Új privát üzeneted érkezett!

Nemen:Megmondom őszintén,hogy hogy csak a vonalzó által láttam,hogy mikor lehetett a pé-m. Nagyon nagy görcseim voltak,azt gondotam,hogy beleadunk mindent,és lessz ami lessz....
Ez egy csoda,hogy elsőre sikerült.Holnap nem jövök,mert korházban leszek..

Kicsit parázok a cukoreredményem miatt,bár az az érdekes,hogy itthon amit mértem,az meg nem volt rossz.. :oops: :oops: Na inkább nem gondolkozom,remélem a korházban jó kezekben leszek...

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Ne aggódj,minden rendben lessz,mi itt a lányokkal drukkolunk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Még nem késtetek le semmit,ahogy nézem.Ha jól számolom,akkor mi pont ebben az időszakban hoztuk össze...

Kép

Kép
ancsa03

Köszönöm!Nagyon aranyosak vagytok :!: :!:
Én is nagyon drukkolok ám nektek :!: :!:

Kép

Kép
ancsa03

Hát nagyon reméllem én is,hogy holnap nem késő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa, remélem tényleg csak holnap nem leszel!!!!!!!! Nagyon várunk vissza!!! Szrítunk, hogy ne legyen semmi gond!

Zsu

Kép
bvigh

Ancsa!!!!!!!!!! Nagyon drukkolunk, hogy minden okés legyen holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelentkezz, ahogy tudsz, és mesélj, hogy mi a helyzet!
Vendég

Jó éjt lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jól van,megint egyedül hagytatok :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:
Vendég

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEM VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE HOLNAP LESZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt!

Bocsi Kriszti, de leültem dvd-ni, és most lett vége. Most meg látom már te is elköszöntél, úgyhogy megyek én is aludni. Gyűjtök egy kis energiát holnapra, mert hihetetlen milyen fáradt voltam ma, csak aludtam volna egész nap.

Zsu

Kép
bvigh

nemen: a pct az az amikor este együtt kell lennünk és 12 órán belül a hüvelyből kenetet vesznek hogy lássák hogy apa kiskatonái milyen fürgék mennyi a célirányos sperma mennyi a halott és hála istennek nekünk nagyon jó lettek az eredmények :lol: csak attól félek hogy nem reped meg a tüsző és akkor megint várhatok őszig hiába van pé-em. de remélem most már sikerül az orvosom nagyon dícsérte a leleteimet :lol:
erzsebet0312

Kép
vedresandi

helló andi na mi a helyzet tesztelsz már? hogy érzed sikeres ez a hónap?
erzsebet0312

Szia Erzsi!

Nem teszteltem még, mert ez még csak a 26. napom, és a 11 DPO.Semmi értelme nem lenne.A derekam leszakad,úgy fáj a hasam,mint amikor érzem a PÉ-t,a cicim is nagyon fáj reggelre,de ezek lehetnek a közelgő piri tünetei is :lol: :lol:
MEglátjuk,it a görbém:
Kép
vedresandi

JÓ REGGELT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANDI!
A kávéval csak egy baj,hogy nem jó helyen van :lol: :lol: :lol:
Hogy áll a hőd?
Drukkolokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldöm az energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++

ERZSÉBET!
Mindent bele,drukkolokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!
Neked is egy +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu!
Hogy vagy?
Hőd,hogy áll?
DrukkolokKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
NEKED IS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ILDI!
Hogy vagy pé-ileg???
Drukkolokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Enik!
Tegnap küldtem privit,láttad,olvastad!!
DrukkKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KACIKA!
Hogy vagy?

KRISZTINA!
Szép a lakás?Hogy vagy?

DENNI!Irj!

Ha valakit kihagytam,BOCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én tegnap este annyira görcsöltem azt hittem,megjön a mensim,és feszült a hasam.
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!

A hőm ugrabugrál :lol: :lol: :lol: meglátjuk

Neked viszont,ha a vonalzód jó,akkor PÉ-d van,lesz,ezért görcsölt a hasad.... :lol: úgyhogy kapd el apát!Hajrá!
vedresandi

Elkaptam most reggel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: a lehető legjobbkor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Muszáj volt most, mert az este éjszakás volt!
Vendég

Kriszti a gaz csábító :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jó reggelt mindenkinek!
Ti aztán korán keltetek!
Én felkeltem 7-kor mértem hőt, aztán nézni akartam meséket, de elaludtam. Most másztam ki az ágyból, de majd leragad a szemem. Ilyen a tavaszi fáradtság?
Most is csak azért kapcsoltam be a gépet, mert tegnap elfelejtettem leírni mit kell vennem a lángoshoz, és most megyek a boltba. Utána megpróbálom összeszedni magam, de ha nem sikerül, akkor berakok egy filmet, és alszom rajta egy jót.

