Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok.

angi,brill gratulalok a babaitokhoz.sok sok oromet.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Panka, Norwell, Lilia, Szisszka, Timi!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a drukkokat, de lehet, hogy túl távol vagyok, mert az a nyamvadt teszt csak nem akar 2 csíkot mutatni. :cry:

Pupy!
Neked is külön köszönöm, annyira aranyos vagy, nagyon jól esett! Csak sajnos nem jött össze ez szülinapi ajándék, pedig nagyon bíztam benne. :(

Most ennyi voltam, mert kéne mennem dolgozni, de csak ülök itt nyomkodom a billentyűket és bőgök. semmi erőm nincs bemenni... :cry:

Ne haragudjatok, hogy ide sírom el bánatom, de annyira, mhogy vagytok. nem akarok babákat, kismamákat látni, nem akarok mosolyogva beszélgeri velük!!!!!!!!!!!!!!!!

Na jó azt hiszem tényleg megyek, mert ha itt maradok csak bőgök egész nap.

Megpróbálom inkább felhívni a dokit, időpontot kérni, mert hiába csak fél éve, de én ezt így nem bírom ölbe tett kézzel várni, hogy egyszer majd csak sikerül, meg ezek a ciklusok sincsenek így rendben.

Ne haragudjatok mégyegyzser, de ezt muszáj volt kiírni magamból.

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Brill!
Gratulálok!!!!! :D Ott van veled a picike???
(Az unokaöcsémet is Erik Donátnak hívják :D:D:D)

Kép
narco

Tegnap este nem enedett be a telefonomon a babanet, hogy megirjam hogy Brill meg a szuloszoban. Sajnos nem lehetunk egy szobaban mert Brill baba-mama szobaban van es mivel Szilard meg a koraszulotton van, igy en sima szobaban vagyok (kedd ota egyedul). Tejci mintha el akarna indulni. Melleim duzzadnak, de Szilardkamnak egyelore a cumisuveg jobban tetszik. Azert bizom benne hogy ez meg valtozik.[/quote][/i]
Vendég

Tegnap este nem enedett be a telefonomon a babanet, hogy megirjam hogy Brill meg a szuloszoban. Sajnos nem lehetunk egy szobaban mert Brill baba-mama szobaban van es mivel Szilard meg a koraszulotton van, igy en sima szobaban vagyok (kedd ota egyedul). Tejci mintha el akarna indulni. Melleim duzzadnak, de Szilardkamnak egyelore a cumisuveg jobban tetszik. Azert bizom benne hogy ez meg valtozik.
Vendég

Tina!
Nagyon sajnálom, :cry: fáj a szívem érted. gondolom, hogy nincs kedv dolgozni, de erőt kívánok neked, csak így lehet.

Kép
narco

Brill :) Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok a kisfiadhoz!!! :lol: :lol: :lol:

Angie :) Látod, be fog indulni a tejci! :D A poharazást nem próbáltátok még Szilárddal? Meddig kell még Szilárdnak a koraszülött osztályon lenni?

Narco :) Reggel végre sikerült a választ elküldenem :D

Tina! Nagyon sajnálom, én tuti biztos voltam benne, hogy két csíkos lesz a teszted!!! :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!!

Brill: hihetetelen ez a hónap tényleg!! Nagyon gratulálok nektek!! Ügyesek voltatok!!! Drága anyuka!!! Sok boldogságot a kicsi fiadhoz!!

Angie: ne szomorkodj friss anyuka!! Minden a legnagyobb rendben lesz a tejcsiddel!!! Mindig arra gondolj, hogy pár szobával arrébb szuszog a Te kicsi gyönyörűd!!! Most már mindjárt veletek lehet otthon!!! Kitartást!! :D :D

Pupy: tényleg nagyon jó volt a spontán találkozó :D Jó volt Titeket látni!! Ez a Te hónapod lesz! Most már nagyon sok gólya kering a levegőben!!! :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Anikó!: természetesen értetek is nagyon izgulok!!Millió puszi nektek!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Brill!

