Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

nahát, Lányok, mivel hiába várom a Ciripke férjéről (és persze Róla) készült fotót, én lelépek.
további szép napot! lehet, h este benézek, h mizújs
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Köszi a tippet, megnézem!

Ja ha úgy számoljuk akkor + 5 kg + 5 kg nálam is! :?

Ma megittam 3 kefírt, a 350g-ost, csúszik lefele. Vmiféle fagyi pótlék, hideg és tejes. De a fagyi jobb!
(de nem ehetek minden nap - vagy igen? :roll: )

Vki enegélyezze neke a fagyit vmi nagyon tudományos indokkal...
Lszi, lszi...

Most lépek haza! Apu már otthon van, vett egy bicajt magának, megkuksizom, aztán őt is (tagnap előtt nem volt itthon, tegnap mindketten későn értünk haza) :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

rólunk senki nem akar fotót látni? :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
ezennel felhatalmazlak,hoy annyi fagyit egyél amennyit csak bírsz

én kíváncsi vagyok rátok :-)

meg mindenkire

úgyhogy képeket fel

én most egy darabig átmegyek csak olvasó üzemmódba,az idegem megint kezdik felmnodani a szolgálatot,majd ha tudok valami bíztatót és érdekel valaki írok

Timi
Vendég

Kuuukkk...

hát csajok, elkezdtem visszaolvasni, de feladom. :oops:

A képek szupik.

Én nem teszek fel nyilvános fórumra ne hari. :oops:
akit érdekelek keressen meg iwiwen hihi. :lol: :lol: :lol:

Sajna a betegségből nem lábalok, sőt... most volt Marcinál a gyerekdoki és meghallgatott engem is. Légcsőhurut és 1 hajszál és tüdőgyuszi, szval irány az ügyelet. :?
Vendég

Sziasztok!

milyen fájl tipus enged feltölteni? a jpeget nem...

:(

Jutta

KépKép
jutta

Hello!
De jpeget enged, csak le kell butítanod (egy kis exportálással) a képet max. 600-as felbontásra. (én is ezt tettem!) :lol:
Na lássuk!
Ma vettem két cuki holmit és voltam a Promodban. Hát hihetetlenül jó holmik voltak. A divat kedvez nekünk, a felét mi is bevállalhatjuk!
Mindenki feladta a babanetet? Na mondjuk nem csodálom!
Szép estét!
erMóni
ermoni

Sziasztok!
Már itt is vagyok! Eddig munka ezerrel. Nem lehet egész nap csak csevegni!!! :(
Most meg azért nem, mert úgy látom senki nincs itt. Engem itt elkerülnek!!! :( :( :(
Nem baj, megyek a randa kismamákhoz! :lol:
marek

Hello Marek! Én itt de csodálkoznék, ha az Andi nem!
Ma olvasgattam a születés hete programokat! Van valakinek valami ötlete, h mire érdemes elmenni?
Vagy lehet, hogy már csak az ikresekkel tárgyal az Andi?
Ja, Zorán: remélem az üres bölcsős számnál nem bőgtél! (Én ma majdnem a C&A babaruha részlegénél... na meg egy delfines BBC Prime műsornál!) :lol: :lol:
erMóni
ermoni

hellóóó
én itt vagyok, csak bezsebeltem a megkésett névnapi ajándékaimat a csajoktól ...háháháááááá. van egy csomó virágom (orgona meg tulipánok), megkaptam a Sátáni verseket (kismamának való, hiába na Marek, nemtudja mindenki, mit is kellene nekem olvasnom :P )

Jutta, Ciripke! KÉPET! AZONNAL! Hajni rakhat másról...hehe

erMóni, milyen cuki holmikat? már a gyereknek? v magadnak????

Kép
an°°di

szevasztok Csajok!
én is majdnem bőgtem ma...de min is? nemtom, biztos vmi baromságon. mindegy.
Születés hete? mikor is lesz az? majd utánalesek, hátha....úgyis ráérek ilyesmire.

