Új privát üzeneted érkezett!

Judy: A fogantatás után szedtem 2-3 nappal, amikor felfáztam.

Christell: akkor 31 napos volt az előző ciklus. Az egész jó, nem volt maratoni. És tudod, új ciklus, nagy remények!!! Vezesd a hőt, segíthet! Már csak 2 hét és ovu. :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Chris: :( Nem baj, majd most!!!

Jaimee: Amúgy is vedelek :shock: Bekaptam 500mg C is. Veszek citromot és teázok esete mint az állat :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi: Szegénykém...Részvétem...Nem tudom, hol lehet a gubanc. Nem volt romlott az ebéd? :D

jaimee

Chris: Júniusig mindenki babás lesz, ezt megígértem Nektek.Tényleg jó ez a görbe.Az első két három pötty után már nem olyan unalmas,sőt.Az a baj,hogy egy napomnak csak kábé 2 percét töltöm el a görbével,de jó hobbi :shock:
vedresandi

No-spát szedted megfázásra? Én gyomorra szoktam, ha elrontom :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Akkor nem lesz semmi baj, kutya bajod sem lesz holnapra. :wink:

Pandaaaaaa! Hol vagy? Most jártam a WC-n és eszembe jutottál. Onnan, hogy olyan szép "pandás" a szemem, naaagy karikák... :D :D

jaimee

Csajok, mára lelépek, mert felébredtünk :D Megyünk az Anyósomékhoz :?

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Az még nem számít, a beágyazódás után kerül a babó közvetlenül kapcsolatba az anyaszervezettel. :D :D

Andi,

Remélem most már hamar jobban leszel. :D

Olik,

Jóbbulást.

Csajok,

Mielőtt hazamegyek, még azt mondjátok meg nekem, hogy akinek UPC net-je van, melyik csomagot használja?
Holnap meg akarom rendelni neten, mert ugy ingyenes.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik: nem, nagyon fájt ha pisiltem, akkor szedtem. :oops: :oops: A gyógyszertárban ezt adták már csak recept nélkül, de talán jobb is, hogy nem valami erősebbet kaptam be. 2 szem csúszott le, az semmi talán...

jaimee

Én is elindulok haza...otthonról majd még jól rátok nézek!!!

Mindenki vigyázzon nagyon Magára!

ADDIG MEG PUSSZANTÁS

Kép
vedresandi

Andi!
Köszi, megnézem. Mi az a cdk?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: bocsi,elírtam: Csak akart lenni
vedresandi

Csajok!
Aranyosak vagytok! Nem vagyok elkeseredve. Nem gondoltam, hogy az első próbálkozós hónapban összejön. Majd a következőben. Az idén úgysem akartam szülni, mert addig nem tudunk beköltözni a házunkba. Szeretném, ha a baba már oda születne.

Abban segítsetek nekem légyszi, hogy a fertiben hogyan kell regisztrálni, és hol találom a görbét, hogyan tudom vezetni. Köszi.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok Lányok!

Jaimee!!!! Gratulálok! Én tudtam, tudtam, tudtam! Nagyon szép az új vonalzód!

Most megyek és olvasok. Tegnap nem engedett be.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

Jaimee: Lehet terhesen is nospát szedni.

Christell: Örülök, hogy hiányoltál....úgy kiokítunk hőmérőzésből, hogy olyan függő leszel, hogy le sem tudsz majd róla szokni!! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Andi: Én is itt töröm a fejem, mi az a cdk!

További szép napot nektek! Én is megyek haza lassan!

Betty: Gondolok rád!

jaimee

Ok Andi!
Így már értem. Csak de. :(

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

OK Betty!
Első lecke?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mi is az a cdk??? :roll: Én sem tudom :oops:

Jaimee: Köszi, hogy gondolsz rám...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Andi csak elírta. CSAK akart lenni.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mentem én is haza.
Szép estét mindenkinek. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty!
Holnap tesztelsz? Nagyon drukkolok neked!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Omnia!
Régen láttalak. Hogy vagytok? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szóval,felmész a www.fertilityfriend.com oldalára...
Aztán ott kérni fog egy nick nevet, és egy e-mail címet, azt beírod...aztán arra az e-mail címedre megkapod a kódodat, amivel mindig be tudsz lépni
Elvileg ez egy 45 napig ingyenesen használható oldal...egyenlőre ennyit...

