Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
Köszi a méreteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Hát az én esetem totál grizes :lol: :!:
Szeretném már,hogy holnap ilyenkor lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mennyivel más lenne,ha terhes lenne az ember és azért kell menni,ezt úgy nem szeretem,már mint a holnapi napot!!!!!!!!!!!!
Még a fejem is bele fájdult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Voltam azon a forevereses termék bemutatón,ott is beszéltek a termékenység elősegitő csoda szerről!!!!!
Olyan nőnek babája lett akiről az orvosok lemondtak!
Persze nem egyik napról a másikra,valami csak van benne!!!!!!
Vendég

A férjemnek volt egy jó beszólása a múltkor. Azt mondta nekem, hogy furcsák vagyunk mi nők, ha babát akarunk. Ha azt mondanák nekünk, hogy napi egy kanál lókakitól tutira jön a baba, akkor még azt is képesek lennénk megenni! :lol: Félre ne értsen senki!!!!!! Nem azt mondom, hogy az a foreveres termék nem jó, vagy egyéb más termék, de lássuk be, hogy ilyenkor az ember még a pénzt se sajnálja a siker érdekében, és tényleg képes lenne mindent megenni! :lol: :lol:
Vendég

Ildi!
Az férjem jól megnevettetted,itt ült mellettem,de igazad van,de ha kisem próbáljuk,akkor nem tudjuk meg.
Ez vonatkozik más termékre.

Megpróbáljuk feltenni a képeket vasárnapról.
Vendég

kriszti:Én is sok jót hallottam erről a foreveres csodákról.az egyik koleganőm menye ezzel foglalkozik.Már alig várom a holnap estét,hogy mi volt a dokinál...

Erzsi:Neked is szoritok ezerrel.

little:Annyira igaza van a férjednek,mi nők sokmindenre képesek vagyunk :D :D :D

Kép

Kép
ancsa03

A vasárnapi kirándulás! Kép Kép Kép Kép
a kutyusos otthon készült,szeret turkálni!
Vendég

Kriszti, tényleg szép helyen voltatok!

Egyébként csak azért ugrottam még be, hogy Krisztinkának írjak.
Láttat a fotópályázatot????????? Nagyon pipa vagyok, bár igaz ami igaz, jól gondoltuk. Pl az egyik gyereket láttuk szombaton, hogy 13ezer körüli szavazata van, ma meg már 35 ezer. Úgyhogy kezdhetjük előről az egészet.
A többieknek, akik szavaztak a mazsolákra:
A szavazatokat törölték, mert sokan csaltak. Újra kezdik a szavazást ápr.25-tő máj 8-ig lehet szavazni.

Ezek után jó éjszakát mindenkinek!
Erzsi, Kriszti drukkolok :!: :!: :!: :!: :!:

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt mindenkinek!!

Ma korábban keltem, olyan ügyi voltam.
Szerintetek, ha korábban mérem egy órával a hőmet, mint szoktam, az eltérhet a valóstól? Mert nekem már megint csökkent. Szóval szerintem ebből a hónapban sem lesz semmi. De nincs rossz kedvem, most ott tartok, hogy nem érdekel. Persze aztán meggondolom magam..........

Lányok a dokinál!!!
Gondolok rátok!

Zsu

Kép
bvigh

Jó reggelt Mindenkinek és szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem sokára indulok.
Zsu!Köszi!
Ha haza értem jelentkezem!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Én már annyit olvastam a hőmérőzésről,hogy mindig egy időben kellene csinálni!
Kitartás!
Nem gondolod,hogy Neked is elkellene orvoshoz menned?!
Most ennyi,mert készülök.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Ancsa: sajnálom ami történt,remélem nyugodt tudsz maradni (már amennyire ilyenkor lehet) a baba miat.

Zsu:annyira még én sem vágom a hőmérőzést,de célszerú ugyanabban az időben mérni.Nézd meg ezt,itt nagyon okos dolgok vannak: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

Kriszti:alig várom,hogy mesélj,mi volt a dokinál!!!!

Erzsit is alig várom:)

Krisztinka:mi van Veled???

Ildi:tudnak a pasik is jókor jó helyen megjegyzést tenni :shock:

Én még mindig melegen tartom magam :lol:
Kép
vedresandi

Jó reggelt!