Hatalmas gratula, nagyon sok boldogságot kívánok. Pihenj sokat, nagyon hosszú szülés volt.

Angie!

Mikor engednek haza? Ha nem is vagytok szobatársak, csak egy helyen vagytok. Mindenképp nyúzzad a szopival Szilárdot, csak utána jöjjön a cumi. Majd nagykorában még mérges lesz, hogy a cickókat holmi szilikonos dudlira cserlélte.

Tina!

Nagyon sajnálom! De legalább az orvos mondjon valamit a megnyúlt ciklusokra. Erre nem lehet mit mondani.

tjuca

ANGIE :P , BRILL :P
SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK ÉS NAGYON-NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Rolly
rolly

Sziasztok!

Brill férje vagyok...
Tehát ahogy Angie is írta 2960 grammal és 51 centivel tegnap éjfél előtt pár perccel megszületett a szemünk fénye ERIK DONÁT, akire már nagyon régóta vártunk.
Egyáltalán nem volt könnyű szülés, de a Kedvesem nagyon ügyes volt és végig kitartott!! 13 óra vajúdás "kívülről" szemlélve sem egyszerű dolog... Viccesen megjegyezte közben, hogy a következőt én szülöm.
De úgy érezzük, hogy megérte a hosszú harcot és a sokszor fájdalmas várakozást.
Most szaladok be a korházba, de előtte dobok pár képet Erik babyről. Köszönjük szépen a drukkokat, mindet átadom Brillnek!

Íme a kis trónörökös:

Kép
Kép
Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill-a.p.u.

Kép
brill

Az utolsó kép nagyon beszédes. Köszi Brill apu! Nosztalgia szippszipp...nagyon baba ez a baba, sehol egy nyomódás, egy pukli, úgy látom most csak ilyen szép babákat adnak. (sehol egy csúcsfej) :twisted:
Nya mindegy én kiegyeztem a kis UFOkámmal is.
Még egyszer köszi a képeket.

tjuca

BrillApu!

Köszönjük a képeket. Gyönyörűek vagytok :D

Juca!
Nem is vagytok UFO szerűek. Kinga a te szemed fénye :D

Kép
narco

Előszőr is!!!!

Brill A.P.U!!!
Óriási gratuláció Nektek Erikhez!!! Sok-sok Boldogságot és tejcit kívánok!!!!! Brill büszke vagyok Rád, nagyon ügyes voltál!!!! :lol:
Brill Apu nem ér megsiratni.. tudom mennyire vártátok már ezt a babát, és annyira örülök,h. végre meg is érkezett közzétek. Sok puszi Brillnek és a Csöppnek! Gönyörűek a képek is!!! Köszönjük!!

Angie!
Hogy vagy? Szilárdka? Remélem lassan beindul a tejci is. Melyik kórházban vagytok? Úgy örülök ám Nektek!!!!! :lol:

Tina!
Rettenetesen sajnálom. :cry: Átérzem a fájdalmad, én is hasonlót szoktam érezni,mikor megjön. :cry: És nagyon büszke vagyok rád,h. ezek után képes vagy kismamik és kisbabák közé menni. A dokihoz mindenkép menj el!! És ne hülyéskedj, mi azért (is) vagyunk,h. gyere és itt sírd ki a bánatod, mert mi mindig meghallgatunk!!!

Heni!
Dejó, annyira örülök,h. írtál ide. :lol: Bizony nagyon jó volt talizni, mi volt au UH-n?
Remélem,h. minden rendben van Veletek!!!!

Puszi!
Vendég

Juca!!

