Új privát üzeneted érkezett!

ERZSI!
Azok a tüsző méretek jók,tegnap Ildi,irt tüsző méretet,hogy az jó,olvass vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kép
vedresandi

Sziasztok!

Erzsi: ez a tüsző méret nagyon jó.Megjegyzem: jó fej dokid lehet :lol: :lol: :lol:

Kriszti: Hát a Te hőd igazán érdekes.Te sosem fogsz kihűlni,felőled jöhet a jégkorszak :lol: :lol: :lol:

Én is még meleg vagyok:
Kép
vedresandi

Én is úgy gondolom a hőmet,ez nem normális vagy nekem ez normális,pedig márkezdtem örülni,3 nap lement,most ma reggelre fel ment.
Ma reggel vettem észre,hogy ahogy belépeni a babanetre,van szülés és ovulációs kalkulátor,láttátok már?
Kiszámolja a termékeny napokat napra készen,vagy ez csak nekem új felfedezés?!
Andi!Jól alakul a hőd!Nagyon izgi,egy pár nap és tesztelsz,vagy még rá vársz egy kicsit?
Vendég

Erzsi! Ez a tüsző szuper!!!!! Aztán pénteken beleadni apait-anyait, aztán egy kis gyertyaállás! :lol:

Kriszti! Én már szórakoztam ezzel az ovulációs kalkulátorral, csak ezzel az a baj, hogy a 28 napos ciklust veszi alapul! :cry: Tehát akinek nem annyi, az nem sokat ér vele. Meg a 28 naposnál is előfordul,hogy 1-2 nappal valamiért előbb érik meg az a tüsző!

Andi! TE csak maradj meleg! :lol: Addig jó neked!!!!!! Hú, nagyon izgulok érted! Amikor nekem a mensi előtt 2 nappal elindult lefelé a hőm, azt hittem, hogy összetöröm a lázmérőt mérgembe. Mintha az tehetne róla! :lol:

Én aludtam erre a savas öblítésre és úgy gondoltam, hogy nem kisérletezek. Olyan nemű babám lesz, amilyet a sors szán nekem. Max lesz harmadik is, ha most megint fiam lesz. :lol: Olvastam,hogy régen a nők akció után a fogamzás megakadályozására használták ezt a módszert! :shock: Betojtam,hogy esetleg így kiírtom az összes katonát és ezért lesz sikertelen a hónapunk!
Vendég

Kriszti,Ildi: Nekem mensi előtt 2 napig ilyen szépi a görbém...most is ezt érzem,hogy vasárnap,hétfő magasságában elkezd csökkenni.Hangsúlyozom nem negatív vagyok,de most ez a megérzésem. :roll: :roll: :roll: :roll:

Ildi: jó hogy alidtál erre az öblítésre!!!Örülök,hogy így döntöttél!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

KÖSZI csajok az orvosom tényleg szuper! little: az lesz pénteken csak gyertyába fogok lenni egész nap :lol: :lol: t.kriszti:igen tényleg okosabb lettem mert én mindig azt hittem akkor kell akcióhzni ha kezd fájdogálni a hasam középidőnél aztán mire kellett volna az összes tárat kiürítettük :roll: majd meglátjuk hol a hiba. és nem gondolkoztál azon hogy felgyere Pestre dokihoz?
erzsebet0312

Erzsi: aztért azt megjegyzem,hogy a katonák 24 óra múlva harvra készek.Ha jó a minőségük,úgyis eljutnak a célhoz!!!!!!!
vedresandi

andi: most látom hogy neked kell most nagyon drukkolni megy a drukk ezerrel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
erzsebet0312

Erzsi: köszönöm!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

andi: akkor mi kedden este vooltunk együttt és péntek este kell megint akkor addig csak össze szedik magukat nem??? soknak kéne lenni :roll: mert 12 órán belül kell szeretkezni a vizsgálathoz. reggel meg fél 8-ra megyek
erzsebet0312

Ildi!
A kalkulátorral kapcsolatban néztem 21, 25 ,28 nappal mindig más napot dobott ki.
Az össze vissza ciklusomból,most legyek okos most milyen lessz?
Kipróbáltam a szülési kalkulátort,is beirtam a márc 9-t,beirta nekem a 23 vagy 24 et fogamzásnak,most az a beágyazódást jelentené?
Körülbelül egy jó pár nappal volt pé-m is,és ha jó meg nézem a hőm is az is azt mutatta.Már mint a múlt hónapról van szó.