Kép
an°°di

Timi!! KITARTÁÁÁÁÁÁÁS!!!!! írjál is, panaszkodj nyugodtan. ha másért nem, a hormonok miatt tuti, együttérzőek leszünk ;)
de komolyan. tudod, h mindenkit érdekel, h mi van már veled. Maja? jól van?

Kép
an°°di

Tudjátok: én nem Bukaresten/Budapesten (vagy hol) lakom, tehát itten nincsenek programok. Nem is szép tőlem ilyeneket kérdezni. Különben is mindig sírok. Férjem vesz egy fűnyírót, erre én elkezdek bőgni a meghatódottságtól.
Ma meg ráadásul egyedül töltöm az éjszakát, mert Brad Pitt Miskolcra vitt versenyre egy gyereket. Itt meg esténként besurranó betörők járnak, és meglepik az embert álmukban. Szóval be vagyok tojódva. Bruhaha...
marek

Ja, és a randa kismamák sem tárgyalnak velem...bruhaha :cry: :cry: :cry:
marek

Hello Andi!
Csak magamnak! Vettem egy felsőt (Isten kísértés, de keresztbe csíkosat, hogy már látszon valami! :lol: :lol: :lol: ), meg egy cuki ruhát (leginkább nyári), pocak fér bele. És hát néhány jó harisnyát is be kellett szereznem!
De leginkább a hugomat öltöztettem, mert el voltam maradva a névnapi ajándékával. Így felöltöztettem a csajt!
Május 6-13. a szül. hete. Van egy Exit különszám erről (vidékieknek is!).
www.szuleteshete.hu
erMóni
Bekukkantottam egy ikres topikba, jó pörgős volt. 3 hozzászólás, 2 év alatt! :lol: :lol: :lol:
ermoni

http://www.szuleteshete.hu/index.php?id=223
itt van ezen a linken kedevs Marek az összes helyszín. keressél mán egy közelit. meghatódni most nem muszáj :P
most néztem meg a vacsorámat: ma este sem kajálok, mert odaégett a mélyfagyasztott croissant :evil: :twisted: :evil:

Marek, vigyázzál, miket írsz, olavstam, h Brad Pitt megy vissza Afrikába gyereket örökbe fogadni. szó sem volt a bulvárhírekben semmiféle hírekről....gyannnús vagy te nekem

Kép
an°°di

erMóni, ez rágalom! tök sokat írnak az ikresbe (ma mondjuk sztem csak én. olyan sokkot kaptak szegények, h azóta is kapkodják a magnéziumot szerintem, mert senki nem írt be... :twisted: ), csak nem ABBA az ikresbe, hanem a várandósság topik alatti ikresbe. no.
harizsnya nem kell sok, mert mindjárt 500 fok lesz. én az enyémeket jót elpakoltam a szekrény tetejére mindet dobozolva. de a barátnőm tanácsa, h eggyel nagyobbat kell venni, és ha nagyobb a cseresznyemag (mondjuk van már akkora, mint egy dió akár), akkor érdemes fordítva felvenni (fenékrészt előre), h ne szorítson.

Kép
an°°di

Nem Afrikába, hanem Miskolcra. Lehet, hogy egy gyerekkel jön haza? Majd megnézem ezt a születés hetét magamnak, azt jó meghatódok. Viszont nem hiszitek el, én is keresztbe csíkos cuccot vettem ma, mer az ugye előnyös. Jó kínai minőség, egy nyárra jó lesz. Bár azóta nem nagyon vásároltam kínaiban, amióta vettem egy gatyát, aztán amikor először volt rajtam rögtön szétszakadt a seggemen. Én meg nem tudtam, mé röhögnek a kölkök. Jó kis tanga volt rajtam. Azóta kínaiban csak kaját vettem :D :D :D
marek

:lol: :lol: Marek. jó napod volt ma (is)?

aszta, már ennyi az idő. hát ezért vagyok én álmos! lehet, h lassan lelépek, mert akkor éhes sem leszek, ha alszom ugye.

