SZiasztok!
Nagyon ramaty éjszakánk volt, Kata tegnap délután betaknyosodott, estére pedig belázasodott, és bármit csináltam, nem ment le
Próbáltuk a kúpot, semmi. Ktét óra múlva Panadol, semmi. Két óra múlva megint kúp, semmi. Hútőfürdő kb 2 tized, vissza is kúszott fél óra múlva. Végig 38,3-38,7 között voltunk éjjel
Hajnalban becsavartam vizes lepedőbe, nem tudtam jobbat. Kb 5 percet sírt, és elaludt. Csak az votl a gáz hogy ugye cserélgetnem kellett. De még reggel is 37,6 volt, és még mindig meleg. Orsi Kamillája ugyanez. Nagyon kiváncsi lennék mi ez már megint
Most jókedvú, csak már 2x aludt, de hát ilyen rossz éjszaka után nem csoda. Csak az uramat sajnálom, aki 3 óra nem egybefüggő alvás után ment 14 órázni:(
Darabos kaja: Én se ettem meg anya emlékei szerint egyáltalán, most mégis elboldogulok. A középső hugom a fordítottja, sose ette meg a pépeset. Neki nem volt átmenet, a cicről a darabos felnőtt kajára tért át egyből. Kb 3 éves koráig se joghurtot, se semmi krémeset. Szerintem se kell aggódni emiatt. Majd alakul.
Hiszti: Szerencsés helyzetben vagyok, Bence elég keveset hisztizik. Ha mégis, akkor általában hallgat a jó szóra. Ha nem akkor vagy beküldöm a szobájába gondolkodni, vagy ha nincs kéznél a szobája, akkor általában ez a kérdésem: abbahagyod a hisztit, vagy kérsz egy pofont, hogy legyen okod sírni? Ez hat
Kata is adott már elő hisztit, nála még működik a figyelemelterelés. Ha mással nem, egy kekszel, vagy pogácsával mindig meg lehet győzni (ez útközben szokott előfordulni)
Mennem kell, most két lázas gyerekem van, Kamillára is vigyázok
Jajjj: Edit!!! NAgyon boldog szülinapot Barnusnak így utólag!!!!
Zsandi! Nagyon boldog névnapot
Zsu