Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi, a szerda nekem is jó, mi lenne, ha szerdán mennénk hozzád? :) :)
Vendég

Mamacka: Nagyon boldog kerek évfordulót Neked!

Meglátod, egyszer szeretnél újra 30 lenni :wink:

Ildi: A szerda nekünk csak neccesen jó, fél 10-re megyek a lábammal dokihoz. Ha minden okés, akkor utána ki tudunk ugrani :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti!
Tünde azt irta, hogy szerda kivételével minden nap jó neki. :D

Ildi!
Nekem csak a kedd nem jó. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Hanna babának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk! :)

Persze Eszternek és Marcinak is!! :)

Úgy érzem, tuti kihagytam valakit. :oops:

Most rövid leszek, mert megyünk csavarogni. :D

Eszti
Látom, nem akarsz Tündével találkozni. :wink:

Ildi
Nekem a csüti, péntek nem jó. :( A többi napon benne vagyunk a buliba. :D

Ja: Mentünk Gödöllőre és a héven lánynak nézte egy mami Levit. Teljesen kész volt, hogy nem lány, pedig szerintem egyáltalán nem lányos Levi és fiúsan is öltöztettem..

Na futok pá puszi mindenkinek. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Akkor legyen hétfő?????

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory: oktató :)

Csillus: én a vastag olive vagyok :wink: Nyugodtan :) De lehet, vékony olíve leszek, és a nevek lesznek vastagon szedve, csak az hosszadalmas lehet. Na, ezt megvitattam :cool:

Esztikém, nem akarok beleszólni, de a Tündééknek épp a szerda nem jó :lol: Na, hogy én lemaradtam a tesódról....

Angi, május 5 :( Na, sebaj, de akkor államvizsga után mindenképp találkoznunk kellesz vmikor. :wink: Szuper, hogy D. már focizik is, éljen-éljen-éljen :D:D:D

Mamac, Isten éltessen sokáig!

Melitta, bika szintén :lol: Akkor te sem lehetsz egyszerű eset :cool:

Kibújt a 4. kisörlő, ezért aludtunk tegnap olyan "szuperül" :D:D:D:D:D

Majd jövök még!

Szép napot, bár itt iszonyú szél van... brrrrrrrrrrrrrr

Anita
Kép
Kép
_anita_

Úgy látszik, nem csak én vettem észre Eszti, hogy el akarod kerülni Tündét :lol:, nem hiába.... a szerelem :wink: :D:D:D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lujzim beteg :( Hajnali 3-kor 38,2 volt (hónaljban), akkor még azt hittük a foga. Reggel élénk volt, jókedvű..., most meg 39,2 :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory... akkor nem vágunk ketté :) maradtok otthon :lol: :lol: :lol:
Viccen kívül: jobbulást! jobbulást!
Jelentem csatlakoztunk a legóstáborhoz. Végre megvannak az ajándékok. :wink:

Anita! Miért? TE IS??? :wink: :lol: 8)

Tali: nekünk a szerda sosem jó... :( suli miatt.

Melitta

Kép
nyf

Jaj, csajok! Ilyenkor már a kádban vajúdtam javában... :)

Melitta

Kép
nyf

Jaj, látjátok, ezt teszi a koránkelés. :roll: Tünde dehogy akartalak én elkerülni, sőt, csak félreértettem, mert gyorsan olvastam.
És különben is, döntse el a házigazda. :)

Cory, hogy vagytok??
Vendég

Segítség:

tud valaki olyan éttermet Bp-en, vagy közelében, aminek a szomszédságában -ne adj Isten az udvarán- van játszótér, nem horror az ára és nem meki?

Sürgős lenne... köcike!

Melitta

Kép
nyf

Az előbb írtam, de nincs sehol :evil:

Eszti: gondoltam, hogy nem direkt írtad így :)
Én láttam tesódat ma délelőtt a babaműsorban, még sosem láttam, de egyből megismertem! :P

Mi úgy látszik kimaradunk mégis a taliból, mert a két kicsi tiszta takony :(

Pénteken Valiék voltak nálunk, nagyon cuki volt Alíz, viszont az enyémek extra hisztisek-nyűgösek, biztos bújkált bennük a betegség (meg a kisördög...)