Andi! A görbéd nagyon jó, maradjon is így. Viszont, ha még csak a 11. napon vagy akkor valószínű nem 28 napos lesz a ciklusod. Ugye?

Kriszti, hajrá mindent bele. Húúúúúúú, ha engem most a párom elkapna én belehalnék. Most úgy érzem arra sem vagyok képes.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!!
Ha pihenésre vágysz,inkább pihenj.Nem fog a takarítás és a lángos elszaladni előled :lol: :lol: :lol:

Én is korán keltem,6 kor,mert a párom minden testhelyzetben horkol,és nem tudtam aludni.Fél 7 kor szoktam hőt mérni,és azóta fent vagyok.
Lehet,hogy 28 napnál hosszabb lesz,mert a ferti a PÉ-t a 15 napra rakta be,és általában PÉ után 14 nappal jön meg.Ergo így még van kábé 3-4 nap.Ha beleszámolom a múlt havi 4 nap késést,akkor még van időm:)
vedresandi

t.kriszti: jajj köszi majd csak lesz valahogy de neked is szorítunk ám nagyon. de jó hogy ti otthon vagytok én már 5-kor itt voltam pesten és annyian vannak mindenki utazik ez borzasztó :cry:
erzsebet0312

Szép napot nektek!!!!!

Erzsi!
Te mindig dolgozol?Lelövöm az utasokat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu!
De jó neked!
Nekem főznöm kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig én is úgy feküdnék!!!!!!

Andi!
Igen, gaz csábitó voltam,a nemzés kedvéért :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti, nem igazán feküdhetek, mert ha a párom haza jön, kidob az ágyból.Na és még ha vacsit sem kap..............
Egyébként csak a nemzés kedvéért voltál csábító?
Én így szoktam, máskor meg várom,hogy a párom csábítson. Na az az idő már rég elmúlt, amikor ő engem csábítgatott. Mindenkinél úgy van, hogy a férfiak egy idő után úgy érzik nem kell udvarolniuk????

Andi, a lángos biztos nem szalad el, ha meg sem csinálom. :lol: :lol: De mindenképp megsütöm, mert már beharangoztam a meglepit, és mindenfélére gondol, csak erre nem. Szeretem látni, amikor örül az ilyen apróságoknak.Meg én is nagyon ráhangoltam már a gyomrom.

Erzsi, nagyon nem szeretnék a helyedben lenni. Ma már el sem tudom képzelni, hogy 5-kor fel lehet ébredni, pedig egy időbe én is minden nap így keltem. brrrrr
Kitarás, egyszer csak elfogynak az emberek. Gondolom reggel, meg délután vannak többen, vagy nem?? Meddig dolgozol?

Kriszti, mennyi volt a hőd ma?

Zsu

Kép
bvigh

t.kriszti: ok az jó lesz annyi múmia van :lol: mindegy csak menjenek dagonyázni :lol:
erzsebet0312

Zsu!
Nem csak a nemzés kedvéért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az én párom még most is romantikus,de ahhoz nagyon pihentnek kell lennie,az meg ritkán van.
A mai hőm 37.
Na megyek oda rakom a főzni valót,s jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

zsu: 4-ig de hát katasztrófák megjön egy metró és ellepnek és csak két pénztár működik. hát ......
erzsebet0312

Hátr ez az, hogy ritka!!!!!!!!!!!Ez egyenesen felháborító!!!!!!!!!!!!
Ha nagyritkán kedveskedik, mindig azt kérdezem: Na már mit csináltál megint?
Hát én már csak ilyen gyanakvó vagyok, és meg sem érdemlem az udvarlást.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ezzel én is igy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsi!
Az uti céluk a mumiáknak nem jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fásli és piramis kell nekik,nem dagonya :lol: :lol: :lol: :lol:
Légyszi a repülőtér felé irányitani őket :lol: :lol: :lol: :lol:
Magyarország összes strandja bezár ha meglepik a mumiák :lol: :lol:
Vendég

kriszti biztos nagyon fini lesz a kaja :lol: küldj át egy kicsit neten :lol:
erzsebet0312

Húsleves
Göngyölt hús+krumplipüre+saláta.