Jutta, még nyomozok a fagyi tudományos megalapozottsága után

Kép
an°°di

Ilyenkor aludni? Amikor mások egész éjjel ülnek és várják a betörőt!? Ez nem vicc, ez komoly. Jönnek, azt visznek mindent. Bár nálunk nehéz mindent vinni, mert nincs semmi :D :D :D
Ilyenkor mindig égve hagyom a villanyt, hogy azt gondolják, nem alszom. És igazuk is van, mert világosban nem tudok aludni! Jól kibabrálok magammal is meg a rézfaszú baglyokkal is.
Már látom magam előtt azt, amikor a kiságy alatt hasalok, mert azt hiszem, hogy jönnek a baglyok!! CSak bátorság! Mindjárt kimegyek a konyhába.!! Vagy mégse?
marek

Annyit nyomjátok ezt a fagyi projektet, hogy megyek egy kis Mozart fagyit enni!
Ja, herpeszesek figyelem! Van a Naturland-nak egy terméke, amit mi is használhatunk! Pasta zinci oxydati salicylata! Szép fehér, jól áll! :lol:
Harisnya: mondtam már, h 180 cm vagyok, attól nagyobb harisnya nincs, amit én veszek! És ezek áttört csipke harisnyák! Hogy szexi legyek!? Mindenesetre szépek!
Irány a Mozart golyója! :oops:
erMóni
ermoni

zárd be az ajtót, teee
meg a kaput is
különben is, ennek semmi köze a terhességhez! ne hidd ám, h nem vettem észre! vagy igen? azóta aggódsz, h ellopnak, mióta terhes vagy? mondjuk Brad Pittnek telik váltságdíjra...jogos a félelmed, és megértelek :wink:

Kép
an°°di

Haláltmegvető bátorsággal kimentem a konyhába, amit a hűtőben találtam azt egy tálcára raktam, hogy éjjel már többször ne kelljen kimennem.
Viszont nem tudom, hogy a fürdőszoba dolgot hogy oldom meg. Pedig amióta terhes vagyok, azóta nem alszom végig az éjszakát. :( :( Lehet, hogy keressek egy bilit, hogy ne kelljen kimenni? Ez lesz a megoldás! Heuréka! :D :D :D
marek

Te Móni!
Ki az a Mozart? És hány golyója van?
marek

Na túl vagyok Mozart golyóján! A férjem beleolvasott :lol: abba amit írok! Asszonta az ő golyóin is túl lehetnék!
Szóval több golyós parti van ma!
Ne bántsd Mozartot, nekem nagy kedvencem... És a golyójáról nem is beszélve!
ermoni

Ha már így itthagyott mindenki, akkor én is erőt veszek magamon, bemegyek a szobába és megnézek egy filmet. Legyen a Lolita (már megint?), vagy nézzem meg a Legyél bombajó kismama dvd-t? Valami akcijófilm lehet...akcijóban vette nekem az uram. Ez jelzésértékű szerintetek? Még jó, hogy nem Norbi ducitréning, mert akkor bruhuhu.
Majd még benézek, ha lesz elég bátorságom!
marek

nohát, ha a bili-kérdés megoldódott, úgy érzem, rám már nincs is szükség ;)
akkor eldőlök
nem ígérem, Marek, h benézek éjjel, mikor én megyek pisilni, h mi a helyzet. tuti, minden rendebn lesz.

Ki az a Mozart? erről a Szibériai borbély jut eszembe. meg kellene néznem újra, azon nem-terhesen is csak bőgtem és bőgtem végig.
no, jóccakát

Kép
an°°di

HAGYJÁTOK MOZARTOT!!!!!
A férjem az ágyban, bocsi de megyek utána!
Marek!
Hátha hozni akarnak valamit, nem elvinni!!!
Na nyugodt álmokat! De legalábbis szórakoztatóakat!
ermoni

Jó reggelt mindenkinek!
Itt a hétvége, ezért egész délután lehet tanítani :(
Ti azért pihenjetek, menjetek ki a napra, másszatok hegyet, ússzatok és ejtőernyőzzetek! Csak utána meséljétek el!
marek

sziasztok! napos napot!