Vali: remélem Alíznak semmi baja, nem kapta el!!!!

Ildi: nálunk a kutyatej-gyermekláncfű-pitypang... a kedvenc eledel a kertben :)

Annácska: nagyon jók a képek, látszik mennyire élveztétek, apa pedig szuper kondiban van (muszáj neki, igaz?...) :D

Anita. mi baj a bikákkal? Patrícia az nálunk...

Melitta: én csak olyan éttermet tudok, ahol a lábunk alatt víz van és halak meg teknősök úszkálnak-mászkálnak
esetleg a keresőbe írd be: bababarát étterem

Cory: jobbulást Lizának!!!

Szelivi: nehéz ügy ez a munkahely dolog! lehet, hogy szüksége van Tüncinek a társaságra csak egész nap nélküled??...
másrészről meg később rosszabb lenne, ha ezt nem vállalod el, nem irigyellek a döntés miatt :?

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Csajok!
Ráértek május 18-án???
Akkor lehetne nálunk egy tali!! (egyébként május 10 után bármikor lehet, ezt a pénteket most csak hirtelen kitaláltam)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

De jó hogy megint szervezitek a talit!Talán egyszer eljutunk!

Éca:Szép nagy babát sikerült a világra hoznod!Ügyes vagy!És rekordidő alatt! :lol:

Fannika is bika!Szerintem vagány!Épp ma mondtam páromnak hogy én egy kis dögös csajszit akarok belőle nevelni!Eddig jól haladok,minden esés után csak annyit mond hogy pfffüfff!

Énekvizsgán meghúztak! :lol: :lol: Annyira be vagyok rekedve hogy azt sem értette hogy hívnak!De a tesi 4-es lett!Pénteken énekelhetek újra!!!

Tünde :a kerti desszertek mellé Fannika imádja még a kutyszőrőrős tenyerét nyalni!Jobbulást a csajoknak!

Cory:nektek is jobbulást!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok! egy pillanatra ugrottam csak be képet nézegetni, de muszáj reagálnom:

Anita :) május 5-én Szigetszentmiklós melletti településen feltétlenül találkoznod kell velünk :) Van jó kis játszóterünk :)

És hol vannak a képek? Na jó, Mamackáét láttam töb példányban is :wink:

indianyo

Tünde:Szóval azt akartam kinyögni hogy KUTYASZŐRÖS!!!!!! :lol: :lol: És imádom mikor megosztja a kajáját a kutyákkal! Ha nem ad nekik belőle ott ülnek és csurog a nyáluk,aztán meg mind a babakocsin landol mikor közelebb mennek a bébihez!Szóval ha kinnt vagyunk,mostmár bezárom a kutyákat,mert nem tudjuk jólérezni magunkat! :lol:
Vendég

Csak ámulok...:)

Csak gyorsan bekukk, miazmás.

Ildi!
Ha nem gáz egy egésznap üvöltő Alexmartin, és enyhén "depis vagyok miatta" anyukája, akkor nagyon szívesen mennénk mi is. De tényleg csak akkor, ha nem gáz!

Ne haragudjatok, h nem jövök, csak ritkán, de akkor is csak 2 percre, de tényleg semmi időm, energiám. Ez a kis mihaszna kikészít teljesen. Alvással, nem alvással, szopival, kajával, mindennel. De jól vagyunk, csak egyre jobban akaratos a kincsem, és én balek engedek neki. :(
Ha mehetünk Ildiékhez, akkor majd elmesélem részletesen.
Kistesó projecten mi is agyalunk apával, de még nem döntöttük el, h mikor. Piszkos anyagiak, stbstb. Konkrétan azon agyalunk, h mikor akarjunk éhen halni. Még ebben a hónapban, vagy majd csak májusban.
Jah, ha van valakinek tuti ötlete, h hogy lehet 1 lakáshitelt, és 2 szabad felhasználásut összevonni szóljon. Minden megoldás érdekel! ;)

Na nem panaszkodok, mert az senkinek sem jó.

Meg Alex remélem nem döntött úgy, h most akar kelni, mert megyek a Dunának... 8 óta alszik...

Tényleg lépek!
Jó éjt!
Kellemes hétvégét!