Nem értem az UFO dolgot. :lol: Szerintem Kinga gyönyörű kislány!!!!! ::lol: Ja és a haja?! Sose felejtem el azt a talit,mikor eljöttetek... egy tündér volt úgy hasonfekve..:lol:
Vendég

Sziasztok :)
Tegnap este mire végeztem a visszaolvasással már nem engedett be a net :x

Micsoda hírekre jövök vissza :D
Drukk minden kistesó projektesnek :) Nagyon klasszak ám a vonalzók :)

Wish :)
Hatalmas gratula kicsi fiatokhoz :)
Nagyon szép baba, lehet abban valami, hogy tettek a lombikba egy kis cukrot, meg rózsaszirmot :)

Kacsa :)
Gratula neked a kis Timcsához :)
Nagyon szép :) Elég egy egy hetes babónak a 100 gramm. Nyugi, ha éhes lenne azt jelezné :D

Angie :)
Hatalmas gratula Szilárdhoz :) Örülök, hogy ma már engedték, hogy szoptathassad :) Ahogy a többiek is írták, csak nyugi lesz tejed és a kis Szilárd is hamar megerősödik :)
Nagyon sok boldogságot nektek :)
Kép

Brill :)
Hatalmas gratula Erik Donáthoz :D Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit :)
Nagyon szép baba :) Köszi a képeket Brill apu :)
Kép

Csibe :)
Nagyon helyes Gáborka :)

Anikó :)
Nem sikerült beelőzni Brillt :) Akkor most már tényleg te jössz :)
Kitartás a végéhez, már számolhatod vissza a napokat :)
Marci már várja nagyon a kistesót?

Narco :)
Nem is gratuláltam még a költözésetekhez :) Örülök, hogy lsz szép új lakásotok és lesz nagy konyhád is :D
A lányok csodaszépek :) Nem is értem miért ilyenek az emberek. Bár én is imádom nézni az ikreket, meg minden babát, de azért ez durva.

Ági :)
Örülök, hogy minden rendben a babával :) Mitől barnáztál, nem tudni?

Norwell :)
Nagyon édes a kis Kópé :)
Örülök, hogy jobban van, neked jobbulást :)

Pupy Drága :)
Sajnálom, hogy ennyi gondotok van :( Anyud, baleset...
Most már tutira jónak kell lennie :) Fel a fejjel és gyere hozzánk feltöltődni :)

Most megyek Petit leteszem aludni. Később még jövök és mesélek egy kicsit magunkról is :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Csúcsfej a Babylon 5 castingjáról :wink: :twisted:
Kép

Afrikautazó a 21. század trendjének megfelelően. (azért alakul a kisasszony!)

Kép

Szupisapiban, amiben az apja szerint olyan, mint a rajzfilmekben ábrázolt vidám spermiumocska

Kép

Tényleg pofásodik, mint a kölyök gólya, talán túl gyorsan is. De hát ez az élet (t)rendje, Szilas, meg Erik is olyan hamar itt fog szaladgálni.

tjuca

Brill apu: nagyon sok gratuláció mégegyszer!! Gyönyörű babátok van!!! Sok finom tejcsit a kicsikének!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

brill
szívből gratulálok Erikhez. :D Nagyon aranyos a képeken. Sok boldogságot. Apának köszönjük, hogy feltette a képeket.

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!!

Az előbb mire megírtam, ledobott a babanet. :evil:

Annácska!
Végre itt! Örülök nagyon, már kezdtél hiányozni!! :lol: Tudom,ahogy ígértem, amint lesz egy csöpp időm megyek. :wink: Tegyél fel lécci képeket!!! :lol:

Juca!
:lol: Tündéri Kinga, és büszke lehetsz rá,mert nem mindenkinek lesz sztárjelölt a gyereke már a születésekor. :wink:

Anyuval nemrég beszéltem, és még mindíg semmi, pedig fél 9-re hívta be a doki. :evil: Szegény nagyon fél és nagyon ideges. Még elküldték vérvételre, mert vérhigítót szed, de erre most jöttek rá?? :evil: Féltem nagyon anyumat!!! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Angie! Brill!

Hatalamas gratula Nektek!!!

Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!

