Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük mégegyszer a gratulációkat.

svs003, Maja baba a képen még nincs 2 napos, apukája vállán pihen. Pontosabban igyekszik leböfizni. :)

anaci, igazad volt, Szuromi doki tényleg nagyon jó, én is bármikor szülnék nála mégegyszer. És még a szülés után is olyan törődő volt, minden nap legalább kétszer bejött, még akkor is, amikor nem is dolgozott. Hihetetlenül jó fej, csak azt sajnálom, hogy most már nem találkozhatunk vele olyan sűrűn. :D :D Én is csak ajánlani tudom.

Jó pocakosodást! A pocakosodásnál már csak az a jobb, mikor kinn van. Élvezzétek ki minden pillanatát, mert nekem már így visszagondolva olyan rövid időnek tűnik.

Üdv Mindenkinek: Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi
 
 


Edus, igen már nincs olyan sok hátra. Egyre izgibb!
De ahogy látom, már Te is a 19. hétben, aztaaa!

Igen, a gyakorlatok. Nos...egyelőre úgy néz ki, nem hatott. Jövő héten a doktor bácsi is megnéz bennünket, majd kiderül.
De én még mindig nem adtam fel!

Kép
niki30
 
 


Niki, röviden, mert rohanok. DRUKKOK!!!!!mennek, és igazad van, jól teszed, h nem adod fel! :D
mazsolák
 
 

 
 

lányok én vajúdtam 11 órát és végül elment a kisfiam szívhangja így csaszi lett. a nagyon nagyon szép élméy volt! 24 órával később már hajatmostam lehajolva és 5 nappal később úgy jöttem mentem mintha semmi bajom nem lenne. egyáltalán nem bánom h így alakult! sőt! szóval ne féljetek a császártól. természetesen v csaszival szülni sztem egyremegy. a lényeg h a baba egészséges legyen! (sztem sok minden manapság túl van dimenzionálva, ha nem szpotatsz 120 évig -én még szoptatok 4x egy nap, tehát nem aért mondom- rossz anya vagy, ha nem szülsz természetesen akkor hihetetelen mit veszítesz stb stb. a lényeg h anya és baba ok legyenek, érezzék magukat biztonságba és legyenek egészségesek és kiegyensúlyozottak.) nem bánom, h így alakult! szal ne féljetek, főleg ne a császártól! úgy is életetek legfqntasztikusabb élménye lesz higgyétek el! mert megszületik a babátok!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Zsófi - SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!!!! Igaz én nem vajúdtam egy percet sem (34. héttől farfekvésben - ülésben volt Márk, innentől mondogatták, hogy csaszi lesz), de soha nem éreztem úgy mintha lemaradtam volna valamiről! Szerencsére én is ilyen gyorsan tudtam regenerálódni! A gyors gyógyulás titka: MOZGÁS - akkor is amikor úgy érzed nem megy. Nekem mázlim volt, mert messze volt a WC és a zuhany. Vagy sietek, vagy....

Szóval mindenkinek jó pocakosodást!

[quote]s írta:zal ne féljetek, főleg ne a császártól! úgy is életetek legfqntasztikusabb élménye lesz higgyétek el! mert megszületik a babátok!


Asszem fent Zsófi leírta a lényeget.

Puszi

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Niki, én meg azt hallottam, h. ez a mesterséges rásegítés h. beforduljon a baba, nem túl szerencsés. nem jó erőszakosan megforgatni a pocaklakót, mint ahogy semmi mesterséges dolgot tenni vele. azt mondják ilyenkor még tutira rá is tekeredik a k.zsinór, ha eddig nem is volt, v. normál úton nem lenne.
szal szerintem ha ülni akar üljön, ha meg fordulni, akkor forduljon, de ne mutatványozz vele. {szerintem}

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon
 
 


[quote="mazsolák"]N írta:mazsolákiki, röviden, mert rohanok. DRUKKOK!!!!!mennek, és igazad van, jól teszed, h nem adod fel! :D


Panni, Zsófi, remélem, ezért nem haragszotok meg, amiért ezt írtam Nikinek! Mert én is úgy gondolom, h a lényegen nem fog változtatni!Igazatok van! :D
Marcsi, mesterséges rásegítés ... erről nem hallottam, h jó-e vagy sem, de én is úgy vélem, h mindennek oka van. :) (Talán pont Zsóka írta, ha jól emlékszem, h neki is a végén fordult be Marcipán.)

pusszok
mazsolák
 
 


Edus - dehogy haragszom! :lol:

Panni

Kép Kép
panni_30
 
 


Panni - Köszi! :lol: :lol: :lol:
mazsolák
 
 


én se, ne butáskodj!
kerekpocak
 
 


Sziasztok, szeretnék hozzászólni a császáros témához.

