Sziasztok!
Jamina! Amikor Lilivel a kórházban feküdtem Ctg-n, a mellettem lévõ ágyban egy anyuka feküdt, akit azért Ctg-ztek, mert meg akarták tudni, hogy minden rendben van-e császár elõtt. Ugyanis addig farfekvéses volt a baba. És az utolsó este megfordult. És az anyukája ebbõl semmit sem észlelt. Csak örült, hogy a szívhangot már nem a pocakja tetején, hanem lent keresgették. Szóval bármi lehet még és kitartás
Hajni! Ez az álmosság nem tart soká, aztán gyere sokat
Erika! neked is nagyon szorítok!
komolyan mondom azért jövök minden nap, hogy jó híreket olvashassak. Már úgy értem, hogy ki mikor szül meg. Annyira jó így várni mindig vkire
Adri! Múltkor nem is írtam hogy elborzasztott, hogy Levivel miket csinálnak odakint. Sajnálom, hogy ilyen sokat beteg, hamarosan itt a tavasz, hozd haza és a jó kis meleg jót fog tenni neki tuti. Csak várd ki a beígért influenzajárvány végét. És adj egy puszit Levinek a neveben. Gyógypuszit
A mi orvosunk Herbalife immunerõsítõ tablattákat adott Lilinek, ezek kapszulák, szétszedtem õket és beleraktam innivalóba. és mellé Herbalife gyerekvitamint. nekünk nagyon bejött, ha gondolod szívesen küldök. nem olcsó, de hatásos és természetes.
Napocska! Lili is nagyon vérszegény, tavaly õ is ún. kórosan az volt, kapott vasat és minden rendben lett. Ilyen alkat, tõlem örökölte és úgy néz ki, hogy nem fogjuk megúszni a jövõben a vasszedést. Ne aggódj szerintem minden rendben lesz. tavaly engem itt nyugtatgatott mindenki.
Verus! Persze igazad van. Csak magamból kiindulva, mikortól tudtam, hogy el akarunk költözni vhonnan pl. nem akaródzott ablakot pucolni meg ilyenek, de a virág az más... Abban más is gyönyörködhet
Az uncsitesómnak fõztem fokhagymalevest és aznap este megszült, elküdjem a receptet? Azóta boszilevesnek hívom...
Evey! Aranyos nagymama. Az én családom is "követelné", hogy béküljek ki a nagymamámmal, abszolút megértelek. Várj egy kicsit, hátha rájön magától, hogy milyen kedves volt. Örülök, hogy boldog vagy
Biztos azt hallgatod, hogy ugye milyen jó lenne egy kislány?
mert rám állandóan fiút akarnak testálni
Hát nálunk is vannak nagy dumák, Lili felismeri a Peugeot (pöszó) a Renault (renó) és a WV (vokszvágen) autókat az utcán, ja és persze a trabantot is. És ezeket nemcsak a jelrõl, de a feliratról is. Jól szórakozunk.A verseket, énekeket folyton átkölti, cifrábnál cifrább dolgokat tesz hozzá és néha még rímelnek is. Mostanában Gerendás Bóbitának vagy Andics Csiribirinek hívja magát és neki a tizennyócadik szüetésnapja lesz. Ja és már 5. éjjel nem rácsos ágyban alszik, imádja az új ágyát, esze ágában sincs visszatérni a másikba, tegnap este közölte, hogy ott a testvére fog aludni, ha megszületik. Õ már ott nem fog. Simán ment az átállás. 2. éjjel akart átjönni hozzánk, de két perc alatt sikerült rávennem, hogy maradjon ott az ágyában és vissza is aludt
büszke voltam rá nagyon
Egyre többet emlegeti a atestvérét, ha kisbabát látunk azonnal megjegyzi, hogy neki is ilyen tepsére lesz. ilyen pici. És tudja, hogy sokat fog sírni, meg aludni és, hogy együtt fogjuk majd tanítani beszélni, meg játszani szóval egyre több mindenre kíváncsi. A kicsi jól érzi magát a hasamban, néha nagyion erõseket rúg. Nekem egyre nehezebben megy a hajolás, Lilit már nem tudom hogy cipelni. Nagyon csúcsos a hasam, hátulról egyáltalán nem látszik, hogy kismama vagyok. Elõlrõl annál jobban.
Pusz:
Anikó