Ildi!Örülök,hogy igy döntöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andi!Az nem biztos,hogy most is igy lessz!Mint a múlt hónapban!
Most ne a megérzésedre hallgass,arra gondolj,hogy sikerülnie kell!
Vendég

Erzsi!
Nem akarok B.pestre menni,mert nekem messze van,attól közelebb van Miskolc,
Maradok Ózdon,van itt pár doki,keresgélek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erzsi, ez nagyon szupi! Neked aztán alapos dokid van! Reméljük bejön a tanácsa! :lol: :lol:
Andi! Én is így vagyok ezzel, csak én minden hónapban azt érzem, hogy nem sikerült. A tegnapi 36,8 után ma 37-et mértem. Én már nem tudok kiigazodni magamon. A múlt hónapban pl. egyáltalán nem volt 37 a hőm, csak 36,9-ig ment fel.
Ildi, tényleg nem érdemes kísérletezgetni. Inkább legyen még egy fiad, mint ne sikerüljön teherbe esned.
Kriszti, Miskolci doki sem jöhet szóba????

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti, látom közben válaszoltál a kérdésemre.
Akkor kérdezősködj otthon, hátha találsz egy olyan dokit, aki törődik veled!!

Zsu

Kép
bvigh

zsu: én is remélem tényleg nagyon lelkiismeretesek és ha tudnátok mennyien voltak ott a meddőségibe :roll: látom nem vagyok egyedül a problémával. de nem baj csajok már látjuk azért lassan az út végét. t.kriszti: akkor nézzél másik orvost szerintem mert azért csak úgy nem írhatná fel a clostyt
erzsebet0312

Erzsi:
a spermiumok 60%-a még 24 óra után is életképes, de a maximum élettartamuk akár a 48 órát is elérheti, viszont a szeretkezés és a fogantatás között eltelt időt nem lehet előre tudni.
vedresandi

Zsu!
Van itt doki!Már kigondoltam ki legyen az,most már csak megkell tudnom mikor rendel magánon,mert a jövőhéttől dolgozok,csak du-án tudok menni.
Még van bő 2 hetem,a labor is belefér,hogy kiderüljön,tényleg hormon bajom van e?!
Úgy látom,te sem tudsz kiigazodni magadon,hát én sem,a mai hőm már 37 volt.Normális ez?!
Vendég

köszi andi mikor tesztelsz? érzel valamit?
erzsebet0312

Erzsi: jövő hét vasárnap előtt nem tesztelnék.A múlt hónapban a 4 napos késés miatt kicsit elhamarkodtam a tesztelés.Mondanom sem kell,hogy egy tucat negatív tesztetet csináltam...ami nem esett túl jól.Inkább nem tesztelek,hanem megvárom míg annyit késik,hogy nem kelljen egy csíkos teszttel szembesülnöm.Ha pedig megjön,akkor így kellett lennie,de nem hangol le a teszt eredménye.
vedresandi

Sziasztok Csajok!

little: én szintén furcsálom és korainak tartom de egy kalkulátor számolta ki nekem. Éngem most nagyon bezavart az hogy 26 napos lett, mert nekem mindig 28-as volt. / persze a gyógyszer miatt is /. Egyébként tegnap úgy döntöttem hogy a következő hónapig nem figyelek semmit, vagy összejön :) vagy nem :( mert ezek után már várnom kell.
A jelei ha vannak is akkor a reggeli hányinger, jó vérnyomás mellett, de fene se tudja már.

Ma hajnalban is arra ébredtem fel hogy szörnyű hányinger gyötör, nehezen is aludtam vissza.

Van egy ismerősöm aki hosszas ideig hőmérőzött stb...nem jött össze nekik, amikor meg úgy döntött hogy majd csak lesz valami, tehát semmit nem figyelt hanem 2 naponta sex, a következő hónapban meg is lett az eredménye. Azóta 3 hónapos a kislány.

