Új privát üzeneted érkezett!

Itt a tábla Enik-kel kibővítve :lol:

Kép
vedresandi

Sziasztok!

Mára végeztem a munkával. Már itthon vagyok, igaz itthon is lenne dolgom. Este meg mennem kell dokihoz, mert lejár a jogsim.
Enik,
örülök, hogy hallani rólad. Annak már nem annyira, hogy te is rossz hírrel jöttél.

Lányok, mi mindig csak rossz híreket hozunk egymásnak. Milyen dolog ez????????????????

Vettem ma E vitamint. Kriszti, ami neked van az sárga dobozban volt? Kis átlátszó golyók.

Mindjárt teszek fel én is képet, hol voltunk szombaton. Igazából a kilátást nézzétek, az valami csoda volt. Jó magasan voltunk, ahogy gurultunk lefelé a kocsiva. még a fülem is bedugult.

Zsu

Kép
bvigh

Kép

A halvány fehérség a távolban a Tátra. Sajna nem a a legtisztább a kép. (én csináltam)
Kép

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Ez egy életjel! :lol: :lol: :lol:

Ma délelőtt voltam a munkahelyemen a gyest intézni. Nekem ez a hétfői pesti vezetés egy kicsit agyilag sok volt :oops: pedig már több mint 13 éve van jogsim. Úgyhogy délután lefeküdtem Bencével, és most keltünk. Úgyhogy jöhet egy kis uzsonna, aztán megyünk ki.

Szia Enik! De jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy megjött! Ez a pár nap a legnehezebb ilyenkor. Az embernek valahogy át kell lökdösnie magát a mélyponton.

Zsu! Nekem ilyen sárgadobozos E vitaminom van!

Erzsi! Gndolunk rád a doki miatt, majd holnap jelentkezz, hogy mi volt!

Kriszti! Neked még mindig magas a hőd? Csak azért kérdezem, mert vasárnap a férjem kollegájának a feleségével beszélgettünk, és ő mondta, hogy a második babánál ő is hőmérőzött, és közben összeszedet valami fertőzést ott lent, és attól olyan magas volt, a hője, hogy ő is azt hitte, hogy terhes. AZtán kúppal kikezelték, és a következő hónapban már terhes is lett, és a hője is "normális" lett. Bár gondolom, ha neked ilyen lenne, akkor a doki észre vette volna, nem?

Krisztinka! Nem semmi ami Gergővel történt! Ezeket ilyenkor már egy percre sem lehet szem elől tévezteni, de még úgy is megtörténik a baj. Jobban van már?

Andi! Csudijó a görbéd!!!! Létszi tartsd ott fent!

Majd fürdésidőben még benézek!
Vendég

Szia Ildi!!
De jó neked,hogy délután is pihetnél egyet.Én annyit főztem a hétvégén,hogy túlteljesítettem saját magam.
De dolgoznom kell sajnos.
Fent tartanám én a hőmet.A múlt hónap utoló 10 napjátől mértem,és végig fent volt, de mensi alőtt 2nappal leesett....de bízom magunkban:)
vedresandi

Zsu!
Igen nekem is olyan az E vitaminom!
Szép helyen voltatok ti is!

Ildi!
Nem hiszem,hogy valami bajom lenne mert akkor lenne folyásom,vagy fájna ott lent,de semmi.
De szerdán megyek az orvoshoz,rá kérdezek,megvizsgáltatom magamat mert a múlt héten csak uh-zott.

További szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!
Küld el a mai hődet, aztán bemásolom a lányoknak!

Az enyém most ilyen:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 8/nummer=4

Ha valaki tudja, hogy hogyan kell ide beteni a grafikont segítsen??????????????

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
36,8.

Nagyon szépen megy a hőd felfelé,maradjon már fent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már kiváncsi vagyok erre a hónapra hogyan viccel meg, mennyi lessz 21 vagy 28 napos a ciklusom,hogy készüljek a pé- re.!?
Vendég

Zsu!
36,8.

