Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sikerült végig olvasnom a teljes két hetes termést :) Nem volt egyszerű feladat :)
Remélem nem hagytam ki senkit :) Ha igen akkor bocsi :D

Csajok :)
Drukk minden kistesó projekthez :)

Edit :)
Örülök, hogy sikerült eladni a kocsit :) Ügyes vagy :)

Bartika :)
Klassz a új vonalzód :)
A babakocsik ára tényleg a csillagokban van :( Akartam is kérdezni, hogy meg vagy elégedve a Cam kocsiddal? Most azt néztem ki, de gyűjtöm a véleményeket :wink:

Angi :)
Nem semmi Lidi :D Szép magas lányka lesz :D

Évi :)
Neked is drukk a projekthez :)
Pipi hogy eszik mostanában?

Anita :)
Mennyire megkínozzák szegény Botit ezek a fogak :( Sajnálom, hogy ilyen rosszul alszik szegénykém :( Kitartás mindkettőtöknek :)
A nagyszülőkhöz sajnos nincs jó recept, de nálunk Annamarit nagyon elkapatta anyám és a végén drasztikus megvonáshoz folyamodtunk. Két évig szinte alig látták egymást és akkor is csak akkor ha ott voltunk. Most Petinél már nem próbál lekezelni, átnézni rajtam és ez jó! De ami bánt, hogy nem meggyőződésből hiszi, hogy jól csinálom, hanem inkább elfolytja magában, a hátam mögött meg ugyan úgy magyaráz...
Boti megkergülése még tuti, hogy sokáig fog tartani, ha csak a lányomból indulok ki. Vasárnap együtt kirándultunk és persze a lányom hihetetlenül próbálgatta az idegeimet, mert tudta ott van a nagymama, aki megvédi tőlem...

Vali :)
Ezt a láb akármit hogy sikerült összeszedned :shock: Nekem sem tűnik fel sokszor, hogy beütöm magam. A lában most is úgy néz ki mintha apa jól helyben hagyott volna :lol:

Eszti :)
Boldog szülinapot :)
Kép
Olyan édesek vagytok a képen, gratulálok a menyasszonysághoz is :)
Gyönyörű a gyűrűd!
Nem abnormális a hiszti :lol: Előbb-utóbb leszoknak róla :) Csak légy következetes, persze ez egyáltalán nem könnyű feladat :wink:
Azért az jó, hogy már nem kisbaba hanem igazi kishapsi :D

Lidke :)
Nagyon jók a képek a szülinapozásról :)

Melitta :)
Klassz, hogy vettél egy motort a más gyerekének, akkor már mehetünk játszóterezni veletek :D
Mi a baj a házzal? Hol akadtatok el?

Livi :)
Gratulálok a pénzügyvizsgádhoz :) Ügyi vagy, a lényeg hogy görbül :)

Medike :)
Nagyon boldog első szülinapot Kisesztinek :)
Kép
Gratulálok az első lépéseihez :D
Nagyon szupik a képek :) A teki torta is jó lett :) Ki sütötte?

Babcika :)
Örülök, hogy újra jelentkeztél :) Nagyon szép és kis okos a Lili :)
Hidd el várnak még rád szép évek :)

Era :)
Nagyon sajnálom, hogy ilyen beteg Martin :( Sajnos az ember nem tudja melyik dokira hallgasson.
Remélem most már hamar meggyógyul Martin :)

Tünde :)
Nem tudom velem van-e a baj, de nálunk nem igen van penész. Bár az adagoló tartályt havonta le szoktam venni és beáztatom egy napra. Lehet, hogy ez segít :)

Meli :)
Gratulálok az újságban való megjelenéshez :)
Nagyon boldog szülinapot Boginak :)
Kép

VokEszti :)
Jók a képek :) Látom Hannának micsoda birodalma van :D

Betti :)
Boldog szülinapot Marcinak :)
Kép
Lakásügyileg hogy álltok?