Igaz, én még csak egy petefészket szültem császárral :D :shock: , és most a babát természetesen, de el kell mondjam, olyan szempontból nincs különbség, hogy így is úgy is egy seb lesz, ami bizony fáj, és gyógyul. És mindkét esetben nagy megterhelés a szervezetnek. Az, hogy ki hogyan épül fel, csak saját magán múlik. Mert ha elhagyod magad, és csak a fájdalomra koncentrálsz, akkor nehezen gyógyul. De a szülés császárnál ott az eredmény, aki mindere képesre teszi az embert, és megfeledkezik mindenről. És ez csoda!!!!!!!!!!!!!!!! És csak ez számít, nem pedig hogy ki hogyan jött.

Csodás élmény bárhogyan is legyen!!!!!!!! Olyan jó, hogy mi nők ezt csak a magunkénak tudhatjuk. Nem adnám át semmi pénzért. :D :D

Jó éjszakát: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy kedves, türelmes doktornőt tud-e valaki ajánlani nekem a Jánosban? Mivel most már a Margit helyett oda tartozom, gondoltam érdeklődöm nálatok. :)

Előre is köszönöm a segítséget! Eszter
esyter
 
 


Sziasztok!

b79 Andi: Nagyon szép kislány Majácska! Nagyon ügyesek voltatok a szülésnél és szuper, hogy ilyen jókat írtál a kórházról és szépeket a szülésről! Nekem ez most főleg megnyugató és kellett is gyorsan egy papírzsepi mikor olvastam soraidat. Sok tejecskét kívánok Nektek!
A kettes számú szobában voltál? Amikor a CTG-re várva ületem ott a padon egy büszke apuka tolta éppen be oda a kislányát és szerintem az Majácska volt. Ugye?

Császár/természetes szülés:
nekem még nincs tapasztalatom, de szerintem igazatok van! A baba egészsége a legfontosabb. Ha bármi kockácat felmerülhet akkor inkább vágják fel a pocakot és gyorsan szedjék ki.

Aki még dolgozik pl. Zsu nagyon vigyázzon a munkával, nehogy megerőltesse magát!
Többieknek jó pihenést/babavárást és babázást!
Legközelebb már jó lenne, ha én is úgy írhatnék, hogy Benike kinnt van....

Kiscsillag: táblázatnak én nagyon örülnék, dokikat is írd bele, az új pocakosoknak az nagy segítség lenne.

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki

Kép
viky30
 
 


Sziasztok!

Lányok, tökéletesen igazatok van a természetes szülés/császár ügyben. Szerintem is az a legfontosabb, hogy egészséges legyen a baba. És persze velünk is minden rendben legyen.

Alon, lehet, hogy félreértettél, én nem arra a mesterséges beavatkozásra gondolok, amit a dokik csinálnak. Dehogyis. Sosem tenném meg. Én is úgy vagyok vele, ha így fekszik, akkor így fekszik és ha császárral kell megszülnöm, akkor az nem véletlenü lesz úgy, és az úgy lesz rendjén.
Szal én csak néhány gyakorlatot végeztem (most már nem igazán), ami elősegítheti a befordulást. Tul.képpen mozgásra készteti a babát. Ez a négykézlábra állás és a híd.
Szóval nyugi, én sem vállalnék be egy ilyen mesterséges rásegítést. Nem ér annyit az egész.

