Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

nem volt gáz, főleg, mivel 1. annyira rosszak a fogaim, és annyit fájtak már, h azon kevesek közé tartozom, akik szeretnek fogorvoshoz járni, mert annyit segítettek már rajtam 2. mert a fogdokim is terhes. így tökéletesen bíztam benne, h nem tesz semmi olyat, amit magával sem tenne.

na, benyomom ezt a szendvicset, és eldőlök egy órácskára. kimerített ez az aktív délelőtt :wink:

Kép
an°°di

Andi! Ezzel most megnyugtattál! :) Köszike! :) :) Akkor asszem, az lesz, h most feltelefonálom a fogdokimat, és dumálok vele egy kicsit a dologról. Hátha meg lehet oldani vh, és be se kell mennem... mert én viszont nem szeretem!! :roll: Még régebben, amikor tömték a fogamat, akkor a fogorvos (nem a jelenlegi fogdokim) átfúrta az ínyemet is... brr... :( :( Nagyon sz*r volt!!
Jó pihit neked!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

köszi
majd jövök
horkhork
:arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok Csajok!

A fiam vasárnap óta beteg, Bettin szokás szerint 2 nap különbséggel jött ki. 3 napja nem aludtam rendesen, már csak kóválygok. Ma elrohantam ekg-ra, holnap 7-kor vércsop. meghat., este nődoki a kettő között dolgozom! De nem baj, most sül a csirkém, ami nálunk nagy szó mert csak én eszem, de annyira megkívántam a töltött csirkét! Éjjel azon gondolkodtam, miközben egyik gyereket jobbról másikat balról símogattam, hogy növesztek egy harmadik kezet!

Nekem is hiperszáraz a bőröm és most a rózsaszín garnier bejött csak hát használni kéne, de én is utálom ezt a kence dolgot. A hasamat viszont nem hanyagolom és most tökre bejött az avent cucca, mert az fújós és nem kell kenegetni csak reggel este bespriccelem azt kész. Olajos, de 1 perc alatt beszívódik.
Ha már a bűnöknél tartunk én az elsőnél nem festettem a hajam és jó sz..rul is néztem ki lenőtt hajjal. Most csak csíkoztatok és néha járok szoliba is! Ja és mindháromszor ettem tatárbífszteket és camambert is! És a húst is gumikesztyű nélkül marcangolom szét! (mert azt sem szabadna!)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ancsi, köszi a névnapi köszöntést
Melcsi, nagyon vagány a napszemüveges képen ;) nagyon komooooly :D

Ciripke, remélem, hamar rendbejön mindkét gyerkőc, és neked is lesz egy kis időd pihenni.
nyers húshoz sem szabad nyúlni? :shock: nemááááááár. ez már tényleg sok.
ahogy írjátok ezt a hajfestést, egyre kevésbé értem, miképp lehetne ez rossz. valószínűleg sokkal többet árt a babának, ha a kismama rosszul érzi magát, mert szarul néz ki lenőtt/egérszínű/csíkok nélküli (mittomén, mi lehet még) hajjal. legyetek szépek, ápoltak és jókedvűek. ez a legfontosabb! (én is belekóstoltam egy tatárba, de nem is ízlett. ennyit a nyers húsevéses szabályszegésről.)
szoliba sem szabad?
kész.
dolgozni lehet? :x

Kép
an°°di

Sziasztok!

Nem er ilyen gyonyoru kiscsajokat folrakni, megesz a sarga irigyseg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Nem tudom tartani a tempot Veletek lanyok, jo sokat irtok!

Lollypop: a fogad faj? Igenis menjel el fogorvoshoz, ebben aterhessegi korban mar lehet! Ne szenvedjel tovabb!!!

Ciripke jobbulast a gyerekeknek!!!

Csajok, nekem mar 2 hete egyfolytaban faj a fejem! :cry: :( :evil:

KépKép
KépKép
tontica

bocs, Tontica, az én hibám, h ennyi baromságot összehordok. ha kicsit több munkám lenne és kevesebb lemondott órám, nem lógnék ám itt egész napokat ;)
nő a pocak? az enyém szinte napról-napra nagyobb. :D
a fejem nekem is szokott fájni, de próbálom azt gondolni, h vmi front a hibás, és nem a vérnyomásom magas. remélem.