Jól belehúztatok! 2 túlhordás után 2 korai szülés!

kacsa14

Petinek sikerült elaltatnia :lol: :lol: :lol: Na jó ő is aludt, de én nyertem :wink:

Pupy :)
Örülök, hogy hiányoztam :wink: De úgy is bevasalom a látogatást, de ha nem te, akkor mi megyünk :lol:

Kis összegzés rólunk:
Petka egyedül lépeget, most már egyre nagyobb távokat tesz meg önállóan. Nagyon boldog, hogy halad. Annamari persze imádja, hogy kézenfoghatja kisöccsét és viheti sétálni :D A lakás megmászását nem adta fel Peti, pedig már esett jó nagyokat, igaz a feje egyszer sem koppant. Most a fő kedvenc, hogy a vonatára feláll és onnan pakol mindent :D Enni eszik rendesen, egy szavam sem lehet. Az éjjeleket egy hete újra átalussza, így végre én is pihenhetek :P múlt hétvégén Királyréten kirándultunk, Peti nagyon élvezte a kis gőzöst, de ami igazán nagy mulatság volt, hogy lefelé már nem hozott vonat, hanem pályakocsizhattunk :lol:
A locsolkodás nem igen hatotta meg Petit, de csokinyuszikért oda volt :D
Most hétvégén meg Mátrafüreden voltunk. Gyöngyöstől vonattal mentünk fel. Annamari vonatot vezet. Nagyon jó fej volt a mozdonyvezető, mindet megmutatott Annamarinak, még válthatott is a váltóval. Megmásztuk babakocsival a hegyet a Sástóig. Hát nem volt egy egyszerű művelet :D A Sástónál elengedtük az ősszel talált levelibékát, így most már magának kell élelmet találnia és nem kap tőlünk több tücsköt.
A közelben megnyílt a nyári bobpálya, amit muszály volt kipróbálnunk. Nagyon klassz :lol: Fékezés nélkül száguldoztunk és ráadásként üzemzáráskor még apával is csúsztunk egyet, míg a pénztáros vigyázott a gyerkőcökre :wink:
Már sötétedett mikor elindultunk lefelé, Peti el is aludt a babakocsiban, Annamari meg apa nyakában irányított minket :lol:
Vasárnap meg Zsórifürdőre kirándultunk az unokatesómékhoz.
Szuper hétvégénk volt :D Néhány kép:
Így vontattuk fel a babakocsit kötél híján apa övével :lol:
Kép
Talán így könyebb :wink:
Kép
Béka szabadon engedése :)
Kép
Kép
Az első lábtempók végre már szabadon :D
Kép
Kis séta az új cipiben :)
Kép
Együtt a csapat :)
Kép
Petike is bobozik :lol:
Kép
Lovagolni tanulok :lol:
Kép

Bocsi, most talán egy kicsit túl löttem a célon, de annyira jó hétvégéink voltam ebben szép időben, hogy muszály volt egy kicsit referálni :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Brill!
Nagyon gratulálok!Az utolsó kép nálam is a befutó!Nagyon helyesek vagytok!Jó egészséget, sok tejecskét kívánok!

Tina!
Hát én is reménykedtem. :( Nagyon nehéz lehet tényleg így dolgozni.Én sem bírnám.Tudom mit érzel, én is gyerekek közt dolgoztam.Nyugodtan gyere, és sírd el a bánatod nekünk, mi meghallgatunk, és átérezzük a problémádat.Jobb a lelkednek is, ha kiadod magadból a fájdalmat.
De hinni kell!!!!!Csak ezt tudom mondani.

Pupy!
Remélem nem lesz semmi gond anyukáddal!!!

Juca!
Kinga nekem is tetszik! :wink:
A szafaris kép nagyon "átjött". :lol:

Norwell!
Kalapkúrát műár értem. :lol:
majd kipróbálom.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Nemrég hívott anyu, már otthonról. Túl van rajta. :)
Rosszabbra számítottam, de egész jól van, bár azt mondja,h. nagyon rossz volt, felszaladt a vérnyomása is közben 190-re, de kezelték, a lényeg,h. jól van. :lol:
Jövő szerdára lesz eredmény.(ettől nagyon félek)
Annácska!
Nagyon szuperek a képek!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

BRILL család!
Gratulálok a pici fiatokhoz. Igazán férfias nevet választottatok. :)

Angi!
Örülök, hogy a nagy szomorúságra nagy bódogság jött! Ismerkedjetek egymással a kicsi fiaddal! :)

Pupy!
Anyukádnak jó eredményt kívánok.