Kép

Kép
nancsika

Tünde: nekünk a 18-dikai hétvége tuti nem jó, mert szombaton esküvőre vagyunk hivatalosak Nagykanizsára, és még pénteken délben nekivágunk.

Lujzimnak most este is 38,5 volt a láza. Tippre 3 napos láz, mert semmi más tünete nincs...

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

TÜNDE!!! MEGÍROD, HOGY HOL VAN? Már hallottam róla, de nem is gondoltam, hogy valaki ismeri... juhéjj!!! :lol: Köszi!!!

Melitta

Kép
nyf

Cory, jobbulást Lizának! Remélem, tényleg "csak" a 3 napos...

Vikó, okézsoké :wink:

Boscó, énekvizsgát sajnálom, hangszálaidnak gyors regenerálódást :wink: El is hiszem, hogy vagány Fannika, majd tizenikszévmúlva írd meg, hogy boldogultok vele :wink: :lol:

Tünde, semmi bajom a bikákkal, hisz én is az vagyok :lol: Épp ezért írtam... Szerintem ált. nem egy könnyű esetek (de csak magamból és egy barinőmből indulok ki :wink:)

Nancsi, jajjjjjj :roll: KITARTÁS!!!

Melitta, mint fentebb írtam, jaja :lol: Izgiiiiiiiiiiiii Nektek :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Édes, drága ZAZI!!! Sok szeretettel köszöntünk első születésnapod alkalmából! Legyen nagyon boldog, hosszú életed!!!

[quote="indianyo"][ írta:indianyocolor=#0000ff]NYF kisfia, Zaránd, 04,22-én 0,40-kor megérkezett! 3900 gramm és 59 cm Kép[/color]

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Nagyon köszönjük! Itt pityergek... mindjárt kibújik... :)

Melitta

Kép
nyf

Melitta, :D

Csillus, boldog névnapot!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt,

Zazi, boldog szülinapot!! :)
Vendég

Zaza!

Nagyon boldog első szülinapot kivánunk neked kollektive!!!!! :D:D
Hanna gondolom puszi helyett szivesen elvenné megcsócsálni valamelyik játékodat. :D

Tünde!
Én még passzolok, egyenlőre nincsen semmi ott. Nálunk max benzingondok lehetnek. :D
Akkor toljuk mi is egy héttel a talit?

Boscó!
Nem tudom, te mit szoktál inni torokfájáskor, de nekem nagyon bejött egy anol recept.... forró limonádé, rendes citromból. :D Isteni finom!!!! :D No meg a Halset. :D Vagy vaalmi hasonló förmedvény szopogatásra. :D
Hajrá énekvizsga! :D
Én is kiváncsi leszek a vagány tinidre majd... :D:D:D:D
Épp tegnap láttam 2 csajt, akik közül az egyik még talán épp volt, a másik mintha megcsapta volna az áram.... Mondtam is Hannának,h ogy olyan ne legyen, mert az még a fiúknak se tetszik, csak a csaj hiszi azt.... hangosan kiabált, röhögött és a fiúk meg jól kimosolyogták.... na, mindegy...

Nancs!
Hááát, sok -sok erőt kivánok neked. Ez tuti csak túl kell élni! És gyere talira, mert neked is kell a kikapcs!!!!!

Legyen szép napotok! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Boldog szülinapot Zazinak!!!!

Kép

Csillának boldog névnapot!!!

Kép
vas

Kedd vagy szerda???????

Kép

Kedden nem tud jönni VokEszti,
Szerda necces Valinak, nem tud jönni Melitta,+ Tündéék betegek :(

Nekem a szerda különben jobb.

De nem tudom.
Döntsetek :D :D :D :D

Jobbulást Coryéknak, Tündééknek :) :) :)

Puszi ,szép vasárnapot!!!!!

Nancsi, senkit nem zavar Alex nyivákolása, meg enyhén depis anyuja :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Olyan kis cukin nyivákol érted mindig :wink: :wink:
vas

Ildi, nekem a kedd és szerda is kitűnő!! :)
Vendég

Oké, akkor buli kedden-szerdán.
Ittalvós, jó lesz????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Aki nem ér rá, csatlakozik később :lol: :lol: :lol:
vas

Kíváncsi lennék mit szólna az uram egy csapat ittalvó anyucihoz egy csapat gyerekkel

Kép Kép

vas

Egy csapat csini anyucihoz még csak-csak, de a gyerekekhez.... :D :D :D
Vendég

Aha Kép
vas

Zazi,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked! Kép
Faby,
boldog névnapot!
Kép

Cory,
jobbulást Lizának! Nekünk is ilyen volt, láz aztán a pöttyök 2napig és aztán vége.
Tünde,
jobbulást Nektek is!
angi79

Melitta:

Zazinak nagyon boldog szülinapot!!!!