Kép
an°°di

Sziasztok!

Bakker, akkora balfék vagyok, nővérem Andi én meg nem kapcsolok...

Tehát Andi: BOLDOG NÉVNAPOT!

Fejfájás: nekem is múlt héten elég sokszor, nekem a kávé segített (alacsony a vérnyomásom)

Ciripke, van még pár hónapod 3. kezet növeszteni! :lol:
Hamár komplett babákra alkalmasak vagyunk, akkor egy kezecske sem jelenthet gondot! :wink:

Mindenkinek szép estét! Hova lett a szép időnk?!?

Jutta

KépKép
jutta

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Én is tiszta bamba vagyok:(

Sok boldog névnapot kívánok!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép Kép

Az enyémek

Isten Éltesse az Andreákat!

u.i. a fiam nem bárányhimlős, van egy ritka bőrbetegsége max. kamaszkoráig elmúlik (hiszem, ha látom)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!
Látom mindenki jól van, csak rátok néztem. Nincs időm, így mindenkinek minden jót! Pár napra eltűnök, mert dolgozni is kéne valamikor+holnap afp meg mit tudom én mi! Egész nap lótok-futok!
Jutta! minden oké volt?
Csók a családnak, elmentem...
erMóni
Boldog névnapot Andi!
Rőzsaszín garnier, én is azzal próbálkozom. Nem rossz eddig!
ermoni

Ancsi! Nagyon vagány a kislányod. :) Te szoktál Miskolcon a Tégelben (azt hiszem ez a neve) vásárolni? Mi astit szerzünk onnan, kapjuk...:)

Lollypop!
Szerintem is menj dokihoz, ha fáj. Én szoptatás mellett mentem, de rengeteg kismami volt. Amikor a fájdalomcsillapítást kérdeztem a dokitól, csak annyit mondott, nem hagyjuk a kismamákat szenvedni, már olyan fájdalomcsillapító van, amit nekik is lehet használni. Szülés előtt azért jó menni, mert nem kell még a gyereket senkire sem bízni. Viszont szülés után azért érdemes, mert a terhesség alatt, na meg majd után, rendesen leszív a gyerek, és a fogak is romlanak. Ezért iszok én kalcium pezsgőtablettát, megelőzésnek.

Ciripke!
Jobbulást a gyerekeknek.

Tegnap a buli jól sikerült, egyszerű családi volt, de a gyerek élvezte, ami a lényeg.

Doki: Túl éltem. :) Hozzám sem nyúlt. :( :lol:
Szőrtelenítés inkább az EKG-nak szólt, nehogy már szőrös lábamat megnézzék közben. :) Az ismerős csinálta, addig a doki a papírokat írta alá. Minden ok, nem mondta, hogy gond lenne.

Na teszek fel egy pocakos képet, de egyelőre nem vállalom a fejem, majd fodrász után. :wink: Pocak, hát, ha nagyobb lenne, akkor a háj se látszana már. :D
Kép

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Én ráérek, apa sehol, a vasaló vár - de ahhoz meg nekem nincs kedvem...
Valaki idejöhetne megbabusgatni! :cry:
(utálok egyedül aludni, és amióta terhes vagyok ez csak fokozódott)

Móni! Minden OK volt, de eredmény csak később...
Holnapra jó "csapolást" neked, ha csk AFP (cukor nem) akkor ehetsz előtte vmi keveset.

Betsy, látom Te már a félidőn is túl! Hogy megy az idő! :P

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Mennyi aranyos gyerkőc! Én is szeretnék, de azonnal!!!

Boldog névnapot az Andreáknak!

