sziasztok!
Csak pár reag:
-Zsófi, annyira kedves, és aranyos vagy! Olyan jól esik, h ilyeneket írsz!
-Lola, üdv a csapatban! Gyere, amikor tudsz! Ez a "corvin mozi" elég titokzatosan hangzik, amit Nóri írt!
-Nóri! Ari vagy!
Én is csak akkor rohantam a pasik után, amikor gáz volt, így pl, amikor kukáztak...,
kicsizs azzal indított, h megfogta homlokkal a földet, és lenyalta a permetezett borkot...
NagyZs-t meg Szilvi kapta rajta, amint eltünt a bokrok között.
Szintén csak egy csíkot látott, és kiderült, h az én fiam krosszozik??!!!
Hát ne tudd meg, h nézett ki.
Ez látható a képeken is, h az én fiaim voltak a legkoszosabbak!
-Csajok sütik nagyon finomak voltak, ill nekem még Marcsi által készített kiflikarikák jöttek be!
-Kötőhártya gy., sajna akkor szembesültem ezzel, amikor nagyZs bölibe került.Sajna volt egy kiscsajt, akit soha nem kuráltak ki rendesen, és mindig odavitték betegen. Persze Zsig mindig hazahozta.- Azt mondta dokinénik, aki eccer megkapta, az sajnos hajlamos lesz rá-. Bölis korszakunkban elég gyakori volt ez a szemcsepp
. Ja és még egy dolog. Nagyon jó rá a kamilla, csak arra kell figyelni, h teljesen hűljön ki a viz, mert a meleg felülfertözi a gyulladást. Én ha már láttam a jelét, akkor kamilláztam, így viszonylag kordában lehetett tartani.
-jánosos dokik: eddig ügyelet, uh által találkoztam velük - a sajátomon kívül - , és eddig akikkel találkoztam nagyon kedvesek, aranyosak voltak. Csak jót tudok róluk mondnai. De olyan sokan vannak, h én is csak párat ismerek, és ezek szerint szerencsés vagyok, mert mindegyikről pozitiv benyomás alakult ki.
NA megyek, mert vár a mosás, meg lázadnak a fiúk!
ja még:
-
ÁKOSNAK BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!
-Sniki sajnálom, h nem tudtatok jönni - uram olvasott titeket este, és mondta - . Jobbulást Ákosnak! és vigyázzatok nagyon Magatokra!
Mindenkinek pusszok!
-Ja Julcsi, nem én vezettem. én még mindig fáradt vagyok!
-Gyógypusszok Lizunak!
És mindenkinek pusszok, akinek nem írtam külön!
Mircike, Mirkó már bent bölibe? Milyen volt újra egy kicsit elkezdeni??!!!
Ja Marcsi, nagyon sajnálom a munkát, de igaz, h így legalább tudod, h szeretnek, várnak vissza, ill nem egyből a bölibe megy a kistündér, hanem anyud+apája fog rá vigyázni, amig Te nem vagy! Sztem menni fog! Ügyi Laura! Sztem inkább Neked lesz nehezebb - legalábbis magamból kiindulva..-:)
na most már tényleg tűztem!