Új privát üzeneted érkezett!

Olik: Egy kicsit engem is sokkolt. Kivizsgálásból az ember haza szokott jönni a kórházból... :cry: Én is jobban örültem volna, ha anyu nem hív fel a hírrel, dehát családon belül ez elképzelhetetlen persze.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Olik!

Jaimee! Én beestem. :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Jaimee: Hát igen :(
Amúgy nagyon szép az új vonalzód :D Na meg az aláírásod ( ami fiúsra változott???) A kínai nekem sem jött be , mert Zolikának lánynak kellene lenni :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Hanna :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Ha sokáig nem jövök, alszom. :oops:

Kép
hanna30

Hanna! Ezt dobd be gyorsan!!!!
Kép
vedresandi

Andi! Köszi! Ez nagyon komoly, milyen álmos vagyok. :oops:

Kép
hanna30

Kép

Hanna:
Ha elalszol - ez lesz :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Hanna, az álmosság teljesen normális bizonyos esetekben :D

Kép
mercure

Hanna: ha mégis kávézol, akkor vigyázz!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Köszi! Vééégre valaki észrevette a vonalzómat. :D Azt hiszem, visszateszem a rózsaszín aláírást, nem ilyen kékre számítottam...

Andi: Hanna már nem ihat ám kávét, mert babás! :D :D :D

Hanna: Nyújtózkodj párat valami privi helyen, pl. toalett, hátha jobb lesz. Vagy igyál egy nagy pohár vizet, gyümilevet. Az is szokott segíteni.

jaimee

Jaimee: Kivetted a szót a számból :D Hannácskának nem igen kéne már kávézni, mert pocilakója van :D :D :D

Kép
Kép
Kép
olik22

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Ezt a zebrás csajsziknak hoztam!Itt napról napra láthatjátok éppen mekkora a babátok!

Mindenkinek gratula!
Itt sem vagyok,sziasztok!
Vendég

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Na,ez jobb,az előbbi olyan tudományos!
Vendég

Ezek szerint Hannácska elaludt :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép

Egyszer már meséltem, hogy ilyenről álmodtam :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Micsoda álmaid vannak Neked!? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Olik: Ez nem semmmi. Ez majdnem túltesz Panda Orsi-virslis álmán! :D :D

jaimee

Én most eltűnök 13.00-15.00 ig,mert casting lesz,kezeket fotózok :shock:
vedresandi

Én meg lefekszem amíg a manó alszik :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Én elmegyek, eszem valamit.

jaimee

Olik!
Igaz. Addig van remény, amíg meg nem jön.

Betsy, Jaimee!
Hányinger ellen nem próbáltátok még a mentolos rágót? Nekem szokott segíteni, ha hányingerem van.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

hahó...mi történt itt? vagy megint sz*rakodik ez az izé?

Kép
mercure

ok, látom már... csak 2 órával késünk :)

Kép
mercure

Na megjöttem az ebédből. Meghívtam magam a Don Pepe-be egy svájci csirkemellre görög salival. Nagyon fincsi volt, csak az a baj, hogy ,most meg rámjött az álmosság. Lehet odabújok Hanna mellé egyet alukálni. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szurkál a hasam alja, most már jó lenne ha megjönne.
Kezdhetném az éles hónapot. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Jó az ötlet, majd kipróbálom azt is. Egyelőre 3-4 szem Mentos átlendít rajta. A rágónál azt az érzékeny határt kell megtalálni, mielőtt magától a rágótól rókáznék. :D :D

Hihetetlen különben, milyen orrom lett. Olyan érzékeny, hogy egy vadászkutyának is becsületére válna. :D :D :D

jaimee

Judy: Szundizz egyet, az nagyon egészséges!

13. dpo-n vagy, már nem lehet sok hátra. :wink:

jaimee

Jaimee,

Sokszor mondtam B6 vitamin, tuti segít.

Jó lenne ha tudnék egyet szundizni. Ledölök a billentyűzetre a skótok meg le vannak ejtve ha hívnak. Teszek egy "out of office" -t a mail-emre. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: B6 vitamin? Az a jó émelygésre - hányingerre? Én nem tudtam. Az ELevitben már van egy adag, de úgy tűnik, annyi nem hat.

Itt a fiúk elmentek értekezletre, úgyhogy akár aludhatnék is, ha tudnám, mikor nyitnak be...

jaimee

Jaimee,

Émelygésre, hányingerre is jó. Nekem bejött, pedig Bazsival hánytam rendesen, aztán elkezdtem szedni, és mintha elvágták volna. Ja és mellette szedtem a Maternát is.

Mivel foglalkozol?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Az én álmom akkor is a legtutibb :lol:

Jaimee,
A hányingeren semmi nem segít igazán viselni kell bocsi hogy ezt írom de most csináltam végig nővéremmel 12 kemény hányós hetet és mindent kipróbáltunk ami csak létezik. Majd elmúlik addig meg kitartás!
Vendég

Judy: termelésszerző-logisztikusként végeztem a BME-n, de nem nagyon dolgozom a szakmában, mert nem termelő cégnél vagyok, hanem kereskedőnél. Lényegében kapcsolatot tartok a partnercégekkel minden vonalon.

