, szerintem ez a tavasz nagyon jó időszak erre. De akkor sem történik semmi baj, ha nem most jön össze.
Szép napunk volt ma. Elmentünk a Városligetbe görkorizni, ez az új őrület. Dugig volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Csak hullafáradtak vagyunk (két órányitól :) )

Angie

Kívánom, hogy a kitartásod meghozza gyümölcsét! Ez nagyon jó, hogy ilyen motivált vagy a szopi kérdésben, csak így tovább!

Melinda

Nekem valszeg gyulladás miatt távolították el az egyik méhkürtöt. Voltam már pár hétig terhes, amikor nem is próbálkoztunk előtte. Mi most akciózunk, a doki bíztat.
Remélem nálad is minden rendben lesz. Szerintem is türelmesebbnek kell lenni, mint más kérdésekben.

Ugyanazok a gondolatok, félelmek, érzések. Itt senkinek sem kell magyarázkodni. Úgy bírom :)

Nem hiszem, hogy változni fog ez a dolog, úgyhogy esetleg fölférek a táblázat aljára? Az adatokhoz majd küldtök jelmagyarázatot? :) Köszi

Puszi,
Lilia
lilia

No, ügyködtem kicsit. Remélem senki nem rémül meg jobban, mint én. :lol:

Kép
Vendég

Ez a kép így nem kicsit ronda. Sőt, pixeles.... :?
Majd keresek egy jobb minőségűt.

Kép
Vendég

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!!

Maci!
Így már nagyon jó,h. látjuk egymást!! :lol:

Melinda!
Fent a neved mellett találod a SEGÉDLETEKEt és ha azt legörgeted,akkor ott meg fogod látni,h. PROFIL ott tudod szerkeszteni. :D Igen nagyon sokat számít,h. az ember "ne akarja görcsösen", csak sajnos ezt mondani nagyon könnyű, de mikor már régóta vágysz egy babára, akaratlanul is ez jár a fejedben. Köszi a bíztatást, igen decembertől mi is újra próbálkozunk, remélem mindketten hamarosan sikerrel járunk. :lol:

Lilia!
Az tök jó,h. görkoriztatok, mostanában egyre több embert látok így közlekedni. :lol:
Igen itt tényleg az a jó,h. mindenkinek hasonló gondolatai vannak.:D Remélem én is,h. végre bebabásodunk. :D
A táblába való bekerülést majd Anikó elvégzi, már én is akartam Nektek javasolni,h. kerüljetek be,mint újak. Én nagyon örülnék neki. :D

Most megyek dolgozni. :evil:

Puszi!
Vendég

Melinda!

Babaprojekt 2007 (vagy valami hasonló című topic) Csheni. Neki volt ugyanilyen problémája. Ha gondolod írj Neki.

tjuca

Sziasztok!

Sziszka!
Klassz volt olvasni az UH-s éményedet. :) Gratulálok a picúrhoz.

Jucmuc!
Hajrá fagyis ciklus. Majd szólj féidőben mit mutat az UH. Azért kicsit már optimistább vagy most hogy kezdődik?
Én már annyira vároma szerdát, hogy megtudjuk mi az ábra...

Panka!
Köszi az avatarom dícséretét. Utána néztem a Junko valami japán rajzfilmes izé...

Brill, Angi!
Remélem hogy mihamarabb otthon lehettek a picikkel.

Monyó!
Szia mi újság? Azért ide írhatnál néha...

Dido!
Mi újság, merre vagy?

Évi!
Kár hogy kimarad ez a próbálkozós hónap. De azért sosem lehessen azt tudni. :wink:

Tina!
:(

Melinda!
Szia mielöbbi babásodást kívánok!

JMaci!
Akkor nálatok is hamarosan kezdődik végre. Miért kell dokihoz menned?

