Szilcsi
Hát akkor gyerünk enni! Mondjuk a gyerkőcök elvileg „elveszik”, ami kell nekik. Beszélj Boldi fejével!
Örülök, hogy a szülészet-látogatás jól sikerült. Szerintem nemcsak a tisztaság, hanem a szülésznők kedvessége is sokat számít. Én csak pozitívan tudok nyilatkozni róluk. Remélem, a következő szülésemnél is hasonlóan kedvesek lesznek.
Bogáncs
Ha jól tudom, van egy protokoll, ami szerint az UH-k zajlanak. Nekem is a 12. hét után a 18. héten volt a protokoll szerint a következő.
Mona
Köszi Fici dícséretét! Ilyenkor dagad igazán anyai szívem a büszkeségtől!
Nekem sokat segített, hogy Anyukám ott volt. Mondjuk Gábor épp Győrben dolgozott, úgyhogy totál egyedül lettem volna. Szerintem, jöjjön csak nyugodtan, de ne hagyd magad. Amit Te szeretnél csinálni, azt Te csináld. Vagyis a babával Te foglalkozz, ő meg segíthet a főzésben, takarításban stb. Vagy csinálhatod azt, hogy nem jön, de ha mégis úgy érzed közben, hogy elkél a segítség, akkor tudjad hívni. Érthető voltam?
Tiza
Majd hívlak tali ügyben! Kelengye: hát nálunk Gábor rögtön rohanhatott 50-es body-t venni, mert Réka 44 cm-rel született, én meg arra számítottam, hogy még az 56-os dolgok is kicsik lesznek neki, mert nem vagyunk alacsonyak. Tudom, hogy 3-4 db-ot írnak mindenből, hogy elég. Ez igaz is, viszont gondolj bele, hogy mondjuk egy nap elhasználsz kettő body-t, mert mondjuk derékig sz@ros lett a gyerek, másnap ráadod a harmadikat, és már moshatsz is, hogy időben megszáradjon a ruci. Én volt, hogy nagyobb méretet is ráadtam, max. feltűrtem az ujját, most meg van neki kb. 6-7 db mindenből (body, rugi). Így elég hetente mosni. A megyei mellett van egy turi a Kórház téren, a húgom ott túrt nagyon jó cuccokat Rékának. Szerintem nézz be oda. Meg a C&A-ban is szoktak akciók lenni.
Abban a kismama boltban én is jártam, ott vettem a nacijaimat. Velem először tök kedves volt a csaj, egész meg is hatódtam.
Aztán mikor másodszor mentünk nyári ruha nézőbe, ránk se bagózott, úgyhogy el is jöttünk. Viszont a Garai utcában, a kórház bejáratával szemközt van egy bolt. Ott tök jó fejek.
Textilpelusból tényleg kell 20! Én először 10-et vettem, aztán Gábor vett még hozzá, mert eleinte iszonyat sokat bukott Fici, és naponta egy csomót elhasználtunk.
Susy
Annyira, de annyira sajnálom.
Nem is tudok mit írni.
Szilvi
Valszeg csak 13-i hétvégén, mert 10-én tanácsadásra kell vinnem, úgyhogy nem tudunk előző hétvégén elmenni.
Na, Nálatok aztán lesz tumultus!
Manda
SZUPEEEERR!!!!! Drukkhegyek mennek!!!
Timi
Mondtad; a táblában is rózsaszín vagy.
Neve???
Tynus
Ügyik vagytok az alvással. Réka napközben még mindig csak cicivel tud elaludni. Egyik nap már nem akartam odaadni neki, mert kb. 1,5 órája szopizott előtte. Hááát, sírt szegényem, de végül sikerült elaludnia. Viszont esténként, ha pont úgy jön ki a fürcsi és alvás, hogy nincs szopi, egész jól el tud aludni. Mondjuk tegnap szopizott, mégsem aludt el rögtön, csak kb. 1,5 óra múlva, de nem kellett fölvennem, csak 2szer visszafektetnem, mert már hason volt és nézelődött, aztán nyafizott. Ja, és végre 2szer 4 órát is aludt egyhuzamban, ami nagy ritkaság nálunk. A poén az, hogy visszanéztem a szopisnaplót, és 1-2 hónaposan még volt, hogy 6 órát is aludt egyfolytában.