Új privát üzeneted érkezett!

Andi: :D :D :D

Heni: Szerintem jövő héten. Nagyon fosok, úgyhogy halasztgatom.
Dehát én már lassan mindentől fosok, úgyhogy akár el is mehetnék a dokihoz... :roll: :roll:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jamiee: de ne a körzetihez menj,hogy fosol... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: :D :D :D :D :D :D :D Neem, ami azt illeti inkább szorulásom van, ha már itt tartunk. :D :D A körzeti dokit nem is ismerem. :shock:

jaimee

jamiee: pedig meg kell vele is ismerkedned...muszáj lesz :!:
vedresandi

Lányok látom jól elvagytok :lol:

Andi,
Ne merészelj mensisni nem szabad :wink:

Mano,
Hát érdekes görbe most anovulációs de majd meglátjuk mi lesz még belőle.
Vendég

Szia Pandácska!
Hogy van a lábad????
Nem merészelnék...de lehet,hogy így alakul.Hajrá Május :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Nem félek tőle, csak még nem jelentkeztem be az újhoz, a régi januárban javasolta, hogy keressek másikat.

jaimee

Andi: Ezek a katicák termékenységi táncot járnak?

jaimee

Jamiee: egyébként a terhességben csak ezt az egyet nem szerettem az UH-n :lol: kívül,hogy orvosról orvosra jártam,és manapság sokkal több a vizsgálat,mint anno,pláne,mire oda kerülök elérem a 35 éves kort (fujjj,undorító :roll: )Arról nem beszélve,hogy anyám ugyanezt mondta,hogy az ő idejében szintén kevesebb vizsgálat volt :lol:
vedresandi

Andi,
Köszi jól :D az tuti hajrá május de azért április is hajrá :D
Vendég

Jamiee: remélem,hogy termékenységi tánc, de inkább a kiskatonáinknak kellene odabent termékenységi táncot járni:

Kép
vedresandi

Andi: Fene bánja, járok én naponta orvoshoz, csak minden oké legyen a babóval és velem.

jaimee

Holvanmindenkiiiii??

jaimee

Én itt vagyok.....elmélkedem.

A tegnapi nap poénja (bár nekem nem tűnik viccesnek)
Azt tudom,hogy a kisfiamnak van "szerelme", de tegnap ki volt szívva a nyaka!!!!
vedresandi

Jaimee,

Én is itt vagyok, csak állandóan a telefont bámulom, és szugerálom, hogy csörögjön már a dokim.

Szombat este szerelik be a netet. De szerintem a gyerekeim, meg az uram rá fog ülni, így biztos nem fogok tudni jönni. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Hááát, felnőnek a gyerekek...vérmes kis pipi lehet. :D :D Hány éves? 12-13?

jaimee

Judy: De jó lesz nektek...Bár ha lenne otthon net, még függőbb lennék...

jaimee

Jaimee,

Én is félek ettől, mert mióta vagytok a melóhelyen is folyton a neten lógok, addig amíg ki nem rúgnak.
Azért mart próbálom magam visszafogni otthon is. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jamiee: az egyetlen vietnámi kislány az osztályba.Találkoztam már vele, jó kis nő lesz belőle :lol: :lol: Na de már most???Mondtam daninak,hogy a nayk kiszívása már 1986-ban is ciki volt, legyen szíves ezeket kerülni.Lassan az uzsi mellé kotont kell csomagolnom :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: :D :D :D Ez a hátránya, ha szép gyereke van az embernek. "Sógornőm" ugyanazt éli át, mint te, csak a túloldalról, neki lánya van. 12 éves és gimnazista, úgyhogy 18 éves korig előtte van a hímpaletta, nem csak 13-14-ig....

jaimee

Lányok, mikortól lehet elmenni "betegállományba", ha az ember babát vár? Itt meg lehet bolondulni.

jaimee

Jaimee,
Nem tudom nővérem az elsőnél a 7. hónap után ment el ha jól emlékszem.
Vendég

Jaimee,

Már rögtön az elejétől mehetsz, ha akarsz. :D :D

Ne hagyd magad idegesíteni, mondd meg nekik, hogy vigyázzanak, mert a topic lakók mennek és akkor kő kövön nem marad. :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Eltűnt a tickerem. Mi történt??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Panda/Judy: Átszervezések vannak, szerkezetátalakítás, egyszóval akkora nagy büdös káosz....Legszívesebben már a jövő héten sem jönnék...

jaimee

Kicsit igazítottam az aláírásomon, hogy színben passzoljon a vonalzómhoz. :)
Vendég

Hát.. nem is tudom. Lehet, hogy nem lett olyan jó, mint ahogy elképzeltem. :oops:
Vendég

Mano: Nagyon csini. Vonalzófelelősi dícséret jár neked. :D

jaimee

Mano: sztem jó lett!!!
A vonalzófelelős dicsérete pedig önmagáért beszél!!! :lol: :lol:
vedresandi

Mano,

Nekem is tetszik.

