Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok cajok!
viol
ahogy jössz az állomás felől a várkerületre,van jobbra egy kis utca(igazi soproniak biztos tudják mi a neve :wink: :lol: :roll: ),talán az első-második,ott van egy mezőgazdasági bolt,bábolna cucok is vannak.talán ott megpróbálhatod!
rik
gratula!minket még mindig nem hívtak vissza,hogy mikor menjünk megnézni a lakást,de végülis picit ráérünk(ha már ennyi időt albérleteztünk...).de mi is szeretnénk olyan irodánál venni,hogy mindent ott elintéznek.
anikó
húúú,nem egyszerű a költözés,bár mi már annyit mentünk...,már félálomban is összepakolunk :lol: :twisted: :lol: .de utána az új lakás majd pótol mindenért!!!zórával épp a múlt héten voltam tanácsadáson,még csak 10 kg.3 hónap alatt csak 20 dkg-ot hízott,a doki néni kicsit kevesellte is,de nem lett gond belőle.most épp csak nyúlott,nem volt ideje hízni.

képzeljétek,kaptam emailt a mazsolától(ott volt a nutellabohóc fotója),hogy újra indítlák majd a szavazást,mert visszaélések voltak,csaltak valahogy-valakik.tiszta nevetséges,hogy alig van ajándék és mégis emberek képesek a nagy semmiért csalni...!

ANDI!BOLDOG NÉVNAPOT! :wink:

eszter
nagyon szép a kicsi lány!olyan aranyosak tudnak lenni együtt!

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla!Én személy szerint teljesen hülyeségnek tartom a netes versenyeket,mert mindíg vannak visszaélések és eddig szinte mindegyiknél újra kezdték a szavazást ami nem egy jó dolog!
Én is beneveztem a Leviket nemrég egybe(Bastinoba)ott kb.3* küldtek emilt,hogy újra kezdik,mert rengeteg a visszaélés!
Vendég

És mennyire messze néztetek kérót a mostanitól?Ez lakóparki lesz ugye?3-szobás?
Vendég

Sziasztok!

Gabó,ezekszerint neked is tetszett a ház ? Sikerült végül lealkudnotok az árból?Akkor most mehet az ügyintézés ezerrel.

Rik, nem is írtad, hogy van komoly érdeklődőtök a lakásra.Nagyon örülök, hogy sikerült eladni.Most aztán hajrá megtalálni álmaitok házát.Merre fele keresgéltek?

Reni,az állást neked ill. nektek kell eldönteni,de szerintem is beszélj elöször a főnököddel hátha mehetnél gyakrabban, de azért kiváncsi vagyok mit döntöttél.

Andi, boldog névnapot.

Viol, mikor tartjátok Dorka szülinapi buliját?

Eszter, de aranyosak együtt és micsoda szép a lányzód és az a komoly nézés.Hozzászoktál már hogy két gyerkőc van? Milyen lányos anyukának lenni?

Anikó,teljesen normális , hogy most többet hizott hisz most már nem csak anyatejcit eszik hanem szilárdat is.Majd lesz amikor meg kevesebbet hizik.

Mindenkinek szép napot !

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok,

köszönjük a bókokat,

Zílila,
nagyon jó, lányos anyukának lenni :wink: de hát Neked mondjam??

Csilla,
de furcsa, hogy még Zóra korában is a súlyával szórakoztatnak. Vince az utóbbi fél évben alig hízott, igaz, nem tudom mennyit, nem is mérte a doktornéni, igaz, nem is vékony, láthatóan kis vasgyúró.

Rik,
tök jó, hogy sikerült.

Anikó,
nem tudom elképzelni, hogy ne lehesen valahogy megrendelni. Kicsit furcsa nekem, hogy nem tudott közelebbi forglamazót mondani Nektek. Igaz, anno még ez előtt, Bécsben vettem egy stiftet, ami szintén kullancsriasztó is volt, de annak sajnos, nem tudom már a nevét, sajnos.