Marek, ezt a pechet! az én tanítványaim szigorúan hétvégét tartanak. legalábbis ami az angolórát illeti. :wink: tudtál aludni?

rendkívül szórakoztatókat álmodtam ám: bejártam egész É-Angliát vmi buszos körutazáson öregasszonyokkal. a végén megtámadt egy kutya, amit megtámadott egy farkas, ami megölte a kutyát, így a farkast nekem kellett leütnöm egy nagy deszkadarabbal. erMóni, ez a szórakoztató kategória? megnézem a farkasölést abban az álmoskönyvben, mivel Jutta kódjai erre nem működnek.

hű, kilyukad a gyomrom. éhes vagyooook. megint csak gombás ránotta, mert az jóóóóóóóóóó

Kép
an°°di

Én is szeretnék szigorúan hétvégét tartani! Nem baj, amíg nem jön senki, addig kikapcsolódás: fürdőszoba takarítás, porszívózás stb. :D
Fontos, hogy valami öröme is legyen az embernek!!! :D :D Meg különben is rá kell szoktatni a gyermeket a házimunkára! Nem lehet elég korán kezdeni!
marek

hű, ez mekkora ötlet! mármint a házimunka. ha csak elmegyek szimplán moziba, az olyan henyélős, de ha el is mosogatok előtte, esetleg a porszívózást is bevállalom, az olyan anyukás :roll:
hű, nekem ha a két gyerek nekilát a takarításnak ebben a másfél szobában...5 perc alatt készen leszünk, és mehetünk játszani..klassszz

Kép
an°°di

Ugye?
Az a lényeg, hogy már a bölcsőben mosogatórongy legyen a kezében! Akkor menni fog! Kezdetnek: el kell várni, hogy mindig rend legyen a kiságyban! Aztán a többi jön magától. Vagy nem? :? :?
És lényeges, hogy már most hozzászokjon a Domestos illatához.....!
Vagy túl szigorú lennék???? :? :? :?
marek

aszongya, farkassal álmodni, azt jelenti, h született magányos farkas vagyok. öcccsém. igazi misztikaaaaa
és még: olyan eseményt is jelent, amit nem tudok kontrollálni. nemááááár
és még: ha megölöm a farkast (honnan tudták??? :shock: ), az elárulást és a titkok felfedését jelenti.
hö? :shock:

basszus, beleesett egy darab rántotta a billentyűzetbe. muszáj lesz valamicskét takarítani :evil:

Kép
an°°di

ha már itt vagyok az álomfejtő honlapon, és Marek, még nem áztatod a házat hypóba:
tehénnel álmodni azt jelenti, h passzív vagy és jóindulatú. vagy jeelntheti még az anya öszöneidet (múúúúú, felébredtek, az ösztönök ez jóóó ;) ). ha meg egy egész tehéncsordával álmodsz, akkor tartozni szeretnél vhová (ez a kis virtuális közösség jó lecc?).
ennyi.

Kép
an°°di

erMóni, csak annyi, h ha jobban értenék a komolyzenéhez, tuti Mozart-rajongó lennék. a filmet meg nézd meg (Szibériai borbélyt), ha még nem láttad, és csak utána 'kiabálj' nagybetűkkel, jó? :P hehe

no, porszívóra, mosogatórongyra föl!

Kép
an°°di

nahát, Lányok, mindenki lelépett. hm. :? mondjuk nem csodálkozom, olyan gyönyörű időnk van ma. tudom, h Jolka csavarog, Marek fertőtlenít, a gyerekesek gyerekeznek, de a többiek? dolgoztok? napoztok? akkor tényleg elmegyek moziba, mert magamban/-nak unalmas vagyok ma.