Először is: ANDI!

Kép

Kriszti, Erzsi! Ha gépközelbe értek, akkor írjátok meg, hogy mi volt a dokinál!
A hőmérőzést valóban minden nap ugyanabban az időben kell végezni, már 1 órás eltérés is fars eredményt adhat!

Nekem reggel eltűntek a páfrányaim! :shock: Ki érti ezt? Az tuti, hogy még nem volt pé-m, mert semmi olyan tünetem nem volt. Úgyhogy szerintem még csak most jön majd.
Vendég

Ildi: Naon naon köszönöm :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Itt vagyok már, csak hétfőn nem engedett be a babanet, tegnap meg szarakodott agép, ma is vagy ezredjére sikerült belépnem, ráadásul van valami vírus a gépen ami a netet hátráltatja, és apa csak a hétvégén irtja ki.
Úgyhogy sík ideg vagyok már :twisted: :twisted: :twisted: .
Tiszta elvonási tüneteim vannak.

Ancsa! Sajnálom angyit, őszinte részvétem!

Erzsi, Kriszti! Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu! A Táblát úgy tudod feltenni, hogy jráállsz és jobb egér Kép metése másként és ezzel lemeneted a gépre, majs én a Photoshopban szoktam megnyitni és ott a kép mértét is tudod állítani, ugye ne legyen nagyobb 600x600-nál és a mentés máskéntet választod, ahol kép kiterjesztését vagy GIF vagy JPG re állítos és kész.
Ha nincs Photoshopod, akkor a pintben is meg tudod csinálni, ott a méretet a Kép/ Attributumok menüben tudod állítani és ugyanúgy Mentés másként kiterjesztés beállítás és kész, aztán csak Melléklet feltöltése.
Ja én mostanában nem is néztem a szavazáést, mert tökideges lettem, hogy másnak mennyi szavazata van.
Olyan sok csalás van.

Enik! VEled mi a hlyzet? Ja megjött a lagzi előtt. Sajnálom.
De legalább a lagzi jó volt???

Andi! Nagyon szép a görbéd! Remélem fent is marad a hőd!!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Na most gyorsan ezt elküldöm és dobok majd egy görbét!
Vendég

Itt a görbém:
Kép
Vendég

Krisztinka: köszönöm szépen!!! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Andi! Eddig tényleg szupi a görbéd!!!! Olyan rossz,hogy ha nincs baba, akkor csak a mensi tájékán esik le, addig izgulhat az ember. Milyen egyszerű lenne, ha csak akkor emelkedne a hő, ha baba van, ha meg nincs, akkor egyáltalán fel se menne a pé után.

Hát engem nem hagyott nyugodni ez a eltűntekapáfrányaim dolog, ezért újra nyaltam! Hát most ott voltak! :shock: Lehet,hogy reggel félálomban rosszul nyaltam, keveset vagy túl sokat raktam rá???!!!! Az tuti, hogy védekezésre nem használnám ezt a mikroszkópot! :lol:
Vendég

Ildi: teljesen igazad van.a múlt hónapban is mensi előtt két nappal esett le,de nem vágok eret,ha most megjön.Csináljuk tovább :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet,hogy mellé nyaltál :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Először is Andinak nagyon boldog névnapot kívánok:
Kép

Másodszor:
Tudom én a kérdéseimre a választ, csak mindig reménykedem, hogy rosszul gondolom.Szeretnék már tévedni!!!!

Krisztinka!
Köszi az infót. Akkor már tudom mit rontottam el.A kiterjesztést nekem nem kérdezi, hanem automatikusan menti. MOst már odafigyelek rá.

Andi!
A görbédet nézve, az enyém is hasonló. Tegnap esett 0,5°c-ot, meg mára is ugyanannyit. Hát ettől keseredtem el :lol: :lol:

Ildi, én erre nem is gondoltam, hogy rosszul is lehet nyalni. Akkor én valószínű ezért láttam két napig csak a páfrányokat.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: Neked is köszönöm....nem örülök,hogy leesett a hőd, de hátha a beágyazódás miatt :wink:
vedresandi

Sziasztok!