Lilia!
Tartson sokáig a jó fázis. :)

Pupy!
Nagyon szorítok hogy az április jót hozzon nektek. :)

Sziasztok
Vendég

Junko!
Nagyon köszönöm én is hasonló jókat tudok Nektek kívánni! Annyira jól esik mikor egy hasonló sorsú nő (aki ugyanannyira vágyik babára,mint én) kíván nekem szerencsét! Köszönöm!! :lol:
Vendég

Pupy!
:)
Természetes emberi dolog, hogy szorítunk a sorstársaknak. :wink:
Látom már teszt felé közelítesz. Hőd? Érzésed?
Vendég

Sziasztok!

Végre idekerültem! :lol:

Angie!
Remélem mielőbb hazamehettek!Hát igen, a szopizás nem könnyű dolog, jó annak, aki csak rácuppantja a gyerekét, az szív, majd alszik 3 órát.De szerintem ilyen csak a mesében van. :lol: Mis is küzdünk, mire meggyógyult a cicim, addigra Emili sztárjkolni kezdett.Ez most is tart, csak éjszaka függeszti fel, nem tudom miért, talán mert félálomban nem jut eszébe lázongani. :roll: :lol:
Én is nagyin szerettem volna szoptatni, úgy is álltam hozzá, aztán jöttek aproblémák, mostmeg már lehet, hogy hiába akarom.
Van egy homeopátiás szer:Urtica urens a neve, 5CH, és napi 3x5 golyócskát kell bevenni belőle.Előtte, utánna nem lehet enni-inni, és mentolos fogkrémet sem szabad használni.Ez tejszaporító szer, ha iszol eleget mellette, akkor hatásos.Szilárdnak is kell szerintem tanulnia a szopizást, igaz, hogy reflex, de szerintem kell egy kis idő, hogy összehangolódva csináljátok, és neki is kialakuljon egy szokás, hogy hogy szereti, milyen pózban, stb.Emili csak fekve szopizik, ha felülről belelóg a cici a szájába. :lol:
Én szerintem, ha nekem nem lett volna sesbes a cicim, akkor minden másképp alakult volna, nem kellene a táp sem.
Szóval kitartás!

Wish!
Ismerős, nekem is nagyon durván sebesedett, és ahogy írod, még a levegő is fájdalmat okozott.Borzalmas érzés.De ha csak az egyik sebesedett ki, akkor, nem lehet, hogy vmi fejtartási baj van?Mint Emilinél, aki nem akarja jobbra fordítani a fejét, és ezért nem is tudja úgy bevenni a szájába, ahogy kéne?Mi holnap megyünk az ortopédiára, ott talán mondanak rá vmi okosat, majd megírom.
Emilim is pont ilyen, hogy pattanak a zsaluk, ha leteszem, ezért egy ágyban alszunk, és este szopi után, mivel fekve szopik, nem kell mozgatni, így elvan,De nappal, úgy kell lecsempészni a kezemből.És ő is nézelődik maga, ha úgy van kedve, de fél óránál tényleg nem tart tovább, viszont utánna sem lehet megvígazstalni, hiába ringatom, vagy csinálok bármit.Max. egy kis kaja megnyugtatja, de sokszor az sem, és csak üvölt. :(
Elég nehéz vele ezért.
Én is úgy hallottam, hogy 6 hetes koruk után kinövik, de mi most leszünk 6 hetesek, de szerintem ez még el fog tartani egy db-ig, sőt szerintem napról napra rosszabb. :(
De majd ezt is megkérdezem a dokitól, védőnőtől.

Nárcisz!
Tegnap akartam , de nem jött össze:
Nagyo sok boldog névnapot kívánok Noéminek!!!Sok puszit is küldök!!!! :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Junko!
:lol: köszi! Hát a hőm? Igazából megmutatom a fertys táblámat, szerintem nem akkor volt a Pé-m amikor a ferty számolta, hanem később a 15 cn-en, mivel előtte feszült a pocim, de már azt sem tudom,h. volt-e PÉ-m. :shock: Mégcsak ma reggel kezdett el felfelé haladni igazán a hőm, de meglátjuk. Esetleg várom a véleményt. :D
Reménykedni? Már nem merek, az utóbbi hónapokban 2x is azt hittem,h babát várok és borzasztó volt,h. nem. Persze titkon reménykedek. :wink:Vezetem még egy német oldalon is a www.wunschkinder.net -en és ott még Pé-t sem mutat a táblázatom. :shock: Kép
Veletek? Szerdán tudjuk meg az eredményt??