Boscó :)
Hatalmas gratula a vizsgádhoz :D Az óvoda vezető nem mondta, hogy szívesen lát majd a gyes után? :wink:

Rólunk majd holnap most már hulla vagyok :D
Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Annácska!
Köszönjük a gratulációt. a tortát pedig a cukrász néni sütötte :D
Én nem mertem belevágni, nehogy lebőgjek az 1 éves lányom előtt :oops:

Tünde
Valóban bababoltot készülök nyitni, de még nem tudom, hogy mit, hogy, hogyan, kivel, mikor........meg még egy csomó mindent nem :?

Sajnos, elég kis faluban lakunk, így itt biztos nem élnék meg, de Hatvanban vagy Pásztón, amik nagyobban a közelben egyrészt van több bababolt, másrészt túl drága lenne a bérleti díj. Tehát egyelőre megpróbálom itt, a környező településekre pedig bevállaltam a házhozszállítást, és így elég érdeklődőek az anyukák.
Meg persze szerencsém van a túlsegítőkész védőnőmmel, aki szakmailag ugyan nem tud semmit, de nagyon lelkesen segít mindenben a mamáknak, így most ezerrel kutatja a köz véleményét, hogy mire is lenne szükség. :wink:

Boscó
Valóban ne faluzd le a "faludat". Nagyon szép városka, voltam ott többször a barátnőmnél.
Ja, írok neked privit!

Kérdés:
Szerintetek mikortól kóros az alvás? Mármint mennyiségre.
Mert Kiseszti jellemzően délben kel fel és még délután is alszik 3-tól 6-ig. Éjszaka meg felkel vagy ötször, iszik és már alszik is tovább.
A szomszéd doki szerint más örülne, ha ennyit aludna a gyereke.
Eleinte én sem bántam, de mostmár aggódom kicsit.

Most csak ennyi, mert fő a hagymalevesem.
Majd jövök.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok

Annácska
Tényleg te is már rég írtál, de látom most aztán bepótóltad, hogy volt energiád ennyit írni, nagyon ügyi vagy én néha egy hszt. is egy fél óráig írok.

bosco
gratula a vizsgádhoz, minden elismerésem az óvó nőké, meg a tanároké, hogy hogy bírnak annyi gyerekkel egyszerre lenni és fegyelmezni őket :shock: , én biztos megbolondulnék az állandó zsivalytól, meg gyerek kiabálástól egésznap. Nagyon ügyes vagy és sok sikert majd a munkához.

Tünde
aranyos vagy hogy gondoltál rám. Sajna szárítom még nincs mert tudod mindig valami másra kell a pénz :( És mi most elég sz@rul állunk anyagilag. :(

Rólunk annyi, hogy Martinnak még mindig csak négy foga van, viszon éjjszaka már nem ébred fel, de ha mégis akkor felül megkeresi a cumoját és fekszik vissza.
súlya az változatlan nem akar hízni 9.20kg. és doki néni mérte 80cm,.

Olvastam hogy néhányan babát terveznek jövőre, nagyon drukkolok hogy össze jöjjön, nekik :) :)

Valamit még akartam de ilyenkor mindig kimegy minden a fejemből,
majd ha eszembe jut jövök, de ha nem akkor is,

Vok
Hannácska nagyon aranyos :)

Betty
Marci is nagyon kis helyes pasi lett, nagyon jók a képek.

Meli
Nagyon szépek vagytok, és amit Esztiéknek készítettél nagyon szuper, ügyike vagy :)

Mamac
tessék vigyázni magadra, még nagy szükség van rád, ne csinálj butaságokat!!!

Vali
Mi történt a lábaddal? mert én erről le maradtam és nem is találom, hogy hol írtad. /na jó csak lusta voltam vissza keresni :wink: /

Szép napot mindenkinek.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Betti
Ezek a fotók valami gyönyörűek!!!!

Vok
Hanna egyre szebb! ;) olyan mint egy kis tünkány! :)
Apa kapja a kezeléseket... hol jobban hol rosszabbul van... köszönöm, hogy kérdezed! Nagyon figyelmes vagy! :)

Meli
Nagyon csini a lány az újságban is! ;)

Most akkor már van több pocakos is a topikban???
Vagy valamit félreértek???

Köszönöm az aggódó irgum-burgumokat...
Hááát majdnem nem értem meg gyerekem egy éves születésnapját... :shock:

Lányok 20.-án harminc éves leszek... szörnyű....
Hihetetlen gyorsan peregnek az évek... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meghírdettem magam a babaszobán!

