Sziasztok!
Kaska, látod milyen jó hogy írtál, mert most nem írtam volna én sem! Szóval írjál majd magatokról sokat, azt tudod már milyen nemû a pocaklakód? Mik a lehetséges nevek? Hol fogsz szülni?
Köszi a dícséretet, mindig nagyon elpirulok így magamban!
De jólesik! Meg a jókívánságokat is!
Na ez volt a jó része a beszámolómnak a rosszabbik hogy a két másik gyereken is kitört a bárányhimlõ!
Hogy a fene enné meg!
Szóval Anna már tegnap mindenféle nyûggel nyafogott, hol a feje fájt, hol a hasa, hol szédült, aztán estére feltornázta a hõjét is lázzá, így megvolt a kezdet (Julcsinál is így kezdõdött) meg a hátán volt egy gyanús kiütés. Aztán mára több lett, és még több, és lázas is lett. Aztán észrevetettem hogy Bánknak is a kis fenekén megjelentek a kísértetiesen a bárányhimlõre emlékeztetõ kiütések, de rajta még nincs máshol meg láza sincs, szóval azért már kezdem magam beleélni hogy egyszerre lesz beteg Anna is meg Bánk is. Úgyhogy ovi továbbra sem lesz, Julcsinak már mindegy, a másik kettõt meg amúgysem lehet most pár napig kivinni!
Kata, biztos aranyos lehet Peti az új cuccban, én is meg tudnám zabálni Bánkot pl. a kis öltönyében, olyan édes!
Ma is büszkén feszített benne!
Balesetek terén tudod hogy nagy tapasztalatunk van, úgyhogy e téren sok újat nem tudsz mondani, ezek a gyerekek mindenre képesek!!! Olyan helyzetekbe kerülnek hogy az embernek fel sem merül a fejében hogy ilyen megeshet.
Sasha, bocs hogy nem álltunk meg tegnap, csak fontos ügyben telefonáltam, meg addigra már olyan fáradt volt a két lány hogy úgysem hagyták volna hogy sokat idõzzünk! Majd legközelebb! Minden oké veletek? Olvastam a másik topicban hogy a hozzátápláláson gondolkozol, szerintem tartsd magad az elveidhez és tarts ki a 6 hónapig csak szopi mellett! Nálunk is jött anyós minden gyereknél a hülye szövegekkel hogy ezzel vagy azzal etessem meg õket, de finoman, késõbb már nem annyira finoman rendberaktam. Anyukám nagy szerencsémre nagyon felvilágosult így nem ragaszkodott a már elavult elvekhez, sõt õ is biztatott hogy csak szoptassam amíg csak tudom. Ennek is köszönhetõ hogy mindegyik 6 hónapos koráig csak szopott, aztán Anna 18 hónpos koráig szopott (önmagát választotta el akkor), Julcsi két éves volt mikor a terhességem miatt elválasztottam, és Bánk is szopizik még lelkesen, és fogom is szoptatni amíg csak akar!
Na mára ennyi, megyek, mert még nem vacsizott a jónép!
Puszi, és jó hétvégét mindenkinek!
Norcsi