...itt vagyok, jelen, pont 3 mondatnyira voltam az "elküld"-től, amikor apuci jelezte, hogy kéne valami táp a kis családnak, úgyhogy már sercegett is a "házi" halrudacska rizzsel...
)...de most újra itt vagyok és már nyomom is az "elküld"-öt:)
Suzy,
én is még egyszer BAZI NAGY energiabombát gyúrogatok itt, mingyá kilövöm felétek, úgyhogy csak bírjátok szusszal a gyerekgyártást! Viccen kívül, örülök, végigolvasva az utolsó 5 üzeneted, határozottan javulónak tűnik a hangulatod tendenciája, ami alapvető feltétele a továbbmenetelnek:))
Mona, Tímea,
pont azt akartam én is javasolni, hogy nézzetek be a sima ruhaüzletekbe, mert momentán mintha a kismamadivat lenne a trend, de komolyan, a barátnőim arra panaszkodnak, hogy "tehertelenül" nem is áll jól nekik a cucc, szóval én pl. bementem a Promodba, meg a C&A-ba, nameg persze a kínai piacra (merthogy télleg az az egyik legjobb lelőhely!:) és szanaszétvásároltam magam, utána majd a a neten tök jól el lehet adni azokat, amik amúgy nem állnak jól. És akkor el is hangzott a 3. javaslat: INTERNET (babaszoba.hu; babaapro.hu és egyéb babás oldalakon nagyon jó kis cuccok vannak)
gtündi,
oké, köszi a híradózást, még nem kaptam számot, majd akkor küldjed (de az sem tragédia, ha majd jelentek a hazaérkezés után)
Szeretnék reklamálni, hogy nem kaptunk képeket Ficiről!
emma,
jelzem, egy 30-40- ezernél többe sztem sem fog kerülni az a holnapi "nézelődés";-) Ha van kérdésed, hogy mit hol, milyet, stb, csak gyere, nekem biztos sokat segített volna, ha valaki artikuláltan elmondja a szempontokat bizonyos dolgokkal kapcsolatban (és akkor biztosan nem azt a szuperremek/nagy rakás szar babakocsit vesszük meg...)
boboka,
nem szedsz elevitet vagy valami kismamiturbotablettát? Mert én pl. Elevitete szedtem és rókakomát max. az állatkertben láttam (...meg a Szigeten)
bogáncs,
micsoda!Hékás! Én akartam infókat szipolyozni, oszt most ezek szerint én leszek az infószerző? Na, szép!;-))
Amúgy csütörtökön folytatódott az "Aki bújt, aki nem, de hol?" című csehszlovák börleszk sorozatunk, melyben az exmargitos doktrobá bejelentette, hogy mégsem engedélyezik neki a szülést a SOTE II-őn adminisztrációs (felelősségrenemvonhatóság) okokból, s melynek következtében a minap szült kismamájával megérkezve a helyszínre felajánlották neki, hogy leülhet a folyosón (kalandos lehetett szegény anyukának ott megtudni, hogy mással töltheti eme magasztos pillanatokat), úgyhogy mehetünk a helyileg illetékes kórházba (ez az én esetemben a Flór Ferenc, ahol sem ő, sem én nem jártunk még életünkben persze), majd amikor aznap du nekiindultam volna, hogy a Margitos és a SOTE-s után a Flór F-ben is keressek egy szimpatikus szülésznőt és terepszemlét tartsak, telefonált, hogy úgy tűnik mégis engedélyezik (igen, jól értitek, mindezt 1 napon belül, bocs: 1 délután leforgása alatt), szóval most elvileg maradunk, de asszem ez már csak akkor fog kiderülni, amikor mi is ott állunk az ajtóban...olyan izgis, fú!;-)
Amúgy a SOTE nagyon modern, tiszta, kicsit túl műszerezett nekem (még kiskockás függöny sincs, hogy egy picit elvegye a kórház érzetet), viszont tutti biztonságban érezheted magad. Ami nem annyira fasza még, hogy egy 6 ágyas vajúdóban kell kezdeni az akciót, de állítólag ha "komolyan gondolod", hamar átkerülsz egy szülőszobába, amelyek mindegyikéhez van saját budi és fürdőszoba, ami tapasztalatból mondom, hogy igen jó dolog:) Ami tök jó még, hogy a protokoll is elég laza, inkább doki- és szülésznőfüggő, aki az én esetemben szupersztár (legalábbis, amit az 1 órás randevúnkból le lehetett szűrni), nem kell reflektorozni szülés közben, nem kell rögtön elvágni a köldökzsinórt, lehet változtatni a szülőpozitúrákat ésszerű határokon belül. A gyerekágy elég szigoró, de ezt én őszintén szólva nem bánom, legalább kicsit lehet pihenni és a manók is nagyobb biztonságban vannak (az Istvánban, ahol előzőleg szültem, a 6 ágyas rúming in egy brutál kiképző táborral vetekedett, főleg, hogy a mi szobánkban feküdt Kolompár Kevinke anyukájával és a hozzájuk tartozó átlag 15 fős látogató sereglettel), a babák egy ágyban anyucival, látogatási időkorlát nincs, tessék, szoptassál és pihenjél nyugodtan...
..én spec. a végelgyengülés határán érkeztem haza és egész éjszaka rázott a hideg a fáradtságtól. Nem volt jó.
Na, abbahagytam, ha valaki még kérdezett volna, de nam kapott választ, reklamáljon!
dzs.