Most értem haza!
Ez az orvos,megsem sem vizsgált,se ultrahang semmi,hormon vizsgálat nélkü felirta a clostyt,egy másodperc alatt elhadarta,hogy kell szedni,annyit értettem ha megjön akkor kell elkezdeni,úgy,hogy aki clostys attól valamelyik topikban tanácsot kell kérnem,mert hogy én már fel nem hivom az is biztos!
Még az a jó,hogy nem most kell elkezdeni,mert ha véletlenül mégis terhes lennék?!Bebiztositottam magam vettem egy pár tesztet,nagyon jót,ami már 3 napos terhességet is kimutat,beágyazódástól 3 nap.Egy tesztet még megér megcsinálni,a biztonság kedvéért,nem élem bele magam,de azért fő az óvatosság.
Jövőhét hétfőre kiirattam magam dolgozni,már unalmas néha itthon.
Hátha jobban telnek majd a napok.
Nekem meg a hőm képzeljétek 3 napja 37,8.
Mi van velünk??????????????
Egyenlőre nem váltok orvost,most már várok.Reméllem nem kell szedni a gyógyszert,kisem váltottam.Jó lenne ha ebben a hónapban össze jönne,a recept meg jó riogatónak!!!!!!!!!!!

ANDI!
SZIVBŐL KIVÁNOK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
JÓ EGÉSZSÉGET!SIKERT!MIELŐBBI BABÁSODÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, még azt leirom,a férjem felvitt kocsival,de mivel dolga van,busszal jöttem a kórházból,leültem az ülésra,erre mellém,elém,hátam mögé kismamák ülnek,szerintetek,hogy éreztem magam?????!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindjárt jövök csak átöltözök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi a helyzet????????????????? Nem értél még haza a dokitól??????????????????

JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jelentem itthon vagyok,de pont egyszerre irtunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ti voltatok az elsők akiknek beszámoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi lessz velem a jövő héttől,csak délután tudok irni,de majd megoldom a délelőttöt,is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti! Közben írtál is! :oops:
Hát én őszintén megmondom neked, hogy én elmennék egy másik dokihoz is! Csak így felírni a clostyt, semmi vizsgálat...........hááááááááát. Legalább megnézett volna uh-al, vagy valami. Már csak azért is, hogy hátha már ott a baba! Szerintem ez a doki nagyon rossz választás! Biztos van a közelben egy másik, aki nem ilyen felületes, és felelőtlen. Bocs, hogy ilyeneket írok, de most ez egy kicsit kiakasztott! Mennyiből tartott volna neki megvizsgálni, vagy egy uh-ot csinálni????????? Persze egyszerűbb és gyorsabb látatlanban felírni egy gyógyszert és kész, jöhet a következő!
Most ugyanott vagy, ahol eddig voltál, csak van egy recepted. A hőd baromi magas szerintem, még akkor is ha esetleg Te mindig magas hőfokon működsz. Csinálj egy tesztet, hátha iokosabbak leszünk, aztán szerintem csapd fel a telefonkönyvet és nézz egy másik dokit!
Vendég

Kriszti: én sem ragoznám, tökéletesen egyet értek Ildivel!!!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Andi boldog névnapot! :D Gondoltam benézek hozzátok hogy mi újság van veletek. Én most nem értem hogy nálam mi a helyzet, ugyanis két napja szörnyen szenvedek a hányingeres érzéstől, igaz az is hogy a kicsit felbomlott a ciklusom, egyik hónapban 28 aztán 26...nem tudom hogy akkor most megint mennyi lesz. Nektek nincs fura érzés a gyomrotokban? Én egyébként úgy figyelem, hogy mikor van peteérésem, hogy a "folyás" állagát, mikor van száraz és nedves nap. És most erőteljesen a száraz napjaim vannak .... lehetséges lenne hogy a menzi után pár nappal peteérésem legyen / akkor voltak rá utaló dolgok / és ha összejött akkor éppen holnap kellene beágyazódni vagy ma.... remélem összejön de ha nem akkor majd a következő hónap. Nekem a nőgyógyászom januárban azt mondta hogy akkor jöjjek vissza ha összejött a baba és kimaradt a menzim, viszont itt olvastam hogy valamelyitek hamarabb is visszamegy vizsgálatra stb... mit tanácsoltok? Érdemes lenne hétfőn megállnom nála hogy még semmi, vajon okés e minden. Nem akarom hogy fejreesetnek tartson meg jöjjön az a szöveg hogy türelem stb...én azt hiszem türelmes vagyok, na de nem a végtelensékig. Ez a harmadik hónap hogy próbálkozunk, és ugyebár januárban teljesen ki lettem vizsgálva és minden rendben volt.
sziasztok
denni