Nekem is rettenetesen fáj a fejem! Gondolom a hidegfront... Ma délután temetésen voltam, ahol rettenetesen kikészültem, ez nem javított a fejfájásomon... :( Ha nem várnék babát, biztos, hogy csak nyugtatóval indulok el, így meg még el se kezdődött, máris kész voltam... Szörnyű!
A holnapi nap csak jobb lehet!
marek

köszi a névnapi köszöntéseket, a nem-is-balfékeknek és nem-is-bambáknak is ;)

Jolka, neked nem is nagy a hasad, csak kinyomod (?) :P meg nem is szűk a felső (bár tök jól néz ki, azzal semmi gond sincsen az égvilágon), és így nem látszik benne a pocak (se a háj ;) )

Jutta, köszi a kávés tanácsot. azt hittem, magas a vérnoymásom, de a reggeli tejeskávé egyszerűen elfújta a felkeléskor kezdődő fejfájást. kösziiiiiiii :wink:

Ciripke, hogy neked is milyen szép gyerekeid vannak (ha az enyémek randák lesznek, legfeljebb olyan képeket rakok fel róluk, mint a South Parkban Kenny, tudjátok, a behúzott kapucnival :P )..mondjuk az apjuk baromi helyes. van esély, h vállalható arcuk lesz ;)

Kép
an°°di

na, talán végignézzük a Babelt :P
most meg felhúzott apuka, h én miért vacsorázok (baszki, mert enni nekem is kell, nem? :evil: )
no, majd később
talán

Kép
an°°di

kukkkkk

bocsi csajok az eltűnésért, de beteg vagyok, így nem nagyon van erőm/kedvem írni.
Összeszedtem valami vírust, ami a mandulámra ment, így lett gennyes tüszős mandulagyuszim. Úgy köhögök majd megfulladok.

Nagyon szépek a gyerkők, pocik.

Majd jövök, de addig is igyekszem olvasni.
Vendég

Szép jó reggelt!

Tontica, Jolka! Köszi a tanácsot! :) :) Beszéltem tegnap a fogorvossal, ma délután, 4-kor vár. Hát én annyira nem várom őt! De ha segít... Most szeretnék már pár órával előrébb lenni :? Drukkoljatok majd nekem légyszi!!! Tényleg állati parás vagyok, ha fogorvosról van szó!! :oops:

Jolka! Nagyon ari pocid van!! ;) És nem is látszik semmilyen háj se!!! Amúgy fodrászhoz én is szeretnék eljutni már nagyon, elég gáz, ahogy kinéz a hajam, egy szénaboglyához lehet hasonlítani... :?

Ciripke! Jobbulást a gyerkőcöknek!!! :) Neked pedig kitartás!! Amúgy hogyhogy nem lehetne hozzányúlni a húshoz? Tényleg?? :shock: :shock: A gyerkők amúgy tündériek!! :) :)

Jutta! Szép idő, na igen... itt tegnap este meg lehetett fagyni!! Már majdnem bekapcsoltam a fűtést :shock: :( Most is elég csípős idő van, és mindjárt indulok melózni... Jó lenne, ha nem ilyen hidegben kéne!

Amúgy jó sokat írtatok tegnap óta!! :) Nem győztem olvasni!! :) :) Ma majd próbálok jönni én is este felé is.. hátha sikerül! ;)

És amúgy én is tök bamba vtam tegnap, nekem a legjobb barátnőm Andrea, de ő vlmi okból kifolyólag nem ápr. 18-án tartja, ezért nálam le volt tudva az Andrea névnap. :oops:
Andi!! Utólag is nagyon sok boldog névnapot!!!
Kép

Szép napot mkinek!! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Jó reggelt mindenkinek!

Már nem fáj a fejem, ez remélem jobb nap lesz! Viszont fáj a hasam! Minden nem lehet tökéletes! :( Nem baj, készül a kávém, az majd segít. Tudom, sokan azt se isznak, de nem hiszem, hogy ez az egy kávé árthat, főleg, hogy nélküle megfájdul a fejem!

Egyébként gombát lehet ennünk? Mert én a terhesség elején folyamatosan gombát ettem, erre valaki azt mondta, hogy azt nem kellett volna. Pegig ezt még soha nem hallottam!!!