Niki

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Jé, Viky, igazad van, azok tényleg mi voltunk. A kettes szobában voltunk. Nagyon jó volt külön lenni. Tulajdonképpen a fürdő miatt, én egy kicsit kényes vagyok ilyen téren, másrészt meg mert jegelnem kellett a sebem, és így éjszakánként nem zavartam senkit az óránkénti kelésemmel.
Szóval te már láttad Majácskát. Hát, én is szívesen megnézném már Beni babát. :) Majdcsak eljön az ő nagy napja is. Inkább nem is szorírok nektek annyira, lehet, hogy az a baj, hogy már ilyen sokan várják. :D :D

Niki, tök jó, ahogyan hozzáállsz a beforduláshoz. Tök jó olvasni, hogy igaz minden természetes módot megteszel azért, hogy Emmácska beforduljon, de nem vagy elkeseredve, ha mégsem. Hát ilyen egy pozitív mama hozzáállás!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Majácska jól van, a csontja szépen javul. Már könnyedén forgatja a fejét hason fekvésben egyik oldalról a másikra. Sokkal könnyebben mint én. :D Ebből is látszik, hogy javul a csontocskája. Azt hiszem kaja idő van, mennem kell!!!

Puszi Mindenkinek, szép napot: Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi
 
 


Sziasztok!

Látom, nagy a nyüzsi itt a hétvége ellenére is!

Nálunk a baráti körben 3 baba született idén császárral, és csak az egyiküknek volt egy kis gond a felépüléssel. Neki kicsit lassan gyógyult meg sokáig fájdogált a seb, de szeritem ez alkat kérdése is talán! Sajnos nem tudjuk előre, hogy nekünk melyik út lesz/ lenne a jobb, meg úgysem mi döntjük el!
Úgyhogy bízzunk a dokikban meg a baba ösztöneiben, hátha ő tudja neki mi a jobb! Vagy ez butaság?!

Köszi Viki, én is már csak a hónapban dolgozom, aztán jön a pihi meg a készülődés! Már alig várom! Drukkolok Neked! Hogy viseled a meleget?

Zsu

Zsu
svs
 
 


Ma megvettük Emma szekrényét is, úgyhogy jövő héttől indulhat a mosó-masa és a vasalás. Már alig várom! :lol:

Kép
niki30
 
 


Sziasztok Pocakosok és Babások.

Rövid volt ez a hétvége, sajnos a a szombat este olyan fáradt voltam, hogy erőm nem volt a gép elé ülni. Ne hari mindenki.
A görcseim (kopp-kopp-kopp - bal kéz) elmúltak, most már odafigyelek, hogy mennyit mozgok, arra már rájöttem, hogy nem szabad hirtelen mozdulatokat tennem és sietnem, pedig régen mentem mint a mérgezett egér.
A gyógyszert abbahagytam a nyolcadik napon, nagyon idegesített a kézremegés.
Most már csak 8 munkanap és egy ideig csak a picúré lesz minden szabadidőm, nagyon várom már. :lol:
A nemét már tudjuk, kislány lesz :lol: , de sajnos nincs meg a kiforrott neve, a párom Sárát szeretné, én Andreát, de most találtunk egy olyan nevet ami mindkettőnknek tetszik: Eszter. De talonban van, mert hátha találunk még más nevet. :roll:
Úgy döntöttem, hogy elektromos mellszívót fogok venni, mert az állítólag kiszív mindent, nem szeretnék gyulladt cicikkel kinlódni. Nagyon sokan ezt tanácsolták és ráadásul nem időrabló.
b79Andi: neked milyen mellszívód van? És egyáltalán használod? Van rendesen tejed?
Mi lehet Viky-vel???
Niki30: Vao, már megvan a szekrény is, tök jó, akkor most már szinte minden megvan. :D
svs003: Te hogy vagy? Minden rendben van Veletek?
Pusz mindenkinek.

[/quote]

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


Sziasztok!

m-l Andi: Jajj de jó, hogy elmúltak a görcsök. Ne is szaladj egy darabig, bár tudom nehéz visszavenni a tempóból. Én még mindig szaladnék, ha tudnék... Eszter nagyon szép név. Nekünk az segített, hogy melyik illok jobban a vezetéknévhez.

Niki: Biztos szép lesz a szoba, ha tudsz légyszi tegyél majd fel egy képet. Olyan jó volt vasalgatni a kis rucikat! Én mindent kivasaltam egytől-egyig, de mindenki azt mondja, hogy később úgysem fogom, nem lesz rá idő. Majd meglátjuk.