KépKép
KépKép
esztermami

huhh, megint beindult a duma, látom... :D

vincének, levinek, virágnak is jobbulást kívánok!!!
+++++++++++++
(remélem többen nem betegek és ki sem hagytam senkit...)

eszter,
köszönöm a linket és a címet, megnézem majd, és valszeg megpróbálom felkutatni azt a címet is, amit csilla mondott.

gabó,
anyud betegeskedik?? nem emélkszem, hogy írtad volna... :oops:

csilla,
na, akkor megvan mi a cípővédő... :D és akkor a következő hülye kérdés... gyerekeknek, hogy ne húzza le a cipő orrát, miközben vadul motorozik? mert felnőttnek jó esetben nem ér le a cipő orra motoron... vagy? :oops: :D :roll:
köszi a címet!! pénteken megyünk sopronba egy gyors vásárlásra, ha lesz időnk, megnézem azt a boltot is.
stavazatokról meg... furcs is volt, hogy lehet vkinek több ezer... szó szerint ott ül az anyja és 10 percenként nyomogatja a szavazok gombot?? :evil:

anikó,
hűű, 2 nap?, az tényleg nem sok! de no para, utána biztosan tök jó lesz! annyi izgalom meg kell! más ne is legyen!!
nekünk fa etetőszékünk van, az asztallá és kisszékké alakítható a későbbiekben, ezek olyan 10-12 körül vannak. de ausztriában pl 25 euróért is láttam. mindenképpen műanyagot szeretnétek? annak milyen az a horror ára?

erika,
nnaaaaa, ez igen! alakul nálatok is a lakás dolog!! :) tényleg mindenki költözik a közeljövőben!! :shock: :P

zsani,
isze!! hamar megy az idő!! :)

zília,
dorkának úgy lesz a szülinapja, hogy napján kap tortát és tőlünk ajándékot, lesz lakásdíszítés, lufi, szerpentin, kiskalap :D , szombaton pedig jönnek gábor szülei és nővére családdal, meg anyuék is feljönnek. még egy torta nem lesz, hacsak ők nem hoznak... sütök vmi sütit. meggyeset, az mindig megy! :D ők mondjuk napján is itt vannak, meg mindig... :wink: :roll:

KépKép
viol81

óóó, és Andinak boldog névnapot!!

KépKép
viol81

viol
igen-igen,gyereknek van a cipővédő(23-tól 28-ig lehet állítani-mármint ekkora méretre)
gabó
csak panelt nézünk,itt a környéken.nem akarok iskolát váltani.igaz,ez amit megnéznénk messzebb van(2-3 villamos megálló),de a fotókon nagyon klasszul néz ki.59 m2,1+2 fél szoba,erkély nincs,viszont nagyobb a konyhája,mint amiben most szorgoskodom(és néha beszorulok,mert cső alakú :lol: és én nem vagyok elég sovány hozzá :oops: :wink: :roll: :cry: )

most szaladok kölkögyűjteni.pusz

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Én sajnálom,hogy ilyen gyorsan megy az idő :wink:
Ez a cipővédő nem rossz ötlet.Nálunk is minden cipő orra elkopott a motorozástól. :?
Régen én is be neveztem Virit szépségversenyre másodikak lettünk.4-hónapos volt akkor.5000ft-os vásárlási utalványt nyertünk.
Hú mindenki költözik :P Mi másfél éve költöztünk ide.A költözés az fárasztó volt,de megérte.Emlékszem első este Viri hozta cipőmet és azt mondta na menjünk haza :lol: Másnap meg már ki se akart menni a lakásból.