Mindennapi nemi életet nem ajánlották mivel a sperma minőségét vesztheti / gyakori utántermelés miatt /.

Tudjátok itt ahogy olvasom többeteknek már van egy családja, ti hamar észreveszitek ha valami változás van, de én nem mivel fogalmam se nincs hogy milyen az.

Bár március végén a fél karom odaadtam volna azért hogy összejött, mivel reggeli rosszullét, mellfájás, érzékenység, nyűgösség ezerrel megvolt nálam, de megjött és méghozzá hamarabb..... ez nagyon letört engem.... ezért most úgy vagyok vele hogy ha akar jön ha nem meg várok.... 1 évet :(
denni

Denni!

Szia!
Szerintem,ha valakinem már van családja,semmivel sem tud többet a változásokról...Nekem Danival semmi bajom nem volt.A múlt hónapban produkáltam az összes terhes tünetet felváltva,és semmi.Szóval az lenne a jó,ha meg bírnánk állni,hogy nem figyeljünk minden egyes apró változásra :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

denni!
Lehet,hogy jó lenne kipróbálni,hogy semmit nem csinálni,bizni a véletlenre,de pl én már annyira csabdába vagyok ezzel a hőmérőzéssel,hogy megszokott dolog.
Mivel Te is babát szeretnél,tudod mik a terhes tünetek,minden hónapban felfigyelsz ilyenekre ha akarsz ha nem,tapasztalat szerint mondom,hogy én is oda figyelek minden tünetre,amit annak tulajdonitok,pedig lehet nem az,mig nem akartam babát,akkor is van az ember úgy,hogy émelyeg,kivánós stb.de akkor nincs eszébe,hogy terhes lehet?,érted mire akarok kijukadni?
Nem hiszem,hogy megtudod állni,hogy ne figyeld magad!
Legalább is én nem tudom!
De ha Te igen,Ügyes vagy!
Reméllem nem haragszol,hogy őszinte voltam????????????????
Vendég

t.kriszti! Nemharagszom, tisztelem ha valami őszinte az legyen jó vagy rossz.

vedreandi: igazad van biztosan, talán ez csak azért van velem?mert annyira szeretném már hogy ott legyen a pocimban?

úgy örülnék ha közülletek már valakinek összejönne. :D

na muszály dolgoznom, de figyelem amit írtok :D
denni

Sziasztok!

Erzsi! Ez nagyon jó hír. Mindent bele holnap este!!! :wink:
Remélhetőleg sikeres akció lesz, ha ilyen szép tüsződ van.

Denni! Nehogy azt hidd hogy olyan könnyű ésszrevenni bármit is. Én pl. mikor terhes lettem Manóval nem is sejtettem, hogy az vagyok, mert nem volt semmi különös jel, csak annyit éreztem meg akar jönni, de azt is csak éppen hogy éreztem, nem volt erős mensis érzésem és a cicicm is csak kicsit volt érzékeny és annak sem tulajdonítottam jelentőséget, mert az előtte lévő hónapban ugyanazt éreztem.

Jaja Csajok én olyan szarul vagyok, éjjel arra ébredtem, hogy alig bírok nyelni,m eg fáztam mint a fene. Aztán reggel is alig bírtam felkelni, olyan fáj mindenem érzésem bvan és irtó hányingerem volt, nem tudtam apa mellett ülni az asztalnál mikor reggelizett. Meg most is fázom. Remélem nem szedtünk össze valami nyavaját, mert Manó orra is folyik.

Egyébként én sem szoktam apával nagyon beszélni pé-ről meg ilyenek. De este azt mondta, hogy most nem védekeznénk akkor is decemberi baba lenne, mondtam neki, szerintem most van a pé-m , meg egy kicsit ecseteltem neki a váladékokat és végül is a védekezés mellett döntöttünk.
NAgyon remélem, hogy máj. 1 körül megjön, aztán mindent bele lesz.
Ja ésa zt mondta biztos spermahiányom van, azért vagyok olyan bajos (mármint olyan mint a mosogatórongy).