Zsu: A meleg kifejezetten jól esik. Végre napozhatott egy kicsit a pocak. Szép lett a vonalzód!

b-79 Andi: Gyors gyógyulást Majának! Úgy látszik az étvágyával nincs gond :)

Most eltűnök egy időre, holnap bevonulunk a kórházba. Nem is bírok aludni, már háromszor átnéztem a táskákat, pedig már egy hónapja kész....

Puszi Mindenkinek.

Viki

Kép
viky30
 
 


Niki30:

Szia!Mi van veled?Megfordult már a kisbabád?Ha nem, ne izgulj a császár miatt!
Mi egész jól vagyunk.Már pont kezdtem kidőlni a nemalvástól, de a Réka szerencsére (4hét után),most kezdi felismerni az éjszakát meg a nappalt :D .Volt olyan nem is 1x,hogy 2 órát aludtam az éjjel és azt is részletekben.Két napja már csak 1x kellett felkelni etetni.
Aludd ki magadat rendesen ha tanácsolhatom!!!

Sok sikert a többieknek!

Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

m-l-andrea: nekem az aventes kézi mellszívóm van, de olyat ne vegyél, nekem nem jött be. Én maradok a kézi fejésnél. Kicsit fáj már a nyakam, mert folyton nézegetem mi is csurran cseppen, de nem zavar. Én is félek a gyulladt ciciktől, remélem, nem lesz baj, igyekszem a lehető legtöbbet kipréselni. Örülök neki, hogy abbahagytad a gyógyszert, az akézremegés ényleg nem volt valami szívderítő. De már nem kell sokat dolgozni, és akkor biztosan sokkal jobb lesz, ha minden gondolatodat a babára tudod összpontosítani.
De örülök, hogy kislányotok lesz. :D :D :D Én úgy vettem észre, hogy fiúk mostanában többen születnek. Nem könnyű a névválasztás. Mi úgy döntöttük el a nevét, hogy egyszerűen csak figyeltem rá, és ő megsúgta. Furán hangzik tudom, de olyan neve lett, ami addig szóba sem került. Egyszer úgy ébredtem, hogy tudtam, Maja lesz. És én meg vagyok róla győződve, hogy ő súgta.

Viky, nagyon szorítunk érted. Kérdezni akartam, hogy a doki mit mond, de ezek szerint nem igazán leszel mostanában gép közelében. Persze ez jó is meg nem is. Már várjuk a képet Beniről, és a szülés beszámolót. Remélem, ti is pozitív érzésekkel jöttök haza. Sokszor puszilunk titeket, és ne izgulj!!!!!!!!!!

Tftimi, azért bíztató, hogy a babák 4 hetes korukra kezdik elismerni a nappalt és az éjszakát, és akkor viszonylag lehet aludni. Igaz, mi még elég jól alszunk, csak el ne kiabáljam, de azért a 2-3-4 szeri kelés, pelus, szopi, fejés igencsak lerövidíti az alvással töltött időket. De légyszi bíztassál, hogy lesz ez még jobb is. Tegnap nagyon el voltam keseredve, mert szegénykém délután csak sírt és sírt, és nem találtuk az okát. Aztán én is sírtam, mikorra végre elaludt. Kezdünk fáradni. :( :(

Üdv Mindenkinek, Boldog Babavárást: Andi

Kép

Kép
b79andi
 
 


Andi:

Kitartás.Tudom,hogy nagyon nehéz.Én is sírtam már nem is egyszer,de lesz ez jobb is.Volt olyan,hogy azért imádkoztam,hogy csak 1X aludna 3-4 órát egy huzamban este.
Én szégyen nem szégyen ,amikor már össze estem a fáradságtól,akkor anyukámra bíztam a babát egy-egy éjszakára és az csodát tett.Mondjuk mi egy házban lakunk anyukámmal.
Nem tudsz valakitől segítséget kérni?Lefejsz egy kis tejcsit előre.
A titok szerintem az,hogy (persze etetéstől függően),délután majd ha tudod,akkor vidd el egy órát sétálni és este fürdetés.A lényeg,hogy valamilyen szertartásszerű rendszerességet szokjon meg a picúr.Sajnos ez a 4 hét szerintem kell hozzá minimum.Össze kell szoknotok.Aztán nehogy én is elkiabáljam,hogy jólviselkedik a Réka :D :lol: .Ja és nekünk az is baj volt,hogy állandóan háton altattuk,de aztán rájöttünk (főleg amikor a pocija fájt),hogy hason jobban szeret általában lenni.Ha pocifájós gyanus,akkor tudom ajánlani az infacol nevű cseppet.Ebből semmi nem szívódik fel a babában,alul távozik :D ,és megköti a lenyelt levegőt.
Ha tudok segíteni még bármiben csak kérdezz nyugodtan.
Remélem előbb utóbb nálatok is helyreáll a dolog.



