Olik: Én szeretem a Vészhelyzetet, úgyhogy láttam, Abby mondta ezt, vagy hogy kő' ezt írni....A sors fintora különben, hogy a színésznőnek nem lehet gyermeke...
Vártam egy tök erős tesztcsíkot, nem kaptam meg amit akartam, ez kiverte a biztosítékot nálam, meg a raplit, de már javulgatok.
De te legalább már láttál életedben + tesztet! Ez nagy segítség ám!
Hanna: Mi vaaan?? Honnan veszed, hogy meg fog jönni??
Ha csak premens: Olvass vissza, hogy premensiztem. Annak idején a TESCO-ban amikor vásároltunk 100%-ban biztos voltam, hogy megjött, vége...aztán mégsem...Legalábbis eddig.
Andi,
Változó valakinek már a 10-en pozitív valakinek meg csak 16. körül az ideális a 14-15 dpo-on való tesztelés legalábbis a dokik ugye azt mondják inszemnél.
A tesztgyártók azzal dicsekednek, hogy az ő termékük már 10 nappal ovu után kimutatja a terhességet. A hőgörbések rutinosak, már tudják, hol NEM kell leesni a hőnek és akkor lassan lehet tesztelni.
Omnia,
Úgy állunk hogy nem tudom elhagyni a lakást most akartunk elmenni de olyan szinten feltörte a lábam hogy most már nem tudom felvenni és nem tudok mibe elmenni mert nagyon fáj
csak a csizmában nem de azt már nem hordhatok ilyen melegben. és fürdénélseérheti víz mert bepipilek úgy fáj.
Megjegyzem: Az a 9 dpo a ciklusom 32 napján volt Nem értettem, hogy miért nem jön meg? Akkoriban mértem a hőmet, de nem sokat értettem belőle, amíg a dokim nem világosította fel Most nem én sem fogom tesztelni korán
Pandus! Itt lehet! VITANI Egészségügyi Tanácsadó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Egészségügyi szaküzlet: 1147 Budapest, Telepes u. 17.
Telefon: (1) 467-0767 Telefon/Fax.: 467-0768, 467-0769
Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.