Jajajajaj! Hagyjuk ki a személyeskedést lanyok légysziii! Mindent meg lehet normalisan beszélni, erre semmi szükség és annyira nem vagyunk parasztok, h elrontsuk egymas napjat!!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Lilla, NAGY ölelést neked!!! ahogy Anid mondana. Sokat gondolok rad, szeretnélek vigasztalni egy kicsit. Remélem nem hibaztatod magad az elvalasztas miatt. Zsunak most (is) igaza van! Probald a jo oldalat latni a dolognak! Biii egy életre a kicsi fiad marad és a sok-sok kistesojat böven tudod majd szoptatni!
Szilvi, jo, h benéztél!
Nagyon nyugis anyukanak tünsz, talan ezért is ilyen Akos.
Fejfajasra megnéztem a könyvemet és itt is nagyon sok mindentöl függ, nincs 1 féle bogyo. Szoval inkabb menj el homeos dokihoz szerintem.
Vasat szedsz? Vashianytol fajhat.
En speciel 1 ciciböl etettem altalaban. Nem fejtem ki a maradékot.
öltöztetés: sztem mindenki bénazik ezzel az elején
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Panzej, halapénz témaban A-tol Z-ig egyetértek!
Az a tippem, h az orvosok nem adoznak a magandijbol.
Tegnap még eszembe jutott, hogy probalkozhatnal sütötökkel. Csodakra képest kakilas ügyben! Adtal mar Micinek? Hajra sütötök!
8 éve élsz külföldön, nem semmi! Végig Hollandiaban? Bocs, nem akarok indiszkrét lenni, nem kell am valaszolnod, ha nem akarsz.
Ha a többieket nem zavarja, irhatnal par sort a hollandokrol, kivancsi vagyok nagyon a véleményedre.
Csilla, az a tippem, hogy sokkal több a "melo" fiukkal. Aposomnak 2 fia és 2 lanya van, allandoan ezt mondja. Szerintem van benne valami... Anyukam is azt mondja, h a hugommal nyugisabb voltunk, mint V.
Bar Zsu lehet, hogy nem ért ezzel egyet!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Gémkapocs, brrrrrrr !
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Anid, Katrina hurikan
üdv a pakolos korszakba! Faraszto, de közben olyan jo, ha mar ügyesebben mozognak a gyerköcök (ehez csatolhatnék egy fényképet az itteni allapotokrol
Augusztus mindjart itt van!
35 éves kor utan nem lehet mar benevezni lombikra??
Zsu, én is vizualis tipus vagyok, imadom én is a sztoriaidat!
Biztos nagyon jo lesz hazamenni baratnözni meg minden mas!
Mar akartam kérdezni: mikor szoktal fözni?
öszintén csodallak, hogy még netezésre is marad idöd, biztos jol szervezed a napjaidat. Van vmi titkod?
Aloe First-öt vettem én is par honapja, kiprobalom majd V popsijara, kivancsi vagyok. Ez is vmiféle windex
Tündi???
Gabek?
Ma a Millenarison voltunk, ittam (alkoholmentes) sört az ottani szabadtéri kocsmaban, haverekkel, olyan joooo voooolt!
Vince össze-vissza szaladgalt, nagyon tetszett neki a hely. A nap végére 3 lila foltot egy néhany karcolast szerzett a kis pofijara
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Vettem neki egy kis traktort, nem hiaba, teljesen odavan ugy örülök! Mondja, h TATO, TATO!!!!!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Regény megint összejött
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Jo éjt!