Sziasztok Drágaszágok! De jó volt látni Benneteket! Én csak kapkodom a fejem, csajok, _elképesztő_, hogy taliról talira mennyit nőnek, fejődnek ezek a csemeték! (...és egyre inkább zizegnek jobbra-balra:-DDD
Perselám, ezer hála, hogy eljöttetek értünk és elvittetek a talira! Utána egy jót sétáltunk, 1 óra alatt hazaértünk, Somi még aludt további egy órán át a babakocsijában a nappaliban!:-)))
Adri, bocs, hogy összerágtuk Kami szép zöld kockatartó táskáját:-))) nagy sikert aratott! Somi a perecesdobozra is ráindult, vigyázni kell rá, a múltkor egy pogácsát is betömött a szájába a kis fogatlan pókember:-))) (Elárulod, hogy lehet ilyen tuti babaszerkókat turizni? Fiúrucik is vannak?)
LÁnyok, köszi, hogy kipróbálhattuk a kocsijaitokat, én is kupolást nézek, ha már ilyen érzékenybőrű a fiatalúr:-))) eddig a
www.bambino.hu oldalon találtam olyat, hogy ki is hozzák a PC kocsit, ha nincs a minimanóban, csak így tudom megvenni, más boltok macerák elmenni, apacuka meg mostanában nagyon el van havazva:((((((((
Gabi, te jó ég, és nem fáj a kukaca Eriknek most?
Szerintem Somijét tuti nem lehetne hátrarántani, az övé teljes burokban van, épphogy csak egy nyílásocska van a tetején:-))) Én is a dokinő felhívását tűztem ki, remélem, nem fog haragudni, hogy a munkahelyén rácsörgök...
Perselának mondtam, hogy a rendelőjébe se tudnék elmenni, mert lépcső van a liftig, a liftben pedig én egyedül is csak vigyázzállásban férek be, Somit nem tudom kinek a nyakába varrni, ott meg még várni is kell, kisöreg csinálná ott a raplit addig is:-DDD
Képeket én is készítettem, majd teszek fel:-) /most house-t nézek, hihi/
Puszpus, megyek is, mert jönnek House szülei a részben, háháháhá
U.i:
Nikike, Zsombi már kész FÉRFI!!!