Új privát üzeneted érkezett!

Lányok,

Legyetek is csak kívánósok. Aztán majd ha mindenki babás lesz, összejövünk egy nagy "zabálásra". :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: mivel azt ígértem,júniusig mindenki babás lesz, ezért augusztusban már kellő mennyiséget el tudunk fogyasztani. :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi: Még csak az kéne :shock: Ilyenkor max este 6ig szoktam engedni, ha bealszik.
Hát igen, nem egy kimondottan katona alkat vagyok 8) De olyan füle van, meg szeme!!! :lol: Reménytelen dolog lett volna...

Kép
Kép
Kép
olik22

Ok Andi, akkor augusztusra betervezünk egy ujabb pikniket, amire már mindenki nagy pocakkal tolat be. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Na látom elment az üzim, mert azóta megint újraindítottam a gépet.
Már lassan a hajamat tépen ez miatt a szar vírus miatt. Nagyon makacs, de én is! :twisted: :twisted: :twisted:

Ja valaki kérdezte a szülinapom, nem májusban van, június 3.
Ja de szerintem pont május 1-én fog megjöni, akkor még szülinapkor nem tesztelek.
Vendég

Olik: annyira el tudom képzelni,ahogy osonsz, és Ő meg nulláról beleröhög az arcodba (jelezvén,hogy én is itt vagyok anya)...én a fiamból indulok ki :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Én is kívánós vagyok, mindig is az voltam. Állítólag gyerekkoromban egyszer kinéztem egy család szájából a falatot, végül megdobtak egy rántotthúsos zsömlével. Én nem emlékszem ilyenre...

Mi csak addig ettünk párizsit, amíg az nem a kutya kedvence lett. AZóta valahogy más lett az asszociáció: párizsi = kutyakaja. Fura, mert amúgy szerettem nagyon.

Hol van ez a Betty lány????????????????

Még két óra a munkaidőből...Nem tudom, hogy bírom ki. :D :D :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Judy: Ha most fogunk bebabásodni - augusztusra még nem nagyon lesz óriási pocakunk, hacsak nem válik valóra az álmom, hogy rögtön egy felnőtt embert szültem :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

De Olik, ha két baba van a pocakban vagy három, akkor lehet nagy poci! :lol:
Vendég

Olik,
nekem nagy pocim lesz mert én ikrekkel jövök a talira :lol:
Vendég

Andi:
PONTOSAN ÚGY TÖRTÉNT!!! :lol: :lol: Ezek a babák... :lol:

Jaimee:
Neked már amúgy is kötelező kívánósnak lenni!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Ja, lehet, hogy a felderítői kiképzésnek részét kellene képezni a terhesgondozásnak. :-)) Leckék: "hogyan osonj el a babaszoba előtt, hogy csemetéd NE ébredjen fel". "hogyan osonj el a babaszoba előtt, hogy csemetéd NE vegyen észre".. és hasonlók.

jaimee

Bocsika, igazatok van!!! Akkor én is az leszek, mert nekem jósolta a cigányasszony :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,

Augusztusra kb 3 hónaposak leszünk. Nekem 3 hónaposan már simán látszott a hasam, pedig nem vagyok egy kis darab.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Melózok ezerrel. :lol:

Csajok! Látom már mindenki babaaváró. :lol: :lol: :lol:

Én csak a szokásos álomkórral küzdök. :(

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaimee: ez óriási ötlet!!! Majd nemsoká megtapasztalod Te is, hogy milyen ... :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Húúú, lányok, egy olyan találkozóra biztos elmegyek, ahol már csemeték is lesznek...Addigra csak feloldódom.... :? Úgy szeretném látni Pandát az ikreivel, Olik is szaladgál a 3 gyerek után, nem beszélve Judyról.... :D :D :D Tök jó lesz!!!

jaimee

Hannácska:
Nem elalaludni!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Baba-Mama kommandó! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee,

És nincs is olyan nagyon messze. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,
Lehet nekem akkor már nem lesz időm talikra menni mert 3 gyerekes anyuka leszek az ikrek na meg a férjem :lol:
Vendég

Bettyiről nem tud senki semmit????? :?: :?: :roll: :roll:
vedresandi

Olik: Babysitter múltamnak köszönhetően nem volt szükség ilyesmire, a gyerek úgy volt szoktatva, hogy ágyúdörgésre sem ébredt fel, és ha felébredt is a szundiból hamarabb ill. nem aludt el, bár letettük, akkor sem vehettem fel/ki, ha leordította a házról a tetőt.

Saját gyerek persze más, úgyhogy igazad van. Nagyon szeretnék már "felderíteni"...

Hanna: Ezzel ma sem vagy egyedül.