Kép

Timi
tftimi
 
 


sztem éjszaka ne fejjetek. ill. csak akkor érdemes fejni, ha tényleg muszáj. mert tej mindig termelődik, tehát TELJESEN úgysem lehet kifejni. nem is kell- hiszen kereslet-kínálatra kell h beálljon. tehát fejni csak akkor kell ha nagyon sok marad amit nem szív ki a baba, de éjjel semmi esetre sem fejnék.

olvassátok el a suttogó titkai című könyvet, ill. használjátok a babagamit. (bebugyolálásos technika)

minden baba, már az elején is alszik 5 órát egyben, arra kell figyelni, h ez ne nappal törénjen. + érdemes megismerkedni z álometetés fogalmával. az én kisfiam 8 hetes kora óta a fent leírt technikákkal átalussza az éjszakát 8-6ig.

fontos: tilos, mellen elaludni hagyni (kivéve éjjel ofkorsz), ringtani, ráziogatni stb. már most !!! tanuljon meg egyedül elaludni.
zsófi
kerekpocak
 
 


Sziasztok Lányok!

Dr. Zsolnai Csabáról megírnátok mit hallottatok,mik a tapasztalatok Vele kapcsolatban?


Köszönöm és jó pocakosodást kívánok Mindenkinek!!!!

Kép
radicsera
 
 


Sziasztok!

Hú de izgi, Viki nemsokára babázhat! Érdekes lehet úgy elindulni a kórházba, hogy nem indult meg szülés. Csak besétál, mintha vizsgálatra menne, de mégis babával jön haza!! Én is nagyon drukkolok! :wink:

M-l Andi: köszi, jól vagyunk. Múlt héten voltak keményedések,de szerencsére a 7végén már nem. Remélem a pihitől majd elmúlik!

Lányok, Nektek is voltak már a 30. hét környékén??

Radicsera: Üdv neked és gratula! Az én dokim Balog Imre (bár lehet, hogy szabin lesz, amikor szülök - sajna későn váltottam), csak őt ismerem a kórházban, úgyhogy nem tudok segíteni, talán a többiek?!

Pusza mindenkinek

Zsu

Zsu
svs
 
 


Sziasztok.

A keményedésekről órákig lehetne beszélni. Nekem pont a 29 és 30. héten annyiszor görcsöltem, hogy barna folyásom is lett. Gyorsan kiírt a dokim és adott egy olyan gyógyszert, amelytől a kezem elég dúrván elkezdett remegni. Most már jól vagyok, néha keményedik a hasam, de már nem olyan sokszor.
Szedd a magne B6-ot, az is sokat segít és természetesen a pihenés.
b79andi: köszi az infókat, most már tuti elektromos lesz, nem vacilálok. És hogy bírod az éjszakai bagoly életet? Gondolom elfáradsz a nap végére vagy elejére? Nagyon szép babád lett, írigyellek ám nagyon. Amikor olvasom a hozzászólásaidat egy kicsit elpityergem magam azon, hogy milyen jó már neked, ott tarthatod a kis szerelmedet a kezedben és puszilgathatod!!! :lol:
Kérdés: szerintetek van olyan new born pelenka, aminek ki van vágva a köldök részére? ( ne iritálja a babacsonkot) Én a huggy's ról hallottam, de néztük az egyik hiper-super marketban és nem láttam hogy ilyen lett volna. Szerintetek? Vagy hagyjam a fenébe, tök mindegy milyen pelenka? To mire esküsztök.
Ó és még egy kérdés: A GARMASTAN kenőcsöt valaki használja, írjátok meg a tapasztalatokat!? Légyszi!!! :roll:
Viky: Írjál, amint otthon leszel és már tudsz egy kicsit Velünk is foglalkozni. NAgyon várunk Benneteket! Csak ügyesen!!! :wink:
Jó éjszakát mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


libero new born. nekünk ez jött be.
kerekpocak
 
 


Bocsi Lányok, a napokban kicsit eltűntem!