Kép
an°°di

Beállított egy nem várt tanítvány. Épp enni készültem. Nagyon rosszul esett, nem jó éhesen tanítani.
De jó, nem csak én táplákozom a billentyűzet felett?! Szegény már annyi morzsát benyelt!
Most nem megyek fertőtleníteni, mert a villanyszerelő épp most túrja szét a házat, megvárom, hogy elmenjen, aztán hajrá!!! :) :)
Mozi??? Ott olyan is van! ??? Lehet, hogy el kellene költöznöm. Itt csak a Fűrész 15 és a Gagyi Mami 7 megy, az meg nem annyira vonz. :(
marek

natttyon jó ma az időbeosztásom....tudtam, h nem kellett volna a fürdőszobában már rég nem használt teamécsesekből is kimosni a port (fészekrakó-ösztön, mi??? :twisted: ). így már nem érek oda a filmre.
sebaj, írok a tesómnak helyette egy esszét, és holnap megyek/ünk moziba.

Marek, mit csinál a villanyszerelő?
én simán zabálok óra közben. sőt, pisilni is kijárok. bekaphassa, akinek nem teccik :twisted:

Kép
an°°di

Hello csajok!
Andi láttam a Szibériai borbélyt! Bár nagy hatással nem volt rám! Bocsi! (Lehet, h túl sok filmet nézek?) :lol:
Marek, én már túl vagyok a takarításon, bár a kölök a végét már nem díjazta! :lol:
Most megyek lassan virágot ültetni!
Meg amúgy sincs itt senki :cry:
erMóni
ermoni

Én még nem vagyok kész a takarítással, de csodák-csodája, én is virágot ültetni megyek két tanítvány között. Szerintem a takarítás holnapra marad... :( :( Nehogy legalább vasárnap pihenjen az ember!
marek

én itt voltam, de lelépek, mert piknikelni tervezek, ha már nincs hová virágot ültetni. a Margitszigeten a Nagyréten biztos lesz egy plédnyi hely.
jó virágültetést, Lányok. és tessék pihenni, ha elfáradtok! nem elbagatellizálni ezt a gyerekvárást, jó? nem akarok senki miatt aggódni, értve vagyok? :roll:

Kép
an°°di

Vettem magamnak egy pár szupi cipőt!!! :D :D Az uram oda lesz, meg vissza! (Máááá hány pár cipőd van, TEEEEEE?!? :twisted: ) Nem baj, majd azt mondom, hogy kismamacipő....hátha elhiszi, ugyanis fingja sincs az ilyesmihez. Mindig azt mondja, hogy ugyanolyan, mint a többi 20 pár, pedig deeeeehogy! :lol: :lol: :lol:
marek

Sziasztok!

Farkasokkal álmodni, nem erre tényleg nem vagyok felkészülve, de majd elmegyek vmilyen tanfolyamra...

Marek, mintha magamat hallanám, ha a párom nincs itthon akkor én is betörő partit tartok... égő villany sokáig, majd éjjel felugrás mindenféle neszre (bár valószínüleg nincs is nesz), ha kint a mogzgásérzékelő villany felkapcsol, ablakhoz rontás - a környék összes macskája engem szivat ilyenkor... :oops: :oops:

Ezt minde egy riasztóval ellátott, rendszerbe kapcsolt házban "művelem", de nappal normális vagyok.. :lol:
... legalábbis azt hiszem :shock:

no ezek lennénk mi:

Kép

egy kicsit intimebben:

Kép

Ezt azért szeretem (bár smacis, és azt ált. nem szeretem) mert nem beállított képek, hanem a sógoromék esküvőén elkapott hangulat.

(be ne áruljatok Apunak, kilenne, hogy fotókat mutogatok...)