Nagyon szépen megy a hőd felfelé,maradjon már fent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már kiváncsi vagyok erre a hónapra hogyan viccel meg, mennyi lessz 21 vagy 28 napos a ciklusom,hogy készüljek a pé- re.!?
Vendég

Csak egyszer akartam elküldeni,a babanet nagyon lassú,észre vettétek már?!
Vendég

Íme Kriszti görbéje:

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=44640

Hát ez is elég érdekes.Olyan kusza nekem az egész. De ne érts félre, nem akarok ezzel semmi rosszat mondani. :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu görbije:

Kép
Vendég

Kristi görbikéje:

Kép
Vendég

sziasztok a tábla gyönyörű :lol: :lol: tegnap voltam dokinál holnap megyek ultrahangra megnézik a tüszőimet remélem nem lesz gond és elég nagyok lesznek a köv. ciklusba ismét megnézi hogy egyáltalán van -e peteérés, de akkor apát is vinnem kell majd kenetet vesz onnan és megnézi mennyi az életképes kiskatona na röviden ennyit krisztinka79 te hol tartasz???? zsu mindent bele. mikor mész dokihoz?
erzsebet0312

Jó reggelt!

Krisztinka!
Köszi a görbét,hogy ki tetted!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsébet!
Ez már haladás!Én is holnap megyek orvoshoz!
Reméljük minden rendben lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap egész délutáán ráértem, erre nem volt babanet.

Krisztinka!
Köszi, jogy kiraktad a grafikont. Elárulnád nekem, hogy csináltad, hogy elfogadta a gép. Nekem mindig azt írja ki, hogy nem megfelelő formátum.
Erzsi, Kriszti!
Várjuk a híreket holnap!!
Erzsi! Mit mondtál a dokinak mennyi ideje próbálkoztok?

Zsu

Kép
bvigh

zsuzsi: kicsit hazudtam mert azt mondtam hogy már 1 éve és még erre is azt mondta hogy az én koromba ez még nem idő de amúgy azt mondta hogy jó hogy mentem aztán holnap megnézik a tüszőcskéimet remélem elég nagyok :shock: nagyon félek mit mondanak utánna át kell vinni a leleteimet a dokimnak megnézi mi a helyzet te mikor mész?
erzsebet0312

Erzsi!
Jól tetted,hogy hazudtál,ezek az orvosok,nem normálisak!
Szerintük mennyit kéne várni?Éveket?!!!!
Most már az a fontos,hogy elkezdted,minden rendben lessz!!!!!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk++++++++++++++++++++++!!!!

Zsu!
Nekem anno mikor elősször mondtan neki,hogy féléve prób..
Azt mondta nem idő,de az én koromban?nekem idő,holnao megmondom neki,hogy évekig próbálkozzunk?!
Azonnal kezden el vizsgálni,meg minden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy orvost váltok,az pedig elég ciki lessz,minden téren.
Leviszem a kutyát azután itt vagyok.
Vendég

t.kriszti: köszi jól magamba is szívom a + energiákat :lol: :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu!
Krisztinka!
Kacika!
Ildi!
Andi!
Enik!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kint voltam feltöltődtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reméllem senkit nem hagytam ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hú Kriszti! Ennyi pozitív energiát! :lol: Aztán sorba jönnek majd az ikrek! :lol:

Erzsi! Tök jó, hogy figyelik a tüszőidet! Reméljük minden okés lesz!

Bocsi, de most csak ennyire futotta, majd délután még jövök!
Vendég

Sziasztok Szép Napot Nektek!!!!

REmélem mindenki jól van :lol: !!!

Úgy látom a közel jövőben csak én tesztelnék???
Nagyon izgulok mindenkiért!!!!!