Csinálok még egy tesztet,még nem tudom mikor?!
Egy gond van az orvossal,
1.kertszomszédok vagyunk.
2.Ózd kisváros,van 5 vagy 6 nőgyógyász,még ha elismennék másikhoz,másnap kitudódna,legyek vele haragba,?!
Annyira jó viszonyba nem vagyunk,csak annyi,hogy tegeződés,behiv soronkivül,és nem fizetek magánrendelésen.
De a hozzá állása az én babaprejekktemhez,egy nulla!!!!!!!!!!!!
Pedig az elején azt gondoltam,hogy segitőkész lesz,és mégsem!
Na mindegy ez van!
Gondolkodok még,hogy egy másik orvost megpróbálok magánrendelésen!
De most lecsillapodok,várok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

denni!
Tesztelj,pont most vettem én is olyat,ami a beágyazódástól 3 nap kimutatja a terhességet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy pár tesztet megér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Deni: köszönöm.
Reagálnék arra amit írtál.Az én személyes véleményem az,hogy a 3 hónap nem hosszú idő.Nyugodj meg,és folytassátok tovább,ahogy eddig.Ha valaki a gyógyszert abba hagyja,akkor is 3 hónap után lehet élesben csinálni.Általában 1 év az az idő,amit az orvos javasolni szokott.Ha addig nem jön össze,utána érdemes gyógyszeres,vagy egyéb beavatkozást eszközölni.Én nem vagyok gyógyszer,és egyéb párti.Ha eltelne egy év sikertelenül,én először a páromat küldeném el vizsgálatra,mert az kevésbé kellemetlen mindkettőnknek (és nekem már van egy gyerek).Utána lehet megnézni az okokat.Tanácsolom még azt is,hogy érdemes elkezdeni mérni a hődet,mert a fokok ingadozásából sok mindent meg lehet állapítani arra vonatkozóan,jól működik e a tested.Ez egy kontroll,ami szerintem tökéletesen megfelel a célnak.
Hát ez voltam én......

itt olvashatsz a hőmérésről:
http://www.babanet.mindenkilapja.hu/
vedresandi

Sziasztok, fiam végre elaludt, megyek visszaolvasok.
Ja, Andi, boldog névnapot.

Rögtön jövök :lol:
Vendég

Kriszti!!!!Tényleg bocsiiiii
köszönöm,köszönöm,köszönöm,köszönöm,köszönöm!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Kacikának is köszönöm :lol:
vedresandi

Na újra itt...

Először is Kriszti!

Jók a képek nagyon!
Tényleg kicsit necces hogy a doki, minden vizsgálat nélkül írta fel a gyógyszert, de gázos ha a kertszomszédod.
Eseleg próbálj vele beszélni, hogy nyugtalanít a dolog, és szeretnéd ha elküldene hormonvizsgálatra. Ezt mondtad így neki??
Aztán ha erre flegma, vagy nem csinálja azt amit szeretnél..akkor érdemes váltani, akármennyire is közel lakik hozzátok.

Andi, Naggggyon jónak tűnik a görbéd.

Denni! NYUGI!!!!!!! 3 hónappal ki fog röhögni a doki, és még igaza is lesz, az még tényleg nagyon rövid idő. Pláne ha volt kivizsgálás, és minden rendben volt, nyugi, és sok sex, meg nem mindig erre gondolni...na akkor hamar jönni fog.
És ha mégsem, 1 évig semmi gond nincs.

Erzsi???
Vendég

Andi!
Oké! :lol:
Vendég

Itt vagy Kriszti?

