Gratulálok Barbinak
!!
Nagyon jó egészséget, tejcsit, s tengernyi boldogságot kívánok!
Dzsulee
Köszönöm, de azt hiszem a postaköltség miatt nem érné meg, mert én a Kanári szigeteken, Tenerifén élek
Szurkolok nektek, hogy addig maradjatok együtt a kiscsajszival, amíg jól esik! Várjuk majd a híreket!
Egyébként borzasztóan irigyellek ezért a minden soron átható jókedvedért, lendületedért, s optimizmusodért!!!
Én minden percben azért izgulok, hogy nehogy történjen valami
Pedig normál esetben én is "félig teli pohár" felfogással élek.
Lányok
1 kérdés,
azt hallottam, hogy a lányokkal több a hányinger, émelygés koraterhesen, mint a fiúkkal
Tapasztalat???
Tünde
Nagyon köszönöm, hogy betettél a táblába, gondolatolvasó vagy, szerettem volna kérni!!! 35 éves múltam februárban, s mint fent írtam Tenerifén élek/élünk
Emma
Majd visszasírod ezeket az éjszakákat, amikor aludhattál volna, de sebaj, majd kialszod magad, ha megnő
, mert akkor ember legyen a talpán, aki reggel suli előtt felébreszti őket
Mona
Gratula a szívhanghoz!!!!
Tiza
Várjuk majd a képeket a picurról, most már valószínűleg meg tudják majd mondani, hogy fiú vagy lány!
Susy
Nálatok Németországban ugyanazok a vizsgálatok vannak, mint Magyarországon? Itt pl. nem tudok olyanról, hogy védőnő, a doki mérlegel, mér vérnyomást, s küld különböző vizsgálatokra. Mikor kérdeztem, hogy a korom miatt lesz-e valami extra vizsgálat, akkor azt mondta, hogy a 12. heti ultrahangtól függ
ez nekem nagyon fura
Mindenkinek jó pihenést!
Szilvia