Jaimee,

A legfontosabb, hogy te nyugodt legyél, és ha ugy gondolod, hogy sok, akkor ne habozz a táppénzzel.

A hülye ferty nem enged vonalzót csinálni, nem tudom mi történt, majd később újra próbálom.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Máshol is lehet vonalzót csinálni! Families.com, Lilypie.com...

jaimee

Végre, betette.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én már megtalálam az új ciklusvonalzómat :lol: :lol: :lol:
Hamarosan lecserélem :lol: :lol: :lol:
vedresandi

SOS! AZ AFP NORMÁLIS ÉRTÉKE 1,04 A NŐVÉREMNEK 1,05 SZERINTETEK EZ MIT JELENT??????? AKI TUD SEGÍTSEN!!!
Vendég

Andi,

Amig nincs piri, ne csinálj újat. Tessék +++++++++++++ gondolkodni. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: nem csinálok másikat,csak kinéztem magamnak.Ezzel riogatom ezeket a hibrid katicákat :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Panda: ez az érték szerintem nem kórósan magas!!!!!
vedresandi

Panda: Szerintem semmi rosszat. Ha baj lenne, sokkal magasabb lenne. Nyugi. :wink:

jaimee

PANDA:
A vizsgálat célja az ún. velőcső-záródási rendellenességek kimutatása, ilyen a nyitott gerinc, az agykoponyahiány, vagy a hasfalhiány, ha nem fedi bőr. Csak szűrővizsgálatról van szó, melynek célja, hogy megtalálja az olyan kismamákat, akiknél nagyobb a kockázat. Őket azután további vizsgálatra küldik. Nem kell mindjárt megijedni, ha az eredmény eltér az átlagtól, mert ez még nem jelenti azt, hogy a magzatnál biztosan van valami eltérés, ugyanis nagy a vizsgálat szórása. A kismamák felénél 1alatt, másik felénél 1felett van az AFP-érték, 2,5-ig normálisnak számít, felette már magas értékről beszélünk.
vedresandi

Andi,.

Ja, az más.

Pandi,

Nem akarok hülyeséget mondani, így inkább nem szólnék, de azt tudom, hogy nem kell megijedni. Dancikával nekem sem lett jó, mégegyszer megcsinálták, aztán kiderült, hogy 1 héttel el lett számolva a kora, és ez nagyon sokat számít. A második már tökéletes lett.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ennek alapján szerintem nem kell semmi rosszra gondolni!!!!!
vedresandi

Pand: Hülyeséget írtam, most látom. :oops: :oops:

jaimee

Köszi lányok úgy megijedt sírva hívott az a hülye védőnő jól megijesztette :evil:
Vendég

Pandácska: a védőnők jobban paráznak mint a kismamák....én nagyon nem szeretem ezt az állatfajt!!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ezek a védőnők is....Seggberugást neki. :evil: :evil: Azt gondolják, hogy nincs elég para egy terhességben.

jaimee

Leszakítom a fejét ha itt idegesíti de komolyan vagy így is elég baja miért kell itt horrort csinálnia? Én is azt találtam a neten hogy 0,7 és 2,5 között normális akkor miért sokkolja a 1,04-es eredménnyel még bőven benne van a tartományban :evil: :evil:
Köszi lányok!
Vendég

Panda: SZerintem egyes védőnők külön élvezik, hogy ijeszgethetik a kismamákat, így érzik, hogy hatalmuk van. Barátnőmet is megríkgatta a sajátja, hogy nagyon alacsony a vasa...SZegény sírt a védőnőtól a dokijáig végig...Kíváncsi vagyok, nekem ki jut...

jaimee

Sziasztok!

Panda! Nekem anno ennyi volt: AFP: 66,4 ng/ml, MOM1:1,84
És ez teljesen jó volt az orvosom szerint.
Én pl. meghallgtom mitmond a védőnő és nm sokat hallgatok rá.
Mikor ilyenkor azt mondja adjak a gyereknek meggyet, meg őszit és honnan szedjek? Befőtett nem akarok, mert teéle van cukorral, a fagyasztott meg nem jó, meg először a valódi friss gyümölcsöt kóstolja meg, szerintem.
Ja meg mikor szopizott még és volt hogy 4 órát aludt és erre a védőnő azt mondta keltsem fel a gyerket, mret 3 óránként szopiznia kell. Na én mg hagytam aludni, ha éhes úgy is felébred.
Ráadásul a családban is van 1 vődőnő, tudék mesélni, de inkább nem.

Lányok! Szépen alakul a görbétek! Nagyon izgalmas napokat fogunk élni a hétvégén!!!
Mindenkinek megy a nagy drukkkkkk!++++++++++++++

Hajráááá cSajok. Várom a pozitív tesz zuhatagot a hétvégén!!

Pusza
Vendég

Anyósom is védőnő eddig is volt róluk véleményem de látom most már rosszabb lesz.
Vendég

Krisz: Húúúú... :evil: :evil: :twisted: :evil: Persze, miért ne inkább nyalókát tömj a gyerek szájába! Abban még több cukor van! Döbbeenet!

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?