Réka!
De aranyos Ágoston ezzel a pocaksimivel!
Ti olyan szép helyen lakhattok! AZ a kőkorlátos terasz!!! Hmmm nagyon romantikus és a virágok is csodaszépek!!!
Én mindkét gyerekemet extra korán éreztem, de sztem azért is, mert autogén tréningeztem és annak van olyan része is, hogy a belső szerveket kell elképzelni, sőt irányítani.
Irígyellek, nagyon élveztem, amikor a babáim mozgolódtak a hasamban!
darázscsípás: télleg kegyetlenül bír fájni. Egyszer úgy csípett meg, hogy szatyrokat cipeltem hazafelé és beszállt a szoknyám alá, és ott addig szállt, amíg bírt, és amikor már nem bírt, akkor pánikba esett és megcsípett. Én ebből annyit érzékeltem, hogy egy teljesen valószerűtlen, oda nem illő, ámde annál fájdalmasabb érzés kerített hatalmába. Hátra is néztem, körül is kémleltem, hogy ki lőtt sejhajon????? Aztán megláttam a darazsat a szoknyám alól kirepülni...
Márti!
A viszlát nálunk is játszik
Panna!
Andris sem hajlandó bevenni a cebiont, ezért ez az apja feladata.
Timi!
Nem könnyű, amikor a gyerekről való leválás újabb szakasza következik. A suliba menés is megviselő, pedig Lili már "nagy"....
Manka?
Ma voltunk anyósomnál, ami azt jelentette, hogy az idő döntő részét kinnt töltöttük a régi játszóterünkön. Olyan jó és szép volt! Már egy új generáció van kinn, az anyukafelhozatallal nem voltam megelégedve, de talalkoztam két régi ismerőssel is!
Hazafelé a Decathlonban megvettük a balerinaszerkót Lilinek (szombaton lesz a szülinapja). Két baj van: nem sötétrózsaszín, mint a BB-ban Jasmin-nek (hanem babarózsaszín) és nem a klasszikus tütüt tudtam megvenni hozzá, hanem egy nagyon helyes muszlinszoknyát. De szerintem, ha meglátja magát benne, akkor meg lesz elégedve!
Hétfőn lefotóztam a gyereket a tablóra. A kertben voltunk, az egyik kisfiú (tudjátok a kedvencem, Roli), döglött cserebogarakat gyűjtött közben, kábé úgy nyolcat.
Amikor vége volt a fényképezésnek nem akart bejönni.
- Dugd el a cserebogarakat, és amikor kijöttök, újra játszhatsz velük. - próbálkoztam.
Ebbe bele is ment, felmarkolt hetet, az utolsó már nem fért el a kezében.
- Légyszi hozd utánam! - kérte