Szivesen küldeném,de ez ügyben intézkedni kéne,hogy ez müködjön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A göngyölt húst azt én is szeretem!!!!!!4

Zsu

Kép
bvigh

na akkor zsu-val elintézzük :lol: ja a sok rúzsos festett kurva már bocsánat katasztrófák még nekik áll feljebb ablak mellé, ajtó mellé, adjam a helyjegyet meg előre hogy kilásson meg menjen rá levegő borzalmasak :twisted: jó idő van kint csajok? nem sokat érzékelek belőle :lol:
erzsebet0312

Erzsi!
Már a buszokon is lehet így variálni? Látszik, hogy jó rég utaztam már busszal. Nem irigyellek. Nekem apukám buszsofőr, néha ő is úgy jön haza, hogy csak dúl-fúl, hogy már megint mennyi gondja volt. Igazneki ált. A nagycsaládos, gondoom tudod milyen, emberkékkel kell sokat bajldni.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Én még új vagyok itt, 2 hete kértem tanácsot tőletek, mit tegyek, hogy mihamarabb teherbe essek - februárban hagytam abba a fogit - ,és képzeljétek el, pozitív lett a teszt most pénteken!!! Egy hete még negatív volt...De most már 1,5 hetet késik, fáj a hasam lent, fáj a mellem néha és émelygek kicsit. Ez már tuti! Ugye? De megyek dokihoz a héten. UH már kimutatja szerintetek? Úgy számotam, hogy 3-4 hetes lehetek.

Andi
Kép
cicabogár

Cicabogár!
Halkan,de gratulálok,ez már úgy néz ki sikerült Nektek!!!!
Drukkolo,hogy a dokinál már látszódjon valami :lol: :lol:
vedresandi

Halihó!

Én is megérkeztem. Egész délelőtt a konyhaszekrényt takarítottam. Kipakoltam mindent, de még csak a fele van készen. Bence most alszik és úgy gondoltam, hogy én is pihizek egy kicsit, addig se csörömpölök a tányérokkal meg az edényekkel. Igaz,hogy a konyha a földszinten van, de szegény éjjel felébredt és nagyon sírt /azt mondta fáj a feje/ úgyhogy inkább teljes nyugit hagyok neki, hogy tudjon rendesen aludni.

Erzsi nem is hallottam még, hogy ilyen kiskatona vizsgálat is van. Mindig tanul valami újat az ember! :lol: A munkád nem lehet könnyű, mert mint tudjuk nagy az isten állatkertje! :lol:

Cicabogár! Gratula a pozitív teszthez! De ha már másfél hete késik, akkor több vagy mint 3-4 hetes. A heteket az utolsó mensi első napjától számolják, nem a fogantatástól.

Kriszti! Jó, hogy reggel elkaptad apát! :wink:

Mennem kell, mert már megint sír Bence. Egyszerűen nem tudom mi lehet vele!
Vendég

Úgy látom vonalzót kell cserélnem! Egyszerűen a ciklus vonalzóm tök későn vált, pedig az időzónát is jól állítottam be.
Vendég

Köszi szépen Andi, de akkor még annyira ne örüljek?

Andi
Kép
cicabogár

cicabogár!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Muszáj volt elkapni!
Vendég

little: hát igen azok vannak :lol: cicabogár hát hatalmas gratula lassan nekünk is kéne már követni :lol: de nem baj ami kési az nem múlik
erzsebet0312

Na itt vagyok! Csak lejött róla a takaró azért sírt! :shock: Tiszta nyügi!

Gyorsan lecseréltem a vonalzóimat!
Vendég

Köszi szépen csajok! Én annyira beleéltem magam, remélem semmi baj nem lesz. 1ébként márc. 15-én jött meg utoljára. Akkor 5 hetes vagyok? De jó, akkor már láthatunk is valamit.

Andi
Kép
cicabogár

Ildi!
ilyen volt az első vonalzóm.
Szép lettél!
Vendég

Megyek, mert lejárt a munkaidőm:( Puszi mindenkinek, jövő héten pénteken jöövk, és beszámolok.

Andi
Kép
cicabogár

Remélem Kriszti hamarosan már várandós vonalzóra kell cserélnem az alsót! Az lenne csak igazán szép! :wink:

Cicabogár! Várjuk a beszámolót! Addig is vigyázz magadra!

Mi lehet Ancsával? Remélem minden okés nála!

Ja! Egyébként ma 0,2 fokot felment a hőm. Ha holnap tovább emelkedik, akkor tegnap volt pé-m.
Vendég

Ildi!
Mindannyian szeretnénk kicserélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az én hőm nem normális 37-ről lemegy 36,8-ra,onnan megint 37-re ezt csinálja napok óta.
Ma 37 volt.

Ancsa ma kórházba van egész nap.

Akció volt legalább?
Vendég

Lehet, hogy nem is kellene ezt a fránya hőt mérni????!!!! Csak összezavarja az embert teljesen. Komolyan mondom, hogy én már reggel félek megnézni, hogy mit mutat. És ez a ciklus második felében csak rosszabb lesz......

Tudom, hogy Ancsa kórházban, ezért kérdeztem, hogy ugyan mi lehet vele!

Akció???? Hát hogyne! :oops:
Vendég

Ildi!

A hőméréssel,én is igy vagyok,de már nem tudom abba hagyni.
Kicsit fekszek,később jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?