Andi, az Eszter nagyon szép név szerintem. Jó választás!
:)

Viki, Te most épp bennt lehetsz a kórházba. Remélem jó kezekben vagy és minden rendben! Gondolok rátok!

Timi, köszi az érdeklődést és jó, hogy beköszöntél.
Nem teszel fel Rékáról képeket?

Tegnap voltam utolsó laborvizsgálaton (vérkép, vizelet, vércukorterhelés, ellenanyagszűrés). Holnap megyek az eredményért, utána pedig viszem be a dokinak, meg akkor megnézzük a kisasszony fekvését is végre!
Most aztán már tényleg nem tudom, hogy fekszik a drágaságom.

Mindenki vigyázzon magára, az is aki pocakos és az is aki nem!

Majd még jövök!

Kép
niki30
 
 


SZiasztok.

Niki: Köszi, de a párom még mindíg talonban tartja az Eszter nevet, kicsit már ki vagyok, de megpróbálom nyugodtan kezelni a dolgot, végülis az Ő kis porontya is.
LÁNYOK: nagyon ki vagyunk halva, mi van Veletek? Remélem mindenki jól van!!!! :shock:
Jelentkezzetek!!! :(
Fatima: még mindíg nincs otthon neted? Kíváncsian várom a leveledet.
Mindenkinek jó éjszakát.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


Sziasztok!

Mlandi, a Garmastan nagyon jóóóó!!! csak ajánlani tudom. Mindkét gyerkőcnél használtam/használom. Amikor egy picit érzékenyebbé vált a mellem a sok szopitól,mindig ettől gyógyult meg. Most Marcinál kipróbáltam a méregdrága aventes mellvédő krémet is, de nem olyan jó,mint a garmastan. Már a kórházba is vidd magaddal, nekem már ott kellett.

Pelus
: nálunk is a libero vált be az első hónapokban.

Szép napot minden kismaminak,Zsóka

KépKép
logi
 
 


Sziasztok!

Én a boldog apuka vagyuk, de Viki kérte, hogy jelezzem nektek a hírt..
Tegnap 12.30-kor Benike megszületett. 6 óra alatt érkezett meg.

3700gr, 55cm.

Kép

Csudiszép baba!

Kórház rendben van, kedves mindenki.

Üdvözletét küldi mindenkinek!

Sziasztok

Kép
viky30
 
 


Kép címe helyesen:

[url]Kép[/url]

Kép
viky30
 
 



Kép
viky30
 
 


Sziasztok!

Régen jártam erre!

Gratulálok Majához! Gyönyörű lányzó, hamar felépül teljesen!

Nekem szerencsém volt, Roli hamar átaludta az éjszakát, már nem is emlékszem mikor volt az első, de régen. Előtte a nagy könyv szerint 3-4 óránként kelt. Csak az első itthon töltött éjszaka volt borzalmas. Próbáljatok napközben is aludni, hát ha az jót tesz. Ezt nem tudom, tapasztalatból, mert mi már elmúltunk 4 hónaposak, és még csak 6 szor aludtam napközben. Éljen a munka, meg a család, aki minden nap jött (ezt nagyon-nagyon bánom).

Roland többször aludt el a cumin, illetve kézben vagy ringatva, de nem szokott rá. Este, ha ébren rakom le az ágyába, vagy pl. most is játék után magától elalszik. Nálunk a délután egy kicsit macerás, valahogy akkor mindig talál valami mást ami érdekli, van, hogy fürcsi előtt huny kb 30 percet. A dokinéni szerint ne aggódjak, amíg éjszaka rendesen alszik.

Jó pocakoskodást!