KépKép
kola2

Zília!Igen beindult az ügyintézés az ár nagyon jó,de majd akkor írom meg ha megvettük!!Addig még sok minden történhet!!
Elég olcsón kapjuk meg!Nagyon tetszett a ház!! :lol: :lol:

Viol!Jajjaj nemsokára egy éves lesz Dorka!!! :D :D :D :D :D
Anyu derékilag és gerincileg van lerongyolódva,de annyira amennyire csak lehet.Most jelenleg két gerincsérve van(az egyik kiújult),csúsznak el a csigolyái ami akár bénulással is járhat ha nem tartja be az orvos utasításait!Műtetni nem meri,mert nagy a kockázat!Sajna ez van+a szíve is oda van! :( :( :(

szemizo!A nagykonyha jó pont!Persze nem lenne jó dolog a gyerekeket kimozdítani a közöséggből amit már megszokta!!Amiben most laktok mekkora?És mennyiért néztétek a másikat?
Vendég

Otthon is hideg van?Be kellett jönnöm a Levivel,mert olyan hideg szél kezdett el fújni,hogy fáztunk!
Vendég

De lehet már írtam az árat,de nem tudom!Feledékeny vagyok!!! :? :?
Vendég

Köszönöm!!!!!!!!!!!!

Valami gond lehet a gépünkkel, két napja nem tudtam belépni...
Mennyi lakás ügy oldódott meg :D !!!!!!!!!!!!!

Rohannom kell, majd megpróbálok valamikor írni :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Majd még jövök, csak azt akarom veletekl megosztani, hogy igazi mini babanetes találkozó volt az usziban! :lol: :lol: :lol: Zília Alexandrával+Nitta Zoéval+ Én Kincsővel!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon szupi volt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!De jó volt nektek!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Veroról,Esztiről tud valaki valamit?Ági te merre vagy?!!!!
Vendég

Kriszti!Nagyon boldog szülinapot!!!!

KépKép
kola2

Gabó!Esztinek írtam egyik nap de nem írt vissza :(

KépKép
kola2

Már én is gondoltam rá,hogy írok neki telcsin,de biztos nagyon sok gondja van még zajlik a válás stb..!!Holnap írok neki!

Viol!Elküldenéd nekem azt az autós linket amit már 1* elküldtél?
Tudod amelyikkel parkolni is kell!Köszke!
Vendég

csilla,
emlékszem, nekünk a jereváni lakásunk volt ilyen. mármint keskeny konyhás. mondjuk akkor még nem nagyon izgatott a főzés... :D
na, most már teljesen tisztában vagyok a cipővédővel! :D

óóó, zsani, nem is mondtad!! azt tudjuk, hogy szép lánykád van, no de hogy nyertetek is!! de jó!! :) és egyre csak szebb lesz, nem igaz? :wink:

gabó,
áááá, sajnálom!!! ezek nem jó dolgok.... ennyi minden egy rakásra? de mitől lehet? neki mi is a fogllakozása? mit csinált eddig, ami ennyire leterhelte fizikailag? tényleg fontos lenne betartani, amit a dokik mondanak!!

anikó,
óó, kis vizes találka!! :wink: de jó nektek!! :) én is épp ma "vizeztem" igaz csak gondolatban. mondtam anyunak, hogy úgy készüljön, hogy ha megnyitják itt hegykőn az úszómedencét, minden reggel kimegyek majd egy háromnegyed órára, és addig dorka az övé lesz. hát nem tiltakozott... :P

gabó,
hűű, én azt mailben kaptam anno vkitől, de már nincs meg... vagyis a postafiókomban teljesen biztos, hogy nincs... :( elképzelhető, hogy gábor lementette vhova a sz.gépre, de nem biztos. majd megkérdezem. de nem ígérek semmit, sztem nincs meg.
(amúgy valóságban más ám! :wink:)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi a köszöntést. :-)

Andi! Boldog névnapot!

Én ma váltottam ki a kullancsoltást. Ezt az egy plusz oltást beadatom. Mira már megkapta, Ő idén nem is kap majd 4 év múlva. Noel kap egyet jövö héten, rá két hétre utána majd csak egy év múlva. Jövő héten kapja a 18hóst, egybe megy akkor a kettő.