Dido!
?

Anyukák!
MINDEN GYEREK DJÖNÖRŰ!!!!!

Rohanok...sziasztok
Vendég

Brill Angie!
Ez lemaradt:

Kép
pankaa

Brill és Brillapu!
Teljes szivemböl gratulálok nektek!
Én is megsirattam a hozzászolást nagyon aranyos volt!
Az utolso kép gyönyörüséges meg persze a többi is!
Én utána néztem és nem csodálom,hogy a Donát nevet is adtátok a picinek mert azt jelenti:Isten ajándéka!!!!!
Sok boldogságot nektek! Kép

Lányok!
Igen,én vagyok a következö!
De sajnos nálunk van egy kis gond! :shock: :D
Marcikáméknál az oviba bárányhimlö van és ö még nem volt!
Igy elkell különitenünk öt majd sajnos ha majd hazajövünk a babával és esetleg addig még nem jön ki rajta!
Ugy hogy most drukkolok hogy vagy elötte jöjjön ki vagy egyáltalán ne(modjuk erre kicsi az esély) :( !
Szoval mindig van miért izgulni! :(
Mindjárt rakom a táblát az uj babácskákkal!!!!

KépKépKépKép
aniko24

Brill!
Szívből gratulálok!!!!!! :lol:
Sok puszit küldök nektek!
Kép

Annácska!
Nagyon szépek vagytok! :lol:

Timika!
Válaszoltam.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Bizony Te vagy a soron, és már nagyon várom,h. megláthassuk mi is a Ti kis Gyönyörűségeteket! :lol:
Sajnálom ezt a bárányhimlő dolgot, ez most nem hiányzott, de bizzunk a legjobbakban! :wink:

Köszönjük a táblát!!! Én már nagyon szeretnék felkerülni a sárga részbe!!!!!!! :oops:

Puszi!
Vendég

Csak nem sikerült, de nem adom fel :D
Angie, Brill: Kép

Annácska!
Olyan szépek vagytok!Petike pedig már nagyon kis ügyike. :D
A férjemék is Gyöngyös környékén laknak, mi is szoktunk kirándulni a Mátrában. 8)

Anikó!
Hát ez elég bosszantó egy helyzet! :evil: De csak sikerül vhogy megoldani az elkülönítést, és Marci megérti a helyzetet.Pedig már ő is hogy várja a kistesót!
Név van már?Vagy még titok? :wink:

Pupy!
Örülök, hogy jól van anyukád, az eredményhez pedig drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!

Dobok egy képet, ha nem baj az új pihenőszékben trónoló Emili Kisasszonyról: Kép Kép

Kép
pankaa

Panka!
Gyönyörű volt ez az idézet! :lol:
Én is remélem,h. minden rendben lesz anyuval.
Emili egyre gyönyörűbb, szuper ez a "kis szék" is!! :wink:
Vendég

Brill!

Tiszta szivemböl gratulalok ehhez a gyönyörü babahoz! :D
Nagyon szep nev az Erik!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

BRILL!!
Gratulálok! Igazán gyönyörű a kisfiad! Sok tejcit, és nyugodt napokat kívánok!

Panka!
Emili nagyon helyes csajszi! :)
A Budai gy.kórházba járunk orvoshoz, de most át lettünk irányítva a SOTE I. számú gyerekklinikára.