Ja ma reggel felment a hőm 36,5-ről 36,8-ra. úgyhogy ténylg meglehetett a pé.

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Krisztinka!
Vigyázzatok magatokra,kúráljátok magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyógyuljatok meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

denni!
Köszi! :lol:
Vendég

köszi krisztinka79: hát reméljük sikeresek leszünk :lol: :lol: msot már jó kezekben vagyunk remélhetőleg :lol:
erzsebet0312

Hú Erzsi én is így szeretném tudni, hogy mikor kell akciózni :D :D a péntek neked hányadik napod lesz? akkor eddig hamarabbra gondoltad a pé-t? és most kedden fájdogált a hasad? Egy ilyen tüszőnézőre én is befizetnék. Az lh teszt-et dokinál kellett venned? eddig nem használtál ovu tesztet? nekem kb a has fájdogálás környékén volt pozitív, akkor utána még várni kell 3 napot?? ki tudja ezt???Mindig elhatározzuk a 2 naponkénti akciózást, de Anna tuti közbeszól :D
Mi még egyenlőre csak gyerekdokihoz megyünk délután :? Anna pöttyös lett és száraz foltocskák vannak rajta, remélem semmi komoly.
Itt a játszótéren csomó kismama van a pici gyerekével, azért elég strapás lehet az biztos, így is kidőlök estére, úgy szeretek vízszintesben lenni :D :D

Kép, Kép
nemen

Különben mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat? minden alkalommal kell fizetni? itt az ismerősök 7-8000 mondanak egy uh-ért????

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Enik, te kérdezted tegnap a szállást? Bocs, de most nincs időm visszaolvasni.
A www.bukkszentkereszt.hu oldalon találtok többet is, az ismerősöm azt mondta jó mindegyik.egyik sem igénytelen.

Zsu

Kép
bvigh

jaj lányok....egy másik topikból hozom ezt az oldalt nektek.Ez magyar,és használható hő vezetésére:

http://www.ciklus.hu/

HAJRÁ!
vedresandi

Sziasztok!

Jó termékeny nap volt tegnap, mármint at írásokat tekintve :D
Kriszti! Szóval csak Zsu, meg Erzsi hiányzik neked??? Ejnye :(
Jól van,......tudom hogyan értetted.

Én is azt szeretném a legjobban ha valaki megmondaná, hogy nnna most ekkora a tüsző, és ehhez képest mikor kell együtt lenni, de ezt sajna így senki nem tudja, max doki, akihez egyelőre én sem megyek, hisz ez még csak a 2. hónapunk. És bár ez most valszeg nem jött össze, messze van még az egy év.

Erzsi! Örülök hogy jó híreket kaptál a a dokitól. Az a legfontosabb, hogy van pé, akkor egyszer majdcsak lesz baba.

És valóban nem sokat jelent hogy valakinek van már gyereke. Nálam is csak pici hasfájás volt Petinél, olyan mensi szerű.
A mólt hónapban viszont nekem is irgalmatlan hányingerem volt néha...aztán nem lett semmi. Most is volt hányingerem, én már kezdem azt hinni,hogy félidőben van, tehát ez inkább a pé-t jelző dolog lesz. Lehet, hogy a jövő hónapban veszek egy pg/53-at, és megfigyelem, hogy egybeesik e a hányinger a páfrányossággal.

Tutira kiműveljük magunkat, már csak szülést nem vezettünk le, amúgy rendelhetnénk mint nőgyógyászok 8)

Van most itt valaki?
Petikém Drágám alszik, úgyhogy itt vagyok.
Vendég

Zsu köszi az infót, majd megnézegetem! Miskolc-Tapolcán is néztem, de rengeteg szállás van, mostmár majd az lesz a baj, hogy kifutok az időből :D
Csináltam végre vonalzót!!!szóval még csak a 6. napon tartok :?