Csinos Lara kalapja! :wink:

Eszter! Úgy imádom a tesós fotókat! Mééééég! :-)

Mi is készültünk ma usziba de aztán nem jött össze.

Csilla! Durva ez a csalás dolog! Mi a szarért csaltak? Mert ha nagy nyeremény lett volna.....de így. :(

KépKép
KépKép
mirama

Jó reggelt!

Viol!A Keribe dolgozott és az tette tönkre ennyire a sok emelgetés ami engem is!!!Úgy látszik nekünk ez a sorsunk!
Jól van nem baj ha nincs meg csak gondoltam megkérdezem!
Vendég

Sziasztok Cajok!!
Beindult a rossz idő miatta dumcsi!!! :wink:

Viol
nekem is pár cipőt már elnyuzott a motorozással a gyerkőc.Én ugy oldom meg,hogy külön arra gafgyi cipőt veszek,aztán azt nem sajnálja ő sem!!!!! :P
Nagyon jo szülinapi bulija lesz a pici lánynak.Nekünk miért nem csináltak anno ilyet aszüleink??Én is kiskalapban akartam volna!!!!! :lol: :lol: :lol:

Csilla
mi is panel-eket nézünk.Igaz mi Fertődi épitésüeket,de nagy keresésben vagyunk.Napi kettő az a minimum.Mindjárt megyünk a mai elsőhöz. :shock:
Réka a Fenyőtéribe jár,igy csak akkor maradhat ott ha az Ibolyára mennénk.Ma ott is nézünk,de nekem egyenlőre nem szimpi.Bár még változhat! :wink:
A Petrát pedig a jereváni kék oviba irattam januártol.Tehát valamelyik gyerkőcömet semmiképp se tudom oda vinni ahova
szeretném. :x Réka nem szeret itt annyira hogy ne menne el,de azért probálunk kompromisszumos helyet találni.

Gabó
akkor kötitek az adásvételit????Milyen elrendezésű a házikó???
Hol van ez?
Anyud biztos szotfogad a dokiknak,hisz az az érdeke.Melohelye ott van még Lővőn?Hogy birja?

Zília
márcsak babonából sem irtam.Pedig már amikor megnézte acsaj,egy ora mulva visszaszolt az Oc-s csaj,hogy kell neki a lkaás.Cak alkudozni akart sokat,igy nem is fűztünk hozzá nagy reményeket!!
JAj,és tudod mi a legfuribb???Miskolcrol nézte ki a csaj a szüleivel a Net-en az oc honlapjárol a lakást.És ott azt mondták hogy ez a lakás kell nekik. :lol: Hivták az ingatlanos csajt,akit nem értek utol.Erre az összes oc-s ingatlanközvetitőt itt sopronban hivogatták,hogy keritsék elő ezt a csajt,mert nekik most kell a lakás amit ők kinéztek! :shock:
Számomra ez olyan furi.Én nem tudok igy beleszeretni a képeken keresztül egyik lakásba se.
Jol vagytok?
Jo lehetett" kis talizni"!Igy még nem is találkoztatok 3-man?

Zsani
puszi a kisbetegnek!Üzenem neki,ha meggyogyult sort keritünk a talira!!! :wink:
Milyen volt a "hosszuhétvégéd"???

KRISZTI
UTÓLAGOS BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!
Buli???
Vendég

Sziasztok.

Élünk ám még mi is,Zsanett,aranyos vagy,hogy érdeklődtél felőlünk.Csak mostanában úgy rohan az idő,nem érek rá ide ülni.Épp csak annyit vagyunk itthon,ameddig alszik a Bence.
Túl vagyunk az első betegségen,a 15 hós oltáson és a hajnali keresztelőn is. :D Majd mindjárt teszek róla képeket.

Andi,nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Nekünk Sunfleur szúnyog és kullancsriasztónk van,a gyógyszertárban vettem és már tavaly is bekentem vele a Bencét is.

Rik,gratula a lakáseladáshoz!