Kukkantsatok be!

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az ígért szülinapi képek...
Kép Kép
egy kicsit megcsócsáltuk a vonatot... ez tetszett neki legjobban az egészben...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Áronom egy éve...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kilenc napos
Kép

pucerka
Kép

morci

Kép

újdons(z)ült család Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kukuccs
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bekukkantottam :)

Mamacka
Húúúúú de szuper képek, nagyon tetszenek, Áron nagyon csini és nagyon tetszik a vonatja is. :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok :)
Edina :)
Nekem sincsenek tortasütési ambícióim. Legutóbb a lányom kérte, hogy én süssek, de nem vállaltam. Talán majd ősszel apának közösen sütünk. Addig kiugrom Edithez tanulni egy kicsit :D
Drukk, hogy sikerüljön bababoltot nyitni :)

Zsu :)
Nekem is hosszú ideig tart míg megírok egy-egy hozzászólást, ezért nem is vállalkozom nagyon rá napközben. Most Peti épp alszik, Annamari meg még suliban, így van időm :)
Klassz, hogy Martin ilyen önellátó éjszaka :) Éjjel én ébredtem fel arra, hogy kiesett a cumi az ágyból, de Peti nem hiányolta :D

Mamacka :)
Bizony vigyázz magadra, mert Áronnak is és apának is szüksége van rád :)
A 30 miatt meg ne aggódj, leszel még ötven is :D :D :D Persze én könnyen beszélek :D Minden kornak, korszaknak meg van a maga csodája és te az a fajta emberke vagy, aki meg is találja benne a szépséget :)
Áron nagyon komoly pasi a képeken. Látom apának tetszett a játék :D
Nagyon szép ez a kis egyveleg :) Ilyenkor látni mennyi idő telt már el, és ezalatt mennyit változott Áron :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Rólunk:
Petka egyedül lépeget, most már egyre nagyobb távokat tesz meg önállóan. Nagyon boldog, hogy halad. Annamari persze imádja, hogy kézenfoghatja kisöccsét és viheti sétálni :) A lakás megmászását nem adta fel Peti, pedig már esett jó nagyokat, igaz a feje egyszer sem koppant. Most a fő kedvenc, hogy a vonatára feláll és onnan pakol mindent :D Enni eszik rendesen, egy szavam sem lehet. Az éjjeleket egy hete újra átalussza, így végre én is pihenhetek :)
A múlt hétvégén Királyréten kirándultunk, Peti nagyon élvezte a kis gőzöst, de ami igazán nagy mulatság volt, hogy lefelé már nem hozott vonat, hanem pályakocsizhattunk :D Este erről is teszek fel képet :)
A locsolkodás nem igen hatotta meg Petit, de csokinyuszikért oda volt :D
Most hétvégén meg Mátrafüreden voltunk. Gyöngyöstől vonattal mentünk fel. Annamari vonatot vezet. Nagyon jó fej volt a mozdonyvezető, mindet megmutatott Annamarinak, még válthatott is a váltóval. Megmásztuk babakocsival a hegyet a Sástóig. Hát nem volt egy egyszerű művelet :D A Sástónál elengedtük az ősszel talált levelibékát, így most már magának kell élelmet találnia és nem kap tőlünk több tücsköt.
A közelben megnyílt a nyári bobpálya, amit muszály volt kipróbálnunk Nagyon klassz :lol: Fékezés nélkül száguldoztunk és ráadásként üzemzáráskor még apával is csúsztunk egyet, míg a pénztáros vigyázott a gyerkőcökre :)
Már sötétedett mikor elindultunk lefelé, Peti el is aludt a babakocsiban, Annamari meg apa nyakában irányított minket :lol:
Vasárnap meg Zsórifürdőre kirándultunk az unokatesómékhoz.
Szuper hétvégénk volt :) Néhány kép :)
Annamari mozdonyt vezet :)
Kép
Így vontattuk fel a babakocsit kötél híján apa övével :lol:
Kép
Talán így kicsit könyebb :lol:
Kép
Béka szabadon engedése
Kép
Kép
Kép
Első lábtempók a hosszú téli hónapok után :lol: :lol: :lol:
Kép
Apáék ilyen kicsik a kilátó tetejéről :D
Kép
Kép
Mi meg lentről :lol:
Kép
Közös séta
Kép
Együtt a család
Kép
Bobozás
Kép
Peti is kipróbálta :lol: Nagyon élvezte :lol:
Kép
Vasárnap még lovagolni is megtanultam :wink:
Kép

annácska

Na most aztán egy szavatok sem lehet :D
Bepótoltam a két hét lemaradást :lol: :lol: :lol:

Jaj majd elfelejtettem tegnap apa végre levizsgázott :D Kicsit el van anyátlanodva, mert csak 4-est kapott :wink: Na jó csak vicc örül, hogy végre túl van rajta.
Annamari persze egyből megkérdezte, hogy mit rontott el :lol:

Jók legyetek :) Puszi :D

annácska

Annácska
Persze nem komolyan aggódom... legutóbb az sokkol ennyire amikor a 10.-et töltöttem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csak hihetetlen, hogy repül az idő!!!

A Fotók gyönyörűek!!
Különösen a békásak...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Látom, megint nem volt babanet... :(

Annácska!
Azért az a babakocsicipelés nehéznek tűnik... Párod nem dőlt ki a kirányudlás után? :D
Jól néztek ki együtt a srácokkal. :D

És jöjjön a szülinapos :D

Kép Ilyen volt

Kép ilyen lett :D

Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Drága Hanna! Első születésnapodhoz szívből gratulálunk! Hosszú, boldog életet kívánunk!!!
[quote="cory"]J írta:coryött egy sms: "Szia! Kiszl Hanna Flora vagyok. 2006.04.19-én 14.44-kor bújtam ki anyuból. 56cm hosszú, 34cm fejkörfogatú és 3360g súlyú vagyok. Anyu és apu nagyon boldogok"
Innen is gratulálok Eszteréknek! Kép

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! :D:D:D:D

Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

El sem hiszem, hogy végre működik... :? VokEszter, azért csak most, nem feledkeztem ám el :wink:

Emmának pedig boldog névnapot!

Este írtam volna, most viszont rohanásban vagyunk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok, egy kicsit elmaradtam. Olyan jó nézegetni a születés után készült képeket is, mennyit változtak, röpke egy év alatt. :)

Annácska, nagyon jók a képek, szuper helyen jártatok! Azért azt a kis 15 kilós Bergont nem semmi lehetett felcipelni! :shock:

Medike, irigyirigy a lányod jó alvókája miatt. :wink: Vannak ilyen nagy alványigényű babák, szerintem nem kóros.

Bosco, gratula a vizsgához! :D

Remélem a jövő tavaszi-koranyári babás topicba én is csatlakozhatok majd, mi augusztusban startolunk, az esüvő után. :)

Na, felkelt a kiskrapek, szép napot mindenkinek!

faby

Hanna babának nagyon boldog első szülinapot!!!!!!!!

Kép
vas

szép napot mindenkinek :)

Vok
:) HANNÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT :)

Kép

Annácska
Nagyon szuperek a kirándulós képek, nem semmi ahogy apa cipeli Petit a babakocsiban.
Tényleg nagyon szuper volt a hétvégétek, írígy vagyok nagyon. :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Mamacka, Anna, nagyon szép képek!!! :D :D

Anna, nagyon ügyi lehet Pet, ahogy sétálgat :D
Natus is már lesétált a háztól az utca végéig(kb. 50 méter), és egyszer se esett el. :D
Viszont a felmászástól mindenhova én is görcsöt kapok. :roll:

puszi
vas

Bocsi, nem Pet, hanem Peti :D :D :D

Gratula a fogyós csajoknak!!!!!
Mamacka, Tünde!!!!
Éljenek a mínusz kilók!!!!!
Kép

Boscó, gratulálok az ovis vizsgádhoz!!!!!
nagyon ügyes vagy!!!! :D :D :D :D :D
vas

HANNÁCSKA! GYERE CSAK GYORSAN, HOGY JÓL MEGHUZIGÁLJUK A FÜLED! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Melitta

Kép
nyf

Hanna baba boldog születésnapot!
Vendég

Tegnap este nekem sem jött be a babanet :?

