Helló Mindenki!
Én letettem a nyomozásról, ui. már vki mástól tudom, hogy kik is a titkolózók..
Igy kedves P1 nem foglak Titeket hibáztatni Marci tartós albérletben maradása miatt
De az sms Neked is megy, ha kibújt a drága.
Geri, nem, még nem szültem meg itthon, sõt a Tesco parkolóban sem, de még a kórházban sem...
Mához egy hét múlvára vagyok kiirva, de a jóslófájásokon kivül semmi jele nincs annak, hogy mikor is lesz a nagy menet.
Azt már megtudtam, hogy 16.-án lesz telihold, és a jövõ hétre jó kis hidegfrontokat jósolnak..majd meglátjuk mennyire vagyok bmelyikre is érzékeny..
Judó, bocs, hogy nem válaszoltam, de terveim között az volt, hogy majd összefutunk a Ctg-n tegnap, de Hannát vittük kontrollra és az kissé elhúzódott
Talán ha babázunk, találkozunk..nem? Kidumáljuk a csecsemõsöket
Nekem is hasonlókat mondtak a múlt heti UH-n
csak össze ne keverjük a Zalánok csemetéit
Emese, és hosszan?? Semmit nem irsz hetek óta..
Adri, nekem még mindig csak azt mondják, hogy kiért NE ma...azt szeretem, hogy az értem/Marciért való aggódásba csomagolják a saját önzõségüket...és én vagyok a rohadt dög, aki nem elég hálás, hogy IGY aggódnak miatta..
Szóval, keresem azt a napot, ami mindenki szerint egy pocsék nap arra, hogy megszüljek és juszt is akkor...
Még szerencse, hogy a férjem és a gyerekeim azt várják, hogy kibújjon, igy minden este kikészitett ruhákkal fexik le Zali és Hanna is minden este a szavamat veszi, hogy ha éjjel akar megszületni a kisbaba, akkor mindenféleképpen szólok neki..
Képzeljétek, elõfordulhat, hogy a novemberben ellopott kocsink után március elején fizessen a biztositó
Ugye milyen jó hir ez a mai napra?? Röhej, hogy tényleg fél év, mig minden sz*t elintéznek! Amig nem saját bõrömön tapasztaltam, hogy ennyire szõrszál-hasogató banda egy biztositó, addig nem is hittem el..
Virág, tudom, tudatlan vagyok nagyon, de ki az az "enneagram" tréner? És mit csinál?? (a tréner még tiszta..)
Na, búcsúzom, puszi mindenkinek:
Verus