Itt a görbém:
Kép
vedresandi

Ildi!
Most nézem a vonalzód!
Egyformán haladunk?!
Totálisan?!
Én már ikreknek is örülnék,csak legyen valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi!
DruKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jó a hőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igy maradjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!
Jól vagytok?Mi van veled?
Vendég

little köszi szerintem is jó lesz így tudjam mi is a helyzet :roll: andi: a görbéd gyöngyörű biztos ott van a baba :lol: :lol: :lol: t.kriszti: neked is akkor hajrá :lol: :lol: jajj lányok nincs kedvem dolgozni olyan vagyok mint akit agyonvertek :lol: rajtam van ez a tavaszi fáradság vagy mi tegnap a kórházba annyi de annyi kismama volt olyan irigy voltam hogy fujjjj nagyon :lol: már én is ott feküdtem volna inkább köztük :lol:
erzsebet0312

Erzsi!
Ezzel én is igy vagyok!
Már előre rettegek a holnapi naptól!
De tök mindegy,kinézek az ablakon -kismama-kinézek megint--babakocsi-ez van egésznap.Akár mikor kinézek csak ezt látom!!!!!!!!!!!
Nekem meg itthon nincs kedvem semmihez,már úgy túl szeretnék lenni a holnapi napon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti,Little: köszi...már nem dőlökben semmilyen tünetnr,és görbének :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

kriszti holnap mész orvoshoz? valahogy én is egyre több kismamát látok nem is értem :lol:
erzsebet0312

Holnap reggel megyek,addig nem jövök ki a rendelőből,mig nem kezd el valami csinálni.
Vizsgálatra gondolok :lol: :lol: :lol: :!:
Félre értések végett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak a sok kismama nekünk tünik fel,mert annyira szertenénk mi is lenni,hogy sokat gondolunk arra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De eljön a mi időnk is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán nézhetnek minket is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem minnél hamarább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jól mondod mi leszünk a legszexibb kismamik :lol: meg persze ez a topic kismamái :lol: :lol: na kíváncsi vagyok téged is elküld -e ultrahangra tüszőnézésre vagy mi lesz majd írd le mi volt te melyik kórházba fogsz szülni?
erzsebet0312

Hát csajok kíváncsi vagyok mi lesz a dokinál! Hányra mentek? Csakhogy tudjuk, hogy mikor kell erősen rátok gondolni!

Képzeljétek! Ugye tegnap bent voltam a munkahelyemen a gyes miatt. Össze futottam ezzel-azzal, akik még úgy tudták, hogy terhes vagyok. Jöttek azzal, hogy "na mekkora már a pocakod????" /farmerkabátban nem láthatták, hogy nincs/ stb. Aztán persze elmondtam, hogy már nincs baba! Baromi szar volt! És akkor jön az egyik kolleganőm azzal, hogy képzeld az XY-nak babája lesz! Na most XY 41 éves, kivülről átlagos, de gondolkodásában egy megrögzött vénlány típus. Amióta ismerem pasija soha nem volt, és az ilyen szex, mensi stb tabu téma nála, amiről előtte nem igen lehet beszélni! Mi meg voltunk róla győződve, hogy még soha nem volt pasival, és soha nem is lesz! Ezzel szemben pont ő terhes! Pont most, amikor én elvetéltem és babát akarok! Nem tudom elmondani, hogy mit éreztem. Persze örülök, hogy neki is megadatott, hogy babája legyen, mert nagyon szereti a gyerekeket, de aztán ott a másik oldal, hogy nekem miért nincs még a pocakomban senki! Bevallom baromi irigy voltam, és dühös! Dühös az egész világra, amiért ez történt velem, és még nem pótolt az élet a veszteségért!

Egyébként reggel páfrányokat láttam a pg/53-on!:shock: A múlt hónapban a 13. napon jelentek meg és 6 napig ott voltak. Aztán persze nem hittem a szememnek, és "nyaltam" mégegyszer, amikor már nem láttam páfrányokat. Most éheztem, szomjaztam, hogy a nyálamat ne befolyásoljam, és most várom, hogy megszáradjon. De tuti ott voltak az elsőnél, mert többször is megnéztem! Kíváncsi vagyok most látom e őket.
Örülnék ha most ott lennének, mert akkor az azt jelentené, hogy most előbb lenne pé-m, mint a múlt hónapban. A ferty a 18. napra jelölte be a múltkor, de szerintem a 16-17. napon volt.
Vendég

Megnéztem a mikroszkópot!!!! És igen!!!! Ott vannak a páfrányok!!!!! :lol: :lol:
Le se mosom, még egy párszor megnézem a mai napon! Tök hülye vagyok, de nekem annyira tetszik ez a látvány! :lol:
Gyorsan be is írom a ferty-be, meg egy akciót is megelőlegezek a mai napra! :wink: :wink: :oops: :lol: :lol:
Vendég

little ez tényleg elég rosszul jött ki de van peteérésed :lol: :lol: ez nagyon jó
erzsebet0312

