Sziasztok!
Tényleg gyönyörű hétvégénk volt. Mi is kint tanányáztunk a kertben, nagypapa felszerelte a hintát, hát ez a kis kölyök akkorákat visongott benne! Iszonyatosan élvezi.
Apu partija is jól sikerült, kezdtük 2 kor, és 11ig tartott, ami igen ritka szüleimnél. Mi is annyira kivoltunk, hogy inkább ott aludtunk hamár a gyerek úgy is aludt.
Én is beszereztem a vichy napkrémet miután többen is irtátok, így legalább nem kellett utána járnom.
Hát én a gyerekülés vásárlásnál elég gyors voltam, és elégedett is vagyok vele, gyerkőc imádja, sokat utazunk, de olyan mintha fotele lenne, és úgy is ül benne mint egy gróf úr!
Igaz ez csak egy pierre cardin ülés, de pont azoknak a funkcióknak felel meg amit én akartam,
-hogy még többfokozatba dönthető, igy szinte fekszik benne a gyerek,
- jó az anyaga, mert velur, és nem dörzsöli a gyerek bőrét, főként a kis arcánál
- 25 kg jó, és magasitott a fejrésze is
- és az övét is jól tudom szabályozni. (be is állitották amikor vettem).
/Anno minket rábeszéltek a chiccos autoshordozóra, hogy igy véd meg úgy véd, ilyen szuper, és nem szerettem. Mai napig kinlódok vele ha le kell hajtani a fogóját, nem jó fogás szempontjából es, és az autófixben meg kimondottan csalódtam. Persze van olyan akinek bejött, és végülis a gyerek abban is jókat aludt, de ilyen árért szerintem jobbat is kaptunk volna, csak nem olyan ismertet.
/
Lehet hogy a törésteszteken nem az első, de ha jól van berögzitve, akkor nem repül ki, a másik meg hogy azért reménykedem, hogyha olyanra kerülne a sor akkor igazak azok az állitások, hogy a volvo az egyik legjobb auto biztonság szempontjából. Amióta ezt vezetem, én is sokkal jobban biztonságban érzem magam.
Amúgy nálam is para volt egy ideig, hogy kilopják (a bolti eladó pont ezzel rémisztgetett), de abban reménykedem, hogy napközben csak nem, estére meg mindig beállok.
Elsijud: akkor majd megbeszéljük a tápszert priviben, ha tényleg érdekel.
Timie: homokot tüzépről érdemes hozni, ráadásul több fajtából, finomságuból is választhatsz. Szerintem teljesen mindegy milyet és hol veszel, csak otthon takard le esténként, hogy a koborló macskák ne használják alomnak!
Éjjenek a kretatív férjek! Én is jobban megbecsülöm ha ő készít valamit, ráadásul lehet dicsekedni vele!
Pelle:hülyék ezek a fényképészek.
Nincs ismerősöd aki hobbi szintem szeret fényképezni, és van egy jó gépe?Sokszor több türelemmel és lelkesedéssel csinálnak képeket.
Nekem rossz tapasztalatom van a "profikkal", pl. nem készül rólunk olyan kép az esküvőn, ahol mindaketten egymás mellett állunk, vagy átöleljük egymást, úgy hogy a kamerába nézzünk! Pedig 250 képet készitett. Arról nem is szólva hogy az autót se kapta le!
3 évvel később, idén februárban kaptam az egyik barátomtól meg azokat a képeket amit ő készitett, és olyanok vannak közte, ami kenterbe ver bármilyen profit, mert nagyon jó pillanatokat kapott el. Ja és végre lesz szembenállósképünkis.
Na elsunnyogok börödöt pakolni.
Holnap a család a szélrózsa minden irányában szétröppen. Férj Németbe, apu Jugóba, anyuval mi meg a Hortobágyra!
Legyetek jók és irjatok sokat és jó talizást! (ez utóbbiért brühümbrühüm
)
Puszi
Méri