Sziasztok!
Ez egy életjel!
Ma délelőtt voltam a munkahelyemen a gyest intézni. Nekem ez a hétfői pesti vezetés egy kicsit agyilag sok volt
pedig már több mint 13 éve van jogsim. Úgyhogy délután lefeküdtem Bencével, és most keltünk. Úgyhogy jöhet egy kis uzsonna, aztán megyünk ki.
Szia Enik! De jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy megjött! Ez a pár nap a legnehezebb ilyenkor. Az embernek valahogy át kell lökdösnie magát a mélyponton.
Zsu! Nekem ilyen sárgadobozos E vitaminom van!
Erzsi! Gndolunk rád a doki miatt, majd holnap jelentkezz, hogy mi volt!
Kriszti! Neked még mindig magas a hőd? Csak azért kérdezem, mert vasárnap a férjem kollegájának a feleségével beszélgettünk, és ő mondta, hogy a második babánál ő is hőmérőzött, és közben összeszedet valami fertőzést ott lent, és attól olyan magas volt, a hője, hogy ő is azt hitte, hogy terhes. AZtán kúppal kikezelték, és a következő hónapban már terhes is lett, és a hője is "normális" lett. Bár gondolom, ha neked ilyen lenne, akkor a doki észre vette volna, nem?
Krisztinka! Nem semmi ami Gergővel történt! Ezeket ilyenkor már egy percre sem lehet szem elől tévezteni, de még úgy is megtörténik a baj. Jobban van már?
Andi! Csudijó a görbéd!!!! Létszi tartsd ott fent!
Majd fürdésidőben még benézek!