Étterem: www.tortuga.hu

Mi 3/4 órát töltöttünk azzal, hogy kiválasszuk az ételt olyan nagy a választék!! :)

Faby: boldog névnapot!!!

Köszi a jobbulásokat!!
Tulajdonképpen "csak" az orruk folyik, de a jövő hét talimentes lesz, nehogy valaki elkapja.

Vok: szerintem halasszunk egy héttel ha nem nagy gond!

Boscó: most hány kutyi van? És mikor lesznek megint picinyek??

Anita: én egyelőre annyit vettem észre, hogy érzelmileg csapongó (de ezt most betudom a kezdődő tinikornak) és olyan magában őrlődős...

Nancsi: kitartás!!!! Menjetek a szabadba, hátha ott jobban elvan

Cory: lehet ám máskor is, 17, csütörtök??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

A Tortuga étterem tényleg klassz. Már voltunk párszor ott. Lidivel még nem. Vele itt szoktunk menni a Nagy Levinbe, ami szintén szupi.
Tünde,
én is bika vagyok. A magában örlődés nálam tipikus.:)
angi79

Zazi
Isten éltessen nagyon sokáig!

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok, köszike a drukkokat. Valahogy majd csak lesz, max eladjuk a lakást. :( Vagy mittom. Vagy vissza megyek melózni, csak nem tudom Alával mit csinálok. Nem tudok olyan bölcsit, ahol turmixolják neki a kaját. Tegnap a kruplifőzi jött vissza majdnem, mert egy kicsit masszívabb volt... :( Vagy lehet ott anyafőztjét enni? Meg hogyan fog elaludni? Magátol nem sikerül neki, csak ha elaltatom. Itthoni melót semmit nem találok, szal reménytelenek vagyunk.
Na mind1.

Pusza

Kép

Kép
nancsika

Drága Zazi!

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsika:Kitartást neked!

Zazinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!!

Csillus!Sok boldog névnapot!!!!!!

Tünde:egy szuka,egy kan,meg a kölykük!Jobbulást nektek!

Vok:Május 1-re áll az ugrálóvár!Jövőhéten gyártják a páromék a hintaágynak való állványt,meg rá a hintát Fannibabának.Aztán megcsináljuk a helyet a homokozónak,és kitaláljuk hová tegyük a várat!(még jó hogy ekkora udvarunk van! :shock: )Azért nem szeretném ha "annyira vagány"lenne Fannika.Csak ne legyen kis nyafi kényes,mert azt senki nem szereti!Hát igen,amúgy elfigyelem a mai tiniket milyen elkorcsosult banda!Már az én korosztályom is elég laza volt,de ezek!Nem tudom mi lesz,de már az oviban is téma a gyerekek között a szex! :shock: :shock: Meg a csókolózzunk már! :lol: És a torkom köszöni jobban van,szopogattam negrót,meg Strefent,meg ittam sok sok mézes teát! :lol:
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Zazinak nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Faby: Boldog névnapot :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tünde: Aliznak szerencsére semmi baja, jobbulást a csajoknak! Lehet, hogy a széltől lettek taknyisak :(
Köszi mégegyszer a vendéglátást, jól éreztük magunkat, a sütik is fincsik voltak :wink:
Patríciát nagyon irígylem, jól jönne nekem is ilyen segítség!

Nancsika: Kitartást, tudom milyen az egész nap nyafis gyerek, mi is hullák vagyunk estére, mikor Aliz ilyet játszik :roll:
Ha mégis találnál valami otthonról végezhető melót, feltétlen szólj, engem is érdekel.

Boscó: Sajnálom az énekvizsgát, igazán átengedhettek volna, nem tehettél róla, hogy elment a hangod :evil:

Eszter: Mikor bizniszelünk???? :wink: Úgy tudom, van valami határidő, amíg be kell küldeni a cuccost, nem?