Ancsa! Sajnálom! :cry: Nálunk elmúlt szombaton történt hasonló, csak a nagypapával....az idő segít, és enyhül a fájdalom, más gyógymód nincs.
Vendég

Kacika!
Mikor irta a receptet,rögtön kérdeztem,--hormonvizsgálat nem kell hozzá,--.Nem szólt semmit.Ott hagyott,át ment a másik rendelőbe,mert 2-be rendelel egyik a páros másik a páratlan oldal és ingázik a 2 rendelő között,én meg se köpni se nyelni nem tudtam,feláltam,és haza jöttem.
Az a baj,hogy mióta Szilvásváradon lakik egyre kevesebbet jön ki a kertbe,kiadta másnak,müvelni,úgy,hogy nem hivom,fel,nem csinálok semmit, várok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Éééértem, akkor viszont nem gáz ha váltasz, legalább még ritkábban tolja oda a képét 8)
Vendég

Olyan édesség ehetnékem van, hogy megpusztulok.
Direkt nem vettem délelőtt, hogy ne egyek, nem akarnék hízni, pláne nyárra, de du muszály lesz venni....
Vendég

Kacika!
Nekem meg,hányingerem van és émelygek,fáj a fejem.
Nem ittam kávét kora reggel,mivel arra gondoltam,hogy vérvétel,ami ugyan elmaradt,hiába ittam mikor haza jöttem az már nem olyan.
A hányinger,meg az idegtől van,gondolkodom a másik orvoson,de még van kb.2 hetem mensiig,mig nem kell elkezdeni azt a fránya gyógyszert,na meg reménykedek abban is,hogy addig most össze jön.
Kacika!
Ha megkivántad az édességet,egyél!!!!!!!!!!!!!!!!

ERZSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti: írtam neked privit!
vedresandi

Kriszti!
Én is mennék másik orvoshoz. Látszik pasiból van és nem érezheti át teljesen , hogy egy nő mit érez, ha babát szeretne.

Erszi szerintem ma nem lesz csak holnap. Írta is, hogy csütörtökön jön megint.
Vendég

Andi!
Mégnem kaptam meg.

Krisztinka!
Erzsi,tegnap azt irta megpróbál a tesójáéktól irni ma.
Az orvossal kapcsolatban igazad van!
Vendég

igaz tényleg!!
Vendég

Kriszti!

Sokáig gondolkodtam, hogy leírjam e amit még gondolok a dologról, de egyszrűen nem bírom magamba tartani!
Véleményem szerint ez nem egy olyan dolog, hogy a ballagási virágcsokrot Marinál veszem meg, mert itt lakik a szomszédba és nehogy megsértődjön. Igaz, hogy Kati sokkal szebb csokrot csinál, de nem akarok sértődést!
SZerintem mérlegelned kellene, hogy mi a fontosabb! Elképzelhető az is, hogy pont amiatt nem fordított rád kellő figyelmet és időt a doki, mert "ingyenes" betege vagy. Nem hiszem, hogy ha elmennél máshoz, akkor kitudódna, mert nem gondolom, hogy a doki körbekérdezné az összes közelben lévő nőgyógyászt, hogy van e ilyen betege. Ha mégis kiderülne, akkor se hiszem, hogy a mostani dokidnak meg kellene sértődnie, de ha ő ilyen, akkor vessen magára, ha még úgysem képes megfelelően ellátni, hogy ismer. A closty és egyéb hormon készítmények szedése előzetes vizsgálatok nélkül szerintem életveszélyes. Többet árthatnak, mint használhatnak. Ami nálad most a legfontosabb, hogy van e baba már a pocidban vagy nincsen! Azért ezt jó lenne tudni, mert ha van, akkor az ember már kellő odafigyeléssel éli a mindennapjait! Ha pedig nincs, akkor tisztázni kellene VIZSGÁLATOKKAL, hogy mi a gond. Nem vagyok orvos, de tudom, hogy a nagyon rövid ciklus sem jó, és annak a hátterében is hormonális bajok állhatnak, de elképzelhető, hogy ilyenkor "csak" annyi a gond, hogy nincs abban a ciklusban peteérésed.
A lényeg: nem akarok okoskodni, és kioktatni, de felháborítónak találom amit ez a doki ma tett illetve nem tett veled! Ezekután elgondolkoztató, hogy szülésnél rá bíznám e magam egy ilyen emberre, mégha ismerem is.