Norwell!
Sajnálom, hogy ennyire megkínozza a fogacska. :(

Szisszka!
Annyira örülök, hogy végre te is egy boldog kismama vagy! Jó látni a tábla sárga részén.
A doki egyébként azért nem jött rá még a betegségére, mert az anyagcserebetegségeknek állítólag nagyon sok fajtája van, van, hogy évekig nem jönnek rá. Megnyugtató :shock:

Pupy!
Jó, hogy anyukád túl van rajta, és remélem az eredmény is jó lesz. Bízunk benne. Kitartás! :)

Juca!
Még hogy Kinga ufo? Akkor nézd meg az én pucibéka kisfiamat szülés után!
Kép Kép
Most meg így pakolja ki a pelenkákat a szekrényből :)
Kép

Puszik

Kép

Kép
adriana

Brill és Brill a.p.u.!

Gratulálok nektek és nagyon sok boldogságot, örömet kívánok! :D
Ez nem semmi, jó hamar becsatlakoztatok a többielhez :D :D :D

Angie!
Remélem, mihamarabb lesz tejecskéd, és egyre többet lehettek együtt a pindúrral :D :D :D

Egyet értek Pupyval, én is nagyon szeretnék már a sárga részhez tartozni :D :D :D
Pupy! Ha minden jól megy, nemsoká ott leszünk mi is!

Jajj, de jó ez a sok baba!!! :D :D :D Ez aztán termékeny április :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Brill, Angie
Gratulálok én is nektek, minden jót, sok boldogságot kívánok nektek! :)

Kacsa
Én még neked sem gratuláltam, talán utólag is elogadod :) Jó egészséget kívánok nektek! :)

Anikó
Bárányhimlőből ha el is kapja a gyermeked, addigra már kigyógyulhat, mire ti a babával hazamentek, nem?
Húúú, tényleg te vagy a következő, én meg a harmadik.... ;)

Fleur :)
Hogy vagytok? Genetiki UH megvolt már? Ti tudjátok a baba nemét?

Milyen érdekes a tábla most :) Volt idő, amikor a felső rész sokkal-sokkal kisebb volt, mint a legalsó. Ez azt jelenti, hogy szépen lassan mindenki pocakjába beköltözik a babája, vagy csak kevesebben csatlakoztak mostanság a topikhoz? :)

Tündi
tündi30

Tina!
nagyon sok boldog szülinapot kívánok, és hogy jövőre már hármasban ünnepelhessétek!

Fleur!
Ténylg régen jártál erre!Ugye minden rendben van?

Tündi!
Veled mi újság?Jól vagytok?
Tényleg elvékonyodott a sárga mező, bárcsak a lila is ezt tenné!

Látom még Gracey a táblában van.Vajon mi lehet vele?Tudom az előzményeket, de most kíváncsi lettem.Bár szerintem nem fogom megtudni. :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Brill és A.P.U.!!!
Nagyon-nagyon gratulálok Erik babához, gyönyörűszép kisfiú!!! :) És Brill, nem is látszol fáradtnak a képen, hogy csináltad??? ;) Jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok!!!

Tina!
Borzasztóan sajnálom... :cry: Pedig reggel már fél nyolckor ideültem, és vártam a jó hírt... :(

Annácska!
Ez a kaján "mostaztánjónagyrosszaságotcsinálok"-arckifejezés ismerős... A képek nagyon jók!!!

Panka!
Emili édes nagyon! Biztosan élvezi a pihenőszéket.

Tündi!
Ti már tudjátok a babóca nemét? Érzed már a mocorgását, ugye? ;)

Pupy!
Nagyon szorítok anyukádért!

Anikó!
Reméljük, Marci túlesik hamar a barihimlőn...

Angie!
Hogy vagytok, megy a szopika??? Mikor mehettek haza?

Kacsa!
Nálatok mi újság???

És ha már az ufóknál tartunk, rám is rámjött a nosztalgia... ;)
Kép

Ma már jobb volt a kedve őKendeségének, délután két és fél órát aludt. Én is jobban vagyok, remélem, most már tényleg rendbejövünk...