Pelus: nálunk is a libero az elején, aztán meg a pampers, de a huggies is jó volt. Próba cseresznye.

Mindenkinek pusza.

Kép
übi
 
 


Kedves apuka! Köszönjük, hogy bejelentkeztél Viki helyett!:)
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Benihez!
Ezek szerint minden rendben volt. Hála égnek!
Vigyázzatok egymásra!

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Kedves Boldog Apuka, Viki és Beni baba!
Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok!
:wink:

Niki: drukk a kisasszony fekvése miatt, majd jelentkezz, hogy mi a helyzet!!

Üdv mindenkinek!

Zsu

Zsu
svs
 
 


kedves viky apu és anyu!!
Én is szeretnék gratulálni gyönyörű kisfiatok érkezéséhez!!! :) Sok-sok boldogságot, jó egészséget az egész családnak!! :) Gyönyörű a Beni baba és mennyire nyugodt!!! :)
Kép

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Kiscsillag, most nézem, nektek lassan afp.
Nehogy izgulj miatta.... :wink:

Kép
niki30
 
 


Kicsi Beni!!! üdvözöllek itt közöttünk!
ha majd anyukád pihent egy kicsit várjuk a szüléstörténetét!!
sok sok örömötök legyen!!!
puszi!

p.s. Viky, lehet, hogy írtátok már, de melyik név rövidítése a Beni?
mangó
 
 


Niki30: Hát én sajna nem tudom hogy kell feltenni képet de küldök az emailedre 1-2őt.Feltennéd?
Majd szorítok neked.Írjál hogy mi volt!

Kép

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Szia Beni baba, üdv köztünk!!! Jó sokáig várattál magadra, de annál szebb lettél. Viky, nagyon nagyon szép kisbabátok van!!! Nem is látszik rajta, hogy újszülött!!! Nagyon gratula hozzá, már alig várjuk, hogy haza gyertek, és részletesen megismerjük Beni születését. :D :D

Hát, mi ma voltunk mérlegelni, mert úgy döntöttem, hogy nem kell itthonra. Maja visszanyerte kezdő súlyát, úgy néz ki szépen tud enni. Viszont a kis csontja a doki néni szerint nem javul szépen, úgyhogy holnap megyünk a betesdába megmutatni egy sebésznek. Szorítsatok, kicsit parázom, remélem minden rendben lesz. Igazság szerint azt mondták, hogy ha csúnyán is forr össze, legfeljebb rövidebb lesz az egyik válla mint a másik. De ki akar ilyet. Kár volt megmondani a kórházban, hogy mi a baja. Nagyon izgulok a holnap miatt.

Niki, nagyon kíváncsiak vagyunk hogy van Emmácska. Biztosan jó kislány, és minden rendben van. De írd meg milyen volt őt újra látni.
Mindig olyan izgi ez az uh!!!!

Kiscsillag, most veszem csak észre, hogy ikrek???? Hát az nem semmi!!! Nagyon gratula hozzájuk, vigyázzatok magatokra! És írj sűrűn, milyen az ikrek terhesség. Biztosan jó nagy lesz majd a pocid! És milyen izgi lesz, mikor megmozdulnak!!! De izgatott vagyok!!! Ez hihetetlenül tök jó!!!

Pelus: mi a pampers és a liberot is próbáltuk. A libero jobban mutatott rajta, mert talán kisebb, de a pampers jobban tartja a kakit. Mert nekünk az nagyon nagyon nagyon sok van!! :D :D De a csonkját egyik sem zavarta. Pedig sokat feküdt hason is, és a 8. napon le is esett. Most olyan gyönyörű. De én is úgy hallottam, hogy érdemes kipróbálni őket. Mi kaptunk megkezdett csomagokat, így nem kellett venni. Csak próbálni. :)

Üdv Mindenkinek, jó pocakosodást, akinek meg már nincsen, annak nyugodt napokat. : Andi, Maja

Kép

Kép
b79andi
 
 


Sziasztok.