Ne haragudjatok lányok, hogy ezzel terhelem a topikot, de nem tudok napirendre térni! Nyugodtan ugorjatok nekem, ha hülyeségeket írok, és nem értetek velem egyet! Én úgy gondolom, hogy egy ilyen helyen nem csak drukkolni kell, hanem esetlegesen egy kis "észheztérítéssel" segíteni a másikat, hogy minnél előbb valóra váljon az álma, és baba legyen a pocijában!

Ha nagyon megutáltatok a véleményem miatt, nyugodtan közöljétek, és akkor lepattanok a dologról!
Vendég

Sziasztok!

t.kriszti: a helyedben én is váltanék dokit :? vagy biztosan elmennék máshoz is megbeszélni a dolgokat.

Köszönöm a válaszotokat de baj csak ott van ha én májusig nem esek teherbe akkor egy évig várnom kell, ugyanis erősen allergiás vagyok na meg asztmás is. Nyártól már veszélyes gyógyszer nélkül maradnom, uánna pedig jön a herpeszes időszakom szeptembertől - januárig :( , na és még ha igyekszek is türelmes lenni, legbévül alig várom mindig a hó elejét hogy mejön vagy nem és ha igen akkor megint az van bennem hogy mikor lesz peteérésem.... futok az idővel de inkább utánna :evil:
denni

Kedves Denni!

Bocsi, hogy átsiklottam a problémád felett! :oops:
Most nem egészen vagyok képben veled kapcsolatban, ne haragudj. Ha voltak 26 napos ciklusaid, akkor elvileg a 9.naptól már lehet peteérésed. Nem igazán tudom, hogy most hanyadik napon is tartasz. :oops: megtennéd, ha vonalzót nem is akarsz csinálni, hogy legalább a hozzászólásaid végére odaírod, hogy hanyadik napon tartasz? Mert úgy könnyebb lenne bármilyen okosságot mondani!
Szóval nem kizárt, hogy a mensi után hamar lehetett pé-d. A beágyazódás a peteérés utáni 7-10 nap környékén lehetséges.
Ha hétfőn elmész dokihoz /még mindig nem tudom, hogy ma hanyadik napon tartasz/ nem sok mindent fog látni. A terhességi tesztek előbb kimutatják a terhességet, mint ahogyan azt az orvosok meg tudják állapítani. Max vérvételből lehet előbb kimutatni. Szerintem úgy érdemes dokihoz menni, ha már van egy pozitív teszt a kezedben.
Na, nekem tényleg közeledik a pé-m! Szófosásom van! :oops:
Vendég

Lányok köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ildi!
Nagyon nagyon aranyos vagy nagyon jól tetted,teljes mértékben igazad van!!!!!!!!!
Vagyis igazatok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért jó,hogy vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Őszintének kell lenni egymáshoz ezért van ez a topik meg a többi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keresek másik orvost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A barátnőm is ezt tanácsolta!!!!!!!!!!
Mindenki aki csak tudja!!!!!!!!!!!!!!Ezt mondta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jól teszitek,ha megirjátok a véleményt,mert ez kell tennünk egymásnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedvesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezért szeretlek benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Denni! Sajnálom, hogy nem vagy egyzserű eset. Bocsi. :oops: ezért a kibökésért.
De teljesen megértelek, hogy türelmetlen vagy, mert így bizony nem sok időd van arra, hogy teherbe ess.

Kriszti! Szerintem totál igaza van Ildinek. Ez nem játék, ráadásul, nem 20 éves vagy és az idő csak rohan rohan előre és nincs időd várni. Itt most nem azt akartam mondani, hogy öreg vagy félre ne érts!
Szóval szerintem holnap tesztelj és jelentkezz be egy másik dokihoz , azzal nem vesztesz semmit. Ráadásul Te karzs gyereket és nem az orvosod és a te életdben ez most nagoyn fontos, hogy megtudd mi van veled!
Remélem nem haragszol meg ránk!
Vendég

Na látom írtál!
Örülök, hohy nincs hari!!!!
Vendég

Kriszti! Most elpirultam :oops: :lol:
Vendég

ma a 14 napon vagyok, ha jól számoltam ma vagy tegnap kellett beágyazódnia. 5-én volt meg a m-zim , februárban 28 napos volt a ciklusom, majd másrciusban is és most elősször volt 26 napos.Igyekszem csinálni vonalzót is csak nincs időm, mert közben dolgozok. Bocsi csajok :shock:
denni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?