Andi! Sikerült végignézni a Babelt? Vagy megint bealudtatok?
marek

sziasztok!
nekem is fő a kávém, mivel nekem is fáj néha! a fejem nélküle.
egy nem árthat.
gombával má' meg mi a baj? :twisted: max. büdi lesz a gyerek lába, ha nem mossa (ismerek olyat, aki azt hitte 25 éves koráig, h a gombától lesz gombás a lába :lol: )
nem is érdekel. mindjárt elmegyek, tekerek egy kört a bicajjal :twisted:
jó, nem. de csak azért, mert kölcsönadtam a nővéremnek.

és végignéztük, és tök jó volt, tényleg nagyon tetszett, de apuka! utána ismét beájult. én éjfélig olvastam (science-fictiont kismamának lehet :twisted: ?)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Lollypop!
Ne félj a dokitól. :) Én szeretek menni, közben lehet nyugodtan tv-ni, sőt még a kezelő székben is. :) Ha nekem beadja a fájdalomcsillapítót, bármit csinálhat a fogammal.

Szerintem, nem árthat a kávé, ugyan nem iszok, de akivel együtt voltam terhes, annak állandóan ott volt a kezében a kávés pohár. Szülés után is mindig ott láttam a büfé előtt kávézni. :) A gyerkőcnek semmi baja. :wink:

Hús, ha nem lehet hozzányúlni, akkor éhen hal a család. Biztos vannak hasonló tiltások még, de már nem emlékszem rá. :shock:
Inkább, én majd a szülés utáni K betűs ételeket hanyagolom egy félévig.

Hajni!
Jobbulást neked is.

Ciripke!
CSoda szép gyerkőceid vannak. KÉt tesó mennyire szereti egymást. :)

Marek!
Nem a poci keményedett egy kicsit? Nekem este kezdte, de ahogy vízszintben voltam, elmúlt. Lehet túl mozogtam magam.

Szép napot mindenkinek! Itt újra süt a nap, remélem a meleg is visszajön.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

no, elolvastam újra az 'Az a 9 hónap" c. könyvben az ideális terhesdiétát. a gomba szerepel az ajánlott zöldségfélék között. a lényeg kb. az, h ne koplalj, ne egyél sok csokit, inkább a friss ételek, mint a konzervek. ebben eddig semmi meglepő.
azonban! "A világ legjobb terhesdiétáját is tönkreteszi, ha a várandós anya nem törődik azzal a három legnagyobb veszéllyel, amely magzatát fenyegeti; az alkohollal, a dohányzással és a kávéval."
hehe, és aszongya, h ha csak időtöltésképp iszol kávét, foglald el magad vmi más, hasznos tevékenységgel, pl "kössön réklit" :lol: ez tök jó. milyen anya leszek?? kötni nem tudok, és csak sejtem, mi az a rékli ;)

Kép
an°°di

Andi!
Azt olvastam, hogy a sci-fi árthat.... ilyenkor kizárólag a jó romantikus lányregényeket lehet olvasni, azt is csak gumikesztyűben!!! :D Filmekben pedig csak a brazil sorozatokat lehet! (tehát a Babel nem volt jó ötlet) Úgy tudom, még Woody Alan is káros... :lol:
marek

Marek, nem hiszek neked. bocccs. :P
elolvastam ugyanis a negyedik hónapra vonatkozó részt a fent említett könyvben, és meggyőződésem, h az abban említett székrekedés, gyomorégés, ödéma, visszér, aranyér és füldugulási probléma pont amiatt nem jelentkezik, mert a sci-fi jót tesz nekem (csak a bőröm szárazságát nem orvosolja, de woody jó ötlet...ki is próbálom ma sziesztához ;) talán majd ő, ha a nivea milk nem).