Kedves, boldog kis CSALÁD: nagyon gratulálok Beni babához. Gyönyörűséges!!!! :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jelentkeztetek, nagyon jól bírtátok a 41 hetet ezért külön le a kalappal!
Kérünk képeket, mééég.
b79andi: Ne izgulj, az orvosoknak az a dolga, hogy pánikoltassák az anyukákat, hidd el, hogy egy specialista mindent helyre fog tenni és minden rendben lesz a kis karjával. Ne izgulj, bár könnyű ezt mondani. Nagyon szorítok Nektek!!! :P
Köszi a pelus tippeket és garmastan tapasztalatot. Azt hiszem most már tudom milyen irányban induljak.
Sok puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


Sziasztok Kismamák! :)

A Pálmai dokinak leírná valaki az elérhetőségét priviben? Előre is nagyon köszi!

Nem tudom segítek-e vele, de leírom a tapasztalatomat, hátha. Én sok pelust kipróbáltam, de nekünk csak a liberó jött be. Az a tuti. A Huggies is frankó, de nekünk nagyon keskeny, vékonyabb babónak való. A pampers viszont nem igazán jött be. Az olcsóbb, márkátlanokkal több problémám is volt. Egyrész volt, amelyik nem szellőzött rendesen. Volt amelyiktől piros lett a popsi. És nem is bírnak el annyi nedvességet, így többször kellett cserélni. Szóval pár hónap után rájöttem, hogy az olcsó a drága. Hát ennyi.

Boldog babázást és babavárást kívánok!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Köszönjük az érdeklődést.
Megjöttünk az uh-ről. Hát sajnos Emmacska nem fordult még be, farral lefelé fekszik, de a doki szerencsére bíztatott, hogy még befordulhat, semmi sincs veszve. A magzatvízre annyit mondott, hogy normális, de a normális tartományon belül az alsó határon van, talán ezért sem tud úgy fészkalódni és befordulni Emma.
Sokat-sokat kell pihennem, feküdnöm és diétáznom kell, mert a vércukoreredményem magasabb lett megint (6,6). Nos ennyi.
Jah, még annyit mondott, ami pozitív, hogy úgy látja érettebb lett a személyiségem. Ez tök jólesett.:) Lehet, hogy van benne valami, talán az ember ilyenkor tényleg felnő....???!!!

Jah, Timi megkért tegyek fel a kicsi Rékáról képeket. Nos akkor küldöm őket. Nehogy félreértsétek, ő nem az én babóm, ő Timi kislánya. :D Mindenesetre egy igazi édes kislány! Nézzétek csak!
Kép Kép Kép

Kép
niki30
 
 


Szia Niki.
Akkor most pihi és koncentrálni a babafordulásra, szerdán jól megnézlek!!!!
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea
 
 


[quote="mangó"][ írta:mangócolor=red]Kicsi Beni!!! üdvözöllek itt közöttünk![/color]
ha majd anyukád pihent egy kicsit várjuk a szüléstörténetét!!
sok sok örömötök legyen!!!
puszi!

p.s. Viky, lehet, hogy írtátok már, de melyik név rövidítése a Beni?


Köszi mindenkinek!

A szülésről én is tudnék mesélni, mivel apás szülés volt.
De ezt azért inkább meghagyom Vikynek.:)

Sziasztok

Kép
viky30
 
 


Jaa

Beni = Benedek

:)

Kép
viky30
 
 


pelus: newbornban a libero, később viszont a pampers sokkal jobb, mert nem olyan ormótlan vastag. de én a tescos (nem a tesco gazdaságos hanem az angol márka) pelusra esküszöm! az a legjobb! kinézetre, minőségre, árra- mindenre. de csak 7 kilótól. addig libero (5-6 kilóig) majd pampers.
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Niki: tessék pihenni és nem elcsüggedni, még simán befordulhat a hátralevő időben! Most is csináltak terheléses cukrot, vagy a sima éhhomri lett 6,6?

Timi: Réka gyönyörű baba!

Én holnap dolgozom utoljára, de még szinte el sem hiszem, hogy itt tartok!

Na puszi mindenkinek!

Zsu

Zsu
svs
 
 


Zsu, a terheléses lett 6,6. Az étgyomri 3,6 csak.
Nem csüggedek, bizakodom. De nem keseredek el, ha mégis császár lesz belőle.

Neked meg az utolsó napokra kitartást, aztán jöhet az élvezkedés, készülődés. Helyes!

Kép
niki30
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?