Sziasztok!
Jucc,neked hogy nő a kisfiad,mint a gomba
Mennyit komolyodott,lehet látn i a képeken,pedig alig telik el egy kis idő,csak nekünk rohan úgy...Nézegetem Dorina régi képeit is,és csak lesek,hogy jééé,ez az én gyerekem volt valaha???
Annyit változnak,hogy az hihetetlen.Majd most én is lefotózom,és fölteszem,olyan nagy csaj lett.Domi már 8 éves lesz,mégis havonta más és más,annyit komolyodik.És nemcsak külsőleg,hanem értelmileg is.Dorinának mondok valamit,erre ő simán visszaválaszol,hogy na ne mondd anya.....Meg ha valamin gondolkodik,akkor hangosan mondja,hogy na,hogy is van ez???Én meg csak lesek,miket beszél:):)
Borsó!
A Te fiad olyan n ekem tipikusan,mint Manó Esztije.Ha itt lenne,nagyon-nagyon meggyurmáznám,lehet látni azon a kópé fején,milyen huncut
Manó!
Írj,mi volt ma!!!Dorina annyira imádja az ovit,nem lehet hazarángatni.Hétfőtől járunk,és mint egy kis misszpicsa,felöltözik,még hajpánt is kell neki
Bontogatja a szárnyait,próbálja elengedni a füle mellett a szabályokat,próbálkozik a kiscsaj bent is
Holnap palántákat kell bevinni a Föld napja miatt,meg zöldben menni(Domiéknak meg barnába),és kis kertet ültet minden csoport külön.Na, a jányom tiszta sár lesz,az tuti,de nem baj,annál jobban fogja élvezni!!És alszik rendesen,aminek nagyon örülök,mert itthon az annyira nem megy.Sőt,éjjelente átkéri magát pár hete hozzánk,és nem engedi magát betakarni,lerúgja magáról a takarót,és alig alszom valamit éjjel.De olyan szerelmes vagyok belé,nem tudom visszavinni az ágyába
.Domi meg reggel jön,hogy Dorina miért aludhat ott,ő meg miért nem....Persze ő meg akkora mellettem mint egy felnőtt a 140 centijével:)Fáklyás futásuk lesz péntek este a sulinál,nagyon várjuk,olyan hangulatos lesz biztos!!!Ja,Dorinának meg tegnap voltunk a 3 éves oltáson.Fájt a lába délután még,de láza nem volt.Jól terhelni kell,kifejezetten oviba való,nem szabad pihentetni.Egy hónap múlva meg a kullancs 3. oltása jön,szegény.....Tavaly volt már kettő,ez a befejező 3.oltás a védettséghez.Úgy mennék sütögetni valahova,csak úgy félek ezektől a dögöktől.......
Dórikám,hogy van a szemetek????
Csillus,merre jársz??????
Babások,hogy vagytok??????
Flocika!
Tegnap kaptunk egy negyedéves értékelőt,hát látni,hogy Domi is kicsit elengedte magát.Inkább magatartásilag,de mondjuk ez a reális,nem az,ami az előző művészetiben volt.Most legalább tudom,hogy amilyen itthon a fiam,olyan a suliban is,önmaga legalább.Judóból meg hozott dicséretet,gyűjti a sárga övhöz.Fociról meg kikészülve jön haza...imádja,de hol a sípcsontját rúgják szét(ő nagy csávó,nem veszi fel a védőt,tudod....),vagy a szemét rúgják meg lasztival,most is moncsicsije van
Jaj,Te vállalkozó asszony,lassan követlek!!!!!Olyan fennforgások vannak,annyiminden változik,annyit tudnék írni,de már hülyének néznétek,olyan gyorsan változik minden.Lassan kirajzolódik,és akkor majd írom!!