Kép

Kép
hajnus

rik!De jó remélem hamar megtaláljátok a nektek megfelelőt!!!Olyan jó nézelődni nem?
Ez a külvárosban van a bölitől 5-perc és remélem a leendő munkahelyemtől is 5-perc!A sógoromék is ott laknak pár percre ott a kisposta a keresztanyuék csendes nyugodt utca közel a kórház kell ennél több?
Két szoba van az egyik a Levié (ez a kisebb,de mégis nagyobb az átlagnál akár két szoba is lehetne belőle)a másik ami a miénk lesz abból is lehetne kettőt csinálni ezek az utcára néznek!Tágas konyha tágas fürdő és egy kis folyosó!Ha belépünk az ajtón balra van a fürdő szemben az egyik szoba jobbra a konyha+spájz+padlás!Nagyon jó!!Kint egy kis kert ez az egy ami nekem nem tetszik,mert sokkal kisebb mint ami most van ide medence nekünk már nem fér el!Levikének elfér egy homokozó a hintája kismedence nyáron egy kerti asztal azt talán kifújt is!Van két melléképület az egyik műhely a másik pedig egy kiadható kis lak szobával konyhával+ egy tároló!Elől egy kis előkert.Költeni kell rá,de mire nem!!!!

Katus,Hajnus,Nercsi!!!Halihóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Vendég

Gabó
ahogy leirod szerintem szuper lakás(ház).Mennyire van felujitva??
Kert kicsi????Nekem örülök ha erkélyem lesz!!!!! :wink: :lol:

HAjni
már én is kerestelek!!!Várom a képeket!!!
Hogy birtátok a hajnali keresztelőt??
Vendég

Semennyire!Belülről ki kell festeni a fürdőt akarjuk csempézni+járólap+új kád+mosdó+wc,konyhaszekrény a konyhába akar a Balázs valamit lerakni a kőre,mert elég ratyi.Végülis annyi mindent nem kell csinálni most,hogy be tudjunk költözni a többi meg majd ráér!Ajtó+ablakok cseréje kívülről a ház festése!!Pénz-pénz-pénz!!!
Én ugye hozzá szoktam a nagy kertehz ezért kicsi!!
Mikor mentek?Én még ma megyek a CIB-hez hitelt kérdezni!

Hajnus!Én is nagyon várom a képeket!!
Vendég

jó reggelt!

csak pár szó...

reni,
dorkának is tök ugyanilyen bicaja van, mi úgy kaptuk vkitől. az a tologatós. igaz még nem ér le a lába se a földre, se a pedálokig. de úgy ül rajt, kihúzza magát, fogja a kormányt... :D

erika,
én is abba a kék oviba jártam!! :D

gabó,
akkor már értem. a kereskedelem. ajnos minden munkának megvannak a héátrányai is, ennek ezek szerint ez... :?
azért pihenjen sokat. de dolgozik még?

hajnus,
én is kíváncsi vagyok a képekre!! :P
és használt az a sunfleur krém? elégedett voltál vele? ezeket hogy kell használni? minden alkalommal, amikor kimentek az udvarra, be kell kenni a gyereket? ott, ahol pl nincs ruha? bokánál, nyaknál? hol?

gabó,
és minden melléképület kell? lebontani nem lehetne azt, ami nem kell? több hely lenne kertnek. vagy annyira nem összefüggő?

KépKép
viol81

na, megvolt dorka reggeli kakija, tisztába teszem és mehet vissza alukálni! és meg megyek lemosom a lenti ajtókat, aztán pár ablakot... :?

KépKép
viol81

Viol,ez egy spray,kezedre kell fújni,úgy bekenni a gyereket.Nekünk bevált.

Zsanett,Virágnak jobbulást!!

Ja és tegnapelőtt találkoztam az Esztivel,szuper jól néz ki!