Erzsi!
Ózdon szülök,mivel nálunk egy kórház van és mivel Ózdi is vagyok!
Reggel 8-kor megyek kórházba,9 felé be is szoktam jutni a dokihot.
Reméllem minden rendben lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te most hanyadik napon tartasz?Mert én úgy látom egyszerre haladunk,Ilyen hamar lenne pé-d?
Akkor én is figyeljem???????????????????????????

Erzsi!
Te hányra mész dokihoz?
Vendég

Kriszti! Igen jól látod, én is a 9. napon tartok.
A múltkor a 13. naptól kezdődtek a páfrányok és a 18. napra rakta a ferty a pé-met. Ha így működik most is, akkor elvileg a 14. napon lenne pé-m, ami tökéletes lenne! :lol: Még akkor is, ha a múltkor én egy nappal előbbre tettem volna a pé-t, mert akkor az most a 13. napot jelentené.

Egyébként a pg/53 tájékoztatóján az van, hogy a páfrányok a pé előtt 3-4 nappal jelenhetnek meg, és utána 3-4 napig lehetnek ott. /Persze ez egyénenként változó, ez az amit a "nagykönyvben" írnak/ Ha ezt veszem alapul, akkor a 11-12. napon lenne pé-m, ami nekem még mindig jobban tetszik, mivel a múltkori babás görbémnél csak a 18-20. napra rakta a ferty a pé-met, így a ciklusom második fele nagyon rövid volt, ami nem igazán jó.
Na már megint osztok-szorzok négyzetre emelek! :D Ebbe szoktam beleőrülni! És még csak a ciklus elején vagyok!

Egyébként a Jónás szerint, ma lányos nap van, tehát amúgy se hagynám ki ezt a napot! :lol:

Amúgy van egy ilyen számolás is, hogy melyik napokon lehetsz termékeny. A legrövidebb ciklus hosszból le kell vonni 17-et, a leghosszabból pedig 11-et.
Ez nálam azt jelenti:
a legrövidebb ciklusom /1 évi megfigyelés alapján/ 26 nap
a leghosszabb 32 nap
tehát 26-17= 9
32-11= 21
vagyis a 9 és a 21 nap között bármikor lehet pé-m!
Vendég

Ildi!
Nekem az utolsó pár hónapban 21 napos volt a ciklus,a mostani előtt 25 a mostani 29 ha jól számoltam.
Na most mire számitsak?!!!!!!!!!!!
Már nem tudom,hogy melyikhez alkalmazkodjak,igy 2 naponként szex,aztán majd lessz, ahogy lessz!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi!
Az enyém 21-17=4
30-11=19

Vagyis 4 - 19

Matek órákon nem számoltam ennyit mint most az utóbbi időben
Vendég

Azt írják, hogy legalább 6 hónapos megfigyelés után érdemes ezt így kiszámolni.
De ha nálad ezeket nézzük, akkor
21-17 = 4 /!!!!????/
29-11 = 18

Vagyis már a 4. naptól a 18. napig bármikor lehet pé-d! Úgyhogy nálad a 9. nap már bőven benne van! A kétnaponkénti szex tuti jó lesz!

Egyébként én most "csinálom" ezt a fejenállásos dolgot :oops: Minden este egy olyan 5 percig fejenállok! Rosszat tutira nem teszek vele, és ha most tényleg előbb lesz pé-m, mint szokott, akkor az akár ennek a hatása is lehet! :lol:
Vendég

Ne is mond Kriszti! Nekem már egy kis jegyzetfüzetem van ezekről a hülye számolásokról!