VokEszti :)
Hannácskának nagyon boldog első szülinapot :)
Kép
Sokat változott egy év alatt :lol:

Csilla :)
Nem hiába edz apa :lol: Kell a jó kondi a kocsi cipeléséhez :lol:
Egyébként csak a rövid szakaszon vitte, mert tényleg nehéz volt pláne Petivel :D

Ildi :)
Annamari is Pet-nek hívja Petit :D Ő a mi kis háziállatunk :D
Na azért Peti nem megy még ennyire sokat egyedül. Nagyon ügyes Natus :D

Melitta :)
Mi van veletek? Nemsokára Zazi is egy éves :D

annácska

Kedves Hanna,
itt is boldog szülinapot kívánunk Neked! Jó ünneplést!
Emma,
boldog névnapot!

Annácska,
tényleg klasszak a képek! Tök szupi helyeken jártatok. Látszik, hogy mindenki nagyon élvezte a csavargást. :D Petka ügyi a sétálással. :D
Mamacka,
Áronos képek nagyon szupik. A torta a kisvonattal jól néz ki és a favonat is tetszik. Nosztalgiaképeket is jó nézegetni. :) A kukucsos :D Alkotásaid meglestem, nagyon ügyi vagy!!!
Tesóm, köszi szépen jól van. Elfelejt néha dolgokat, de a teljes gyógyulás még fél év kb. Már focizik is és ennek örül.
Vok,
Hanna cuki a kupi közepén. Apás kép a kedvencem. :) :D
Tünde,
bejutottunk az Állatkertbe, aránylag gyorsan. Vasárnap nagyobb volt a tömeg az egyik ismerősöm szerint. Csak bent bizonyos részek le voltak zárva és sok helyen nem fértünk oda a korláthoz, olyan sokan voltak.

Tegnap óta nagy kondizásba kezdtünk a barátnőmmel. Szerdánként este járunk majd. És megkérdezte a barátnőm, hogy szeretném e ha Lidi is koszorúslány lenne egy másik vele egyidős kislánnyal együtt. Na ná. :D Augusztusban lesz a nagy nap náluk. :D
Ja és Olgo & Heni voltak nálunk tegnap játszani. Heni nagyon kis vagány lett. Tök jó cumicsatát vívtak Lidivel. :D

Na lépek. Szép napot Mindenkinek!!!
angi79

Hanna baba
Isten éltessen nagyon sokáig!

...azért a füled ne érjen a bokádig... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi
Nagyon örülök, hogy tesód jobban van!
Már focizik is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Képzeld a szupi favonatot Lidliben vettük és nem volt kétezer forint... nekem is nagyon tetszett...
Örülök, hogy tetszettek a munkáim!

Ildi
Köszi a fogyis dícséretet... lehetett volna jobb is de végülis a cél amit kitűztem elérve... csak az ember lánya folyton elégedetlen...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hanna boldog szülinapot!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Edit

Kriszta két nappal öregebb Áronnál.... előbb ti jöttök a kistesóval! :wink:
Mi majd nyár végétől szeretnénk pocakosodni... bár apa már pocakosodik... igaz ő mástól... :)

Köszönjük a dícséretet!

Lányok meghírdettem magam a babaszobán!
Itt lehet megkukkolni:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Edit

Kriszta két nappal öregebb Áronnál.... előbb ti jöttök a kistesóval! :wink:
Mi majd nyár végétől szeretnénk pocakosodni... bár apa már pocakosodik... igaz ő mástól... :)

Köszönjük a dícséretet!

Lányok meghírdettem magam a babaszobán!
Itt lehet megkukkolni:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

NNNa lewbuktam... nemtudom, hogy csináltam de ezt a fogyis topikba írtam válaszként... hi-hi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hello Lányok!!!

Csak bekukkantottam és mennyi gyönyörű képet látok!!! :lol:

Hanna babának nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!! Eszter mikor ünnepeltek?