A képek:

Ez a konkrét keresztelés,sajnos nem sok látszik
Kép

itt már a fehér ruhában
Kép

ez meg még húsvéti
Kép

A keresztelő egyébként nagyon hangulatos volt,7-re értünk haza! :shock:

Kép

Kép
hajnus

Viol!Igen melózik Lövőn ezt asszem rik is kérdezte!Nehezen,de muszáj neki bírni!
Szerintem a Balázs nem fogja lebontani a műhelyt pedig úgy nagyobb lenne a hely,de ez legyen a legkevesebb!

Na megyek a városba este jövök!!

Szép napot!
Vendég

Nagyon jók a képek!!Isti,hogy bírta?
Vendég

Rik,
szívesen nekedadnék két szoknyámat és egy blúzomat amiket nem tudok már felvenni. Ugorj fel érte. Épp szekrényt pakolok és elcsodálkoztam, hogy mégis :lol: :lol: :lol: feljön rám pár holmi amit akkor kaptam mikor terhes lettem csak még nem tudtam. Mondván, hogy már évek óta csak kismama és szpois holmiban járok. Erre azok is a szekrénybe kényszerültek :lol: :lol: :lol:
Egy bársony térdfölé érő és egy szép szövet szoknya. Ha nem kell berakom a segítős konténerbe, mert más vékonyka nem jut az eszembe...

Veroval összefutottam a múlt héten a városban. Iván már nagyfiú. Hatalmas mint Reni Lara-ja.

Megyek pakolászni :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!
Amica
aranyos vagy hogy rám gondoltál!Megbeszéljük,valamelyik nap felugrom érte.Szombat is jo,de.?Legalább látom a lakásotokat.(nem néztem eleget az utobbi napokban :mrgreen: )
Jol vagytok???Jo az uj lakás ugye??Belaktátok már?Vagy azért van mit csinálni,ugye?

Gabó
mi is sokat nézünk meg,de. is voltunk,szép lakás volt,kis rezsivel.Ibolya lkt.-en.Nekem tetszett,de nézünk tovább.Most már legalább van ami tetszik is! :wink:
Anyudat,anyumat nagyon sajnálom.Sokat dolgoztak életükben,most meg jönnek a nyavalyák,és igy is csinálni kell!! :evil: Ha sok pénzem lenne,az lenne az első,hogy anyumat nem engedném dolgozni!! :!:

Hajnus
hangulatos lehetett.Kicsi fiu hogy birta?Kicsi fiu :lol: ,miket irok,hisz a husvétos képen már hatalmas!!!!!
Isti is várja már a nyári szünetet???
Rékát reggelente ugy rugdalom suliba! :?

Viol
remélem arra fele megyünk lakni(kék ovi)mert szivacs lenne,ha messze lennénk tőle!! :( Na meg tetszett is!!!!

Anikó
freemail!!!!
Vendég

Sziasztok lanykak!
Meg mi is elunk, bar ezt a sz.r idot mar nem nagyon birjuk. Van egy-ket nap rendesebb, de ma megint a ho szallingozik es 0 fok van. :x :?

Neha olvasgattalak benneteket, de mire irasra kerult volna a sor mindig kozbe jott valami.

Megvolt a husvet, bennt a lakasba "tojta" a nyuszi a tojasokat mert kinnt szankozni lehetett. :roll:
Aztan egy het szunet volt az oviban, es en ugy dontottem, hogy ho ide vagy oda, megpucolom az ablakokat. Csak belulrol, meg leporszivoztam az osszes redonyt, aztan ha egyszer vegre lesz jo ido, akkor kihivok valakit, hogy kivulrol is pucolja meg oket.

A kepeiteket megnezegettem, nagyon aranyos minden baba! Olyan nagy mar mindenki, hogy el sem hiszem!

Hajni,
Bence orult nagyot nott!

Es Viol, Dorka is hatalmas! Tok jo, hogy mar jar! :) Azok a babakocsis kepek marha jok!
Ja, azt akartam toled kerdezni, hogy ez a Picassa program olyan, hogy ahogy letoltod rogton automatikusan rendszerezi a kepeimet? Mert en inkabb kivagasokra, meg spec. effektusokra akarom hasznalni, es nem szeretnem, ha a kepeimet automatice a sajat szajize szerint rendszerezne.

