Sziasztok,
tegnap mi is voltunk tanácsadáson, Győri kapuba járunk, mert ott van az orvosunk. Mindenki csodálkozik, hogy miért viszem innen a Csabai kapuból oda. Hát mindegy, de nekem ez az orvos volt szimpatikus.
Kapott Lelle oltást, kettőt is, egyik a háromhónapos kötelező volt, a másik meg agyhártyagyulladás elleni. Én beadatnám neki a Rota ellen is, de az orvos nem nagyon hajlik rá... hát még van egy bő hetem, hogy döntsek, mert különben kifutunk az időből.
Lelle nagyon sírt én is vele...
de kint a váróban már egymás ellen sírtak a gyerkek, bent szintúgy. Így a mi jókedvünk is elszállt, hát sírtunk mi is.
Utána bevásároltunk a tescoban, és irány haza, a tescoban aludt vagy 10 percet. Ittonn meg adtam neki egy kúpot, hogy nehogy belázasodjon.
Olyan édes, már úgy tudja szorítani a nyakam. Nagyon tetszik neki a hozzátápi, élvezi az új ízeket.
Edit, ha van kedved és hétfőn sétáltok, akkor összefuthatnánk a Népkertben vagy valahol. Ha sétára alkalmas idő lesz.
Most épp alszik a kis drága, ilyen nem volt még, hogy betettem a kiságyába és ő ott saját maga elaludt. Én szoktam elaltatni, sokan mondták már, hogy jól elrontom ezzel, de én imádom elaltatni és egyébként is nehezen alszik el, csak este megy könnyen.
Na, amig kicsit alszik vasalok.
Boldog szülinapot a kis szülinaposnak!!!