No, majd kérek ilyen vitamint a gyógyszertárba az Elevit mellé.

jaimee

Panda: Ezt nem is vitatta senki. Még most is nevetek, ha eszembe jut. :D :D :D :D :D :D :D

Én nem is panaszkodtam hányinger fronton, ahogy írtam, csak amiatt "zavar" egy kicsit, nehogy a munkámban valamit nagyon elrontsak. Nem vagyok vinnyogós vagy igyekszem nem az lenni.

jaimee

Judy: termelésszervező, bocs

jaimee

Jaimee,

Az enyém is hasonló. Kritkus rendeléstervező, és én is a vevőknek ugrálok. :D

Pandi,

Nem mindenki egyforma, hála istennek nekem használt. Ártani nem fog az tuti. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép

Üdv. Mindenkinek!

Jaimee: Azt hiszem előre gratulálhatok neked, ahogy visszanéztem a görbédet :lol:

Andi: Alázatosan jelentem, hogy itt vagyok, úgyhogy beírhatsz a jelenléti ívbe

:lol: :lol: :lol: :lol:

Olik: ferti gondom nekem is van, mert lejárt az idő (azt hiszem 45 napos?!) és ami fölött pici piros vip felirat van, az utána már fizetős...tehát ha úgy nézed, csak a natur görbe marad ingyenes.
Én be akartam regisztrálni másik névvel,e-mail címmel, de nem enged, mert ő a géped ip címe alapján regisztrál be téged.....tehát arról a gépről 2 regisztráció nem történhet meg...és ez nagy bibi :evil: :(

IIIIIGGGEEEENNNN JJJAAAIIIMMMEEE GGGRRRRAAAATTUUULLLÁÁÁLLLOOKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chris: sztem próbáld meg még ezt a tesztelős dolgot pár nap múlva is,mert lehet, hogy túl korai volt....

Judy: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Betsy: Köszi a szorítást, de ha nem jönne meg, lehet, nem merek majd tesztelni......mert beszari vagyok :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mai hőjelentésem: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty,

Szépen fenn van a hőd. Mikor tervezed a tesztelést???
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiák mennek a teszthez.
Köszi a szülinapi üdvözlést. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty: Köszi a gratulációt !! :D :D Dobsz egy görbét?
Gyorsan, gyorsan!!!

Judy: Én meg a szállítóknak pitizek és könyörgök és rimánkodom. Én égek, ha valaki valamit elront, én vagyok az első front. Á, azért nem rossz velük, főleg az angolok jó fejek.

jaimee

Betty: ja, már látom. Te, ez nagyon hasonló az enyémhez!!! Szorítok ám nagyon!!

jaimee

Jaimee,

Nagyon együtt tudok érezni veled. Az én fejem akkor szokott égni, amikor megígérem, hogy egy rendelésük kész lesz x időre, a termelés meg elszúrja. Na akkor aztán tudják mondani a kintiek, és persze én vagyok a hülye. Ettől eltekintve rendik, amikor itt voltak még ajándékot is kaptam tőlük. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kb. 19.-e vagy 20.-a lenne a tesztnap.
Bár a vonalzóm alapján ma kéne, van is tesztem, de még nem visz rá a lélek :oops: :lol:

egyéb "tünetegyüttes":Fejfájás, fáradékonyság, 2 óránként pisi, és ami a legfeltűnőbb nekem, hogy pé. óta folyamatosan enyhe alhasi görcseim szurkálódásaim voltak, ami mostanra enyhült, de van itt még valami: a cicim kerülete, a hónalj alatt stb....annyira fáj, hogy megőrülök tőle....hát röviden ennyi, a többit bízzuk a közeljövőre...., és a zebrákra... :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: jelenléted nyugtázva,örülés ezerrel :lol: :lol:

Tényleg klasz kis görbéd van.Remélem kibírod 20-ig:)Drukk:++++
vedresandi

Ja?! A Fertin láthatjátok is, hogy a dpo 7.-ik napján enyhe barnás rózsaszínes pöttyöződésem volt, ami kb. 2-4 órán át tartott.....ez nem tudom mi volt akkor... :roll:

betty615

Köszi a drukkot Andi.....csak nehogy a nagy örülésnek sírás legyen a vége :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: sírhatsz,de örömödben fogsz :lol: :lol:
vedresandi

Betty! Sok-sok türelmet kívánok 19.-ig. ÉN SZÉTROBBANNÉK A HELYEDBEN! Bár, mint látod, én is kitarottam a 16. dpo-ig, mert általában csak a 13. ig van fenn a hőm. Húúúú, ez nagyon izgi!!!!!!!!!!!!

jaimee

Szia Betty! Tesztelj!+++++++++

Kép
hanna30

Nekem mondod Jaimee, hogy nagyon izgi????
Szétdurranok már annyira vároma 19.-ét!!!
Hisz te is és mindenki tudja milyen ez....míg eddig a napok rohantak mindig, most úgy vánszorognak, mint a fájdalom :lol: :lol: :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?