Annácska! Nem csoda, hogy nem jöttél pár napja, jó sok felé jártatok!!! NAgyon szupik a képek! És már Petka is így megy???? :shock: Néha az az érzésem, hogy az én lányom 4kézláb marad... :roll:

Mamacka! Gratulálok a fogyáshoz!!! Nem semmi erőd és kitartásod van. Én tök pipa vagyok, mert 3x járok futni egy héten és SEMMI eredménye. Pedig nem zabálok mellette. :roll: Nem értem. Gyönyörűek a rajzaid.

Eszti! Tényleg nem is mesélted, hogy hogy fogadta a család!!!! Gyönyörű a gyűrűd!!!! És még lesz karika is?

Csajok! Van köztetek, aki otthon van a biológiában??? Mert most, hogy van ovulációs vonalzóm, bazira nem értem hogy számolják (azt hittem tudom). 30 napos ciklusomnál visszaszámol 14 napot és azt tűzi ki ovulációs napnak. Nekem viszont a 13. napon van olyan petefészek szúrásom, hogy most innom kellett rá, hogy kibírjam (jó kis ok az ivászatra, mi?? :) ) Szóval a hőm is gyorsan megkukkantottam és fel is ment másnapra (14. nap reggelre). Most akkor hogy van ez? A vonalzó miért 17. napot számolja? Mert az átlag ciklus 28napos??? Aztán a 14. és 15. napon még sajgott az oldalam és alhasam, szóval nem értem... :( Ráadásul itt van anyósom kedd óta, még ki sem használhattuk. :( Na mindegy. Nem untatlak benneteket, lehet lassan tényleg csatlakozni kéne egy másik fórumhoz. Kár, hogy nincs olyan, hogy kistesó projektesek ide... :lol:

Na mentem ebédidőőőőő.

Szép napot mindenkinek.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Drága Hanna!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!

Kép

Kép

Kép
nancsika

Barti: elvileg jól tudod, és a vonalzód is úgy számol, hogy vissza 14 nap, és akkor van. De majd kiderül, hogy most is 30 napos lesz-e a ciklus, mert ha tényleg a 14. napon volt peteérésed, akkor a 27-28. napon kéne megjönnie.

cory
Budapest

Hannának nagyon boldog első szülinapot!!!!

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszntéseket!!!! :D:D:D

Bartika!
Ma volt egy kicsi torta, és vasárnap lesz a party. :D

Nem igen értette a csaj, hogy mit ugárlunk körülötte. :D:D
Anyósom meg azt akarta, hogy fújja el a gyertyát...
Az anyám meg kifejtette, hogy ő és a bátyám is meg van sértődve, merthogy nem lehetnek itt Hanna első szülinapján.
Mivel csak 1 hónapja mondtam anyámnak,h ogy döntsön, hogy itt akar-e lenni ma, vagy sem és ő nem akart... képzeljétek, úgy gondolta, hogy ÁTVISZEM hozzá a Hannát munka utánra és OTT ünneplünk, holott múlhéten szombaton pont ezért voltunk ott.... SZÓVAL ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Jó éjt mindenkinek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Bartika :)
Ahogy Cory is mondta, általában a mensi napjától visszaszámolva 14. napon van peteérés. Bár én ezt sosem számoltam, inkább a hőre apelláltam :D

Eszter :)
Nem semmi anyád :( Nem is értem hogy gondolta hogy átviszed hozzá ma Hannát és nem otthon ünnepeltek :shock:
Kitartás hozzá!

Szép álmokat :)

annácska

VokEszti!Hát jól emlékeztem ám hogy Hanna a mai nap ünnepeltje!(emlékszem,mert egyzser azt hittem ő fiatalabb Fannitól egy nappal,de nem,mert akire gondoltam Pilchard babája volt!)
HANNA BABA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Te hajasbaba!És azok a szemek! :lol:

Annácska:Szuper jó lehetett a kirándulás!Olyan szépek vagytok!

Mamacka:Tetszik a munkád nagyon!De a kis családod mégjobban!!!! Annyira jó képeket csináltatok! Van egy kedvencem köztük,az amelyiken 3-an vagytok,és a párod téged néz!A Te szemeid kimerültnek látszanak,de a párod amilyen csodálattal néz rád!!!!!!Tisztára meghatódtam!

Nagyon köszi a dícséretet! A poén hogy semmi hangom nincs,beteg lettem ,mega sok éneklés betette a kiskaput!