Panka!
Borzasztóan sajnálom,h. nem megy a szopizás, remélem a doki tud majd valami okosat mondani. Esetleg a tusfürdőt kipróbáltad?

Puszi!
Vendég

Pupy!

Ha tényleg most elkezd fölfele vándorolni a hőd, akkor sztem is valószínűbb a 15. cn-es pé. De gyanítom hogy a Ferty is át fogja oda tenni.
Ha feszített és melegedsz, akkor biztos volt pé-d.
Azt hiszem reménykedni kell mindig. Sajnos nekem ez a része nem szokott menni. de ne úgy csináld mint én. :wink:
Vendég

Angie
Köszi. Igyekszem vigyázni magunkra.
Akkor ezek szerint ma már haza? Azért majd írd meg. Sebek hogy vannak? Vagy nem érzel semmi fájdalmat?
Kitartás!! Meggyógyul gyorsan, aztán a szopi is rendben lesz, meglátod.

Tündi
Azt hiszem neked nem válaszoltam a múltkor. Nem volt még genetikai UH vagy az most melyik pontosan?
Nekem még nem emlegettek semmi ilyesmit. Sajna szégyenlős a gyermek és nem mutogatta :).
Veletek minden ok? A múltkor az a kórházas story nem hangzott jól.

Annácska
Igen tudom én azt csak néha az ember észre sem veszi :(. Csak amikor már túl lett hajtva.
Peti nagyon édes :).

Évi
:( De hátha mégis vagy a program vagy a peteérés tolódik. Drukkolok, de melyik dokinéniez mész?

Tina
Ez a beszéd :)

Kacsa
Végre látjuk Timcsát. Pociba is remek volt, de így még szebb. :)

Puppy
Lehet ilyen, de azt csak a ciklusod hosszábol sejtheted, általában akkor sokkal hosszabb, mint
általában. Amúgy normális, ha feszülő érzést érzel peteéréskor. A nyákot is nézed?? A 3 dolog együtt
szinte tuti infot ad.
Ha nagyon bizonytalan vagy, menj el egy hormonvizsgálatra és, ha ott minden rendben megnyugszol.

Jeges Maci
Ez tényleg szörnyen hangzik :).

Juca
Nagyon köszönöm én is a szoptatási tanácsokat nagyon hasznos volt. Szerintem ez az a terülte, amiről soha
senki nem beszél igazán. Mindenki annyira a szülésre koncentrál, hogy az elsikkad mi van utánna. Pedig
az jóval hosszabb idő :).

Szia Meli
Hál istennek nekem nincs ilyen tapasztalatom, de remélem neked hamar sikerül a baba megint.

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Junko!
:lol: Bizakodom, és majd meglátjuk volt-e és mikor PÉ.

Fleur!
Igen, én is úgy gondoltam,h. majd később tudom meg,h. mikor is volt. Igen nézem a nyákom is, és ez is azt támasztja alá,h. a 15 cn-en volt. A hormonjaimat januárban nézték, és sajnos nem is nagyon tudok ilyenekre menni,mert itt a munkahelyen nem díjjazzák annyira ezt a babaprojectet, konkrétan a főnök megkérdezte 2 hónapja,h. ugye nem akarok 2 éven belül szülni?? :evil: Azért remélem,h. mindedn oké. :D
A genetikai vizsgálat a 18.héten van.

Puszi!
Vendég

Hi-hi :lol: most vettem észre,h. 1 éves lettem itt a topicon! Ma egy éve csatlakoztam hozzátok! :lol:
Köszönöm a sok együtt sírást és nevetést és személyes talikat Nektek!! :D
Vendég

Pupy!

Nahát én meg múlt hét csütörtökön voltam két éves. :shock:
Boldog babanet csatlakozási évfordulót nekünk. :)
Vendég

Junko!

