Új privát üzeneted érkezett!

Andi: Köszi!! Na jó, ennyit a kínai módszerről. Meggyőztetek. Különben is mindegy, hogy mi lesz.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Pandus!

Írok majd Harcikának! Ma vagyok a 8. napon. Talán megcélzom a hétvégét, ha dolgozik. (bevagyoktojva)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nekem a kínai szerint, ha most sikerül, lányunk lesz. Az uramnak annnnnnnyyyyyyyyyyyiiiiiiii! :lol:

Kép
hanna30

Csajok!

Köszi mindenkinek a bíztatást, és a drukkokat. Lehet, hogy korai volt a teszt, ismételni fogok, de csak a 40. napon. Ha addig nem jön meg. :wink:

Judy!
Boldog szülinapot!

Heni!
Nagyon örülök a jó eredménynek!
Csak így tovább! :wink:

Jaimee!
Örülök, hogy nagyjából jól vagy. Leszámítva a hányingert. :wink: Majd az is elmúlik ám egyszer. Csak győzze a kismami kivárni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandus!

Azért most előjött az agyamból a múlkori negatív. :?

Kép
hanna30

Sziasztok!

Jaimee kismama!
Nagy-nagy gratula a pozitív teszthez! :lol: :lol: :lol: Látod, én megmondtam!!! Problémamentes, vidám babásodást kívánok! A kínai naptár szerintem hülyeség, mert akkor minden azonos korú nőnek egy adott hónapban csak egynemű gyereke születne.. Meg azt sem egyértelmű, hogy a fogantatás pillanatában aktuális kort kell nézni, vagy az adott évben betöltött kort. Miért kérdezed? Esetleg tudod a pontos fogantatás napját?

Heni!
Izgulok majd értetek csütörtökön! Kismama nacis képet nem teszel fel?

Christell!
Ne izgulj, szerintem, még korai volt a teszt. 1 hét múlva ismételd meg! Milyen teszttel csináltad?

Betty!

Te vagy a következő tesztelő! Nagyon szorítok!!!! :lol: :lol: :lol:

Pandácska!
Már csak 6 nap.. :wink:

Judy!
Nagyon nagyon boldog szülinapot! :lol: Este lesz ünneplés otthon?

Olik!
Nagyon szép a görbéd! Szerintem Zolcsinak hamarosan kistesója lesz :lol:

Hanna!
A Te görbéd is nagyon biztató! Izgulok érted nagyon! :lol: :lol: :lol:

Andi!
Engem kihúzhatsz a táblából, én sajna nem tudok menni a piknikre, nem pestiek vagyunk, és Peti sajna nem nagyon marad meg az autósülésben hosszabb távon :?
Vendég

Betsy!

Gabriel a neve. Ismered? Te mivel teszteltél?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Betsy: Igen, gondoltam is rád a teszt után. :D :D Kínai naptár feledve.

Fogantatás? Még ezen nem is gondolkodtam. Szerintem szombaton volt ovu, a pénteki katonák már epekedve várták, vagyis még aznap, azaz szombaton március 31-én összeütöttük a babócát... :D

jaimee

Betsy!

Hogy vagy Kismami???

Köszi, hogy drukkolsz.

Kép
hanna30

Chris,
A Gabriel az jó érzékenységű teszt.

Hanna,
Hát nekem sincs ma rózsás hangulatom. Neked viszont nem szabad a rosszra gondolni most minden nagyon bíztató!!
Vendég

Christell,

A Gabriel 20-as erősségű teszt. Qupido vagy Pregimax-ot érdemes venni azok 10-esek. Nagyon érzékenyek, és a korai terhességet is kimutatja. :D :D

Betsy,

Azt hittem már elvesztél. Hogy vagy? Hányinger, szédülés??? :D :D
Nagy ünneplés ma nem lesz. Suombaton jönnek a szüleim köszönteni, majd inkább akkor.

Hanna,

Negatív teszteket tessék elfelejteni. Csak pozitívan szabad gondolkodni ebben a topic-ban. Amint látod a gólya nagyon aktív mostanában, hozzád is hamar odaér. :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: én úgy tudom,hogy nincs forgalomban 10-es érzékenységű teszt a gyógyszertárakban.Azokat laborban használják.(Lehet,hogy rosszul vagyok informálva)
vedresandi

Judy,
Az azért nem jó mert a biokémiait és kimutataja annak meg semmi értelme.
Vendég

Jaimee!
Te milyen teszttel teszteltél?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Christell!
Azt nem ismerem, milyen érzékenységű? Én most a One step (DM-es) teszttel teszteltem, Petinél pedig a Lilly (Rosmann-es).