Még leírom, amit az előbb olvastam és feljegyeztem:

Hővel kapcsolatban:
tűszőrepedés: 3 napig tartó 0,2 C emelkedés
termékeny nap: a hő emelkedése és az azt megelőző 4 nap

Váladékkal kapcsolatban:
termékeny napok: a legnedvesebb napot megelőző 3 és az azt követő 3 nap!
Vendég

t.kriszti: nekem 10-13-ig lehet menni a meddőségi központba ultrahangra. de én már 10-re ott leszek :roll: én is félek legyen érett és jó nagy tüszőm :lol: bár lenne :lol: aztán irány a doki a lelettel aztán megmondja a továbbiakat ennek függvényébe. te ózdi vagy??? rengeteg jegyet kiadok Ózdra tőlünk megy a stadiontol. nem jársz erre felé?????
erzsebet0312

Erzsi!
Ha én B.Pesten járok autóval megyünk,3 tesóm is ott lakik,hozzájuk járunk.
Az eggyik tesóm szokott busszal járni.
De igérem,ha arra járunk talizunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De amúgy is megbeszéltünk a lányokkal egy közös talit,reméllem nem feledték el!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap tudsz irni,hogy mi volt a dokinál??????????????????????

Ildi!
Én is kipróbálom a fejen állást,hátha bejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

holnap lehet elmegyek tesómékhoz és akkor megírom de ha nem akkor csüt. dolgozom akkor írok de te is írd meg mi volt. nagyon kíváncsi vagyok :lol:
erzsebet0312

Erzsi!
Megirom már ha haza jövök rögtön,én is kiváncsi vagyok Te rád is és magamra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

oké akkor ezt megbeszéltük :lol: :lol: nekem kezd feszengeni a hasam remélem addig nem akar megrepedni az a tüszőcske birja már ki holnapig ne menjek potyára :lol:
erzsebet0312

Sziasztok lányok,én is itt vagyok,csak tegnap nem működött a babanet.Köszönöm jól vagyunk,a hányinger csillapodott.Csütörtök fél ötre megyek ultrahangra.
Ne haragudjatok,nem tudom követni,a hozzászólásokat,mert amikor elkezdtem,akkor jött a hir,hogy meghalt a férjem nagymamája,úgyhogy,csak olvastam,de nem tudom mit.igérem bepótolom.. :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

Erzsi!
Csak nem fog megrepedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nagymamit sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Részvétem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megyek természetgyógyászati termékbemutatóra,kiváncsi vagyok azokra termékenységet elősegitő csodaszerekre?!
Főleg,hogy mennyibe kerülnek,s mennyire veszik őket!!!!!!!!!!
Azután itt vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem sz@rakodik a babanet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

hát csak nem mert akkor potyára megyek pestre :roll: majd lesz valahogy :roll: ancsa sajnálom részvétem :cry:
erzsebet0312

Ancsa! Őszinte részvétem!

Képzeljétek mit találtam! Tavalyi nőgyógyász leletemet, amikor rákszűrésen voltam, és a doki uh-ot csinált /ekkor még nem terveztük a kistesót/! A nyálkahártyám 6,1 mm-es volt és a jobb oldalon volt egy 23,4 mm-es tüszőm! Csak azért kerestem elő, mert emlékeztem, hogy a doki akkor azt mondta, hogy ha babát szeretnénk, akkor azon vagy a következő napon lépjünk akcióba, mert ezek szuper méretek. Kíváncsi voltam hanyadik napon voltam akkor, szóval a 12. napon történt mindez.

Erzsi, Kriszti! Ezt azért ís írtam le, hátha nektek is mond valami méretet a doki, akkor össze lehet hasonlítani!
Vendég

Sziasztok!

Végre itthon. Elég vegyes napom volt. Sajna csak nagyjából tudtalak olvasgatni titeket.Ott volt nálunk egész nap a kiskervezető, és 10 percenként járt a nyakamra.
De a lényeg, hogy itthon mindig megnyugszom.
Egyébként most néztem a görbémet, nem sok esélyt látok a hónapban. Ez a pesszimista hozzáállás tuti siker.............

Erzsi, Kriszti. Holnap siessetek, és hozzátok a híreket. Kíváncsi vagyok mit mondanak, főleg Krisztinek. Bocs, Erzsi, de Krisztinél grízesebb a helyzet úgy érzem. Kriszti tőled is bocs, hogy ezt mondom, remélem nem bántalak meg ezzel.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?