Ildi: Akkor pizsomapartyra készüljünk? :wink: :lol: :lol: :lol:

Cory: Lizának jobbulást! Hogy vagytok ma?
(Egyébként lehet, hogy mégiscsak a fogától lesz, mi így jártunk.)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Faby, boldog névnapot! :)

Vali, és te hogy vagy??

Nancsi, én sem tudok okosat mondani, de szerintem egy jövő heti Ilditurné jót tenne nektek, főleg neked, meg a lelkednek! :wink:
Vendég

Zazinak
Nagyon Boldog Születésnapot!!!!! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket! :)

Elég gyatra volt a mai nap, sikerült összeszednek egy kezdődő mellgyulladást. Frankó. :evil: Egész nap infuenzaszerű tünetek: hőemelkedés, fejfájás, végtagfájdalom, gyengeség, hidegrázás, satöbbi, nagy piros foltok. Blááh. :?
Csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy még így 13 hós baba mellett is összejön.. :?

Szép estét mindenkinek!

faby

Debéna vagyok, lemaradt:

Zazinak mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk! :)

faby

Csillus mi pedig Neked nagyon boldog névnapot!

Egyéves Zaránd köszöni szépen a köszöntéseket és azt üzeni, hogy mindent megfogadott: bodog és hosszú életet kíván élni!

Lányok, az törvényszerű, hogy a szülinapos úgy kiüti magát, hogy ruhában bealszik és meg sem lehet mozdítani??? :shock: Tiszta homok a keze, pelust 6 óta nem cseréltem rajta...
Egy erdei fogadó játszóteres kertjében buliztunk, majd ha odajutok teszek fel képet is. Szuper volt! Nagy erdei séta után egy festői panorámás udvaron ettünk mindeféle jókat a gyerkőcök pedig az egész kertet szétrombolták és ketten kicsináltak 8 felnőttet. :lol: De egyszer van egyéves szülinap ugyebár... 8)

Töltök és jövök.

Puszi

Melitta

Kép
nyf

Nem töltök semmit. EGY kép SEM SIKERÜLT!!! Megüt a guta! :(

Mamacka, nektek milyen gépetek van? És mi az ára? Megíros priviben? Köszönöm szépen!

Melitta

Kép
nyf

Húúúú Melitta, ez jó nagy bosszúság :evil:
Esetleg volt még valakinél gép, hogy mégse maradjatok első szülinapos képek nélkül???

Faby: Mellgyuszit sajnálom :( Ez már hanyadik neked??? Én sem gondoltam volna, hogy ennyi idő után is még előjöhet :shock: Remélem hamar kilábalsz belőle!

Eszti: Köszi, megvagyok. Szerintem a lábam semmit sem javul, a duzzanat ugyan lentebb ment, de jobban fáj, mint előtte :? Mióta dokihoz járok vele, sztem rosszabb a helyzet :shock:

Mi ma is egy csomót csavarogtunk, Vince jól lefáradt a bicajzcásban, Aliz meg irtó nagyot durmolt a babakocsiban. Most bírtam csak lenyomni, de fogadni merek, hogy 6-kor már kukorékolni fog :roll:

Jó éjt,
Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Anita!
Igaz, hogy szemtelenül fiatal vagy még. :D De NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok neked!! :D

Melitta!
Jajjj. Sajnálom a képeket!!! :(:(:(

Vali!
Ez sajna igy szokott lenni, ha egy orvos hozzányúl az emberhez, minden rosszabb lesz, mint előtte...
Egyébként a műtéten kivül mondott valami biztatót?

Tünde!
Csatlakozunk a taknyosok táborához. Most erősen gondolkodom, hogy szimplán megfázott a csaj, vagy az én torokfájásomat vitte tovább és módositotta magának...

Ildi!
Ezáltal nem biztos, hogy mi egyáltalán tudunk menni... :(:(:(

Ünneplés jól sikerült. :D Mindenki jól érezte magát. :D
Hanna jót játszott a várban. Tetszett neki. :D

És az év legjobb hire!!!
Anyám megveszi az alsórész és elmegy az anyósom!!!!!! :D Tudom, anyám se egyszerű eset, de ezerszer inkább vele, mint anyóssal! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?