Jaimee!
Jónás szerint kislány :) Ha tényleg akkor volt a fogamzás. Március 30. 05:27 és április 1. 17:44 között ír kislányt.

Hanna!

Sajna a hányinger egyre erősebb, és szinte egész napos. :( De még tartom magam..
Vendég

Judy!
Nem vesztem el, csak nem tudtam jönni. Peti lázas volt tegnap :( Én sem vagyok túl jól, de ez most másodlagos..
Vendég

Kép
Vendég

De jó lenne,ha akik most tesztelnek majd,mind átkerülnének a babás táblába :roll: :lol: :lol:
vedresandi

Christell: Én Lilyvel teszteltem először, ezt ejtettem a pisibe. :oops:
Gyors, 1-2 percen belül korábban mindig full negatív volt. :cry: Most váltottam CORAX-ra, a rózsaszínre, mindkettő DM-es. Ez kicsit bonyolultabb és 3-5 perc idegörlő várakozás van, mire halvány csíkot dob.

Betsy: He-he, kezet foghatunk hányingerileg, bár nekem könnyebb, neked már Petiről is gondoskodni kell. Ebédidőben elmúlik és hirtelen, minden átmenet nélkül, este visszatér.

Kislány? :D Szupi lenne! És te mit számoltál magadnak? Lehet tudni?

jaimee

Andi,

Qupido az van forgalomban, mert decemberben mielőtt kiderült a P3-am azzal teszteltem. A Pregimax-ot azt nem tudom, hogy lehet-e kapni, mert olyat még nem vettem. :D
Csak legyen elég nagy tábla amibe mindannyian beleférünk.

Jaimee,

Ezt nem tudtam. Akkor ti melyiket javasoljátok ami biztos jó, és nem megtévesztő eredményt ad?? :P

Betsy,

Jobbulást kívánik Petinek, és neked is. Nagyon vigyázzatok magatokra. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!
Mi van Bettyvel? Már régen láttam!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Betty este szokott jönni, és szerintem a tegnap esti babanet kimaradása miatt nem láttuk!
vedresandi

Judy: Nem Pandának szántad az üzit? :D

A magam részéről mindig bíztam a tesztekben, ha elmarad a vérzés, mindegyik kimutatja, nem? Nem tudom, a HCG hogyan "szaporodik"...

jaimee

Lányok, most kaptam a hírt. Meghalt a keresztapám... :cry: :cry: :cry:

jaimee

Jamiee: igazad van....ha elmarad a mensi,tök mindegy,hogy a nap melyik szakában és milyen teszttel tesztel az,aki tényleg terhes.Nekem a múlt hónapban öt napot késett,meg se merem mondani hány negatív tesztem volt :oops: :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Bocs Jaimee, tényleg Pandinak szántam.
Pedig még nem is ittam. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Igaz Andi!
De nekem már nagyon régnek tűnik.

Pandácska!
Beírhatod a táblázatba, hogy április 25- én tesztelek. Ha addig nem történik valami...

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Sajnálom! Részvétem!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jézusom Jaimee, nagyon sajnálom.
Azért próbálj meg nyugodt maradni, a baba miatt, már amennyire az ember ilyenkor nyugodt tud maradni. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Mi csak a lányos napokon próbálkoztunk, de ez a módszer sem 100%. Majd kiderül decemberben.. :wink:

Pandácska!
Henit kihagytad a táblicskeből. 19-én megy UH-ra, dokihoz. :lol: Amúgy még nem is mondtam, hogy nagyon szépek lettek a táblák! :lol: Remélem, a "babára vágyós"-ra már nem sokáig lesz szükség!

Judy!

Valószínűleg a láz Petinek az oltás miatt volt.. Pénteken hányra mész az eredményért?
Vendég

Jamiee: nagyon sajnálom :cry: Remélem nyugodt tudsz maradni,már amennyire egy ilyen hír hallatán lehet.Vigyázz nagyon Magatokra!!!!!!!
vedresandi

Jaimme,
Őszinte részvétem tudom mit érzel sajnos hamarosan én is ezt fogom átélni. Kitartást neked és az egész családodnak!!

