Új privát üzeneted érkezett!

Betttyyyyyyyyyyy

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gyorsan a görbédet Betty...
Vendég

Kép

Szóval, tegnap nagyon enyhén pöttyöződtem, (talán 2 csöpp egész nap), ezért sem írtam be a táblázatba, viszont a hőm még fent van, de az alhasam meg enyhén görcsölget (leginkább esténként)....
Úgyhogy lehet, hogy csak késik... :evil:
Úgy döntöttem, szombatig még várok a teszttel, hátha addig megjön :( Nemtudom mi volt ez a pötyike, és miért görcsölget az alhasam....csak a stuka miatt lehet sztem :(

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Andi! A gólya nem esett le a vonalzóról látod??
Újra kezdte a szemét :twisted: :twisted: :lol:
Ez egy jel.....

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: ez egy robot gólya....és nem tudja,hogy a pozitív teszttel a szájában kell érkeznie hozzád :lol:
vedresandi

Na Pandus?! Nehéz eset vagyok mi?? :lol: :lol:

betty615

Betty!
nincs itt semmilyen jel!!!!!!
ez csak egy bállított vonalzó....

babszika

Betty!
Ez csak droid gólya. A Tiéd már a kéményeteken ül. :lol:

Kép
hanna30

Babszi, köszi a vígasztalást......
szerintem ezt a hónapot elk...uk!Nem kicsit, nagyon! :lol: :lol: :lol:

betty615

:lol: :lol: :lol:

babszika

Hanna, neked is köszi....szombatig mindenképp várok....bár sztem meg fog jönni a piri :twisted:

betty615

Betty!
az jelen helyzetben csak jó lehet!!!!! :wink:

babszika

Betty! ok.

Kép
hanna30

:lol: :lol: :lol:

betty615

Csajok!
Nézem a darányi gólyát.....
igazgatja a tojásokat..... most visszacsücsült....
olyan aranyos!!!!!

babszika

Ugye milyen édes Babszika!

Kép
hanna30

Hol van Pandus nem tudjátok csajok?
Kéne a görbémről egy szakvélemény...

betty615

A Panda msn-en kiírta, h elfoglalt....

babszika

Akkor mindegy, talán ideér amíg le nem lépek....köszi Babszi :wink:

betty615

Betty! Mindjárt jön Pandus!!!

Kép
hanna30

Betty,
Tök jó még a görbéd :lol:
Vendég

Betty: ezek szerint tesztet nem is csináltál?
vedresandi

Pandus, és a mellette leírtak meg a görbe szerinted összevág?!? :roll:

betty615

Andi!!!Dehogy csináltam! Én úgy be vagyok sz.rva, mint annak a rendje :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty,
Amikor babás az ember van olyan hogy picit vérzik mert így emlékezik a szervezet arra hogy mensisni kellene. Ez is lehet bizony babás tünet nekem annak látszik de nem akarom beléd beszélni nagyon várom a tesztedet!!
Vendég

csajok.... akit nem érdekel, bocsi....

megjött az apa-gólya is!!!
hihetetlen élmény így nézni őket.... legalábbis nekem!

babszika

A görcs meg szintén természetes ezt a többi kismama is elmondhatja itt a topicban.
Vendég

Babszika!

Én is nézem...annyira édesek!!!!
http://www.kki-darany.hu/
vedresandi

Babszi, jó gólyanézést neked....
Az enyémet is bűvölhetnéd picit itt a vonalzón, bár ez csak egy droid gólya- Hanna megmondta... :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Sziasztok!

Betty, anno én is görcsöltem és barnáztam, nem is értettem hogy most mi van, én sem mertem megcsinálni a tesztet, mert nem akartam csalódni, de aztán mégiscsak + lett!
Vendég

Te Betty!
Sajna a sajátomat sem sikerült....

babszika

Köszönöm Pandus...csak tényleg az a fura, hogy sosem szokott 1 napot sem késni....de majd meglátjuk...a vak is azt mondta, azt sose látta meg :lol: :lol: :lol:

betty615

Ditke, most picit felvidítottál, köszönöm...
És a görcsök milyen időközönte, és milyen erősségűek voltak?
Mert én most is érzem, de enyhébben..

betty615

Betty,
Mikor akarsz pozitívat tesztelni? csak mert már nem bírja a szivünk az izgalmakat...
Vendég

Betty! Tesztelj már, mert meghalok. :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok megjöttem a dokitól!!!!!

PAndus: holnap csinál vérvételt, reggel. Ma uH -t csinált itt van a papír előttem, de kukkot sem értek!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Szia Gyabika!!!
vedresandi

Szombat....előbb nem merek :oops: :lol: :lol:

betty615

Szia Gyabi!

Kép
hanna30

Szia Gyabi!

betty615

Gyabi,
papirod: Uterus? Folliculus? Ovárium?
Vendég

Betty

Enyhe mensis görcsök, de minden pillanatban azt éreztem hogy na most megjött! Életemben nem jártam annyit a WC-n egy nap, mint akkoriban!!!! :lol: :lol: :lol:
Most már csak röhögök saját magamon!!!!
Vendég

Andi, Hanna: onnan vettétek ezeket a jópofa rajzos figurákat?

betty615

Gyabi

Mesélj mi volt?
Vendég

Javaslat: hormonpanel. uh kontroll
uh: R nagy UT, ENDOM 5 mm, MKO.NORM.OV, DOUGLAS NEG.

Hát ennyi!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Ditke, én is így vagyok most ezzel :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Gyabi

Én mint radiológus asszisztens megállapitom, hogy ez egy tök negativ UH-os lelet!
Vendég

vedresandi

Azt mondta, hogy holnap vérvétel, meg vagy 2 hét múlva, aztán uh-al nézi majd a pé, és mivel látta a vakbél hegmet, azt mondta, hogy ha ezek a vérvételek jók, akkor átjárhatósági!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Ditke: és ez mit jelent, jót vagy rosszat?

Kép
Kép
gyablonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?