Sziasztok!
Taliról: hi-hi, május 1-7-ig lenne tuti jó, mert akkor kapja meg a párom az apa-szabit!
Utána a beosztásától függ. Tehát vagy bármelyik időpont jó vagy egyik sem! Április végén tudok biztosat mondani. Ha nem kell a pontos létszámot előre leadni és a helyszínen is lehet fizetni, akkor remélem, nem probléma!
Zsókuci, nagyon cuki a kutyusotok!!!
Elismerésem a diétával kapcsolatban! Sok kitartást hozzá!
Taptau, boldog névnapot! Sajnálom a cisztákat.
Milyen gyógyszert kaptál? Mátéd tündérpofa!!!
Lucia, hogy álltok a szopival? Ezek a kis élelmes emberkék hamar rájönnek, hogyan juthatnak hamarabb kajához.
Ugye, nem éheztetted őket?
Akaratomon kívül én éheztettem Mátét több mint egy hétig, és borzalmas volt. Állandóan üvöltött, nem tudtam vele mit kezdeni, lógott a cicin, de nem jött belőle semmi, attól még idegesebb lett...
Mire rájöttünk, hogy kevés neki a kaja! És nem is hasfájós a gyerekem, hanem csak éhezett!!!!!! Ezért nem volt széklete, és nem azért, mert székrekedése volt. Mi pedig adtuk neki a székletlazítót, és csak erőlködött a drágám
Megborzongok, ha belegondolok, mennyit szenvedett napokig az értetlenségünk miatt.
Most már alakulunk. Ha jóllakik, szépen elalszik, bár azért vannak elalvás körüli problémák. Ti hogyan csináljátok?
Próbáltam a Suttogóból a plédbe-csavarásos - susogós módszert, de nem mindig jön be. A cicin általában megnyugszik és elalszik, de ha nem megy neki tejecske, akkor az sem válik be.
Kezdek beletörődni, hogy csak pótlással tudom jóllakatni Mátét!
Mire utolérem a tejjel az igényét, ő kezd el többet enni!
Megyek, mert felébredt! Majd még jövök!
Ja, és az új kismamiknak szívből gratulálok!!!!! Problémamentes babavárást kívánok!!