Ezt magunknak küldöm!! :lol: Kép
Vendég

Köszi. :mrgreen:
Vendég

Angie!
Hogy vagytok? Szopi? Mikor engednek haza a Csöppel?
Vendég

Tegnap nem engedett a bbnet a tel.rol irni. Babo tegnap ujbol bekerult feny ala mert egy kicsit visszasargult. Remelem holnap haza mehetunk. Ma megengedtek h megfurdessem, koldokcsonkot apoljak. Nagyon birta a vizet, ugy csinalt mint aki relaxal a legfinomabb gyogyvizben. Annyira edes volt. Szopizas meg mindig uvegbol, de mar nem izgatom magam. Van akinek a kora babaja 2 honap utan kezd szopizni.
Vendég

Majd meg jelentkezem. Megint nem kuldte el egy hosszu uzimet es nincs turelmem ujrapotyogni. Majus elejen lesz netunk es akkor tudok szemelyeseket is irni. Jn ejt MINDENJINEK!
Vendég

Majd meg jelentkezem. Megint nem kuldte el egy hosszu uzimet es nincs turelmem ujrapotyogni. Majus elejen lesz netunk es akkor tudok szemelyeseket is irni. Jn ejt MINDENJINEK!
Vendég

Tjuca!

Köszönöm, hogy megemlítetted Csheni-t, meg is nézem a hozzászólásait, hátha tanulok belőle.

Mindenki!

Nagyon kedves volt a fogadtatás, köszi a bíztatást! Én is szurkolok Nektek! Hajrá!

Melinda
melinda80

Pupy és Junko!

Gratula az évfordulóhoz! :lol:
melinda80

Tjuca!

Megnéztem a blog-odat, én is szénhidrát függő vagyok. De most le kellett állnom vele, mert jövő héten lesz az esküvőnk, már nem szabad híznom. Ha már csak ránézek a sütire, már attól hízok egy kilót. De tuti kipróbálom azokat a recepteket! :lol:
melinda80

Pupy, Junko

Köszi a bíztatást.

Nem tudjátok, hogy az aerobic-órák árthatnak-e ilyen időszakban? Ez nem túl erős, de azért csak erőlködünk. Vagy ilyenkor még veszélytelen? Olyanokat olvasok, hogy ugyanúgy folytathatjuk a sportot, mint eddig.

üdv,
lilia
lilia

Lilia

Én úgy hallottam az egyik barátnőmtől, aki most terhes, hogy az első 3 hónapban nem szabad semmilyen sportot űzni, még a jógát is abba kellett hagynia. Aztán a 3. hónap után járhat kismama tornára.
melinda80

Szép jó estét! :)

Junko
Már én is várom, hogy elteljen ez a kicsi idő. :)
Orvoshoz meg a szapora szivecském miatt kell mennem, most lesz az éves ellenőrzés.

Panka
Sajnálom, hogy Emili ilyen nyűgös. Szorítok, hogy mielőbb rendeződjön.

Angie
Remélem, holnap hazamehettek. Kitartást!

Pupy
Szorítok! :)
Mielőbb kerítek egy normálisabb képet, ez van a hivatali belépőmön is. :)
Vendég

Melinda
Van egy Melinda munkatársam, neki egy hónap múlva lesz az esküvője. :)
A sütis témával én is így állok. Túlságosan is szeretem a pocakomat, meg is látszik rajtam. :)

Annyira nem jó ez az éjszakázás, senki nem válaszol nekem. :( Majd csak csütörtökön leszek emberi időszámításban.

Kép
Vendég

Helló!

Holnap jön a rovarirtós muki, így mi lecuccolunk Hatvanba anyuhoz Kingával, mert nem akarok, hogy valamit felnyaljon a földről. Ha nem jönnék, mindenkinek jó kis hosszúhétvégét!

Pusza!

tjuca

Sziasztok :)
Megint nem működött a net :x

Évi :)
Jó pihenést nektek :) Ki tudja, lehet hogy épp azért fogan majd meg Tesóbaba, mert nem számítasz rá :) Adrinál is bevált :wink:

Tina :)
Örülök, hogy jobban vagy lelkileg :) Csak így tovább, nem szabad búslakodni :) Mindig előre-előre-előre...

