Sziasztok!
Jó sokáig nem tudtam belépni. Már kezdtek elvonási tüneteim lenni...
Sajnos nincs jó hírem. A mennyiség nagyon jó, de a mozgással már vannak gondok. Csak 15% mozog rendesen, a többi nem. Mozognak, csak nem jól. A legrosszabb viszont a fejecskéjük. Csak 7% normális, a többi 90 fej, a maradék 3 pedig nyak és farokhibás. A doki nagyon rendes volt, mondta, ha most találkoztunk volna inszemek előtt ő max 3-at ajánlana, mert ez a határértéken van, aztán ha nem sikerül lombik. Így most ad egy igazolást, hogy lombikra vagyunk javasolva... Megbeszéltük. Belevágunk. Eddig is így gondoltuk, csak akkor még azt hittük van esély az inszemmel. Azt viszont többet nem szeretnék. Felesleges. Drágám is azt akarja, hogy menjünk mielőbb lombikra, nem szeretné ha tovább lennék "kínozva", meg neki sem mindegy. Ő is ugyanúgy összeomlott minden hónapban. Már csak abban bízok, hogy nem kell sokat várnunk a lombikig.
Az érdekes az, hogy ezt a vizsgálatot csak ott a Szabolcs utcaiban tudják megcsinálni egyedül a az országban.
Tiza! A fagyasztóban van még köröm. Csak szólj és viszem a pörit.
Kicsibé! A héten megyek beszélni a dokimmal! Vegyél egy telcsit a mosott helyett, vagy üzemelj be egy régit, mert biztosan felhívlak, ha végeztem. Tényleg! nem teregetted ki? Hátha kiszárad, aztán vasalhatnád is!
Kabóca! Szorítok a tesztre! legyen végre kétcsíkos!
Bbilona! Neked is! A hőm nagyon király. Arra jó ez a méregetés, hogy tudom, peteérésem van,meg progit is rendesen termelek, ovu után. Ezt a pár napot már mérem, csak hogy tudjam, mikor jön meg, aztán elteszem a hőmérőt.
Kamilla! Azt hiszem, a tesztem még egy ideig a dobozában marad. Most sem lesz érdemes tesztelnem. Eddig sem volt igazán...
Bocs, hogy ilyen negatívra sikeredtem. Ígérem összeszedem magam. Csak most egy kicsit sz@r. Mindent, amiben hittem, bíztam, amiért aggódtam földbedöngölt a "sajnálom, de nincs túl jó hírem " kezdetű beszélgetés. Aztán este egy telefonbeszélgetés a keresztlányunk szüleivel mutatott egy másik utat is, ők azt mondták, hogy csak most kezdődik el. Most már tudjuk, eddig miért nem sikerült. Megoldás van, mostantól kell igazán erősnek lenni. Csak még aludnom kell rá, hogy át tudjam az eddigieket értékelni.
Ilonám! Ma én vagyok a soros nyavalygó. És ahelyett, hogy örülnék, hogy esélyünk még van, csak itt sajnálom magam. Tényleg ne haragudjatok, de ki kellett írnom magamból.
Köszi lányok! Most már könnyebb. Jó, hogy vagytok...
Puszilok mindenkit!