Jó éjszakát mindenkinek
!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok :)
Juca :)
Egyáltalán nem csúcsfej Kinga :)
Gyönyörű a kisasszony :D Ha nem tudnám, hogy foglalt pályáznánk a kezére :wink: :lol:

Pupy :)
Örülök, hogy anyud túl van a vizsgálaton. Remélem minden rendben lesz a jövő héten :)

Anikó :)
Tavaly tavasszal az egyik ismerősöm pont akkor szült meg mikor a lánya bárányhimlős lett. A doki azzal nyugtatta, hogy az anyatej védi a babát. Nem tudom, hogy ezért-e de nem lett bárányos a pici :)
Drukk, hogy minden rendben legyen :)

Csibe :)
Köszi. Hihetetlen, hogy már egy fél éve született Gábor :) Hogy rohan az idő! :shock:

Panka :)
Nagyon szép ez a kis idézet :)
Imádom az Északi-középhegységet. Olyan gyönyörű helyek vannak arra. Most ha egy kicsit több időnk lesz akkor Eger környékére szeretnék menni, de ez nem olyan egyszerű két gyerkőccel a hátsó ülésen :lol: :lol: :lol:
Emili nagyon kis édes :) Látszik rajta, hogy elégedett az élettel :P Gondolom a pocakja tele és anya is a közelben van :D

Adri :)
Sajnálom, hogy Levinek nemigen találják a baját :( Remélem az I. gyerekklinikán többre jutnak. Kinél voltatok a Budaiban? Gyimesi doktornőnél?
Nagyon cuki Levi, ahogy pakolja a pelenkákat :D Nálunk még ezt nem fedezte fel Peti mert magasan van :wink:

Lányok!
Gondoljatok már bele micsoda átváltozáson kell átmennie a fejnek miközben átküzdi magát a szülőcsatornán.
Ezért is mondják azt sokan, hogy a császáros babák szebbek, pedig ez szerintem nem igaz!

Tündi :)
Veletek mi van? Huncutka huncutkodik eleget a pocakodban? :wink:

Norwell :)
Köszi a dicsiket :)
Kendének szoktad kenegetni valamivel az ínyét? Nálunk a Dentinox gél és a Dologel is nagyon bevált :)
Olyan édes Kende néhány percesen :)

Szép álmokat :)

annácska

Annácska!

tudtam, hogy elfelejtettem valamit! Írni akartam, hogy milyen szép család vagytok! Nagyon jók a képek. És Peti milyen ügyes, hogy már lépked! Levi is próbálgat már. Ja, és s játszótéri lovacska neki is nagy kedvenc. :)
A Budaiban Micskey drnőnél jártunk, meg Shuler drnőnél.
Peti a pelenka helyett godolom mást pakol, nem? Levi ami szemmagasságban van neki, mindent pakol! :D

Puszik, jó éjt!

Kép

Kép
adriana

Júj, elolvadok, olyan édesek és szépek a babócák! :D

Nos, én próbálom erősíteni az újak táborát, nem mintha hosszasan szeretnék időzni a táblázat alján.

Tina
Sajnálom, hogy így áll a dolog és szerintem gyere, ha szükséged van ránk, akkor nincs mese. Én ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te, a többiek viszont ismerik mindkét oldalt. Talán ezért érdemes lehet rájuk hallgatni.
Nekem az a véleményem, hogy ha többet akarsz tenni, akkor tegyél. Ha zavar áll fenn, ez úgysem kérdés. Azután törődj magaddal, kényeztesd magad, csináld azt, ami jólesik. Én pl. ma hónapok óta először shoppingoltam az Árkádban. Hát mit mondjak... elég keveset szüreteltem a kínálathoz képest (olyan fisi-fos volt - ez csúnya?), de kellett már.
Meghát az a fránya idő. Itt minden egyes lépés napokig-hetekig tart. Addig megnyugszol. Ami nekünk végtelen távolinak tűnik, az normálisnak mondható.
Úgyis tudom egyszer pocisok leszünk és kész (na jó, kétszer).
Remélem nem írtam sok hülyeséget.