Kép
an°°di

És mit ír arról a fent említett könyv, hogy uborkát szeletelni csak bukósisakban lehet?! Vagy ez is csak egy városi legenda? :D
marek

Ugye a mosogatás is káros? (Mert most nagyon nincs kedvem!!!)
marek

:lol:
aszongya
uborka 250 oldal
"az uborkát terhesség alatt ne használja szexuális segédeszközként" jujj
és bukósisak 314. oldal
"a bukósisak eleinte sokat ronthat, később sokat javíthat az állapotos nő külső megjelenésén" ;)
és városi legenda 2. oldal
"a városi legendák jelen könyv megírását nem befolyásolták, következésképp nem tárgyaljuk őket"

asszem, ha kijavítottam a dolgozatokat, elmegyek kicsit sétálni :roll:
;)

Kép
an°°di

Köszi a hasznos infót. Ezt a könyvet én is megveszem! És beszerzek egy bukósisakot is!
Még jó, hogy leírtad ezt az uborkás dolgot, hasznos lehet még!!!

Sétálni csak gázálarcban! Remélem ezt tudod!!!
marek

oxigénpalackkal megyek, vegyvédelmi szkafanderben a biopiacig vezető legrövidebb sétálóutcán, és ugyanott vissza.
ugyanígy mosogatok, de speciális védőkesztyűben.
;)

Kép
an°°di

A kutyagumikkal vigyázz az úton. Úgy hallottam, arra amerre ti laktok (az a Budapest, vagy Bukarest, vagy mi) sok van. Érdemes beszerezni egy jó minőségű gumicsizmát, illetve jó még az egyszer használatos körömcipő is, de ahhoz nem árt a járókeret (legalábbis tapasztalatom szerint).
Már csak az érdekelne, hogy az a bizonyos könyv, mit ír a zajforrásokról? Zenében melyik vonulatot részesíti előnyben a második trimeszterben. Inkább a Lagzi Lajcsi vonulat, vagy valami lendületesebb death metal? Már csak azért kérdezem, mert nem akarok kárt okozni.... :wink:
Ja, és uborka helyett mit javasol? :wink:
marek

:lol: örülök, h formában vagy ma! ;)
körömcipő? nekem olyan nincs. zavar a sarok a járásban. de nem kell csizma, mert a szkafander még az ebolától is megvéd, amiből aztán akad itt újpesten rendesen :P
zaj? hát itt a babaneten mindig komolyzene megy a kezdőoldalon. aszongyák Mozarttól okosabbak lesznek a gyerekek. a könyv erre sajna nem tér ki. én hallgatok cigányzenét, most épp ska-t, rockot, free/new/old school jazzt sokat, néha komolyt, goat, electric dancet, lounge-t, world musicot... szegény kölkök :? sosem fog kiderülni, mi ártott nekik...hehe
úgy érzem, nem veszed komolyan a várandósságod, Marek! uborka helyett apuka?? :oops: (vicces, mert a könyv 7 egész oldalt szentel az állapotos asszony (én nem vagyok férjnél) és a szeretkezés témájának. kölcsonadhatom amúgy, ha jársz itt nálunk románoknál ;) megvenni nem érdemes (én is úgy kaptam kölcsönbe). költs inkább oxigénsátorra és gumikesztyű-szettre ;)

Kép
an°°di

Kösz!
Most már mindent tudok! Mostanában nem megyek Bukarest/Budapestre (vagy mi), pedig azt hallottam, hogy ott aztán van kultúra! Majd mesélsz, ha megtudsz erről valamit, gondolom még utána kell nézned! Erre csak az Osztrigás Mici van a színházban, az meg, hogy is mondjam.... Inkább nem mondom! Ezt az oldalt babák is olvassák!
Bár szerintem a kultúra kimondottan árt a babának! Már ilyen korán ilyesmivel mérgezni!!! :wink:
marek

egy kicsit elegem van. ma kb a hatodik hihetetlenül kedvező repülőjegy-ajánlatot törlöm a postafiókomból! :twisted: tudják, h a doki megtiltotta a repülést, vagy mi????
lefagytak a lábujjaim. tényleg kimegyek kicsit a napra. mosogatás kész. órákra készülés kész, szimultán virtuális kommunikáció több családtaggal szintén rendben.
no, majd később benézek. jobb dolgom úgysincs (ma sem. f4ig legalábbis)

Kép
an°°di

Milyen szerencsés vagy!
Én minden nap kapok egy csomó hihetetlen kedvező ajánlatot Viagrára, és más hasonló szerekre. Ja kedvencem a hihetetlen kedvező pénisz- megnagyobbítási ajánlat volt. Rögtön tovább is küldtem az uramnak, csak hogy tudja mi a dörgés. De nem vette a lapot :(
marek

Hello!