betty615

Andi: Jól tudsz titkos írni.... :lol: :lol: :lol:

betty615

Jaimee,
Már azt hittem hogy másról :lol:

Andi,
És még engem hívtál kéznek kaptam volna cserébe rókát? :lol:

Chris,
:(
Vendég

Betty!
Bocs, de én belülről vagyok szőke. Szóval felmegyek a ferti oldalára. eddig jó. De hol kér nick nevet, és mail címet?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska!
Kösz. :) Már hiányoltunk.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
Küldd ide pirit hozzám jöhet majd adok én neki
Kép
Kép
Vendég

Köszi. Küldöm. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Bocsesz Chris!
Van 4 féle ovális kör, az elsőre kattints (Free online course)

betty615

Én szívesen mensisek most bárki helyett és átadom a peteérést is nekem most még véletlenül se szabad érnem vagyis a petémnek :lol:
Vendég

Pandácska, akkor az enyémet is átvállalnád?? :lol: :lol: :lol:

betty615

Ez megvan Betty! Beírtam mailt, és nicket. Az alatta lévő sort nem töltöttem ki, és rányomtam a finish gombra. Ja. És szőkeségem mellett angolul sem tudok. :( :oops:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Nem baj Chris, nekem is inkább a párom az angolos, én a németes...el van osztva :lol: :lol: :lol:
Most ha felmész az e-mail címedre,akkor elvileg megérkezik mostanában a kódod....

betty615

Na visszajöttem!

Köszi Christell, jól vagyok. Nincs vuk, csak nyűgi, meg álmosság. Ma meg ráadásul 7-től ügyeltem. :(

Jaimee! Emellé a szép hír mellé ez a szomorú! Részvétem!

Judy! Isten éltessen sokáig!

Andi! :evil: Vérig vagyok sértve! Engem már nem is hívsz piknikezni? A táblából is kihagysz? Irgum burgum!

Betty! Mi ugyanígy vagyunk! :lol:

Kép
omnia28

Mármint én némettanár, párom angoltanár.

Kép
omnia28

Szia Omnia! Remélem jól vagy(tok)!
Mi nem vagyunk tanárok, csak hobbi.....nemrég feküdtünk neki az olasznak is....azt meg együtt :lol: :lol:
Igazából úgy szeretnénk, hgy majd a párom angolul beszél a bébihez, én meg magyarul....

betty615

Chris: Ennyire belemerültél a chart-ba?? :lol: :lol: :lol:

betty615

Hol van mindenki? Kép

betty615

Omnia: engedélyt kérek meghunyászkodni :oops: :oops: :!: :!: :!:
Valóban kifelejtettele,szánom bánom bűneimet.Nos: van kedved Neked is csatlakozni valamikor piknikezni :?: :?: :?:
vedresandi

Úgy látszik Andi mindenki lelépett...

betty615

Látom neked is csak 1 hét van már vissza tesztig.....

betty615

Betty:lehet,hogy útban vannak haza felé...én is most értem haza,de a hányinger megtréfált a közértben.A hűtőpultot majdnem sikerült...most meg fekszem,mert úgy érzem kövek vannak a szempilláimon :lol: :shock:
vedresandi

Betty: valóban egy hetem van, de a jövő hét utáni hét hetfőjén tesztelek csak,ha....addig nem jön meg.Múlt hónapban 4 napot késett.lehet,hogy a spirál levétele miatt,lehet,hogy spirál nélkül 32 naposak a ciklusaim :) :) :)
vedresandi

Kövvvek??? Hányinger???
Mi van veled Andi??
Még jó, hogy a hűtőpultban nem landolt a vuk....még mindig takaríthatnál.. :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Elmegyek most picit, mert piskótát sütök, majd gyüvök

betty615

Betty,
Persze a tiedet is küldjed nekem még amúgy is kell 1-et mensis nem hamarosan.
Vendég

Jó reggelt Csajok! :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Neked is jó regg Hanna! :) :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?