.Judy,
A 20-as érzékenységű teszt bőven elég ha valaki terhes a 15 dpo-n már kimutatja az tuti. A Kaáliba is ezt használják és ott 100% veszik az eredményét.
Vendég

Sziasztok!

Heni, izgi hogy mit látsz majd az UH-n, azért ne pigyeregj nagyon :D

Jaimee, sajnálom :( vigyázz magadra!

Christell kiváncsi vagyok pár nap múlva mit tesztelsz :-)

Minden babásnak kevesebb Vuk-ot kívánok, azért még benézegetek, csak sok dolog van

Kép
mercure

Jaimee!
Nagyon sajnálom, részvétem :cry: :cry: :cry: Vigyázz nagyon magatokra!
Vendég

Betsy,

Nem kell mennem, telefonon fel kell hívnom, és megmondja.
Kezdek nagyon ideges lenni. Nem is tudom, mit csinálok, ha megint rossz lesz. Annyira beleéltem magam abba, hogy majd ebben a ciklusban már próbálkozhatunk. :cry:

Pandi,

Végülis igazatok van, hogy ha az ember a menzesz kimaradása után csinál tesztet teljesen mindegy melyiket használja, mindegyik kimutatja. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Nem lesz rossz minden rendben lesz nyugi!!
Vendég

Hát remélem Pandi igazad lesz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee!
Sajnálom. :cry:

Kép
hanna30

Judy!

Bocsánat! Boldog születésnapot! :oops:

Kép
hanna30

Köszönöm Hanna.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betsy: teszek fel, csak még sűrű a programom....Állandóan van valami dolog...A tanulásig már el sem jutottam, pedig a délután megyek görögórára :D Hogy érzed magad?

Jaimee: én már akartam írni, teljesen úgy érzem, hogy neked kislányod lesz!! Nagyon sajnálom a történteket! Őszinte részvétem!

Még rengeteg dolog van, amit a kismamák nem ehetnek....Steak, téliszalámi, tengeri herkentyűk se túl jók...

Christell: köszi! Ez nekem fontos volt!! Tudom még csak az elején tartok, de minden pozitív leletnek örülök!

Judy: boldog születésnapot kívánok!! Ne aggódj, minden rendben lesz!!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Judy,
Kép
Vendég

Köszönöm Heni

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Heni: Egy másik kalkulátor is lányt jósol. :D

Na, legjobb lesz, ha utánanézek a teljes listának, amit nem lehet enni...

jaimee

Heni: Jó is lesz, ha lány lesz, mert akkor Apa jobban motiválva lesz egy 2. babára. Most nagyon tiltakozik. :D :D Mondván, hogy egy is anyagi csőd... :roll: :roll: :roll:

jaimee

Csajok!

Lassan elalszom. ANnyira álmos vagyok.

Kép
hanna30

Hanna: Én is.....eddig a hányinger tartotta bennem a lelket, most múlóban van, most meg mindjárt beesem az asztal alá... :D

jaimee

Jaimee: Őszinte részvétem. Azért próbálj nyugodt maradni, amennyire csak tudod. A babócinak most erre van szűksége.

Az előző terhességemnél mindenki eltitkolta tőlem egy SZŐRNYŰ hírt ( az első és egyben legkedvesebb zongoratanárnőmet és a férjét kinyírta a saját 22 éves fiúk :shock: !) Azt hiszem jól tették, mert rögtön megszültem volna, annyira sokkolt a dolog :shock:

Judy:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Tök jó ez a torta, most tényleg bevágnék valami fincsi édességet.
Ugyi kiugrok a Tesco-ba csekket feladni, veszek valami meglepi finomságot magamnak.

Amugy apa is mindig arra apellál, hogy 3 gyerek kész anyagi csőd. Van némi igaza, de elég sok mindenen tudnánk spórolni. Csak persze az meg nem igen tetszik neki.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chris: Amíg nincs piri - remény!!!

Hanna, Andi: Ti sem panaszkodhattok a hőgörbétekre :D :D

Betsy:
Úgy legyen :wink:

Kép