Nah, elmentem, túléltem! :) :) A doki állatira elzsibbasztotta a számat, köbö fél órája értem haza, viszont eddig nem jött be a babanet :? Kihúzta a fogamat!!! :cry: De legalább már nem fáj!! ;) És nagyon rendes volt, látta rajtam, h nagyon félek, meg tudja, h babát várok, de totál megnyugtatott! :) :)

Andi, Marek! Látom elvoltatok! :lol: Jókat derültem az írásaitokon ;)

Jaj! Nem is írtam reggel: azt álmodtam, h szülök! :D :D Hát azt azért most még nem szeretném!! Egyébként ennek lehet vlmi jelentése? Vagy csak azért álmodtam ezt, mert már annyira szeretnék babázni?! ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Marek!
az én személyes kedvencem nem spam volt, hanem egy állásajnálat vmi jobmonitorról vagy vmi hasonló helyről, amely szerint elmehettem volna polgári szolgálatosként vmi civil szervezethez. nagyon figyeltek ám, mi, h kinek küldik? :?

Lollypop, örülök, h máris kész vagy, de nem azt írtad, h csak délután mész??? ha kihúzta, az sz*r ügy. viszont nem csak h nem fáj, de már soha többet nem is fog :P
én is álmodtam már, h szülök. pedig akkor nem is voltam terhes sem.
na, mindjárt lecsekkolom neked egy megbízható álomszótárban

Kép
an°°di

Csajok, ne mar most tenyleg nem szabad az uborkat?! :shock: :lol: :mrgreen: Jokor szoltok! :lol: :lol:
Jokat rocogok itt Rajtatok! Milyen konyvrol van szo?

Kave: en megiszok napi kettot csak ossze-vissza kalimpal a szivem tole igy jol folhigitom tejjel. Amugy holnap megyek EKG-ra. Kivancsi vagyok mi lesz mert igencsak szorakazik a ketyegom.

Andi: BOLDOG NEVNAPOT!!! miert van Neked megtiltva a repules??? En repultem a 9. es a 14. heten es az ikres topikban egy lany most keszul utazni, azt hiszem 23 hetes. Muti Apat, meg a vegen beleszerelemesedek! :lol: Tenyleg rakhatnal am Magatokrol kepet!!! En rakok egyet a hozzaszolas aljara.

Marek: mi van a hasaddal? Nekem be szokott kemenyedni de csak az egyik oldalon, nem ertem mi ez, talan akkor mindketto egymas hegyen-hatan van es a masik oldal ures. A gombaval csak azert kell vigyazni nehogy merges gombat egyel.

Lollypop: sok sikert a fogorvoshoz, nem lesz ott semmi baj, meglatod utana sokkal jobb lesz, en az elozo babaval szenvedtem a 6-7 het korul de a fogorvos megoldotta vegul. Latom a tablaban Te is rozsaszin vagy, elkerulte a figyelmemet de mikor derult ki hogy nunis? Hu de irigyellek, hogy csinaltatok? :lol:

Hajni: hu de sajnalom! Gyogyulj meg gyorsan!!!!!!!!!

Jolka: aranyos kis pocid van, hajnak nyoma sincs!!! :D

Ciripke: GYONYORU GYEREKEK!!! Buszke lehetsz Rajuk! En is csak remenykedem hogy a tobbi is hasonloan szep lesz mint a nagyfiam! :D

KépKép
KépKép
tontica

Andi! De, úgy lett vna, de marhára elkezdett fájni olyan 10 körül, és felhívtam, h nincs-e időpontja, mire mondta, h pont kb. 10 perce mondta le egy fogbeteg. Mázli volt!! Sztem sehogy nem bírtam vna ki du. 4-ig, állatira sz*r volt... És igen, tök jó érzés, h már soha többet nem is fog fájni!!! Ennek örülök az egészben a legjobban!! ;)

Köszike, h megnézed nekem, h mit jelent az álmom!! ;) Amúgy én sacc/kb. másfél éve álmodtam azt, h terhes vagyok, de szüléses álmom még sose volt!