Ha itt mindenki kistesóprojektbe fog kezdeni,és lehet hogy lelépek,nem fájdítom a szívemet! De lányok csak rajta!!!!Csodálatos dolgok várnak még rátok! Persze gondolom azért olyan is van köztünk aki nem akar már több babát!Gondolok itt a sokgyermekes anyucikra! Bár Ildi amilyen vagány nő lehet még meglep ő is egy kistesóprojektes vonalzóval! :wink: :wink:

Vali:lábad?Jobban vagy?

Megyek visszabújok az ágyikóba! Reggel 7 óta nem voltam benne! :lol: :lol: :lol:

Még csak annyi megszületett párom unokatesójának kislánya:Török Panna 4 kg 5 dkg.Spontán szülés! Kis szumós!De én sajna nem megyek látogatni!Jó éjt!
Vendég

Hannának nagyon boldog első szülinapot!

Kép

Emmának pedig boldog névnapot! :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Annácska: Nem semmi kirándulást csaptatok :shock:
Apáról tuti lekúszott pár kiló :wink:
Nagy gratula Petinek a járáshoz :D

Mamacka: Szuperek a képek, mint mindig :wink:

Boscó: Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy :) Hangodat sajnálom, jobbulást!

Lábam nem igazán javul, tegnap voltam vele kontrollon, kaptam megint szurit :( Ráadásul a dokibácsi vett le belőle szövetmintát, most azt küldte el cytológiára, és annak az eredményétől függ, hogy műtét, vagy hogyan tovább. Eléggé be vagyok rezelve :roll: :|

Hajrá kistesók :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vok! Hogy sikerült a torta-főpróba? :)

Esztipeszti! Nem a tesód volt reggel a népszerű csatorna még népszerűbb műsorában? Mert nem az elejétől láttam, csak a téma, amiről beszélt, plusz a fizimiskája... valahogy így raktam össze. :)

Annácska, Babetta! Köszi a kérdéseket.
Mi szuperül vagyunk, Zazi beindult, már az utcán is fut mint a nyúl. Lehet, hogy ezt már írtam... csak akkor esik-kel, amikor fáradt, álmos, egyébként nagyon ügyes. Rengeteget beszél és kész kis családi komédiás. Rettenetesen öntudatos és önfejű, nem nagyon enged a 21-ből és olykor ordít is velem, ha ezt nem akarom felfogni...
Óriási szülinapi buli szerbezésben vagyok, konkrétan amiatt fáj a fejem, hogy nem tudom hogyan fog elférni 8 felnőtt és 2 törpe egy 40 négyzetméteres lakásban...
Ház-ügyben most lesz egy belendülésünk :) és úgy tűnik, hogy május végén költözünk. Majd szervezem a talit, jó? :) Aztán jöhettek háztűznézőbe.

Bartika, a többiek leírták... :lol:

Hanna-csibe! Mégegyszer boldog szülinapot!

Jó éjt mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Hú, Vali! Drukk-drukk! Ne félj!! :wink:

Esztipeszti, Kövecske! Én nem is tudom, hogy ti mit dolgoztok... lehet hogy barmi felületesen olvastam, ha leírtátok, de kíváncsi vagyok... :oops:

Melitta

Kép
nyf

Akkora marha vagyok, bocsánat!

Esztipeszti! Gratulálok nektek és legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!

Babetta, Ildi! A felfújhatós lovacskáról van szó? És mit csinálnak vele a törpák? Megmásszák??? :roll:

Melitta

Kép
nyf

Drága Hanna!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Holnap jövök, most értem haza.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jó reggelt,

Vokinca, anyu :evil: :evil: Még jó, hogy ez a nap is valamelyik szülőről szólt.... :wink: Kitartást. 8)

Barti, tudod, nálunk semmi nem úgy van, mint a nagykönyvben, ezért karikagyűrűnk már régóta van, hordjuk is, két éve :P , így ja, az lesz majd felhúzva az esküvőn. :)