Hú, akartam még valakinek valamit?
Jóéjt lányok!

lilia
lilia

Szép jó reggelt!
Micsoda hírek. Egyszer kell nekem szabadnaposnak lenni, rögtön felbolydul az élet. :D
Megcsináltam a tavaszi nagytakarítást, aztán tegnap kishíján felgyújtottam a konyhát. :(:(:( Sikerült kiszellőztetni, de még büdi van kicsit.

Norwell
A kalapkúrát forralt borral ismerem. :) Tündéri fiad van.

Brill
Gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon édes gyerek! Sok örömet és boldogságot Nektek!

Tina
Sajnálom, hogy nem sikerült. :( Fel a fejjel, nemsokára feléd is száll 1 gólya. :)

Pupy
Szorítok anyudnak, hogy jó híreket kapjon jövő héten!

Szisz
Gratula a szívhanghoz! Vigyázz magadra és a babára! :)

Angie
Végre jó hírek jönnek felőled is. Örülök, hogy Szilárddal lehetsz.

Ezek a gyerekek egyre szebbek! :)
Reggel odaült a párom a kád szélére (épp fésülködtem), mondtam neki, hogy talán jövőre már nem fogunk így elférni. Kicsit kerekebb leszek, ő meg mosolygott. :) Mondtam, hogy még meggondolhatja magát, van még idő. :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Azt hiszem sokáig fogok olvasni, ne haragudjatok, de az elmúlt pár hetem igen pörgősre sikerült. Olvaslak titeket és írok. :)

Gondolom mindenféle izgi dolgok történtek :)

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Hello Lanyok! Csodak tortentek tegnap del ota. Szilardot felhoztak az ujszulott osztalyra, engem pedig athelyeztek babas szobaba, Brill szomszedja lettem :) ami meg ettol is jobb, a dragam tegnap merheto mennyiseget szopizott, 5-10 grammot, es ma mar 20at. Igaz, meg nagyon nehezen megy neki, mert a koraszulotton elkenyeztettek a nagylyuku cumikkal. De szepen haladunk. A tejem is beindult.
Vendég

[color=blue]Sziasztok! Bocsi, most nagyon rövid leszek.

Juca :) Itt vagyunk anyuéknál és vmiért itt nem tudom megnézni a gmailt. Ha küldtetek nekem oda vmit, tovább tudnád küldeni az erzsebetkovari@t-online.hu-ra? Előre is köszi és bocs :oops: :oops:

Anikó :) Te sem voltál még bárányhimlős? Mert én úgy tudom, hogy ha az anyuka volt, akkor az anyatejen keresztül a baba is védett lesz! De erre kérdezz rá a gyerekorvosnál!

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Angie :) Végre, végre, nagyon örülök, így tovább!!!! :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Brill is nagyon ugyes anyuka. Meg nincs rendes tejci, de Erik ugyesen szopizza azt ami jon. Lanyok! Nagyon koszonom az erdeklodest! Nagyon jol esik. Sajnos nem tudok most szemelyreszabottan irni, mert nem egyszeru igy telefonrol netezni. Pl. ezt az utolso oldalt a kepekkel 7 reszletben tolti be, lassu, stb. De veletek orulok es sirok. Mindent olvasok. Puszi nektek!
Vendég

Timi! Nem tenned fel ide nagyban az avatarodban levo kepet? Tenyleg olyan jo hogy itt lehet velem. Na es ez az erzes ami egyre jobban a hatalmaba kerit, leirhatatlan. Egy szerelem ami semmihez nem foghato. Minel tobbet nezem, annal szerelmesebb leszek :) -- Panka! Sajnos olyan kicsibe tolti be a kepet hogy az idezetet nem lehet elolvasni rola. Nem potyogned be, hogy el tudjam olvasni? Koszonom!
Vendég

Angie
Fantasztikus híreid vannak, együtt lehetsz a pici fiaddal. :) Csak tovább ilyen ügyesen!

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?