Szia Márti, Napocska!
Bocs, hogy nem válaszoltam hamarabb. Nekem sincs sok idõm, és a gépet is hatan használjuk.
Márti:
Nincs még másik nõ, csak szeretne. Nem téped fel a sebeket, mert még gyógyulóban sincsenek. Tudod nálunk úgy borult ki a bili, hogy õ, a depressziója miatt, írt a lelki bajok topikba. Nem tudom, hogy csúnya dolog-e, de mivel sose mondja el nekem, hogy mi bántja, hát elolvastam. Na, én ettõl kattantam ki. Elõször is, amiket rólam írt, szemen szedett hazugság, minimális valóságalappal. Ezek õt a mennybe emelték, engem sárba tiportak. Röviden, itt mindent õ csinál, õ keresi a pénzt, õ csinálja a házimunkát, õ látja el a gyerekeket, õ intézi az ügyeket. Én meg nem is érte aggodom csak a kövérségem miatt szenvedek.
Egyetlen jó szót nem írt rólam. Neki nincs senkije, nem hallgatja meg senki, meg mindig megalázzuk stb.
Ez jót tett az önbecsülésemnek, meg mutatja, hogy mennyire tart engem.
Másodszor pedig mesélte, hogy milyen nehéz volt megállnia, hogy ne menjen a vágyai után, de hát kötelessége maradni. Meg végig kell csinálnia valamit, amit nem akar, mert én érzelmileg zsarolom, és ezért nincs más választása. Így ha menekül a kapcsolatból akkor abba megy tönkre, ha marad, akkor meg abba.
Hát ezért lett az én nevem Nagynulla. Mert annak is érzem magam. Biztos, hogy rengeteg mindent rosszul csináltam, de a családomért éltem. Ha ez, ennyire volt elég, akkor nem sok értelme volt az életemnek. Egyébként ha a 2907-es hozzászólásomban idéztem abból egy csomót, amit írt rólam, ha gondolod olvasd el.
Nekem kb. 60 kg súlyfeleslegem van, és 8 éve nem tudok megszabadulni tõle. Egyszer már elõtte is voltam ilyen kövér, akkor lefogytam vízhajtóval, tartottam is 6 évig, de alergiás lettem arra a gyógyszerre, és visszajött. És most 8 éve tartja magát, volt, hogy 40-et leadtam, de mindig visszajön.
Elhagyni meg azért nem hagy el, mert nincs önbizalma, meg imádja a gyerekekeit, és úgy érzi, ez a kötelessége.
Voltam terapeutánál, de csak az állapotomat mérte föl, ami nem túl rózsás, de valszeg párterápia lesz belõle.
Adok neki még egy esélyt a gyerekek miatt. Mert most, hogy kigyûjtöttem, kinyomtattam a hózzászólásait, letisztult bennem, hogy érzelmileg köztünk mindennek vége. Sajnos.
Azért jöttem át, mert ott olvassa, amit írok. Bár megkértem, hogy 2907-eset ne olvassa, de az nem 100%.
Barátokat keresek, és amíg mással foglalkozom, addig nem kell egyedül maradni a gondolataimmal.
Úgyhogy beszélgethetünk akármirõl, rólad, rólam, másról, mind1
Napocska:
Semmi gond, írjál ide nyugodtan. Igérem, hogy sûrûbben jövök. Sõt, szeretném, ha magadról is írnál, az írtad, hogy hasonló cipõben jársz. Mi van veled? Vagy ha ide sem szívesen írsz, küldj e-mail-t.
Pincsikutya nem leszek semmiképp, de ha müködõképessé lehet tenni, a gyerekek miatt meg kell próbálnom.
Meso