Melitta, én most elkezdtem újságírni, itthonról, és nagyon élvezem, meg jól is megy. Egy cégnek írok, akik profi fitnesz termékeket forgalmaznak, és magazinos jellegű pr cikkeket fabrikálok a termékeikről a magazinokba, meg sajtóközleményeket, meg hírleveleket, és az internetre híreket. :) :) Szóval visszatértem eredeti szakmámhoz, de nagyon tetszik. :) Szerencsére és koránkelő vagyok, így általában reggel 6-8ig írok, mert ilyenkor még csend van, vagy Benyó délutáni alvása alatt, ami mostanában 2 óra minimum, így könyeddén teljesítem a határidőket is. :)

Annácska, szupi képeket tettél fel, szép család vagytok, büszke lehetsz magatokra! :)

Csajok, jövő héten jó lenne végre egy tali, valahol, valamikor, naaaa??? :)

Angi, de jóóó a torna, én nem tudom magam rávenni.... :roll:
Vendég

jó reggelt!!!!

Boscó, úristen, miket emlegetsz itt nekem!!
Babaprojektes vonalzÓ????? :shock: :shock: :shock:

Álmaimban esetleg szerepel még több is, nem csak négyes számú gyerkőc.
:wink:

De : nekünk nem hiszem, hogy lesz több bébi.
Mivel tök egyedül vagyunk itt, se kutyánk, se macskánk, szülők 220 km-re, segítség egy szál se.
Azt se tudom még hol , mit fogok melózni két év múlva, meg hogy szedem össze a három csemetémet ovikból-iskolákból.
DE: majdcsak megoldódik mindnen valahogyan.
Olyan még nem volt, hogy nem volt semmi.
És az én kapacitásom négy gyerekre már sajnos nem lenne elég.
Néha így is kevésnek érzem magam(hiába nem látszik rajtam) :roll:

Szóval nem lesz vonalzóm(max. egy olyan, hogy hány napom van még a kipurcanásig :lol: :lol: :lol: :lol: )

Eszti, mondjuk nálunk, jövő héten??????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
(kis, önző vagyok) :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Angi, torna, hú..........
De jó neked!!! :D
én is csináltam télen egy hónapon át jó sokszor, de abba is hagytam, aztán kaptam callanetics dvd-t, na ahhoz meg még annyira se fűlik a fogam, mint a fittnesguruhoz :lol:
Így most lóg rajtam bőr-háj, minden :shock: :lol:
Tesód örülök, hogy jobban van. :D

Vali, csak nem lesz semmi baj, nyugi :P
Aliz menniyt megy egy nap???
Natasát tegnap láttam mászni egy hét mászáskihagyás után.Annyira édi, ahogy megy, és egyre jobban sikerül neki. :D

Vok, anyukád :roll:

Én meg lefoglaltam a nyári nyaralás helyszínét Ausztriában, Karintiában,a Millstatter tó partján egy kis házikóban.
Már most tök várom.
hazafele meg a Dínóparkban alszunk egy ájszakát Dzsungelhotelben. :D
3 méter magasan vannak cölöpházak, tök jó. :D

puszika
vas

Rakok fel pár képet a kerteben játszadozó Natikáról.
Bocsika, sok lesz :wink: :wink: :wink: :wink:
Kép Kép

a két tesó :D (vagyis a két legkisebb)
Kép

és itt kapok görcsöt, amikor felmászik mindnehova, és sikongatva örül ennek. :D
Kép Kép

Hinta
Kép
Kép

Tulipán szagolgatás, simogatás, letépés, és végül megkóstolás :D :D :D
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
vas

Sziasztok!

Boscó: nekem sem lesz mostanság ovulációs vonalzóm ;)

Vali: nagyon drukkolok!!!

cory
Budapest

Ildikém, én benne vagyok, hogy hozzád menjünk, de már lelkiismeretfurdim is van, hogy mindig te látsz vendégül. De amúgy OK :) DE: akkor engedd lécci, hogy inkább mi vigyünk kaját, és ne te süss főzz egy csomót!!! okesz??

Nyaralás jól hangzik. :) Cölöpházak, szuper!! :)

Mi Horvátországba mennénk, esetleg Montenegróba onnan, de még nem néztem semmi. Valakinek valami ajánlása Horvátországba???
Vendég

Ja, Melitta, igen, tesómat láttad tegnap. Ugye milyen helyes??? :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?