Aniko,
Kincso uj frizuraja nagyon edes! El tudom kepzelni milyen jo volt vagni a hajat! En is olloval vagom a Balintet, es ossze-vissza forog allandoan.

Szoval latom mindenki koltozik! Tok jo! Majd kerunk kepeket az uj helyekrol!

Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Gabó,Isti egész jól bírta,egyszer nagyon megfájdult a feje,a sok füstöléstől,de a keresztapja(aki a sógorom)kivitte kicsit a levegőre,2 perc múlva jöttek is vissza.

Rik,a "kicsi fiú" :D otthon maradt az apjával,nem hiszem,hogy bírta volna 4 órán keresztül.Tényleg hangulatos volt,főleg a tűzgyújtás a téren és a végén húvéti reggeli volt a sekrestyében!

Még teszek 2 képet,ha nem gond! :oops:
Kép

Kép

Ági,te sem panaszkodhatsz,nagyon-nagyok már a fiaid!!! :D Bálintnak az arca is tök sokat változott.

Rik,miért akarsz panelba költözni?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok Csajok!

Bocs,hogy hanyagollak titeket de egyszerűen nem kerülök gép közelébe.Kicsit macerás itt apunál a géphez jutni. :cry:

Jól esett a hiányolás!Aranyosak vagytok!

Először is gratulálok a megszületett babákhoz!(nem tudom,hogy Beusnak már gratuláltam -e de Eszternek még nem :oops: )

Jövő kedden megyünk az ügyvédhez és kezdetét veszi a válás.Azt nem tudom,hogy mikor kerül az ügyünk a bíróságra de azt tudom,hogy utána-Szonja miatt-kapunk 1 hónap gondolkodási időt,hogy tuti akarjuk -e a dolgot.Ez a szabály!
Most tényleg nem irigylem magunkat! :?

Amúgy köszönjük jól vagyunk.Telnek a sűrű napjaink,új barátokra is leltünk itt Sopronban(akikkel szintén nincs időnk randizni) :?
Szonja jól viseli a megváltozott körülményeket.Végül is az Ő körülményei olyan nagyon nem mások de ezt én látom kívülről.Az,hogy ő mit él át majd akkor fog kiderülni ha már nagyobb lesz és elmeséli.Remélem-a körülményeinkhez képest-okosan viselkedünk és nem szenved a mi döntésünktől.

Csajok,hogy vagytok?Ki,hova költözik?Irja le valaki röviden mi is történt az elmúlt hónapokban.
Előre is köszi!

KépKép
eszti76

rik!Igen én is ugyanígy gondolom anyu ügyben!!!
És akkor intéztek ti is minden papírt?Meddig gondoltátok a kiköltözést?Réka mindenképp marad a sulijába?

Ági!Szia,de rég voltál már hiányoztál Esztivel együtt!
Olyan kis huncutok ezek a fiúk jó nézni róluk a képet már alig várom,hogy nyáron gyertek!!Költözz haza az idő is mellet szól!Látod itt már nyár van!!! :) :)

Eszti!Neked is nagyon örülök,hogy már te is hiányoztál nagyon-nagyon!Szonja okos lány bizos megviseli valahol a kis lelkét,de így a legjobb.Hát én sem irigyellek benneteket,de minden jóra fog fordulni csak idő kérdése!Én tiszta szívvel drukkolok neked és Szonjának!
Nálunk röviden annyi,hogy a külvárosba veszünk házat az árát majd vétel után megírom kitudja mi jöhet még közbe!Nagyon szuper csak kell rá költeni,de közel van a böli és a leendő munkahelyem is ha áthelyeznek majd az Interspárba!Szal lehet hozzánk majd jönni nyaralni!Amúgy jól vagyunk Levike növöget most épp nagyon nyügi itt trónol az ölemben.De most nem mi vagyunk a fontosak hanem ti!!
Vendég

Szia Ági!!!
Nem semmi ez az idő nálatok!!!!
Mikor kezdődik ott a jó idő??Mindig ilyen hosszu a tél,vagy csak most?