Judy: Nekem már most látszik, sőt 5 hete is látszott, mert alapból, ha fel vagyok fújódva remek pocim van. :D Az utóbbi hetekben pedig non-stop fel vagyok fújódva. Valszeg romlott az emésztésem?

jaimee

Jaimee:Várjuk ki a végét: lehet hogy Nálad is ikrek vannak a pocidban :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Panda: Lesz időd ránk, hidd el. Érzem. :wink: :wink: :wink: Vagy majd meggyőzünk. De ha nem, megyünk mi házhoz is. :D

jaimee

Jaimee: Hát igen, ezt kehet, hogy elrontottunk, mert 6hós kortól külön szobája van ( háromból a legtávolabbi). Ezért megszokta a csendet. Még wc-t sem merjük lehúzni, esténként inkább vödrös megoldás van :oops: :oops: Na majd a tesó... :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Ez kizárt, nekem eddig mindig egy pete ért. Már amikor sasolták ezt. Egypetéüekre nincs esélyem. Amúgyis Betsy már megmondta, hogy lányom lesz és PUNKTUM. Enikő/Emília/Kinga/Anna....meg ilyenek.

jaimee

Énekel... Hát nem fog már ma aludni :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Lányok,

Én léptem, mert még szoliba akarok menni, meg rá kell készülnöm az estére. :wink: :wink:

Holnap jövök valamikor, már ha fel tudok kelni. :wink:
Remélem addigra Betty is jelentkezik. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik: nem baj,majd este hamarabb beájul...van ilyen :lol: :lol: :lol:
Annyira édes lehet.... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Olik: Tényleg, szerintetek meddig maradhat a baba a hálóban velünk? Nálunk össz. két szoba van, vagyis lakáscseréig vagy együtt alszunk, vagy visszaköltözünk a nappali kanapéra, de ezt CARDO matracon alvás után a párom kizárta. Meddig bírhatjuk idegileg együtt? Most még úgy gondolom, hogy sokáig. Mit mondanak a szakértők? (Mármint a gyermekes anyukák, ti)

jaimee

Olik: Énekel? Dráááááága....

jaimee

Jaimee: Hová tűntetted el a vonalzódat???

Andi: Ilyenkor kéne felvételt készíteni :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: A szívhangig levettem. Nagyon parázok. :?

jaimee

Jamiee: én csak a saját tapasztalatomból tudom,hogy Dani egy percet nem aludt velünk egy légtérben.(volt hely,azért),és nem is szerettem volna.Külön szobába volt.minden egyes rezzenésre felébredtem a másik szobában.Most,ha sikerül,azon tanakodtunk,hogy oldjuk meg,mert most egy nappali,háló,és gyerek szoba van.A kis pötty vagy velünk lesz a hálóban (aminek nem örülök),vagy megkapja a hálot, és mi kiköltözünk tu in ván a nappaliba (ez a rosszabbik megoldás,mert én nem akarok azon aludni,amit a vendége telefinganak ülőgarnitúra).
vedresandi

Jaimee: Nálunk azért történt az ELKÖLTÖZÉS, mert nem aludt, szabályosan 20 percenként kiszólt, mert közel voltunk. A védőnő javasolta, hogy menjünk el.

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: :D :D :D Na, erre sem gondoltam még soha. :D :D

jaimee

Jaimee,
Nővéremékkel alszik még ma is a lányuk igaz már külön ágyban az ágyuk mellett és ilyen boldog gyereket még nem láttam :lol:
Vendég

Jaimee,
Ezt amúgy ne lehet megmondani minden gyerekmás majd neked kellkitapasztalnod lehet másnak jó a külön neki nem lesz vagy fordítva.
Vendég

Panda: No, ez megnyugtatott.
Olik: No, ez nem nyugtatott meg.

:D :D :D

Nade hol vagyunk még ettől a naaaagy problémától....

jaimee

Na megyek, mert ez most már nem éneklés, hanem bömbölés...
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Csajok! Bettyvel mi van??????????

Kép
hanna30

Betty elájult a + tesztjétől remélem!!!
vedresandi

Tegnap is csak este jött nem?
Vendég

Mi első perctől külön aludtunk és egyedül elalvás van

Ja én csak a 12. héten mondtam meg a szülőknek is, meg a munkahelyemen is, hogy terhes vagyok és mindenki csak nagyott nézett, mert nem is látszott meg nem is sejtették.
Vendég

Krisz: 12. hétig nem tudtak a szülők semmit?! Örülök, ha "anyósom" nem tudja meg addig, amíg nincs színhang....

jaimee

Nem! Megbeszéltük apával, hogy amikor jnnek a szülinapomra akkor mondjuk el egyzerre mindenkinek!
És így is lett.
Vendég

Féltem attól, ha van valami akkor nem nagoyn szeretném taglalni, hogy mi is volt. Most sem tudják, hogy mi már szeptember óta próbálkozunk.
Vendég

Oké Pandus. Köszi.
Hát én nem tudnám titokban tartani. Most is Kismaminak nézek ki a gyógyszerek miatt. :roll:

Kép
hanna30

Krisz: Hát, le a kalappal előtted. "Anyósomékat" könnyebb sötétben tartanom, de anyukámékkal ezt nem tudnám (tudtam). A próbálkozásról is tudtak, a HSG-ről is, és már a mostani kis babóról is tudnak.

Keresztapám halála miatt pedig - mivel nem megyek el a temetésre - valószínűleg még több embert be kell avatni, nehogy megbotránkozzanak...Tényleg, szerintetek görény vagyok, hogy nem megyek el a temetésre???

jaimee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?