De a pocimról a képet nem tudom feltölteni, pedig jpg és kicsi... :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Már megint eltűntetek?
Virágok elültetve, piknik megvolt?
Én agyon hajszoltam magam. Ki vagyok nyúvadva! De hát akinek ennyi esze van?! És még maradt holnapra is! :cry:
Remélem ti nem voltatok ilyen hülyék, mint én...
Lehet, h mindjárt aludni megyek! Különösen, ha nincs itt senki...
erMóni
ermoni

Sziasztok Csajok!

Az elöbb megszültem a levelet aztán elszállt.

Tudom, hogy szerencsétlen hülye vagyok, de nem tudtam lekicsinyíteni, vagyis le tudtam, de 600 a limit ez meg 640 lett, hogy rohadjon meg!

Jutta, nagyon jók a fotók, ahogy elnézem jó sok hajszínt kipróbáltál már! Nálunk csak fekete bandázs van, de azért gyere be meglátogatni! Lassan kezdődik a tanfolyam is!

Tegnap voltunk moziban, vacsi, perec minden. Tök jókat röhögtem a filmen pedíg baromira megfájdult a hasam és mire hazaértünk a hasam akkor a volt mint aki a 6. hónapban van! Majd teszek fel lassan hasas fotókat is, de nem tudom hogy olyat ami reggel vagy ami este készült, melyik a reálisabb!?

Előbb megyek be fürdőbe, Barnu a zokniba próbálja belegyömöszölni a kukiját (a kádban). Még nem is élt mikor divatba hozta a RHCP. Na ennyit a családi idillről.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Elmentem fagyizni, hogy kicsit jobb legyen a kedv, erre mire hazajöttem a kutya mindent szétszedett, amit szét lehetett. A frissen ültetett virágokat kirángatta, és szétmarcangolta. Iszonyú mérges vagyok, a hasam is megfájdult. Ráadásul ilyenkor minimum meg kellene verni, de én csak elzavarom a helyére és rácsukom az ajtót, aztán meg még én érzem rosszul magam, hogy kiabáltam vele.
Én a gyerekemmel is ilyen sikeres leszek?????????

Jutta!
Nagyon jó képek! Szépek vagytok együtt!
marek

Hello Marek!
Mi a kennelbe zártuk a kutyát! Így nem tudta megdézsmálni az új szerzeményeket! :lol:
Ahogy kiszabadult az volt az első dolga, hogy végig ellenőrizte az ültetvényt!
Hát igen a követekezetesség fontos buktatója lesz az elkövetkező néhány évnek!
Majd csak megbírkózunk vele valahogy mind!
ermoni

Sziasztok!

Ciripke, tuti benézek vmelyik héten! Ha véletlen addig vmi világos (bézs mondjuk :-) ) bandázsra lelsz vmelyik nagykerben gondolj rám! De amúgy is mennék! (Ha veszek ki szabit genetikai UH miatt akkor mondjuk utána)

Köszi a bókokat, most hogy megyek lassan át vizilóba jól esik!

Marek, nekem még kutyám se volt, de még aranyhalam sem...
Nomeg a cserepes virágot is úgy vettük eddig, hogy külön mondtuk a boltban, hogy "túlélő fajtát" kérünk...
És most rögtön egy gyerkőc? Hát majd meglátjuk...
Bár a virággal ellentéteben legalább hangosan tiltakozik, ha vmit rosszul csinálok... :oops: :oops:

Megyek alukálni, jó éjszakát! (főleg neked Marek, remélem ma nincsen betörő-parád :wink: Ö )

Jutta

KépKép
jutta

Kép

Kép

És még mindig én vagyok a korelnök... :cry: :evil:

Nálunk is volt hasbaszurka (kor és előzmények miatt)... xy kromoszómás a picur, ezzel nem igazán lehet lány...
:lol: :wink:

Én az előző terhességemnél is és most is befestettem a hajam rendszeresen... nehogy már apa lecseréljen valami csini babára... öreg, kövér, WC-kefe fejű feleség kinek kell... :roll:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?