Hajni
irok privit!!
Vendég

Jaj,és Szia ESZTI!!!!!
Nagyon hiányoltunk már!!!
Szonja kicsit biztos érzi a hiányt,a változást!Szerintem Te ugyis mindenben a jot keresed neki,és nem fogja olyan rosszul érinteni a dolog.Inkább igy legyen az ő szempontjábol is,mint egy veszekedő,mindig szomorú családban élnie!!!Kívánom Neked,hogy találd meg a párod,és egészségben,szeretetben neveld fel a lányod!!Te legyél neki az állando az életében,és hidd el,nem sérül!!!
(én is hasonloan elvált szülők gyermeke vagyok,állando veszekedések sorozata,és az anyu türt miattunk,a végén már mi mondtuk hogy küldje el az aput!!!!!Azt az időszakot nem felejtem el sose,amig a veszekdés ment,az utána levő időszak pedig szuper volt!!)
Vendég

Kriszti!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

kicsit megkéstem :oops: :D

Rik,
szombaton délelőtt hazamegyünk a gyerekekkel, a jövő hét ok.!

Kép
Kép
Kép
amica

Jo reggelt!
Amica oké.Akkor majd jövő héten!!

Viol
merre vagy???
Megszoktam hogy TE kezded a reggelt!!! :wink: :D
Vendég

Jó reggelt!!!

Ma is szép napunk lesz!
Vendég

Sziasztok!

Olvasok ám, de írni nem sok időm van. Elkezdük a pakolást, csinálom a vizsgára az írásbeli feladatomat, készülönk a keresztelőre: minden összesűrűsödött április 27. és május 4. közé :twisted: :twisted: :twisted: . Hogy mi lesz? A végét se látom a dolgoknak. :shock: Csak a cd-kkel tele van 5 doboz :? :? !

Tegnap próbáltam írni, de soha nem vitte be a rendszer, szerdán se, úgyhogy feladtam.

Megyek, Kincső is igényel. Picit összezavarodott a sok doboztol és mászkálástól. Bocs, hogy csak magunkról írtam, majd jövök, ha tudok.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Csináld csak nyugodtan a dolgodat! :lol: :lol: :lol:
Vendég

rik!Na ma is voltatok/mentek kérót nézni?
Vendég

Anikó,
kitartást! Ügyesek vagytok, Kincső majd segít :wink: !

Szia Gabó!
Gyönyörű idő van, ti ilyenkor bandázni szoktatok! :lol: :wink:

Rik,
ok. Megbeszéljük :P

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Ilyenkor nem,mert a Husi alszik!! :lol: :lol: :lol: :D :D
De mihelyst felébred megyünk!
Vendég

gabó
jaja,a mai kettő meglesz!!! :shock:
Kezdem unni.Az emberek ugy elszálltak a lakásárakkal....mi a fenének ilyen drágán árulni a lakásokat! :evil:
Van ami tetszik,van már elképzelésünk,de végigjárjuk őket,aztán döntünk!!
Hétfőn kötjük a szerződést!!!!!

Amica
jo,majd irunk....

Anikó
ne is foglalkozz most velünk.!!!Sokkal fontosabb dolgok előtt álsz!!!Kicső pedig a legfontosabb,hisz most át kell a másik lakásra is majd szoknia.Biztos nem lesz egyszerü,de ha megszokja,szuper helye lesz!!!Ugye kis kertetek is lesz???
Vendég

Sziasztok cajok!!!
Hogy tellt a napotok???Látom jó idő volt! :wink:
Olyan csunya lakást láttunk mi ma,hogy majdnem kihátráltam amikor megláttam!!Dehát az illem! :?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?