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

"ha vagy te v más szüléséről álmodsz, jelentheti azt, h új ötleteid vannak, vagy új terveket szövögetsz. új hozzáállást is jelenthet, új kezdetet, vagy egy jelentős, jövőbeli eseményt." (vajon mire gondolhatnak?) "... a szüléssel kapcsolatos álmok gyakoriak a második trimeszterben..." (ez stimmel legalább)

Kép
an°°di

Tontica! Én is örülök a kiscsajnak!!! ;) Tegnap voltam amúgy dokinál, akkor mondta :) :) De mondjuk mivel még nem 100%, nem merek neki annyira örülni... de olyan jó lenne!!!
Amúgy nem csináltuk sehogy se! :D Így jött össze :) :) Amúgy tuti, h az ikrek is olyan szépek lesznek, mint a bátyókájuk!! ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Andi! Ez izgi!! :) :) Egyelőre csak a második trim. stimmel belőle, de kíváncsi vagyok akkor a jövőre! ;) Hmm, ez tetszik, ezt majd megmutatom apának is!! ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Jaj de bunkó vagyok... :oops: :oops: Andi!! Nagyon köszike!!! :) :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Sziasztok!

Andi, Marek! :lol: :lol: :lol:

Lollypop!
Ügyi vagy!
Álom, én is álmodtam anno a szülésről, kb. 1x. De nagyon jó volt. Mert nagyon könnyen meglett, semmi fájdalom, agyon dicsértek álmomba, milyen ügyes kismami vagyok. :)Ja és a rég kinőtt pulcsim volt rajtam, aminek külön örültem, hogy a nagy has ellenér is fel tudtam venni. :D Ezáltal, nekem könnyű is volt a szülésem, vagyis lehetett volna rosszabb is. :)
Neked, jó élmény volt az álombeli szülés?
SZép délutánt, megyek vasalni. :? 17-kor jelenés a nődokinál, megyek mozizni. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tontica, te nem figyelsz :twisted: "Az a 9 hónap", ez a könyv címe. de sajna az ubis tanácsokat nekem kellett kitalálni, mert egyszerűen nem tudnak mindennel foglalkozni. nincs egyszerűen egy átfogó könyv! :?
nem tudom én már miért van nekem minden megtiltva. még 2 hét, és előveszem ezt a dokit! de csak a genetikai uh után persze :P
milyen ikres topik? :shock:
apukáról h rakjak fel képet? nem egyezne bele (esetleg a beleegyezése nélkül? :roll: ).
na, keresek vmi jót magunkról
a te képed viszont lemaradt, észrevetted? ;)

Kép
an°°di

Lollypop: na latod, legalabb mar nem faj! :D
En multkor azt almodtam hogy lattam Oket, gyonyoruek voltak es mindkettonek kukija volt /dikert megneztem almomban/ :lol:

Az igert kep a csaladrol:
Kép
Ez pedig a fiam joghurteves kozben /ma csinaltam/:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Jolka! Az a vicces, h csak annyira emléxem, h terhes vagyok, nagyon nagy a pocim!!!, kezdődnek a fájások és megyünk szülni. Azt is tudom, hogy Bazsi (a párom) bent volt velem, szorítottama kezét, de pl. semmi tolofájás, semmi "babanyomás", szal semmi, ami a szülőszobában történt nem rémlik. :) :( Jó lett vlna úgy igazából megálmodni egy szülést! Utána lehetett vlna viszonyítani! ;) :) De akkor neked tök jó volt!!! :) :)

A babamozihoz jó szórakozást!!! :) :) És hát jó vasalást! :)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Tontica! Nagyon-nagyon jók a képek!!!! Nagyon szép család vagytok, és a kissrác is nagyon édes!! :) :) Amúgy te milyen eloszlásban szeretnéd a kicsik nemét? ;)

Lollypop + Pocaklakó
Kép
lollypop

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?