Panka :)
Bocsi, hogy csak most írok...
Peti 10 hónaposan játszotta ezt el, hogy nem kellett neki a cici. Fejtem folyamatosan és egy hét múlva újra rákapott, azóta is szopizik. Ha ideges vagy ezt megéri Emili is és ő is ideges lesz.
Tudom nehéz, de ne görcsölj rajta! Ha nem kell neki ciciből fejd le és add úgy neki. De kínáld meg mindig. Remélem nem sokáig fog tartani ez a cicisztrájk :)

Judit :)
Drukk neked jövő héthez :) Remélem akkor már konkrét időpontot tudnak mondani :) Olyan jó lenne, ha már te is felkerülnél a kerítés fölé :)

Kacsa :)
Nagyon szép Timcsa :)
Majd csak menni fog az az alvás is :) Még nem hallottam olyan emberről, aki a nászéjszakáján az anyja kezében aludt volna el :lol: :lol: :lol:

Tünde :)
Örülök, hogy van huncutkodás :) Tudom, hogy várod már nagyon, de élvezd ki minden pillanatát, mert ez a csoda csak 9 hónapig tart. Utána új csodákat fedeztek fel együtt :)
Köszi a dicsiket :)

Pupy :)
Remélem Évi utazása meghozza neked a zebrácskát, ahogy megbeszéltétek :D
Így első ránézésre szerintem is a 15. napon volt pé-d :)
Érdemes lenne beszélni a dokiddal, hogy nézzen egy uh-s tüsző érést :)
A veszély lekezelését apára bízom :lol:
Egyébként pont a múltkor mondta, hogy a nők amíg férjhez nem mennek azt mondják, hogy minden pasi szemét, de mikor fiúk születik, akkor minden nő lesz szemét :D Hát van benne valami :D

Angie :)
Juca alaposan kifejette a dolgot :)
De a lényeg tényleg ez egy ördögi kör. Azért sárgul be, mert nem szopizik és azért nem szopizik, mert gyenge...
Szopiztasd amikor csak tudod (ezt már írtam) és hidd el kap eleget :)
Ne add fel, menni fog :)

Wish :)
A kis porszívókhoz tényleg hozzá kell edződni :)
Balázs nagyon édes :)

Narco :)
Nócinak nagyon boldog névnapot :)
Kép

Melinda :)
Üdv a csapatban :) Mielőbbi babásodást :)
Sajnálom a tavalyi évet, remélem idén neked is lesz egy kis pocaklakód, aki rendes helyen ágyaz meg magának :)

Juca :)
Jó pihenést nektek :) Töltődj fel sok-sok energiával :)

Most mennem kell, mert Petkával lasan indulunk Annamariért a suliba :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ma egész nap nem akart a babanet működni. :evil:

Lilia!
Nem tudom,h. veszélyes-e, kérdezd meg a dokidat, de csak elrettentés képpen írom,h. az egyik barátnőmnek pont egy aerobic edzés után ment el a babája. :shock:
Én az első 3 hónapban tuti nem fogok semmit sem csinálni, csak aludni. :lol:

Maci!
Nagyon köszönöm, én is remélem,h. minden rendben lesz a sziveddel. :lol:

Junko!
Így már kicsit jobb!!! :lol:
Kép Mostmár lehet titkon reménykedni!!!

Melinda!
Nagyszerű, gratulálok az esküvődhöz előre is, remélem majd teszel fel nekünk képeket!!!! élvezd ki minden percét a nagy Napnak!! :lol:

Juca!
Nektek is nagyon jó hétvégét érezzétek jól magatokat!!! Remélem ez az utazás is babát hoz valakinek! :wink:

Annácska!
Nagyon köszönöm a bíztatást, egy tündér vagy!!! :lol:
Tudod a dokis dolog nem egyszerű,mert ezen a melóhelyen nem nézik jó szemmel,h. babát szeretnék, sajnos :oops:

Puszi!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?