Kép, Kép
nemen

Itt vagyok Kacika!!!!
vedresandi

Megvolt ebéd, és a kávé?
Vendég

MI hordani szoktuk a közelből, így nem kell főznöm hétköznap. Általában jó is a kaja, elég is, de ma tökfőzelék volt, ÚÚÚÚúúúútálom! Úgyhogy leves volt, és más semmi.
Vendég

Sziasztok lányok!gyors beköszönés!Megyek dokihoz,Uh-ra utána visszaolvasok!!!
Jók legyetek :!:

Kép

Kép
ancsa03

Egy fél órája kidobott ez a hülye net, most meg mennem kell....
Vendég

nemen: ez nem kerül semmibe csak a vizitdíjat kellett kifizetni :cry: de én is örülök hogy most már szakember kezébe vagyunk . szorítsatok szombaton akkor sok minden kiderül hgoy mennyire fürgék apa kiskatonái. addig no szex. ha tudnátok milyen sokan voltak hát nem vagyunk egyedül a problémánkkal.. én mindig azt hittem akkor kell próbálkozni ha fáj a hasam hát kiderült hogy nem az orvos jó le is szidott hogy képzeljük idő előtt ellőjük a spermát :lol:
erzsebet0312

kacika: hát remélem én is hogy most már jönni fog az a baba. a meddőségibe a folyosó falain egy csomó fénykép volt kisbabás akiknek sikerült és visszaküldték olyan jó volt nézegetni
erzsebet0312

Lányok, ez az új oldal nagyon jó.
Kriszti!
Ajánlom figyelmedbe. Meg azt is akartam tőled kérni, hogy írd már meg az utolsó 3 napi hődet, mert a múltkor nem engedett be az oldal, mára meg elfelejtettem, és nem tudok visszaolvasni.
Köszi

Egyébként tényleg jó lenne, ha valaki azt mondaná, hogy na akkor holnap szexeljél, és tuti terhes leszel. Ettől máe csak az lenne jobb, ha azt is megmondaná, hogy így fiú lesz, úgy meg lány.
Szép álom igaz???? :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
A mai 37 előttiek 36,8 3 napi.
Értelmes voltam ugye ?
Na mégyegyszer.
16-36,8
17-36,8
18-36,8
19-37
Köszi!
Azt az oldalt mondod amit Andi tett be?www.ciklus.hu?!
Vendég

zsu: hát az fantasztikus lenne de hát reménykedjünk :lol: :lol: jajj lányok képzeljétek holnap öntjü a betont az alapba már úgy költöznék :lol: :lol:
erzsebet0312

Kriszti!

Elsőre is értettem. Arra emlékeztem, hogy három napig egyforma volt, de nem tudtam mennyi.
És igen a ciklus.hu-ra gondoltam. Nézted már?

Erzsi!
Egy kicsit irigyellek az építkezés miatt, mert mi is nagyon vágyunk egy családi házba, de nem tudom mikor menekülünk el a panelból. Bár tudom sok az idegesség is mire kész lesz.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok megint!

Na nekem sikerült belázasodni 38-at mértem hónaljban. Mi lesz így a görbémmel majd???
Vendég

krisztinka79:gyógyulj meg hamar úgy látszik mindenkin átmegy ez a kór :roll: zsu: ne is mond én is alig várom hgoy külön menjünk mert anyóséknál én már nem akarok maradni nem is tudnék bediliznék előbb utóbb :lol: :lol:
erzsebet0312

Zsu!
Köszi!
Este megnézem jobban,azt az oldalt!
Regisztráltam is,de több idő kell hozá,hogy csináljak is valamit!
Vendég

Csak gyorsan benéztem! Kriszta! Privi ment, és tényleg csak vicc volt!!!!!

Krisztinka gyógyulj meg!!

Építkezés.....hát valóban nem egyszerű, mi tavaly szeptemberben költöztünk az új házba. Előtte is kertesben laktunk, csak régiban nagyon.
Ha a kapcsolat azt kibírja, akkor bármit!!! Nálunk viszonylag kevés zűrrel járt, az is igaz hogy majdnem mindent a férjem intézett, hiszen Peti már rég megvolt, úgyhogy én vele voltam.
De megéri, mert imádom az új házat!

Mindenkinek szép estét, sok hancúrt, stb.
Vendég

Kacika!
Privi ment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?